- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Benim annem de mart sonu nisan başı gibi gelecek inşallah. Yıkatmiyo bana ben gelince yıkar ütüler hazirlarz daha erken diyo. Ben de senin gibi yapcam o yüzden.bence annen haklı cnm cıglıgı basmakta cok erken ya tamam erken dogum tehlıkesı olanlar haklılarda, tabı bızler ıcınde ALLAH bılır ama cok erken daha ben nısan sonu mayıs bası yapcam bır gunde hallolur kıyafet ısı kı annem gelır yıkanır bı yerden utu oldu mıs, sizler cok erken baslıyorsunuz bence
Bebek sarilik olmasin diye sari bi tulbent ortuyorlarmis yataginin ustune, annem de gerek yok dedi bana ama bilmiyorum gerceklik payi nedir. Ayy tam hayalim ne guzel olur saclarinn hele ki cekimde muthis durur canim,pijamalar cok tatli bu arada gule gule kullan, pembe tacla cok seker olursundaha yapmadım da yukarıdakileri koyucam kendime ayrı bi çantaya.
o ne işe yarıyormuş acaba?
pembe alıcam bi taç bulabilirsem bi de saçımı kestirip omzumda küt yapıcam. tacımı da takarım oh pijamam şekil önümden çekil
canım hırkada al üşüyebilirsin benimde aklıma bişey gelmiyor başka canım hasta bezini çok koyucam ben canım nolur nolmazdaha yapmadım da yukarıdakileri koyucam kendime ayrı bi çantaya.
pembe alıcam bi taç bulabilirsem bi de saçımı kestirip omzumda küt yapıcam. tacımı da takarım oh pijamam şekil önümden çekil
daha ne olsun. ben o sarı örtü işine hala akıl erdiremiyorum. hiçbir şekilde kafama yatmıyordaha yapmadım da yukarıdakileri koyucam kendime ayrı bi çantaya.
Hangi liste kuzum ?o listeyi bulamadım canım. tekrar link atarmısın
canım sarı örtüyü bende duydum bide kırmızı örtün diyolar sarı sarılığı çekermiş öyle duydum ama ne kadar doğru bilmiyorumBebek sarilik olmasin diye sari bi tulbent ortuyorlarmis yataginin ustune, annem de gerek yok dedi bana ama bilmiyorum gerceklik payi nedir. Ayy tam hayalim ne guzel olur saclarinn hele ki cekimde muthis durur canim,pijamalar cok tatli bu arada gule gule kullan, pembe tacla cok seker olursun
yok canım ben degıldım o ama chıccodan kesede alınca hastane cıkıslarını mantıklı geldı bı de madam cocoda gordum. keselerıSize yardımcı gelir illaki canım olmadı hem anneni hem kaynvalideni çağırırsın her birine bitane verrsin ohhbiz de öptük damadımızı da Kardeşini de :):)
Sağol canım ya bakayım ozaman sen mi koyucaz demiştin
Benim annem de mart sonu nisan başı gibi gelecek inşallah. Yıkatmiyo bana ben gelince yıkar ütüler hazirlarz daha erken diyo. Ben de senin gibi yapcam o yüzden.
Ay herkes baska bisey soyluyo zaten kuzum ya hangisine inanip uygulayalim bilmiyorum ki, en iyisi hic biricanım sarı örtüyü bende duydum bide kırmızı örtün diyolar sarı sarılığı çekermiş öyle duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Onu biliyorum ve doğru söylüyorsun 30.hafta yazdım ve sonra sildim elim varmadi valla. .zamanında gelsinler inşallah:)benim 2 erkek annesi arkadaşım da 32. haftada doğum yaptılar. bence 30. hafta herşey hazır beklemeli
Canım ben de hazirlamadim daha kıyafetler hâlâ aldığım gibi poşette duruyor. Odası mobilyacida. . Biz de tasinacagimiz için elim kolum bağlı oturuyorum ama Martin ortasında falan hazirlarim büyük ihtimalletabıkıde herseyı ALLAH bılır bnm dr dogum ıcın 10 15 mayıs dedı ben mayısın 1 de baslayıp bıtırsem bence olur olası bı kotu durumdada yapcak bısey yok hersey bı sekılde olur dıye dusunuyorum cok erkende yapmak bnm ıcımden gelmıyor once ewım temızlensın, sonra bebegımın esyaları hallolsun ıstıyorum, ztn bnm daha besık dolap alınmadı onları en sona bırakıcaz ıstesemde yıkayıp yerlestıremem :)
canım sarı örtüyü bende duydum bide kırmızı örtün diyolar sarı sarılığı çekermiş öyle duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Evet tatlım bana da nisan ideal geliyor. Benm doktor nisan sonuna olabilir dedi bana benm de taa başından beri nisan sonunda dogurcam gibi geliyo o yüzden ortalara pek birakmam nisanin ilk haftası hallederiz inşnısan ayı cok cok ıdeal nısan 15 ten sonra ozellıkle bnm bırazda rahatlıgım aılem dıbımde her an yapabılcek durumdayız butun ıslerı ...
aynen canım benimde en çok bunlar gözüme büyüyor halılar yıkanacak her taraf temizlenecek off offffşu an gözümde en çok büyüyen şey evin temizlenmesi. camlar perdeler falan leş. kadın gelecek mecbur. halılar da yıkamaya gidecek. bebeğin eşyaları iki güne hallolur yıkaması ütülemesi ama evden çok korkuyorum nedense.
Onu biliyorum ve doğru söylüyorsun 30.hafta yazdım ve sonra sildim elim varmadi valla. .zamanında gelsinler inşallah:)
Canım ben de hazirlamadim daha kıyafetler hâlâ aldığım gibi poşette duruyor. Odası mobilyacida. . Biz de tasinacagimiz için elim kolum bağlı oturuyorum ama Martin ortasında falan hazirlarim büyük ihtimalle
valla duydum sarı örtüyü ama bi kaç yerdede sarı örtmeyin sarılığı çeker felan dediler herkes bişey diyobenım annem ılk sarı ortuyu yaptı bebek haberınden sonra, sarılık olmasın dıye
Bebek sarilik olmasin diye sari bi tulbent ortuyorlarmis yataginin ustune, annem de gerek yok dedi bana ama bilmiyorum gerceklik payi nedir. Ayy tam hayalim ne guzel olur saclarinn hele ki cekimde muthis durur canim,pijamalar cok tatli bu arada gule gule kullan, pembe tacla cok seker olursun
ben de bi paket aldım. hastaneden veriyorlarmış ama ben külot gibi aldım giymeli onu giyerim. hırka da alim canım. ya da bulabilirsem polar bi sabahlık mı alsam?canım hırkada al üşüyebilirsin benimde aklıma bişey gelmiyor başka canım hasta bezini çok koyucam ben canım nolur nolmaz
daha ne olsun. ben o sarı örtü işine hala akıl erdiremiyorum. hiçbir şekilde kafama yatmıyor
Ben sarı örtüyü bilmiyodum bana da annem kırmızı örtü yaptı al basmasi oluyomus galiba bebegin kırkı çıkana kadar. Ne kadar gerçek bilmem ama.benım annem ılk sarı ortuyu yaptı bebek haberınden sonra, sarılık olmasın dıye
nısan sonu dogum dedıyse bırakma cnm ztn hepımızın ılerde daha bır belırlencek dogum zamanları saglıklarımıza gore bızde ona gore yol cızerız ztnEvet tatlım bana da nisan ideal geliyor. Benm doktor nisan sonuna olabilir dedi bana benm de taa başından beri nisan sonunda dogurcam gibi geliyo o yüzden ortalara pek birakmam nisanin ilk haftası hallederiz inş
ayy sorma canım.. normal doğum istiyorum ama korkuyorum.. sezeryandan da korkuyorum.. sezeryanda en azından ne zaman olacağı belli kendini ona göre ayarlarsın ama normal doğumun ne zaman geleceği de belli değil.. yine de normal doğurmak istiyorum.. bebişimi ilk ben göreyim.. ilk ben duyayım, ben hissedeyim.. ben doktorla haftaya konuşcam o zaman randevum.. bakalım ne diyecek..bende kullanıyorum cnm clexane 0.4 doktor son hafta sancılar baslayınca kullanmayı bırakıcaz dedı kaldı kı clexane sadece 12 saatlık etkı yapıyomuş bildiğim kadarıyla ama bende korkmuyorum değil
cnm resimlerini atabılır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?