Eki Görüntüle 1407442 Ben bunu aldim nette 220 mis magazadan 160 a aldim adam magazada daha uygun dedi .sabahlik pijama uclu takimlar vardi egru 3 parca 80 tl ye sabahliksiz dusunursen dahada uygunlari var ama magaza kesinlikle daha uygun
Canım bende 40 derece yıkar sam 20 dakkalık olur ya bide renkler karışık bazı şeyleri elde yıkayacam tırsıyorım valla renkler karışır diyeBen de öyle düşündüm canım ya bende de 30 dklık program var o yeterli olur gibi geldi. Deterjan da dalin alıcam karar verdim. Benim makinam toz deterjanı iyi durulamıyor siyahlarda kalıyordu bazen. Çift durulama da yaparım. Sonra da ütülerin mis gibi. Ben de 30 a yaklaştım ama martta yaparım sanırım
Galiba babacı olacak hadi seninki prenses benim oğlana ne oluyor bence sevinçten yapıyorlarAyy aynen öpünce çıldırıyor ya hatta ben tez bile sundum sen ölünce yankılanıyor çocuk korkuyor diye ama o yok sevincinden yapıyor diyor
Ben sana diyim country bizimkiler tam babacı
tesekkurler cnm daha guzelleri sizin olsunAyy cok seker bunlar tatlim yaa cok begendim sana da cok yakismis gule gule giy :)
Oldu hatta m alsaydım kısa olurdu şükür uzunluk açısından tatmin oldum eşimde beğendi göğüs kısmı açık sadece üst bedenim küçük benim göğüs hala 75 giyiyorum napsam acaba daraltma yaptırSam mı son zaman kötü durur die çekincem yok sabahlıkla kapaRIMBu aradacountryrose senin gecelik oldu mu sana ?
güzel de kıskanıyorum artıkAy maşallah ne güzel canım :)
Musa selim ahmet musa bunları yakistirdim gibi. Her ısim yakismiyo musanin yaninaMusa ismini bende çok sevdim çokta alışık diğer oğlum Hüseyin Taha bakalım bu ne olcak
selam kızlar, biz geldik kontrolden, benim tosun fazla tosun olmus :)) 1230gr 38 cm olmus :)) doktor 3 hafta onden gidiyo bir de bu haftalarda kilosunu 900gr bekleriz seninki masallah baya kilo almıs boyu da uzun dedi. Yahu biraz fazla degil mi sizce de , bi sorun olur mu dedim ama yok yok masallah dedi bakalım :) şeker yüklememi de yaptırdım aclık 82 tokluk 125 cıktı normal dedi. sadece idrarımda iltihap cıktı antibiyotik verdikan ilacını ve vitamini de kestik artık:)
ohhhh ohhh maşalllahhh baya büyükmüş bebeğin, aynı gün doğum zamanımız gecen hafta benımkı daha 830 gr 30 cm di.iyi beslemişsin bebişi neler yiyosun ?selam kızlar, biz geldik kontrolden, benim tosun fazla tosun olmus :)) 1230gr 38 cm olmus :)) doktor 3 hafta onden gidiyo bir de bu haftalarda kilosunu 900gr bekleriz seninki masallah baya kilo almıs boyu da uzun dedi. Yahu biraz fazla degil mi sizce de , bi sorun olur mu dedim ama yok yok masallah dedi bakalım :) şeker yüklememi de yaptırdım aclık 82 tokluk 125 cıktı normal dedi. sadece idrarımda iltihap cıktı antibiyotik verdikan ilacını ve vitamini de kestik artık:)
Normal yıkama bittikten sonra durulama modunu bir daha seçiyorsun. Ekstra durulama yapıyor. Canım benimkinde sıcaklık seçebiliyorsun ister 15 dk lık ister 30 dklık programda. Sen bir incele vardır muhakkak seninkinde de.Canım bende 40 derece yıkar sam 20 dakkalık olur ya bide renkler karışık bazı şeyleri elde yıkayacam tırsıyorım valla renkler karışır diye
Çift durulama nasıl oluyor hiç öyle bakmadım makineye bir bakayım ben
Valla ben kıskanırım pabucum dama atılacak resmenGaliba babacı olacak hadi seninki prenses benim oğlana ne oluyor bence sevinçten yapıyorlar
Kesinlikle ya iyi ki l almışız şimdi bile giyerim ama göbek bölümü bol o beni rahatlatıyor daha çok şişecek göbüşümüz ve hemen küçülmeyebilir.Oldu hatta m alsaydım kısa olurdu şükür uzunluk açısından tatmin oldum eşimde beğendi göğüs kısmı açık sadece üst bedenim küçük benim göğüs hala 75 giyiyorum napsam acaba daraltma yaptırSam mı son zaman kötü durur die çekincem yok sabahlıkla kapaRIM
Ama m alsam alt olmucak tı pijama da ve gecelikle kısa olcak tı bide pijama altında ayar var çok hoşuma gitti
Evet biraz düşük seninki ama düzelir inşallah hem sende iki tane var normal yaniAyy cok seker bunlar tatlim yaa cok begendim sana da cok yakismis gule gule giy :)
Canim ozel hastaneler oyle malesef, nerden cikarabiliriz diye dusunuyolar, ee tabi biz hamileler de evhamliyiz her dediklerini yapariz o yuzden de rahatlikla kullaniyolar bizi. Allahin izniyle biseyin yoktur insallah canim takma sen kafana
Canim tansiyonun gayet iyi masallah, bebisinin iyi olmasina da cok sevindim, ben dun saglik ocaginda olcturdum 8e 5 cikti baya dusuk dediler, kansizlik varmis bende de
çok tatlı çok iyi bir kadın allah uzun ömür versin canım :) bi çantayla götürüp getiricem dolap alacağız onu bekliyorum :) Allah annenden de razı olsun ne güzel insanın yanında birilerinin oluşu dimi? Annem de benim her gün 3 kez ararOhhh valla emelcim Allah razı olsun kaynanandan :) benim de anneciğim dedi odası gelsin temizleriz Odayı, yerleştirir yıkarız herşeyini dedi ama bakalım ben iyi olursam yaparım. Artık evdeyim ne de olsa :)
Evet evet normal canım bencedeNeresi yüksek canım yaa. Gayet iyi. Benım bir ara 12 e 8 çıkmıştı ona bile yüksek demedi çok güzel dedi. Senin doktor kafayı yemiş bence
Ben de sakin istiyorum canım ama şampuan olarak ilk ay en azından sebamed al dedi ablam. Bütün eczacılar da onu önerdi bana. Ben şampuanı sebamed ıslak mendil üni baby bez Prima deterjan da dalin alıcam sanırımKızlar ben deterjan olarak dalin almayi düşünüyorum.
Islak Mendili sampuani yağı kolonyasi hepsi dalin istiyorum bir zararı varmı ki. .
Bezi de prima alacam
Evet canım çok şükür iyiymiş kızım tansiyonu da abartti benceesra51 canım 900 gr maşallah bebişine :) iyi olmanıza sevindim. Ayrıca benim de tansiyonum 13 8 çıktı doktor normal dedi. Benim hep öyle çıkıyor 12 8 civarı. Aslında hamilelikte daha düşük olması lazım ama şorun değil dedi dr
Hey masallah minik tosuncuga, ne yiyorsunuz kizlar bana da soyleyin, o kadar dikkat ediyorum saglikli beslenmeye calisiyorum insallah gittigimizde biz de guzel sonuclar aliriz, gayet iyi bakmissin annesi neden sorun olsun, sekerin de normal sen nasil besleniyorsan aynen devam etselam kızlar, biz geldik kontrolden, benim tosun fazla tosun olmus :)) 1230gr 38 cm olmus :)) doktor 3 hafta onden gidiyo bir de bu haftalarda kilosunu 900gr bekleriz seninki masallah baya kilo almıs boyu da uzun dedi. Yahu biraz fazla degil mi sizce de , bi sorun olur mu dedim ama yok yok masallah dedi bakalım :) şeker yüklememi de yaptırdım aclık 82 tokluk 125 cıktı normal dedi. sadece idrarımda iltihap cıktı antibiyotik verdikan ilacını ve vitamini de kestik artık:)
Cok yakışmış canm Güle güle giy. Dogumdan sonra Üşüyomus insan o yüzden kestirme kolunu hem sonrasında da kullanirsin. Kestrrsen hoş olmaz. Gerekirse çıkarırsin zaten.Kızlar bizde dün lohusa pijamalarımızı aldık.bi bu takımı aldım bide normal beğendim onuda görümce alıcak ,gecelik olarakta arkadasınkini kullnıcam. beğendiğim modelde uzun kol kalmıştı mecburen bunu aldım kollarını kestiricem , sabahlıklı istemiyordm ama tek vermedi mecburen onuda aldım 130 lira hepsi , sizce sabahlığın kollarınıda kısa kestirsemmi kumaşı biraz kalın?
Eki Görüntüle 1411430 Eki Görüntüle 1411431 Eki Görüntüle 1411432
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?