Ohhh ya maşallah senin bebişi forumun en tosunu seçiyorumselam kızlar, biz geldik kontrolden, benim tosun fazla tosun olmus :)) 1230gr 38 cm olmus :)) doktor 3 hafta onden gidiyo bir de bu haftalarda kilosunu 900gr bekleriz seninki masallah baya kilo almıs boyu da uzun dedi. Yahu biraz fazla degil mi sizce de , bi sorun olur mu dedim ama yok yok masallah dedi bakalım :) şeker yüklememi de yaptırdım aclık 82 tokluk 125 cıktı normal dedi. sadece idrarımda iltihap cıktı antibiyotik verdikan ilacını ve vitamini de kestik artık:)
Maşallah canım amin amin :)çok tatlı çok iyi bir kadın allah uzun ömür versin canım :) bi çantayla götürüp getiricem dolap alacağız onu bekliyorum :) Allah annenden de razı olsun ne güzel insanın yanında birilerinin oluşu dimi? Annem de benim her gün 3 kez arar
ohhhh ohhh maşalllahhh baya büyükmüş bebeğin, aynı gün doğum zamanımız gecen hafta benımkı daha 830 gr 30 cm di.iyi beslemişsin bebişi neler yiyosun ?
Valla kuzum sorma, zaten kansizlik vardi bende simdi baya var sanirim, bazen cok fena kalp carpintilari yasiyorum bayilcak gibi oluyorum, dun ebe de fazla yurume sakin duser bayilirsin biyerde deyince korktum dogrusu, cumartesi bi gideyim bakalim, insallah hersey normaldir :)Evet biraz düşük seninki ama düzelir inşallah hem sende iki tane var normal yani
Evet canım çok şükür iyiymiş kızım tansiyonu da abartti bence
Ayy dunurcugum ben de bunlari aldim, hatta dalin de aldim sampuan, sebamedden sonra onu kullanicam biraz buyusunler de, sipalar ayni urunleri kullanicak simdidenBen de sakin istiyorum canım ama şampuan olarak ilk ay en azından sebamed al dedi ablam. Bütün eczacılar da onu önerdi bana. Ben şampuanı sebamed ıslak mendil üni baby bez Prima deterjan da dalin alıcam sanırım
Oyyy ne güzel yok annemin yeri ben de herkesten ayrıdır meleğim o benim :) ama gerçekten iyi bir kaynanaya düştüm.Allaha şükür eşim de iyi insan görümcem de benden çok çok büyük bana hamilelik dönemimde tabak bile kaldırtmadı sağolsun...Ailecek iyiler çok şükür kuzum :)Maşallah canım amin amin :)
Kesinlikle canım ben de kayınvalideme daha yakınım o da çok iyidir sağolsun ama annem çok yakın değil 2 saatlik bir mesafe var aramızda. Ayda bir görüşüyoruz işte. Beni de her gün arar muhakkak. Biz de böyle olacağız işte hep yavrum da yavrum :)
Öyle mi canım ben de kararsız kaldım ama içimde hep dalin kullanmak vardıBen de sakin istiyorum canım ama şampuan olarak ilk ay en azından sebamed al dedi ablam. Bütün eczacılar da onu önerdi bana. Ben şampuanı sebamed ıslak mendil üni baby bez Prima deterjan da dalin alıcam sanırım
Gözün aydin canım cok sevindim. Tansiyonu bence de abartmislarEvet canım çok şükür iyiymiş kızım tansiyonu da abartti bence
Oyy maşallah canım gözünaydın. Biz de bizimkilere tosun diyorduk ama seninki daha tosunmus haftasina görecanım valla extra bise yemedim, hatta cok asırı da yemedim ama toplamda 12 kg aldım ben, ya ben kilo aldıkca o da beslendi bilmiyorum ama cidden baya tosun :) boyu kilosuyla orantısız olsa sıkıntı edicem kendime ama var mıdır benim gibi boyle onden giden acaba ? ufaktan bir tısrmadım degil yani
Hi hiii yine aynı fikirdeyiz desene kuzum :- biz senle baya iyi anlaşıcsz desene hatta büyücek bu sıpalar. Hayırsızlar arayıp sormuyor diye yakınıcaz birbrimizeAyy dunurcugum ben de bunlari aldim, hatta dalin de aldim sampuan, sebamedden sonra onu kullanicam biraz buyusunler de, sipalar ayni urunleri kullanicak simdidenbu arada ben camasirlari yikamaya basliycam sanirim, biliyorum erken ama bi yandan da dusunuyorrum Allah korusun tabi de acil bisy olsa cok hazirliksizim
selam kızlar, biz geldik kontrolden, benim tosun fazla tosun olmus :)) 1230gr 38 cm olmus :)) doktor 3 hafta onden gidiyo bir de bu haftalarda kilosunu 900gr bekleriz seninki masallah baya kilo almıs boyu da uzun dedi. Yahu biraz fazla degil mi sizce de , bi sorun olur mu dedim ama yok yok masallah dedi bakalım :) şeker yüklememi de yaptırdım aclık 82 tokluk 125 cıktı normal dedi. sadece idrarımda iltihap cıktı antibiyotik verdikan ilacını ve vitamini de kestik artık:)
Maşallah canım burda okuyorum üzülüyorum ben de herkese nasip olmuyor bazı insanlar gerçekten çok zor ama benim de eşimin ailesi çok merhametlidir. Hiç böyle şeyler yaşamadık. Biz şanslıyız demekki çok şükür. Allah bebişlerimizi de öyle insanlar yapsın.Oyyy ne güzel yok annemin yeri ben de herkesten ayrıdır meleğim o benim :) ama gerçekten iyi bir kaynanaya düştüm.Allaha şükür eşim de iyi insan görümcem de benden çok çok büyük bana hamilelik dönemimde tabak bile kaldırtmadı sağolsun...Ailecek iyiler çok şükür kuzum :)
Canım ilk yikamayi deterjanla mi yapacaksiniz yoksa deterjnsz mi camasrlar temiz olcakya o yüzden sordum. Ben de kısa programda yikiycam ilk yikadgmda.Normal yıkama bittikten sonra durulama modunu bir daha seçiyorsun. Ekstra durulama yapıyor. Canım benimkinde sıcaklık seçebiliyorsun ister 15 dk lık ister 30 dklık programda. Sen bir incele vardır muhakkak seninkinde de.
Bebiş doğduktan sonra her yıkama da ekstradan bir durulama daha yapmakta fayda varmış.
Valla ben kıskanırım pabucum dama atılacak resmen
Aynen canım benim de ama baksana herkes aynı şeyi söylüyor vardır bir bildikleri herhaldeÖyle mi canım ben de kararsız kaldım ama içimde hep dalin kullanmak vardı
ayyy evet çok iyi dedin evet sıcaklığı herşeyi seçebiliyorum şükür ütülü bile çıkarıyor makineden memnunum ama yeni gelin halimle çözemedim herşeyi tek bier program kullanıyorum hiç yok 2 kere durulayım demedim bilinçsizlikNormal yıkama bittikten sonra durulama modunu bir daha seçiyorsun. Ekstra durulama yapıyor. Canım benimkinde sıcaklık seçebiliyorsun ister 15 dk lık ister 30 dklık programda. Sen bir incele vardır muhakkak seninkinde de.
Bebiş doğduktan sonra her yıkama da ekstradan bir durulama daha yapmakta fayda varmış.
Valla ben kıskanırım pabucum dama atılacak resmen
Dalin bebe deterjanıyla yapıcam canım. Burda bir arkadaş yazmış tekstilde çalışıyorum kıyafetlerin üstünde fareler geziyor diye midem bulandı. Oyüzden deterjanla yıkıcam.Canım ilk yikamayi deterjanla mi yapacaksiniz yoksa deterjnsz mi camasrlar temiz olcakya o yüzden sordum. Ben de kısa programda yikiycam ilk yikadgmda.
Gelmez mi evlerimiz arabayla 10 dakika kadar :))) son haftamda bizde kal dicem zatenMaşallah canım burda okuyorum üzülüyorum ben de herkese nasip olmuyor bazı insanlar gerçekten çok zor ama benim de eşimin ailesi çok merhametlidir. Hiç böyle şeyler yaşamadık. Biz şanslıyız demekki çok şükür. Allah bebişlerimizi de öyle insanlar yapsın.
Ahh ahh anneler çok başka doğumda gelebilecek mi annen. Benim gelecek ona çok seviniyorum :)
tesekkur ederim tatlım sizi dinlicem kestirmicem sadece üstü kestirmem yeterli :))Cok yakışmış canm Güle güle giy. Dogumdan sonra Üşüyomus insan o yüzden kestirme kolunu hem sonrasında da kullanirsin. Kestrrsen hoş olmaz. Gerekirse çıkarırsin zaten.
Ayy canim benim bu kadar olur ya, hurclari bile hazirHi hiii yine aynı fikirdeyiz desene kuzum :- biz senle baya iyi anlaşıcsz desene hatta büyücek bu sıpalar. Hayırsızlar arayıp sormuyor diye yakınıcaz birbrimize
Ben de kocaman bir hurç var canım aslında bende diyorum yoksam ütüleyip içine güzelce yerleştirsem fermuarını da kapasam ne toz olur ne bişey. Öyle mi yapsak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?