Evet canım kesin vardır yeni evlisin sonuçta. Ya sen mi demiştin kese alıcam güzel bebişim kıyafetlerini bezlerini benim geceliği keselere koyucaz diye. Çok hoşuma gitmişti. Temiz kalır hem de diye.ayyy evet çok iyi dedin evet sıcaklığı herşeyi seçebiliyorum şükür ütülü bile çıkarıyor makineden memnunum ama yeni gelin halimle çözemedim herşeyi tek bier program kullanıyorum hiç yok 2 kere durulayım demedim bilinçsizlik
kalkıp birazdan bakacam makinete belki kendi pijamalarımı yıkar ütülerim bide piajamaları gelen naylon poşetine tekrar koyacağım onla götüreceğim toz olmaz çantada kendini belli eder
Aynen canım hurç iyi değil mi öyle yapalım en iyisi. Son ay da dolabına dizeriz inşallah :)Ayy canim benim bu kadar olur ya, hurclari bile hazirben de oyle dusunuyordum kayinvalidecigim sagolsun hurc vermisti ona koycam en sagliklisi o olucak bence, aynen tatlim umursamiycaklar bizi aman onlar mutlu olsun da biz de senle keyif yapariz bosver safakmeley i de cagirir birbirimizi yeriz artik
Ohh ne güzel canım benim de annem doğurduktan sonra gelir herhalde ya da doğurmaya yakın. Benle kalacak 15 gün. Sonrası da Allah KerimGelmez mi evlerimiz arabayla 10 dakika kadar :))) son haftamda bizde kal dicem zaten
maşallah canım güle güle kullansın hepsiniKizlae siz bana bakmayin normalde 7 aydan önce birşey alinmaz ve hazirlabilmaz ama bnm durum kritik yardim edecek kimsemde yok agirlasmadan yapmam lazim aslunda bunlarda yasak sürekli dinlenmem gerekiyor ama napalum mecbur zaten dinlenemem 2 oğlum daha var
Bu arada sabun tozunun adi roxy kokua da gayet hoşkesinlikle kalmiyo eriyo 30 derecede .
Son makinemde yikandi karsta disariya camasir asilmiyor su anda diğer 3 makineyi decamasirliga banyoya astim son mmakineyi de çocuk odasina ip gerip astim fotosunu da çektim size arayim diye :)
Eki Görüntüle 1411617 Eki Görüntüle 1411618
Ayy dolaplarini yerlestiricez dimi bi zamanlar fistik kabugunun icine ancak sigiyorlardi simdi kocaman gobuse sigmiyorlar insallah zamaninda saglicakla dogarlar ben cok heyecanliyim yaa :) aynen valla biz birbirimize yeteriz onlar takilsin bize ne, hem tekrar cicim aylarimizi yasariz dogru duzgun yasayamadik zatenAynen canım hurç iyi değil mi öyle yapalım en iyisi. Son ay da dolabına dizeriz inşallah :)
Hahaha ben pasta börek yapmayı çok severim yaparım size bisürü. Hem biz çok iyi anlaşırız ki gençler takılır ayrı biz ayrı takılırız ohhsafakmeley güldürür bizi bisürü bisürü
Çok şeker yaKizlae siz bana bakmayin normalde 7 aydan önce birşey alinmaz ve hazirlabilmaz ama bnm durum kritik yardim edecek kimsemde yok agirlasmadan yapmam lazim aslunda bunlarda yasak sürekli dinlenmem gerekiyor ama napalum mecbur zaten dinlenemem 2 oğlum daha var
Bu arada sabun tozunun adi roxy kokua da gayet hoşkesinlikle kalmiyo eriyo 30 derecede .
Son makinemde yikandi karsta disariya camasir asilmiyor su anda diğer 3 makineyi decamasirliga banyoya astim son mmakineyi de çocuk odasina ip gerip astim fotosunu da çektim size arayim diye :)
Ay evet kuzum herşeyde tepki veriyorlar artık ben de Varım diyorlar. O gün hastaneye gittim gözüm korktu ya yeni doğmuş bebişler vardı hep ama hep ağlıyorlar. Annenin saç baş dağılmış baba halinden bıkmışAyy dolaplarini yerlestiricez dimi bi zamanlar fistik kabugunun icine ancak sigiyorlardi simdi kocaman gobuse sigmiyorlar insallah zamaninda saglicakla dogarlar ben cok heyecanliyim yaa :) aynen valla biz birbirimize yeteriz onlar takilsin bize ne, hem tekrar cicim aylarimizi yasariz dogru duzgun yasayamadik zaten
Çok şeker ya
Neden asılmıyor soğuk diye mi
Iyi yapmışsım canım haklısın sen hallet temiz muhafaza edersin.
Ya dalan onaÇok duydum hem de Türk malıymış. Katkısız miş. Paraben de yokmuş yani. Hem de uygunmuş. Birisi yazmış ki bütün kıyafetlerimizi onunla yıkıyorum.
Ay inşallah ya çok kararlıyım doğumdan sonra spor ve diyet için kışa girmeden zayıflamam lazım hiç değilse normal insancıl boyutlara dönmem lazım 85 kilo olmuşumAfiyet olsun) etmez bukadar.hormonlar dusecek ancak emzirdigin icin a ciksbilirsin ozamanda:))
Anladım canım olsun gayet temiz bişicik olmaz evde de. Havalandırırsın olur biter. Bunlar çok küçük şeyler Allah sağlık sıhhat huzur versin.Cnm disarisi buz. Hemde burada hayvanciluk cok oldugundan sobada tezek yakiyorlar disariya asinca kokusu falan degisiyor lojmanda tam ole bi mahallenin ortasina kurulmus yazin haric disari asamiyoruz iceridede zararli ama banyoya asiyoruz . sadece ben degil herkes ole . saglik olsun napalum.
bende günlerdir aynı şeyi düşünüyorum bebişler sağlıklı olsun önemli olan o diyorum ama aynaya bakamıyorum hiç olmadığım kilodayım şimdiden diyet programı düşünmeye başladım bile yoksa bu gidişle ben kesin depresyona girerimAy inşallah ya çok kararlıyım doğumdan sonra spor ve diyet için kışa girmeden zayıflamam lazım hiç değilse normal insancıl boyutlara dönmem lazım 85 kilo olmuşum
Onlar oyleyse ben nasil olcam bakalim, sacim basim daginik gozlerim sis zombi gibi olmak istemiyoruuummAy evet kuzum herşeyde tepki veriyorlar artık ben de Varım diyorlar. O gün hastaneye gittim gözüm korktu ya yeni doğmuş bebişler vardı hep ama hep ağlıyorlar. Annenin saç baş dağılmış baba halinden bıkmış
Bu arada bu damadıma ve tipiye gelsin
Eki Görüntüle 1411633 Eki Görüntüle 1411635
normal tansıyonuna baglı,mesela benım hep 9-6 ve ya daha dusuk 11- 8 oldu kac kez kafa agrısından oldum resmenKızlar tansiyon 11 e 6 çıktı biraz yüksek dedi sizde kaç cikiyor
Ben de diyetisyene gidicem. Hem bebeğe süt yapacak hem bana kilo yapmayacak bi beslenme planı olmalı. Bir de ben allah izin verirse sabah akşam yürümeyi düşünüyorum. Gündüz kendim yürürüm bebeği kayınvalideye bırakıp akşam eşim olunca bebek arabasını da alır çıkarız inşallah. Spor yapamıyorum ben hiç o yüzden salon düşünmüyorum ama yürüyüş iyi geliyor hem bebek de hava alır. Aslında en iyisi yüzme ama gidebileceğim bi yer yok yakınlardabende günlerdir aynı şeyi düşünüyorum bebişler sağlıklı olsun önemli olan o diyorum ama aynaya bakamıyorum hiç olmadığım kilodayım şimdiden diyet programı düşünmeye başladım bile yoksa bu gidişle ben kesin depresyona girerim
ahhh ahhhh bende böyle düşünüyorum yaaa ilk zamanlar yürüyeceğim yine yememe içmeme dikkat edeceğim süt için ama en olmadı b fite felan giderim napayım yani galiba bende 80 olurum doğuma kadar 63 le kaldım şu an 70 69 arasında gidip geliyorumAy inşallah ya çok kararlıyım doğumdan sonra spor ve diyet için kışa girmeden zayıflamam lazım hiç değilse normal insancıl boyutlara dönmem lazım 85 kilo olmuşum
canım bu beyaz üzerine renkli olanları da beyazlarla mı attın mesela bir beyaz ğzeri mavili hastahane çıkışım var bide düz bebe mavisi çıkışım var ben bunları naısl yıkıycam die düşünüyorum anneme de soramıyorum daha erken die çığlığı basıp hevesimi kıracak dieKizlae siz bana bakmayin normalde 7 aydan önce birşey alinmaz ve hazirlabilmaz ama bnm durum kritik yardim edecek kimsemde yok agirlasmadan yapmam lazim aslunda bunlarda yasak sürekli dinlenmem gerekiyor ama napalum mecbur zaten dinlenemem 2 oğlum daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?