2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar sabahtan beri gözüm seyiriyor bir türlü geçmedi. 1 saattir de çekilmez bir baş ağrısı var neden olur ki

kızlar ben tam tersinize kilo almadığım için üzülüyorum. hala daha hamile kaldığım kilodayım 73üm. oğluşum kilo almıyor mu die her gün stres içindeyim. yarın kontrolüm var bakalım umarım rabbimin izniyle herşey yolundadır.

canım haklısın çok çok doğru düşüyorsun aynenn yaaa yırtsakta alacaz yırtmasakta her şekilde alacaz galiba haklısın

ayyy cidden yada siz gittikten sonra geliriz sen ailenle hasret giderirsin bizde bir haftasonu geliriz harika olur bunu düşünüyorum çünkü çok istiyorum

geçen doğum günüm ya peribacaları yada bodrum olacaktı peribacalarını seçmiştim şimdi ise adanayı seçebilirim güzel olur :)

Mg eksikliği. Ciddiyim bak. Ne kadar kas şikayetiniz varsa ağrı sancı kramp seğirme sebebi mg. Dur kızlar. İhmal etmeyin kullanın
Doktorum bana magnezyum vermedi canım. Cals d3 vermişti onda midemi mahvetti biraktirdi kullanma artık dedi başka da bir şey vermedi

kızlar az önce dişçiden geldim zygma fluor diye bi ilaç verdi 6 aydan sonra ben kullanacakmışım 14 yaşına kadarda çocuğa kullandır sağlam damak ve dişleri için dedi druna sor alamadığı bütün vitamini bundan alıcak dedi duyan oldumu hiç ????

boyun kaçdı canım? gebelik öncesi kiloluysan kendinden vererek bebeğe alıyor olabilirsin. bende 5 kilo aldım daha. bugün doktor bile gebeydin dimi diye sordu. ama üzülme sen alıyosundur bebeğe. hiç kilo almasa bile içinde bulunduğu sıvı göğüslerinin büyümesi falan en az 2-3 kilodur. buda senin kendinden verdiğinin göstergesi aslında.

Tamam kaan varken gelirsiniz o çok kalmıcak da bizi gezdirir, gerçi adanada ben de gezdiririm trafik problem değil ama babamın arabasını süremiyorum neyse eda var farketmez o sürüyor. Sen konuş eşinle. Biletleri alırken haber verrim sana da.

kızlar magnezyum yazmıssınız aklıma geldi, ben hamileligimin basından beri her gün 1 tane maden suyu iciyorum, en yuksek magnezyum oranı da kızılay ın maden suyunda, bimdeki beypazarının da magnezyum oranı yuksek. Sırma damla felan onların cok dusuk. Agrı kramp cekenler maden suyu icsinler, benim agrılarım yok denecek kadar az.

Bemce gerek var kesin kazık gibi olur çamaşırlar ama kullanmıcam =) kazık gibi olsun da kimyasallı olmasın boşver.
Hahhaha ayy bilemedim şimdi ya bir düşüneyim ben kazık gibi de çocuğa haşır huşur

canım ben dünde sordum dra kullanma dedi ben ısrar ettikçe adam ilacı kullanma diyor anlamadım gitti

Magnezyum çok faydalı canım. Kullanmanın tavsiye ederim ben de.

Hiç duymadım bence gerek yok canım

canım ben dünde sordum dra kullanma dedi ben ısrar ettikçe adam ilacı kullanma diyor anlamadım gitti
Magnorm var bi tane ilaç o suda eritmeli ama bana doktorum osteozinc verdi. İlaç değil gıda takviyesi. Ca, mg, d vit ve çinko var içinde. Yani size gidin alın diyemem de bence doktorum numarası varsa bi bınu sorun. İlaç değil çünkü ben çok da faydasını gördüm. Kalçam kilitlenip kalıyordu yürüyemiyordum şükür iyiyim bi haftadır

gebelik öncesi 6 ayda 30 kilo verdim canım ben. kilodan dolayı hamiş olamıyormuşum :))) tam ideal kiloma varamadan hamiş kaldım. boyum 1.60. obezlikten tombikliğe terfi etmişken, göbüşlü halde buldum kendimi :))))

bende yavaştan başlayacağım en azından hastahane çıkışlarını yapar keselere koyarım bavula koyarım kendi geceliğimi yıkarım olmadı bazı şeyleri de elde yıkarım ne olacak

bence annen haklı cnm cıglıgı basmakta cok erken ya tamam erken dogum tehlıkesı olanlar haklılarda, tabı bızler ıcınde ALLAH bılır ama cok erken daha ben nısan sonu mayıs bası yapcam bır gunde hallolur kıyafet ısı kı annem gelır yıkanır bı yerden utu oldu mıs, sizler cok erken baslıyorsunuz bence

olur çok güzel olur hemde canım :))

farkediyormusun günler ne çabuk geçiyor yaaaaaa yaza bizim bebişlerimiz olacak hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…