- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Bemce gerek var kesin kazık gibi olur çamaşırlar ama kullanmıcam =) kazık gibi olsun da kimyasallı olmasın boşver.Evet ben de onu alayım en iyisi peki yumuşatıcı da kullanacak mısın sence gerek var mı
kızlar ben tam tersinize kilo almadığım için üzülüyorum. hala daha hamile kaldığım kilodayım 73üm. oğluşum kilo almıyor mu die her gün stres içindeyim. yarın kontrolüm var bakalım umarım rabbimin izniyle herşey yolundadır.aslında olay hamileyken almak değil. zaten doğumdan sonra birçoğu gidecek. sonrasında süt olsun diye yediklerin kilo aldırıyor. ama eski kilona 1 yılda dönüyorsun. bende arada panikliyorum sonra amann boşver diyorum. zaten sonrasında da alıcam diyorum. çok takılıyoruz biz kilo olayına. valla naparsak yapalım alıcaz her halikarda. annem 9 kiloyla doğurmuş hepimizi. doğumdan sonrada eski kilosunda oluyomuş falanda kadın şimdi 80 kilo :))menapoz herşeyi bitirdi. kaderimiz bu bizim ah ahhhh :)))
Mg eksikliği. Ciddiyim bak. Ne kadar kas şikayetiniz varsa ağrı sancı kramp seğirme sebebi mg. Dur kızlar. İhmal etmeyin kullanınKızlar sabahtan beri gözüm seyiriyor bir türlü geçmedi. 1 saattir de çekilmez bir baş ağrısı var neden olur ki
canım haklısın çok çok doğru düşüyorsun aynenn yaaa yırtsakta alacaz yırtmasakta her şekilde alacaz galiba haklısınaslında olay hamileyken almak değil. zaten doğumdan sonra birçoğu gidecek. sonrasında süt olsun diye yediklerin kilo aldırıyor. ama eski kilona 1 yılda dönüyorsun. bende arada panikliyorum sonra amann boşver diyorum. zaten sonrasında da alıcam diyorum. çok takılıyoruz biz kilo olayına. valla naparsak yapalım alıcaz her halikarda. annem 9 kiloyla doğurmuş hepimizi. doğumdan sonrada eski kilosunda oluyomuş falanda kadın şimdi 80 kilo :))menapoz herşeyi bitirdi. kaderimiz bu bizim ah ahhhh :)))
ayyy cidden yada siz gittikten sonra geliriz sen ailenle hasret giderirsin bizde bir haftasonu geliriz harika olur bunu düşünüyorum çünkü çok istiyorumGel bizimle, akşamına geri biner dönersiniz. Cidden bak. Ağustosun sonuna doğru gidicez bebek de büyümüş olur. Ya da cumartesisem gideriz akşam kalırsınız pazar dönersiniz. İki gün daha iyi olur perişan olmazsınız. O günler gelsin haberleşelim ciddiyim. Tek gidip napçanız beraber gezeriz daha iyi olur
canım ben dünde sordum dra kullanma dedi ben ısrar ettikçe adam ilacı kullanma diyor anlamadım gittiMg eksikliği. Ciddiyim bak. Ne kadar kas şikayetiniz varsa ağrı sancı kramp seğirme sebebi mg. Dur kızlar. İhmal etmeyin kullanın
Doktorum bana magnezyum vermedi canım. Cals d3 vermişti onda midemi mahvetti biraktirdi kullanma artık dedi başka da bir şey vermediMg eksikliği. Ciddiyim bak. Ne kadar kas şikayetiniz varsa ağrı sancı kramp seğirme sebebi mg. Dur kızlar. İhmal etmeyin kullanın
boyun kaçdı canım? gebelik öncesi kiloluysan kendinden vererek bebeğe alıyor olabilirsin. bende 5 kilo aldım daha. bugün doktor bile gebeydin dimi diye sordu. ama üzülme sen alıyosundur bebeğe. hiç kilo almasa bile içinde bulunduğu sıvı göğüslerinin büyümesi falan en az 2-3 kilodur. buda senin kendinden verdiğinin göstergesi aslında.kızlar ben tam tersinize kilo almadığım için üzülüyorum. hala daha hamile kaldığım kilodayım 73üm. oğluşum kilo almıyor mu die her gün stres içindeyim. yarın kontrolüm var bakalım umarım rabbimin izniyle herşey yolundadır.
Tamam kaan varken gelirsiniz o çok kalmıcak da bizi gezdirir, gerçi adanada ben de gezdiririm trafik problem değil ama babamın arabasını süremiyorum neyse eda var farketmez o sürüyor. Sen konuş eşinle. Biletleri alırken haber verrim sana da.ayyy cidden yada siz gittikten sonra geliriz sen ailenle hasret giderirsin bizde bir haftasonu geliriz harika olur bunu düşünüyorum çünkü çok istiyorum
geçen doğum günüm ya peribacaları yada bodrum olacaktı peribacalarını seçmiştim şimdi ise adanayı seçebilirim güzel olur :)
HahhahaBemce gerek var kesin kazık gibi olur çamaşırlar ama kullanmıcam =) kazık gibi olsun da kimyasallı olmasın boşver.
canım ben dünde sordum dra kullanma dedi ben ısrar ettikçe adam ilacı kullanma diyor anlamadım gitti
Hiç duymadım bence gerek yok canımkızlar az önce dişçiden geldim zygma fluor diye bi ilaç verdi 6 aydan sonra ben kullanacakmışım 14 yaşına kadarda çocuğa kullandır sağlam damak ve dişleri için dedi druna sor alamadığı bütün vitamini bundan alıcak dedi duyan oldumu hiç ????
Magnorm var bi tane ilaç o suda eritmeli ama bana doktorum osteozinc verdi. İlaç değil gıda takviyesi. Ca, mg, d vit ve çinko var içinde. Yani size gidin alın diyemem de bence doktorum numarası varsa bi bınu sorun. İlaç değil çünkü ben çok da faydasını gördüm. Kalçam kilitlenip kalıyordu yürüyemiyordum şükür iyiyim bi haftadırcanım ben dünde sordum dra kullanma dedi ben ısrar ettikçe adam ilacı kullanma diyor anlamadım gitti
gebelik öncesi 6 ayda 30 kilo verdim canım ben. kilodan dolayı hamiş olamıyormuşum :))) tam ideal kiloma varamadan hamiş kaldım. boyum 1.60. obezlikten tombikliğe terfi etmişken, göbüşlü halde buldum kendimi :))))boyun kaçdı canım? gebelik öncesi kiloluysan kendinden vererek bebeğe alıyor olabilirsin. bende 5 kilo aldım daha. bugün doktor bile gebeydin dimi diye sordu. ama üzülme sen alıyosundur bebeğe. hiç kilo almasa bile içinde bulunduğu sıvı göğüslerinin büyümesi falan en az 2-3 kilodur. buda senin kendinden verdiğinin göstergesi aslında.
bende yavaştan başlayacağım en azından hastahane çıkışlarını yapar keselere koyarım bavula koyarım kendi geceliğimi yıkarım olmadı bazı şeyleri de elde yıkarım ne olacak
olur çok güzel olur hemde canım :))Tamam kaan varken gelirsiniz o çok kalmıcak da bizi gezdirir, gerçi adanada ben de gezdiririm trafik problem değil ama babamın arabasını süremiyorum neyse eda var farketmez o sürüyor. Sen konuş eşinle. Biletleri alırken haber verrim sana da.
Canım yazdım adını osteozincDoktorum bana magnezyum vermedi canım. Cals d3 vermişti onda midemi mahvetti biraktirdi kullanma artık dedi başka da bir şey vermedi
Ay maşallah maşallahgebelik öncesi 6 ayda 30 kilo verdim canım ben. kilodan dolayı hamiş olamıyormuşum :))) tam ideal kiloma varamadan hamiş kaldım. boyum 1.60. obezlikten tombikliğe terfi etmişken, göbüşlü halde buldum kendimi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?