- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Kendi geceliğini de yıkıcan mı? Ay ne güzel kız yepisyeni bi sırtıma geçirim bari evde de öyle yıkıym içimde kalmasın ahahabende yavaştan başlayacağım en azından hastahane çıkışlarını yapar keselere koyarım bavula koyarım kendi geceliğimi yıkarım olmadı bazı şeyleri de elde yıkarım ne olacak
yaa aslında geçen hafta 66 67 iken cumartesi bir baktım 71 sonra ekmeği kestim cumartesiden beri hergün takip ediyorum kilomu ve egzersiz yapmaya başladım çünkü tatlıdan nefret edene ben 1 haftadır tatlı yemeğe başladım ekmeği bırakıp buğday ekmeğine başladım şu an 69 70 arası gidip geliyor hedefim 28 30 akadar bu düzende gitmek :)
inşallah almayız son zaman alınıyor diye duydum panikledim
ben de geceleri çok acıkıyorum. hayatımda ilk defa oluyor. uykumdan karnım acıktığı için uyanıyorum. ama yememek için zor tutuyorum kendimi. sen en iyisini yapmışsın süt içmekle. bana kalkıp sütü ısıtmak zor geliyor.Bu saatte sıcacık yatağımdan kalkıp kendime kekle süt aldım yedim şimdi geri yatıcam. Allahım neden bu kadar acıkıyorum nasıl kendimi durdurucam? doğumdan sonra da böyle devam etmez di mi bu iştah?
ben de sürekli kullanıyorum magnezyumu. ama bana doktor erken doğumdan falan bahsetmedi. sadece ağrılarım ouyor diye verdi. magnezum erken doğumu önlemek için mi veriliyor acaba?Yok bzm icin ancak cnm. Erken doğum riskim var bnm 3 aydir magnezyum aliyorum sürekli 2ye cikardigim zamanlar dahi oldu . diger iki oglumda 36 haftalık nolur nolmaz ben hazirliyimde son zamanlarimda yapamam zaten . yardim edecek kimsemde yok enerjim yetiyoken yapiyim dimi . ama sizede tavsiyem engec 36 da hazirlamis olun her bebek 40 da gelmiyor helede bu devirde :)
kıyamam ya kimbilir ne güzeldi :) benmkinin de suratı hala gözümn önnde insan etkisnden cıkamyr ,insallah hepimz yasarız cnm :))))yaşadım resmen canım cok guzel bı duyguydu etkısındeyım daha. hele benı emısı yokmu. yerım onu yerım çokkkk sevıyorumcokkk.ınsallah gercegınıde yaşarız canım
verirz veririz aynen hesabı kitabı bırakalım dün bildiğin damla çikolatalı kurabiye yaptım ig de sümeyyeömerden aldım tarifi ah ah bütün yemek sayfalaırnı takibi bırakmayı düşünüyorum o değil adanalı olan sensin ben haftada 2 3 defa kebapçıya gidiyordum 2 haftadır gitmedik eşime kendim söyledim haftada 3 kebapçıya gidip harcadığımız parayla neler alınır dı diye kocam da şaşırdı :) şu an kebap özlemişim galiba bu konuyu açtığıma göre90 olsam doğuma kadar, bir 6 kilo falan doğumla gidiyomuş. 85e düşerim. Yazın da hedefim 10 kilo verip 75 olmak. Hiç değilse eski kıyafetlere sığarım. Uzun vadede 70-65 olabilirsem ne mutlu bana. Ay neyse bırakcam hesabı çok içim sıkılıyor düşününce. Bebeğin kıyafetlerini sevim moralim düzelsin ahaha
çok güzel bunlarKızlar bizde dün lohusa pijamalarımızı aldık.bi bu takımı aldım bide normal beğendim onuda görümce alıcak ,gecelik olarakta arkadasınkini kullnıcam. beğendiğim modelde uzun kol kalmıştı mecburen bunu aldım kollarını kestiricem , sabahlıklı istemiyordm ama tek vermedi mecburen onuda aldım 130 lira hepsi , sizce sabahlığın kollarınıda kısa kestirsemmi kumaşı biraz kalın?
Eki Görüntüle 1411430 Eki Görüntüle 1411431 Eki Görüntüle 1411432
Ben etten tiksindim cağnım yiyemiyorım hiç. Bi kere gittik kebapçıya canım istemişti bi daha da olmadı öyle bi şey. Adanaya gidersem sonbaharda yerim artıkın evladıma da tadına baktırrım. Ata yemeği alışsın damağıverirz veririz aynen hesabı kitabı bırakalım dün bildiğin damla çikolatalı kurabiye yaptım ig de sümeyyeömerden aldım tarifi ah ah bütün yemek sayfalaırnı takibi bırakmayı düşünüyorum o değil adanalı olan sensin ben haftada 2 3 defa kebapçıya gidiyordum 2 haftadır gitmedik eşime kendim söyledim haftada 3 kebapçıya gidip harcadığımız parayla neler alınır dı diye kocam da şaşırdı :) şu an kebap özlemişim galiba bu konuyu açtığıma göre
aman yiyelim içelim güzellleşelim şalgamlar gelsin kebaplar gitsin çiğ köfteler gelsin :)
ayyy ben şaşırdım iyice
Yok cnm genelde magnezyum eksikliginden kaynaklı kramp ve kas agrilari için veriliyor ama bnm gibi kasilmalari erken başlayan riskli gruba da veriliyor korkutmayayim seni bnm bildiğin doğum sancilarim oluyor diğerlerinde erken doğum ya o yüzden verdi Dr umben de sürekli kullanıyorum magnezyumu. ama bana doktor erken doğumdan falan bahsetmedi. sadece ağrılarım ouyor diye verdi. magnezum erken doğumu önlemek için mi veriliyor acaba?
Soğuk içiyorum ben. Ama o keki yemeyeydim iyidi. Sabah eşim kaldırdı bı ne başucunda tabak var ne yedin diye. Öf insanlık ötesiyim valla utandım sabah sabahben de geceleri çok acıkıyorum. hayatımda ilk defa oluyor. uykumdan karnım acıktığı için uyanıyorum. ama yememek için zor tutuyorum kendimi. sen en iyisini yapmışsın süt içmekle. bana kalkıp sütü ısıtmak zor geliyor.
aslında olay hamileyken almak değil. zaten doğumdan sonra birçoğu gidecek. sonrasında süt olsun diye yediklerin kilo aldırıyor. ama eski kilona 1 yılda dönüyorsun. bende arada panikliyorum sonra amann boşver diyorum. zaten sonrasında da alıcam diyorum. çok takılıyoruz biz kilo olayına. valla naparsak yapalım alıcaz her halikarda. annem 9 kiloyla doğurmuş hepimizi. doğumdan sonrada eski kilosunda oluyomuş falanda kadın şimdi 80 kilo :))menapoz herşeyi bitirdi. kaderimiz bu bizim ah ahhhh :)))yaa aslında geçen hafta 66 67 iken cumartesi bir baktım 71 sonra ekmeği kestim cumartesiden beri hergün takip ediyorum kilomu ve egzersiz yapmaya başladım çünkü tatlıdan nefret edene ben 1 haftadır tatlı yemeğe başladım ekmeği bırakıp buğday ekmeğine başladım şu an 69 70 arası gidip geliyor hedefim 28 30 akadar bu düzende gitmek :)
inşallah almayız son zaman alınıyor diye duydum panikledim
vallla ben kendim yapamıyorum bende tiksindim bir kebap birde pirzola yiyebiliyorm eşim diyor ki bebek daha doğmadan ağzının tadını biliyor başka şeyler sevmiyor diyor haklı galibaBen etten tiksindim cağnım yiyemiyorım hiç. Bi kere gittik kebapçıya canım istemişti bi daha da olmadı öyle bi şey. Adanaya gidersem sonbaharda yerim artıkın evladıma da tadına baktırrım. Ata yemeği alışsın damağı
Size yardımcı gelir illaki canım olmadı hem anneni hem kaynvalideni çağırırsın her birine bitane verrsin ohhOnlar oyleyse ben nasil olcam bakalim, sacim basim daginik gozlerim sis zombi gibi olmak istemiyoruuumm
Ne kadar seker bunlar boyle nasil da sarilmis sipalar, tesekkur ederiz canim damadin opuyo sizi kocaman
Sağol canım ya bakayım ozaman sen mi koyucaz demiştinmadam coccoda keseler var bebısın elbıselerını koymak ıcın onlardan al canım
Su siralar iyiyim canim iyu oldukca caliscam 32 hftayi bulim en azindan kotu okursam birakicmAy ne kadar uygunmuş istanbul da bu fiyata bulmak imkansız
Bu ara da heyet alsan keşke erken çıksan bide içimden geçen sen 36 ya kadar sabredeceIsin diyor
Evet ben de onu alayım en iyisi peki yumuşatıcı da kullanacak mısın sence gerek var mıBen de onu aldım. Kullanmadığımdan bi şey diyemicem ama düşününce bebek deterjanı da olsa diğerleri deterjan bu sabun. Hatta üstünde gerçek yağlardan yapılmıştır yazıyodu. Bana mantıklı geldi aldım iki paket. Paketi küçük 6 lira mı ne. Uygun da fiyatı denemeye değer. Dalin mesela 25 liraydı galiba ama deterjan nolursa olsun. Ben ilk üç ay hiç değilse sabun tozunu kullanıcam inş memnun kalırsam
Gel bizimle, akşamına geri biner dönersiniz. Cidden bak. Ağustosun sonuna doğru gidicez bebek de büyümüş olur. Ya da cumartesisem gideriz akşam kalırsınız pazar dönersiniz. İki gün daha iyi olur perişan olmazsınız. O günler gelsin haberleşelim ciddiyim. Tek gidip napçanız beraber gezeriz daha iyi olurvallla ben kendim yapamıyorum bende tiksindim bir kebap birde pirzola yiyebiliyorm eşim diyor ki bebek daha doğmadan ağzının tadını biliyor başka şeyler sevmiyor diyor haklı galiba
ohhh adanaya gidicen demi ahhh ahhhh bende günübirlik gaziantep ve adanaya gitmek istiyorm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?