2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim annem de mart sonu nisan başı gibi gelecek inşallah. Yıkatmiyo bana ben gelince yıkar ütüler hazirlarz daha erken diyo. Ben de senin gibi yapcam o yüzden.

Bebek sarilik olmasin diye sari bi tulbent ortuyorlarmis yataginin ustune, annem de gerek yok dedi bana ama bilmiyorum gerceklik payi nedir. Ayy tam hayalim ne guzel olur saclarinn hele ki cekimde muthis durur canim,pijamalar cok tatli bu arada gule gule kullan, pembe tacla cok seker olursun

canım hırkada al üşüyebilirsin benimde aklıma bişey gelmiyor başka canım hasta bezini çok koyucam ben canım nolur nolmaz

daha ne olsun. ben o sarı örtü işine hala akıl erdiremiyorum. hiçbir şekilde kafama yatmıyor

canım sarı örtüyü bende duydum bide kırmızı örtün diyolar sarı sarılığı çekermiş öyle duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum

yok canım ben degıldım o ama chıccodan kesede alınca hastane cıkıslarını mantıklı geldı bı de madam cocoda gordum. keselerı

Benim annem de mart sonu nisan başı gibi gelecek inşallah. Yıkatmiyo bana ben gelince yıkar ütüler hazirlarz daha erken diyo. Ben de senin gibi yapcam o yüzden.

nısan ayı cok cok ıdeal nısan 15 ten sonra ozellıkle bnm bırazda rahatlıgım aılem dıbımde her an yapabılcek durumdayız butun ıslerı ...

canım sarı örtüyü bende duydum bide kırmızı örtün diyolar sarı sarılığı çekermiş öyle duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Ay herkes baska bisey soyluyo zaten kuzum ya hangisine inanip uygulayalim bilmiyorum ki, en iyisi hic biri

Annem gelince çamaşırlar yikanacak ütülenecek tüm perdeler yikanacak. Camlar silinecek halılar yıkamaya verilecek. Bahar temizliği yapilacak resmen çok sabirsizlaniyorum heyecanlaniyorum her sene bahar gelirdi ama bu kez bahar bizim evimize gelecek. Mis kokulu bir çiçek açacak evimizdee insss

benim 2 erkek annesi arkadaşım da 32. haftada doğum yaptılar. bence 30. hafta herşey hazır beklemeli
Onu biliyorum ve doğru söylüyorsun 30.hafta yazdım ve sonra sildim elim varmadi valla. .zamanında gelsinler inşallah:)
Canım ben de hazirlamadim daha kıyafetler hâlâ aldığım gibi poşette duruyor. Odası mobilyacida. . Biz de tasinacagimiz için elim kolum bağlı oturuyorum ama Martin ortasında falan hazirlarim büyük ihtimalle

nısan ayı cok cok ıdeal nısan 15 ten sonra ozellıkle bnm bırazda rahatlıgım aılem dıbımde her an yapabılcek durumdayız butun ıslerı ...
Evet tatlım bana da nisan ideal geliyor. Benm doktor nisan sonuna olabilir dedi bana benm de taa başından beri nisan sonunda dogurcam gibi geliyo o yüzden ortalara pek birakmam nisanin ilk haftası hallederiz inş

aynen canım benimde en çok bunlar gözüme büyüyor halılar yıkanacak her taraf temizlenecek off offff bende anneme birini alıyım dedim olmaz onlar güzel temizleyemez ben hallederim dedi mecbur uyucam anneme

yaparsın cnm ıstedıgın zmn kafanda bak zaman belırlemıssın o zmn olur hersey ınsALLAH hele bır tasında olmıcak iş yok hepsı olur

saçım çok fena halde uçları hele iyice inceldi. kestirince kendine gelir hem ben niyeyse kendime daha çok ykaıştırıyorum omuzda saçı. ben de bilmiyorum canım bilimsel bi açıklaması var mı örtünün. inşallah sütümüz gelir o ilk sarı sütü emzirebilirsek sarılığa çok iyiymiş. yine de lurlarsa da olurlar yapacak bi şey yok yenidoğan sarılığı aşırı olmadıkça herkeste oluyor nerdeyse koyarlar mor ışığa yatarlar orda düzeliyor hemencecik. arkadaşımda olmuştu benim. bi günde toparladı. inşallah olmaz ama napalım allah büyük dert hastalık vermesin de.

sağol canım sen de bulabilirsin inşallah gönlüne göre. hepimiz çok güzel olucaz. şimdi hayal ettim mayıs gelmiş doğumlar başlamış buraya bebişlerin kendimizin resmini koymaya başlamışız allahım ne güzel ♥♥♥

canım hırkada al üşüyebilirsin benimde aklıma bişey gelmiyor başka canım hasta bezini çok koyucam ben canım nolur nolmaz
ben de bi paket aldım. hastaneden veriyorlarmış ama ben külot gibi aldım giymeli onu giyerim. hırka da alim canım. ya da bulabilirsem polar bi sabahlık mı alsam?

daha ne olsun. ben o sarı örtü işine hala akıl erdiremiyorum. hiçbir şekilde kafama yatmıyor

ben ilk defa duydum. kırmızı tülbent gibi bi şey örterler bazen görüyorum da sarı ilk defa duydum.

ha bu arada göğüs pedi ve göğüs ucu kremi de koyucam kendime.

Evet tatlım bana da nisan ideal geliyor. Benm doktor nisan sonuna olabilir dedi bana benm de taa başından beri nisan sonunda dogurcam gibi geliyo o yüzden ortalara pek birakmam nisanin ilk haftası hallederiz inş
nısan sonu dogum dedıyse bırakma cnm ztn hepımızın ılerde daha bır belırlencek dogum zamanları saglıklarımıza gore bızde ona gore yol cızerız ztn

ayy sorma canım.. normal doğum istiyorum ama korkuyorum.. sezeryandan da korkuyorum.. sezeryanda en azından ne zaman olacağı belli kendini ona göre ayarlarsın ama normal doğumun ne zaman geleceği de belli değil.. yine de normal doğurmak istiyorum.. bebişimi ilk ben göreyim.. ilk ben duyayım, ben hissedeyim.. ben doktorla haftaya konuşcam o zaman randevum.. bakalım ne diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…