- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Ben de onu aldım. Kullanmadığımdan bi şey diyemicem ama düşününce bebek deterjanı da olsa diğerleri deterjan bu sabun. Hatta üstünde gerçek yağlardan yapılmıştır yazıyodu. Bana mantıklı geldi aldım iki paket. Paketi küçük 6 lira mı ne. Uygun da fiyatı denemeye değer. Dalin mesela 25 liraydı galiba ama deterjan nolursa olsun. Ben ilk üç ay hiç değilse sabun tozunu kullanıcam inş memnun kalırsamÇok şeker ya
Neden asılmıyor soğuk diye mi
Iyi yapmışsım canım haklısın sen hallet temiz muhafaza edersin.
Ya dalan onaÇok duydum hem de Türk malıymış. Katkısız miş. Paraben de yokmuş yani. Hem de uygunmuş. Birisi yazmış ki bütün kıyafetlerimizi onunla yıkıyorum.
yapıştırıcı yok bu desenler silikon üzerine yapılmış zaten nereye yerleştireceksen koyuyorsun üstüne ütü bezi serip ütüyü buharsız çalıştırıp üstünde 2 dakika kadar gezdirion yapışıyor canımMaşallah canım çok güzel olmuş o yapostiricinin adı ne bir de fotoğrafı varsa ekler misin :)
bende kullanıyorum cnm clexane 0.4 doktor son hafta sancılar baslayınca kullanmayı bırakıcaz dedı kaldı kı clexane sadece 12 saatlık etkı yapıyomuş bildiğim kadarıyla ama bende korkmuyorum değilkızlar aranızd kan sulandırıcı iğne kullananlar var mı?.. ben kullanıyorum da acaba biz normal doğum yapabilir miyiz?.. ben normal olsun istiyorum inşallah doktor izin verir.. henüz doktorla konuşmadım bu konuyu..
cnm resimlerini atabılır mısınKızlar fiyat soranlar olmuştu, suwen neyaz gecelik sabahlık 74, pembe pijama sabahlık takım 84 müş. Marmara forumdan almıştım.
Ay inşallah imkanımız olur bebeklerden de biraz toparlarız kendimizi. Benim 70w düşmem lazım ilk etapta. Normalde o civarlardaydım zaten hep çok zayıf değildim biliyosun. Ama tam kilo aldım 75 oldum hamile kaldım şimdi de 84tüm geçen hafta of içim sıkıldıahhh ahhhh bende böyle düşünüyorum yaaa ilk zamanlar yürüyeceğim yine yememe içmeme dikkat edeceğim süt için ama en olmadı b fite felan giderim napayım yani galiba bende 80 olurum doğuma kadar 63 le kaldım şu an 70 69 arasında gidip geliyorum
madam coccoda keseler var bebısın elbıselerını koymak ıcın onlardan al canımEvet canım kesin vardır yeni evlisin sonuçta. Ya sen mi demiştin kese alıcam güzel bebişim kıyafetlerini bezlerini benim geceliği keselere koyucaz diye. Çok hoşuma gitmişti. Temiz kalır hem de diye.
Cnm ben 4 e boldum kirmizilar koyu renklileribeyazlar ve karisik (acik sari mavi gri yesil ) ama beyazi çok olanlari beyazlarla ttim gerçi hepsini ayni ayarda yiadim ama renkleri karisirsa diye korktum sende yeri beyaz olanlari beyazlarla at bence acil renklileri de bir at olur :)canım bu beyaz üzerine renkliyeşil ları da beyazlarla mı attın mesela bir beyaz ğzeri mavili hastahane çıkışım var bide düz bebe mavisi çıkışım var ben bunları naısl yıkıycam die düşünüyorum anneme de soramıyorum daha erken die çığlığı basıp hevesimi kıracak die
bende kullanıyorum cnm clexane 0.4 doktor son hafta sancılar baslayınca kullanmayı bırakıcaz dedı kaldı kı clexane sadece 12 saatlık etkı yapıyomuş bildiğim kadarıyla ama bende korkmuyorum değil
cnm resimlerini atabılır mısın
ne guzel bi ruya :)) ruya bile olsa insan etkileniyor değilmi cnm :)))kızlar gunaydınnnnnnnn
ay ben dun ruyamda hayır olsun dogurdummm evde kordonunu annem kestı ben emzırdım hemen ay cooook guzeldı sardım sarmaladım kuzumuuuuuu oy oyyyy
Ya minicikler çok güzeller nasıl heveslendim. Rabbim hepimizin aldıklwrını üstlerinde görmeyi nasip etsin inşallah. Miniş miniş giysin minnoşlar kurban olurum ben onlaraKizlae siz bana bakmayin normalde 7 aydan önce birşey alinmaz ve hazirlabilmaz ama bnm durum kritik yardim edecek kimsemde yok agirlasmadan yapmam lazim aslunda bunlarda yasak sürekli dinlenmem gerekiyor ama napalum mecbur zaten dinlenemem 2 oğlum daha var
Bu arada sabun tozunun adi roxy kokua da gayet hoşkesinlikle kalmiyo eriyo 30 derecede .
Son makinemde yikandi karsta disariya camasir asilmiyor su anda diğer 3 makineyi decamasirliga banyoya astim son mmakineyi de çocuk odasina ip gerip astim fotosunu da çektim size arayim diye :)
Eki Görüntüle 1411617 Eki Görüntüle 1411618
Saygı durusuna geçiyor seninki canım :)çoookk güzel zamanlar canım keşke endişelerimiz izin verse de tadını daha çok çıkarsak.. doğum yapınca bu günleri de özlüycez bol bol tadını çıkarmak lazım.. benim bebişim de baba elini koyunca kıpırdamayanlardan.. normalde hareketli de olsa babası eve girince hiç kıpırdamıyor.. korkudan mı, sevgiden mi yoksa saygıdan mı bilemedik..
O da doğru neyse kırkı çıkana kadar öyle kullaniriz sonra dalin geceriz canım bebisler iyi olsun daAynen canım benim de ama baksana herkes aynı şeyi söylüyor vardır bir bildikleri herhaldeben de sebamed bakmaya başladım oyğzden
Aaa çok iyiymişyapıştırıcı yok bu desenler silikon üzerine yapılmış zaten nereye yerleştireceksen koyuyorsun üstüne ütü bezi serip ütüyü buharsız çalıştırıp üstünde 2 dakika kadar gezdirion yapışıyor canım
Ay inşallah imkanımız olur bebeklerden de biraz toparlarız kendimizi. Benim 70w düşmem lazım ilk etapta. Normalde o civarlardaydım zaten hep çok zayıf değildim biliyosun. Ama tam kilo aldım 75 oldum hamile kaldım şimdi de 84tüm geçen hafta of içim sıkıldı
Canini sikma bebisler dogsun zayiflama forumu acalim :)Ay inşallah imkanımız olur bebeklerden de biraz toparlarız kendimizi. Benim 70w düşmem lazım ilk etapta. Normalde o civarlardaydım zaten hep çok zayıf değildim biliyosun. Ama tam kilo aldım 75 oldum hamile kaldım şimdi de 84tüm geçen hafta of içim sıkıldı
selam kızlar, biz geldik kontrolden, benim tosun fazla tosun olmus :)) 1230gr 38 cm olmus :)) doktor 3 hafta onden gidiyo bir de bu haftalarda kilosunu 900gr bekleriz seninki masallah baya kilo almıs boyu da uzun dedi. Yahu biraz fazla degil mi sizce de , bi sorun olur mu dedim ama yok yok masallah dedi bakalım :) şeker yüklememi de yaptırdım aclık 82 tokluk 125 cıktı normal dedi. sadece idrarımda iltihap cıktı antibiyotik verdikan ilacını ve vitamini de kestik artık:)
ahhh ahhhh bende böyle düşünüyorum yaaa ilk zamanlar yürüyeceğim yine yememe içmeme dikkat edeceğim süt için ama en olmadı b fite felan giderim napayım yani galiba bende 80 olurum doğuma kadar 63 le kaldım şu an 70 69 arasında gidip geliyorum
bende yavaştan başlayacağım en azından hastahane çıkışlarını yapar keselere koyarım bavula koyarım kendi geceliğimi yıkarım olmadı bazı şeyleri de elde yıkarım ne olacakCnm ben 4 e boldum kirmizilar koyu renklileribeyazlar ve karisik (acik sari mavi gri yesil ) ama beyazi çok olanlari beyazlarla ttim gerçi hepsini ayni ayarda yiadim ama renkleri karisirsa diye korktum sende yeri beyaz olanlari beyazlarla at bence acil renklileri de bir at olur :)
görünce çok özendim ya. allah güzel günlerde sağlıkla sıhhatle giydirmeyi nasip etsin inşallah. ben nisan girince yapayım diyorum o işleri. bende küçük giysi hurçları aldım. aylarına ayırıp onlara koyucam.Cnm ben 4 e boldum kirmizilar koyu renklileribeyazlar ve karisik (acik sari mavi gri yesil ) ama beyazi çok olanlari beyazlarla ttim gerçi hepsini ayni ayarda yiadim ama renkleri karisirsa diye korktum sende yeri beyaz olanlari beyazlarla at bence acil renklileri de bir at olur :)
yaa aslında geçen hafta 66 67 iken cumartesi bir baktım 71 sonra ekmeği kestim cumartesiden beri hergün takip ediyorum kilomu ve egzersiz yapmaya başladım çünkü tatlıdan nefret edene ben 1 haftadır tatlı yemeğe başladım ekmeği bırakıp buğday ekmeğine başladım şu an 69 70 arası gidip geliyor hedefim 28 30 akadar bu düzende gitmek :)canım suan 69 70 isen 80 olmassın bence 2,5 ayda 10 kg almassın merak etme...şimdiye kadar iyi gitmişsin bence...7 ayda 6 kg gayet iyi bnde senin kadar aldım
90 olsam doğuma kadar, bir 6 kilo falan doğumla gidiyomuş. 85e düşerim. Yazın da hedefim 10 kilo verip 75 olmak. Hiç değilse eski kıyafetlere sığarım. Uzun vadede 70-65 olabilirsem ne mutlu bana. Ay neyse bırakcam hesabı çok içim sıkılıyor düşününce. Bebeğin kıyafetlerini sevim moralim düzelsin ahahabiliyorum öyle zayıf değildin ama seni hiç zayıf düşünemem çünkü yüzünün güzelliği gider kız benim suratımda yanak çıksın azcık güzelleşeyim diyorum popom çıkıyor düşün yanaklarıma da allık sürmüş gibi al al oldu
ahhh ahhh acil olarak toto bacak hattaha göbek çıkarsa göbekte eritmemiz lazım
ilk etapta 70 olan hedefinle 65 te olursun ki bence senin ideal kilon o olmalı kiloları takma diyeceğim ama bende takmaya başladım
yakında instagramdan tipimizi paylaşırız öncesi sonrası diye :)
yaşadım resmen canım cok guzel bı duyguydu etkısındeyım daha. hele benı emısı yokmu. yerım onu yerım çokkkk sevıyorumcokkk.ınsallah gercegınıde yaşarız canımne guzel bi ruya :)) ruya bile olsa insan etkileniyor değilmi cnm :)))
Açalım valla şu an içimdeki hırsla 50ye bile inerim gibi geliyor. Çok canım sıkkın çünküSelam kizlar. Bugun nasilsiniz?
Okula gelmek cok zor geliyor artik. Cok yoruluyorum, evim de cok yakin degil, metrodan inip 20 dk yurumek vs cok yoruyor beni... Az kaldi Allah'tan.
Canini sikma bebisler dogsun zayiflama forumu acalim :)
Ben de bekarligimdaki kiloma dusmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?