2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
çok güzel bunlar çok yakışmış sana..
nereden aldın. bence sabahlık olması da iyi. mayısta çok ısınmıyor havar.
tesekkur ederim canım.
edirnede bi iç çamaşırcıdan aldım , ama markası haluk bayram,bnde sonradan ısındım sabahlık fikrine dedğin gibi cok sıcak olmaz :)

Kızlar birini alırken öbürü bozulmasın. Kızılayın falan içinde normalin 10 katı sodyum var. Oda gebelikte tansiyonu yükseltiyor. En az özkaynak da sonra da beypazarında. Günde 1 taneden fazla içme dedi dotorum.

tesekkur ederim canım.
edirnede bi iç çamaşırcıdan aldım , ama markası haluk bayram,bnde sonradan ısındım sabahlık fikrine dedğin gibi cok sıcak olmaz :)
Ben de çok beğendim pijamanı canım alıntı yapmak için mesajını bulup da yazamadım. Güle güle giy. Sabahlık hem şöyle iyi oluyor hastanede yürütüyolar sezaryanda, normal olursa da sen kalkıp dolanıyosum zaten odanın dışına çıkman gerektiğinde ya da evde bi misafir gelince üstüne takıveriyosun çok rahat oluyor. Allah o günleri de göstersin inşallah

Hahhaha ayy bilemedim şimdi ya bir düşüneyim ben kazık gibi de çocuğa haşır huşur

Magnezyum çok faydalı canım. Kullanmanın tavsiye ederim ben de.

Hiç duymadım bence gerek yok canım
canım bende istiyorum ama adam ısrarla vermiyor ama hergün kesin maden suyu içiyorum ordan tamamlıyorum galiba ne dediysem yok dedi ama bacak arama yastık koyunca ağrı sızımda kalmadı çok şükür

canım çok şükür şuanda iyiyim geceleri ağrım çok oluyordu onuda bacak arama yastık koyarak hallettim ben sadece imom kullanıyorum başka hiç birşey vermedi

Haklısınm canım ben sodyum a bakmamıstım ama magnezyum 200 un ustundeydi, ben genellikle beypazarı ictim 108 civarıydı, gidince sodyum una da bakarım.

Nisan sonu çok geç olur canım. . Ne zaman doğum yapacağımız belli değil ki takvimlerimizdeki sadece tahmin. 34.haftadan sonra hepimiz hazırlıklı olmalıyız

e normal o zaman tatlim kilo almaman. sen kilondan veriyosun bebeğe alıyosun büyük ihtimalle. sen yine sor doktoruna için rahat etsin.

canım bende istiyorum ama adam ısrarla vermiyor ama hergün kesin maden suyu içiyorum ordan tamamlıyorum galiba ne dediysem yok dedi ama bacak arama yastık koyunca ağrı sızımda kalmadı çok şükür
Canım benim kardeşim doktor. İş arkadaşımın abisi aynı hastane de jinekolog, iş yeri hekimim 50 yıllık cerrah. 3 .de ortak noktası ilaç alma :) Hemoglobin 11 altında değilse demir bile alma diyorlar. Ben 1 ay kullandım bunları sonra bıraktırdılar. Şuan sadece elevit içiyorum.

Nisan sonu çok geç olur canım. . Ne zaman doğum yapacağımız belli değil ki takvimlerimizdeki sadece tahmin. 34.haftadan sonra hepimiz hazırlıklı olmalıyız

tabıkıde herseyı ALLAH bılır bnm dr dogum ıcın 10 15 mayıs dedı ben mayısın 1 de baslayıp bıtırsem bence olur olası bı kotu durumdada yapcak bısey yok hersey bı sekılde olur dıye dusunuyorum cok erkende yapmak bnm ıcımden gelmıyor once ewım temızlensın, sonra bebegımın esyaları hallolsun ıstıyorum, ztn bnm daha besık dolap alınmadı onları en sona bırakıcaz ıstesemde yıkayıp yerlestıremem :)

ben görmedim cnm neler koydun

daha yapmadım da yukarıdakileri koyucam kendime ayrı bi çantaya.

Canim hersey yeterli bence, kirmizi bandaj yada esarp koymayi unutma :) bir de bebislere sari ortu goturmuslerdi ocak annelerinde gormustum, gerek var mi acaba

o ne işe yarıyormuş acaba?

pembe alıcam bi taç bulabilirsem bi de saçımı kestirip omzumda küt yapıcam. tacımı da takarım oh pijamam şekil önümden çekil

şu an gözümde en çok büyüyen şey evin temizlenmesi. camlar perdeler falan leş. kadın gelecek mecbur. halılar da yıkamaya gidecek. bebeğin eşyaları iki güne hallolur yıkaması ütülemesi ama evden çok korkuyorum nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…