- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
tesekkur ederim canım.çok güzel bunlarçok yakışmış sana..
nereden aldın. bence sabahlık olması da iyi. mayısta çok ısınmıyor havar.
Evet evet düşünmekten uyuyamıyorum bazen ne heyecanlı. Evlenirlen bile bu kadar heyecanlı değildimolur çok güzel olur hemde canım :))
farkediyormusun günler ne çabuk geçiyor yaaaaaa yaza bizim bebişlerimiz olacak hayırlısı ile
insallah cok iyidir annesi :)Slm Hanımlar herkes iyidir umarım oğlumu görmeye gideceğiz biz inşallah güzel haberlerle döneriz
Kızlar birini alırken öbürü bozulmasın. Kızılayın falan içinde normalin 10 katı sodyum var. Oda gebelikte tansiyonu yükseltiyor. En az özkaynak da sonra da beypazarında. Günde 1 taneden fazla içme dedi dotorum.kızlar magnezyum yazmıssınız aklıma geldi, ben hamileligimin basından beri her gün 1 tane maden suyu iciyorum, en yuksek magnezyum oranı da kızılay ın maden suyunda, bimdeki beypazarının da magnezyum oranı yuksek. Sırma damla felan onların cok dusuk. Agrı kramp cekenler maden suyu icsinler, benim agrılarım yok denecek kadar az.
Ben de çok beğendim pijamanı canım alıntı yapmak için mesajını bulup da yazamadım. Güle güle giy. Sabahlık hem şöyle iyi oluyor hastanede yürütüyolar sezaryanda, normal olursa da sen kalkıp dolanıyosum zaten odanın dışına çıkman gerektiğinde ya da evde bi misafir gelince üstüne takıveriyosun çok rahat oluyor. Allah o günleri de göstersin inşallahtesekkur ederim canım.
edirnede bi iç çamaşırcıdan aldım , ama markası haluk bayram,bnde sonradan ısındım sabahlık fikrine dedğin gibi cok sıcak olmaz :)
canım bende istiyorum ama adam ısrarla vermiyor ama hergün kesin maden suyu içiyorum ordan tamamlıyorum galiba ne dediysem yok dedi ama bacak arama yastık koyunca ağrı sızımda kalmadı çok şükürHahhahaayy bilemedim şimdi ya bir düşüneyim ben kazık gibi de çocuğa haşır huşur
Magnezyum çok faydalı canım. Kullanmanın tavsiye ederim ben de.
Hiç duymadım bence gerek yok canım
canım çok şükür şuanda iyiyim geceleri ağrım çok oluyordu onuda bacak arama yastık koyarak hallettim ben sadece imom kullanıyorum başka hiç birşey vermediMagnorm var bi tane ilaç o suda eritmeli ama bana doktorum osteozinc verdi. İlaç değil gıda takviyesi. Ca, mg, d vit ve çinko var içinde. Yani size gidin alın diyemem de bence doktorum numarası varsa bi bınu sorun. İlaç değil çünkü ben çok da faydasını gördüm. Kalçam kilitlenip kalıyordu yürüyemiyordum şükür iyiyim bi haftadır
Tamam canım sorarım teşekkür ederimCanım yazdım adını osteozinc
Bi bunu sor doktoruna ilaç değil. Ben çok faydasını gördüm
ben görmedim cnm neler koydunBenim hastane çantası listeme kimse yorum yapmadı :/
Kızlar birini alırken öbürü bozulmasın. Kızılayın falan içinde normalin 10 katı sodyum var. Oda gebelikte tansiyonu yükseltiyor. En az özkaynak da sonra da beypazarında. Günde 1 taneden fazla içme dedi dotorum.
Nisan sonu çok geç olur canım. . Ne zaman doğum yapacağımız belli değil ki takvimlerimizdeki sadece tahmin. 34.haftadan sonra hepimiz hazırlıklı olmalıyızbence annen haklı cnm cıglıgı basmakta cok erken ya tamam erken dogum tehlıkesı olanlar haklılarda, tabı bızler ıcınde ALLAH bılır ama cok erken daha ben nısan sonu mayıs bası yapcam bır gunde hallolur kıyafet ısı kı annem gelır yıkanır bı yerden utu oldu mıs, sizler cok erken baslıyorsunuz bence
Canim hersey yeterli bence, kirmizi bandaj yada esarp koymayi unutma :) bir de bebislere sari ortu goturmuslerdi ocak annelerinde gormustum, gerek var mi acabaBenim hastane çantası listeme kimse yorum yapmadı :/
e normal o zaman tatlim kilo almaman. sen kilondan veriyosun bebeğe alıyosun büyük ihtimalle. sen yine sor doktoruna için rahat etsin.gebelik öncesi 6 ayda 30 kilo verdim canım ben. kilodan dolayı hamiş olamıyormuşum :))) tam ideal kiloma varamadan hamiş kaldım. boyum 1.60. obezlikten tombikliğe terfi etmişken, göbüşlü halde buldum kendimi :))))
benim 2 erkek annesi arkadaşım da 32. haftada doğum yaptılar. bence 30. hafta herşey hazır beklemeliNisan sonu çok geç olur canım. . Ne zaman doğum yapacağımız belli değil ki takvimlerimizdeki sadece tahmin. 34.haftadan sonra hepimiz hazırlıklı olmalıyız
Canım benim kardeşim doktor. İş arkadaşımın abisi aynı hastane de jinekolog, iş yeri hekimim 50 yıllık cerrah. 3 .de ortak noktası ilaç alma :) Hemoglobin 11 altında değilse demir bile alma diyorlar. Ben 1 ay kullandım bunları sonra bıraktırdılar. Şuan sadece elevit içiyorum.canım bende istiyorum ama adam ısrarla vermiyor ama hergün kesin maden suyu içiyorum ordan tamamlıyorum galiba ne dediysem yok dedi ama bacak arama yastık koyunca ağrı sızımda kalmadı çok şükür
Nisan sonu çok geç olur canım. . Ne zaman doğum yapacağımız belli değil ki takvimlerimizdeki sadece tahmin. 34.haftadan sonra hepimiz hazırlıklı olmalıyız
Siz kendinize ne götüreceksiniz hastaneye? Ben bi gecelik, bi gecelik sabahlık takım, bir pijama sabahlık takım, üç tane yüksek belli alt çamaşır, bir emzirme sutyeni, terlik, çoraplar, yüz havlusu, hasta bezi, diş fırçası macunu, makyaj öalzemesi, düzleştirici, tarak, bi de çıkış için eşofman alt üst diye liste yapmışım. Var mı eksik sizce?
ben görmedim cnm neler koydun
Canim hersey yeterli bence, kirmizi bandaj yada esarp koymayi unutma :) bir de bebislere sari ortu goturmuslerdi ocak annelerinde gormustum, gerek var mi acaba
o listeyi bulamadım canım. tekrar link atarmısınCanim hersey yeterli bence, kirmizi bandaj yada esarp koymayi unutma :) bir de bebislere sari ortu goturmuslerdi ocak annelerinde gormustum, gerek var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?