2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bende yavaştan başlayacağım en azından hastahane çıkışlarını yapar keselere koyarım bavula koyarım kendi geceliğimi yıkarım olmadı bazı şeyleri de elde yıkarım ne olacak
Kendi geceliğini de yıkıcan mı? Ay ne güzel kız yepisyeni bi sırtıma geçirim bari evde de öyle yıkıym içimde kalmasın ahaha

alınır canım ama 7 ay 7 kg aldık son iki ay 10 kg almayız bence evet son aylar fazla alınıyomus ama söyle 1 ayda 2 kg 1,5 kg alıyorduk 3 alsak 6 kg yapar 13-14 kg ile tamamlarız inşallah

Bu saatte sıcacık yatağımdan kalkıp kendime kekle süt aldım yedim şimdi geri yatıcam. Allahım neden bu kadar acıkıyorum nasıl kendimi durdurucam? doğumdan sonra da böyle devam etmez di mi bu iştah?
ben de geceleri çok acıkıyorum. hayatımda ilk defa oluyor. uykumdan karnım acıktığı için uyanıyorum. ama yememek için zor tutuyorum kendimi. sen en iyisini yapmışsın süt içmekle. bana kalkıp sütü ısıtmak zor geliyor.

kızlar merhaba,
hastaneden geldik bugün 2. şeker yüklemesi için gitmiştik. oradaki kadına sordum bana bu hafta yapıldı bu 2. olacak 6 tüpde kan alındı bugünde alınacak zararı olmazmı diye. daha vücudun ötekini atmamıştır niye hemen yapılıyor yapmayalım bu hafta haftaya gel sen yazık değilmi bebeğine dedi ve yapmadı. çok rahatladım valla. kollarımda damar kalmamıştı mosmor hepsi. 3. gün de 8 saat açlık ve susuzluk bebişe etki etti sanırım bugün bebeğimin hareketleri azaldı. kuru üzüm ve ceviz bile hareketlendirmedi. kuzucuma oldu olan

ben de sürekli kullanıyorum magnezyumu. ama bana doktor erken doğumdan falan bahsetmedi. sadece ağrılarım ouyor diye verdi. magnezum erken doğumu önlemek için mi veriliyor acaba?

yaşadım resmen canım cok guzel bı duyguydu etkısındeyım daha. hele benı emısı yokmu. yerım onu yerım çokkkk sevıyorumcokkk.ınsallah gercegınıde yaşarız canım
kıyamam ya kimbilir ne güzeldi :) benmkinin de suratı hala gözümn önnde insan etkisnden cıkamyr ,insallah hepimz yasarız cnm :))))

verirz veririz aynen hesabı kitabı bırakalım dün bildiğin damla çikolatalı kurabiye yaptım ig de sümeyyeömerden aldım tarifi ah ah bütün yemek sayfalaırnı takibi bırakmayı düşünüyorum o değil adanalı olan sensin ben haftada 2 3 defa kebapçıya gidiyordum 2 haftadır gitmedik eşime kendim söyledim haftada 3 kebapçıya gidip harcadığımız parayla neler alınır dı diye kocam da şaşırdı :) şu an kebap özlemişim galiba bu konuyu açtığıma göre

aman yiyelim içelim güzellleşelim şalgamlar gelsin kebaplar gitsin çiğ köfteler gelsin :)

ayyy ben şaşırdım iyice

Siz kendinize ne götüreceksiniz hastaneye? Ben bi gecelik, bi gecelik sabahlık takım, bir pijama sabahlık takım, üç tane yüksek belli alt çamaşır, bir emzirme sutyeni, terlik, çoraplar, yüz havlusu, hasta bezi, diş fırçası macunu, makyaj öalzemesi, düzleştirici, tarak, bi de çıkış için eşofman alt üst diye liste yapmışım. Var mı eksik sizce?

çok güzel bunlar çok yakışmış sana..
nereden aldın. bence sabahlık olması da iyi. mayısta çok ısınmıyor havar.

Ben etten tiksindim cağnım yiyemiyorım hiç. Bi kere gittik kebapçıya canım istemişti bi daha da olmadı öyle bi şey. Adanaya gidersem sonbaharda yerim artıkın evladıma da tadına baktırrım. Ata yemeği alışsın damağı

ben de sürekli kullanıyorum magnezyumu. ama bana doktor erken doğumdan falan bahsetmedi. sadece ağrılarım ouyor diye verdi. magnezum erken doğumu önlemek için mi veriliyor acaba?
Yok cnm genelde magnezyum eksikliginden kaynaklı kramp ve kas agrilari için veriliyor ama bnm gibi kasilmalari erken başlayan riskli gruba da veriliyor korkutmayayim seni bnm bildiğin doğum sancilarim oluyor diğerlerinde erken doğum ya o yüzden verdi Dr um

Soğuk içiyorum ben. Ama o keki yemeyeydim iyidi. Sabah eşim kaldırdı bı ne başucunda tabak var ne yedin diye. Öf insanlık ötesiyim valla utandım sabah sabah

aslında olay hamileyken almak değil. zaten doğumdan sonra birçoğu gidecek. sonrasında süt olsun diye yediklerin kilo aldırıyor. ama eski kilona 1 yılda dönüyorsun. bende arada panikliyorum sonra amann boşver diyorum. zaten sonrasında da alıcam diyorum. çok takılıyoruz biz kilo olayına. valla naparsak yapalım alıcaz her halikarda. annem 9 kiloyla doğurmuş hepimizi. doğumdan sonrada eski kilosunda oluyomuş falanda kadın şimdi 80 kilo :))menapoz herşeyi bitirdi. kaderimiz bu bizim ah ahhhh :)))

vallla ben kendim yapamıyorum bende tiksindim bir kebap birde pirzola yiyebiliyorm eşim diyor ki bebek daha doğmadan ağzının tadını biliyor başka şeyler sevmiyor diyor haklı galiba

ohhh adanaya gidicen demi ahhh ahhhh bende günübirlik gaziantep ve adanaya gitmek istiyorm :)

Fotoğraflara verdiğiniz tepkiler çokhhoşuma gitti sagolun banada moral oluyor . malum gurbetteyim sancilar falan çok bunaltiyor bazen siz de olmasaniz yalnizim gündüz

Esimggelince çocuk gibi seviniyorum cocuklarim okulda oluyor zaten .
Bu arada baha da bnm ruh halime gore çok değişiyor babasina tepki verenlerden oda . Esim bile sasiriyor .
İyi dileklerinin içinde çok tesekkur ederim İnşallah hepimiz saglikla sorunsuz kucaklariz kuzulari bu günlerinde tebessümle anariz . a:)

Onlar oyleyse ben nasil olcam bakalim, sacim basim daginik gozlerim sis zombi gibi olmak istemiyoruuumm
Ne kadar seker bunlar boyle nasil da sarilmis sipalar, tesekkur ederiz canim damadin opuyo sizi kocaman
Size yardımcı gelir illaki canım olmadı hem anneni hem kaynvalideni çağırırsın her birine bitane verrsin ohh biz de öptük damadımızı da Kardeşini de :):)

madam coccoda keseler var bebısın elbıselerını koymak ıcın onlardan al canım
Sağol canım ya bakayım ozaman sen mi koyucaz demiştin

Ay ne kadar uygunmuş istanbul da bu fiyata bulmak imkansız

Bu ara da heyet alsan keşke erken çıksan bide içimden geçen sen 36 ya kadar sabredeceIsin diyor
Su siralar iyiyim canim iyu oldukca caliscam 32 hftayi bulim en azindan kotu okursam birakicm

Evet ben de onu alayım en iyisi peki yumuşatıcı da kullanacak mısın sence gerek var mı

Gel bizimle, akşamına geri biner dönersiniz. Cidden bak. Ağustosun sonuna doğru gidicez bebek de büyümüş olur. Ya da cumartesisem gideriz akşam kalırsınız pazar dönersiniz. İki gün daha iyi olur perişan olmazsınız. O günler gelsin haberleşelim ciddiyim. Tek gidip napçanız beraber gezeriz daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…