2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eki Görüntüle 1407442 Ben bunu aldim nette 220 mis magazadan 160 a aldim adam magazada daha uygun dedi .sabahlik pijama uclu takimlar vardi egru 3 parca 80 tl ye sabahliksiz dusunursen dahada uygunlari var ama magaza kesinlikle daha uygun

güle güle giy bende alıcam inşallah bu hafta nerden aldın sen internetten mi birde pijamamı almalı gecelik mi?

Canım bende 40 derece yıkar sam 20 dakkalık olur ya bide renkler karışık bazı şeyleri elde yıkayacam tırsıyorım valla renkler karışır diye

Çift durulama nasıl oluyor hiç öyle bakmadım makineye bir bakayım ben

Kızlar ben deterjan olarak dalin almayi düşünüyorum.
Islak Mendili sampuani yağı kolonyasi hepsi dalin istiyorum bir zararı varmı ki. .
Bezi de prima alacam

Bu arada countryrose senin gecelik oldu mu sana ?
Oldu hatta m alsaydım kısa olurdu şükür uzunluk açısından tatmin oldum eşimde beğendi göğüs kısmı açık sadece üst bedenim küçük benim göğüs hala 75 giyiyorum napsam acaba daraltma yaptırSam mı son zaman kötü durur die çekincem yok sabahlıkla kapaRIM

Ama m alsam alt olmucak tı pijama da ve gecelikle kısa olcak tı bide pijama altında ayar var çok hoşuma gitti

selam kızlar, biz geldik kontrolden, benim tosun fazla tosun olmus :)) 1230gr 38 cm olmus :)) doktor 3 hafta onden gidiyo bir de bu haftalarda kilosunu 900gr bekleriz seninki masallah baya kilo almıs boyu da uzun dedi. Yahu biraz fazla degil mi sizce de , bi sorun olur mu dedim ama yok yok masallah dedi bakalım :) şeker yüklememi de yaptırdım aclık 82 tokluk 125 cıktı normal dedi. sadece idrarımda iltihap cıktı antibiyotik verdi kan ilacını ve vitamini de kestik artık:)

maşallah maşallah tosun gibi olmuş :)

ohhhh ohhh maşalllahhh baya büyükmüş bebeğin, aynı gün doğum zamanımız gecen hafta benımkı daha 830 gr 30 cm di.iyi beslemişsin bebişi neler yiyosun ?

Normal yıkama bittikten sonra durulama modunu bir daha seçiyorsun. Ekstra durulama yapıyor. Canım benimkinde sıcaklık seçebiliyorsun ister 15 dk lık ister 30 dklık programda. Sen bir incele vardır muhakkak seninkinde de.
Bebiş doğduktan sonra her yıkama da ekstradan bir durulama daha yapmakta fayda varmış.
Galiba babacı olacak hadi seninki prenses benim oğlana ne oluyor bence sevinçten yapıyorlar
Valla ben kıskanırım pabucum dama atılacak resmen

Kesinlikle ya iyi ki l almışız şimdi bile giyerim ama göbek bölümü bol o beni rahatlatıyor daha çok şişecek göbüşümüz ve hemen küçülmeyebilir.
Evet pijama ayarı da var o da çok güzel oldu. Benim tek sıkıntı paçası uzun kestirmem lazım :)
Bunarada göğüsler büyücekmiş yine son haftalarda

Evet biraz düşük seninki ama düzelir inşallah hem sende iki tane var normal yani

Ohhh valla emelcim Allah razı olsun kaynanandan :) benim de anneciğim dedi odası gelsin temizleriz Odayı, yerleştirir yıkarız herşeyini dedi ama bakalım ben iyi olursam yaparım. Artık evdeyim ne de olsa :)
çok tatlı çok iyi bir kadın allah uzun ömür versin canım :) bi çantayla götürüp getiricem dolap alacağız onu bekliyorum :) Allah annenden de razı olsun ne güzel insanın yanında birilerinin oluşu dimi? Annem de benim her gün 3 kez arar

Kızlar ben deterjan olarak dalin almayi düşünüyorum.
Islak Mendili sampuani yağı kolonyasi hepsi dalin istiyorum bir zararı varmı ki. .
Bezi de prima alacam
Ben de sakin istiyorum canım ama şampuan olarak ilk ay en azından sebamed al dedi ablam. Bütün eczacılar da onu önerdi bana. Ben şampuanı sebamed ıslak mendil üni baby bez Prima deterjan da dalin alıcam sanırım

Evet canım çok şükür iyiymiş kızım tansiyonu da abartti bence

Hey masallah minik tosuncuga, ne yiyorsunuz kizlar bana da soyleyin, o kadar dikkat ediyorum saglikli beslenmeye calisiyorum insallah gittigimizde biz de guzel sonuclar aliriz, gayet iyi bakmissin annesi neden sorun olsun, sekerin de normal sen nasil besleniyorsan aynen devam et

Cok yakışmış canm Güle güle giy. Dogumdan sonra Üşüyomus insan o yüzden kestirme kolunu hem sonrasında da kullanirsin. Kestrrsen hoş olmaz. Gerekirse çıkarırsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…