- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
bencede her kafadan bi ses en iyisi hiç birini yapmayalım :)Ay herkes baska bisey soyluyo zaten kuzum ya hangisine inanip uygulayalim bilmiyorum ki, en iyisi hic biri
Ben sarı örtüyü bilmiyodum bana da annem kırmızı örtü yaptı al basmasi oluyomus galiba bebegin kırkı çıkana kadar. Ne kadar gerçek bilmem ama.
Ben de nisanda doguracagimi hissediyorum canım nedenini bilmiyorum ama içimden öyle geçiyor :)Evet tatlım bana da nisan ideal geliyor. Benm doktor nisan sonuna olabilir dedi bana benm de taa başından beri nisan sonunda dogurcam gibi geliyo o yüzden ortalara pek birakmam nisanin ilk haftası hallederiz inş
Ev alamadık daha canım ya çok canım sıkılıyor bu duruma yazdan beri bakıyoruz tam birinde karar kilacaz bişey çıkıyor. . Martin sonuna kadar halledemezsek en azından hastaneye alacaklarimi yıkayıp çantaya yerlestirecemyaparsın cnm ıstedıgın zmn kafanda bak zaman belırlemıssın o zmn olur hersey ınsALLAH hele bır tasında olmıcak iş yok hepsı olur
canım ikiside olabilir çünkü özellikle o ameliyathaden geldikten sonra insan acayip üşüyor elinin altında fazlası olsun eksiği olmasın ben çorabı en kalınlarında alıcam ayaklarımı bi üşütürsem mahfoldum ben çantamı hazırlamadım daha ama liste gibi bişey yapıyorum aklıma geldikçesaçım çok fena halde uçları hele iyice inceldi. kestirince kendine gelir hem ben niyeyse kendime daha çok ykaıştırıyorum omuzda saçı. ben de bilmiyorum canım bilimsel bi açıklaması var mı örtünün. inşallah sütümüz gelir o ilk sarı sütü emzirebilirsek sarılığa çok iyiymiş. yine de lurlarsa da olurlar yapacak bi şey yok yenidoğan sarılığı aşırı olmadıkça herkeste oluyor nerdeyse koyarlar mor ışığa yatarlar orda inşallah olmaz ama napalım allah büyük dert hastalık vermesin de.
sağol canım sen de bulabilirsin inşallah gönlüne göre. hepimiz çok güzel olucaz. şimdi hayal ettim mayıs gelmiş doğumlar başlamış buraya bebişlerin kendimizin resmini koymaya başlamışız allahım ne güzel ♥♥♥
ben de bi paket aldım. hastaneden veriyorlarmış ama ben külot gibi aldım giymeli onu giyerim. hırka da alim canım. ya da bulabilirsem polar bi sabahlık mı alsam?
ben ilk defa duydum. kırmızı tülbent gibi bi şey örterler bazen görüyorum da sarı ilk defa duydum.
ha bu arada göğüs pedi ve göğüs ucu kremi de koyucam kendime.
Ayyy çok hoş görünüyolarrKizlae siz bana bakmayin normalde 7 aydan önce birşey alinmaz ve hazirlabilmaz ama bnm durum kritik yardim edecek kimsemde yok agirlasmadan yapmam lazim aslunda bunlarda yasak sürekli dinlenmem gerekiyor ama napalum mecbur zaten dinlenemem 2 oğlum daha var
Bu arada sabun tozunun adi roxy kokua da gayet hoşkesinlikle kalmiyo eriyo 30 derecede .
Son makinemde yikandi karsta disariya camasir asilmiyor su anda diğer 3 makineyi decamasirliga banyoya astim son mmakineyi de çocuk odasina ip gerip astim fotosunu da çektim size arayim diye :)
Eki Görüntüle 1411617 Eki Görüntüle 1411618
valla duydum sarı örtüyü ama bi kaç yerdede sarı örtmeyin sarılığı çeker felan dediler herkes bişey diyo
tesskkur ederm cnm bende pijamaları giyince sabırszlandım bian inşallah görürz o günleri :) bnde onları düşündüm sonradan atletle veya askılı bişeyle vs olurum biri geldiginde direk giyerim dedim iyi oldu sanırım :)Ben de çok beğendim pijamanı canım alıntı yapmak için mesajını bulup da yazamadım. Güle güle giy. Sabahlık hem şöyle iyi oluyor hastanede yürütüyolar sezaryanda, normal olursa da sen kalkıp dolanıyosum zaten odanın dışına çıkman gerektiğinde ya da evde bi misafir gelince üstüne takıveriyosun çok rahat oluyor. Allah o günleri de göstersin inşallah
bende işte öyle bişey duydum kırmızı örtü örtülüyormuş 40 ı çıkana kadarmı ne ama daha anneme felan sormadım iş yerinde her kafadan bi ses çıkıyor onların yalancısıyım :)Ben sarı örtüyü bilmiyodum bana da annem kırmızı örtü yaptı al basmasi oluyomus galiba bebegin kırkı çıkana kadar. Ne kadar gerçek bilmem ama.
Ben de nisanda doguracagimi hissediyorum canım nedenini bilmiyorum ama içimden öyle geçiyor :)
Ev alamadık daha canım ya çok canım sıkılıyor bu duruma yazdan beri bakıyoruz tam birinde karar kilacaz bişey çıkıyor. . Martin sonuna kadar halledemezsek en azından hastaneye alacaklarimi yıkayıp çantaya yerlestirecem
bazı çocuklar sarışın doğuyor onada hemen bu çocuk sarılık diyolar bende pek hurafelere inanmak istemiyorum Allah korusun bebişlerimizi inş hiç bi sıkıntıları olmadan doğarlar büyürler :)ya kırmızısı sarısı bence hepsı hurafe ama annem ugrasmıs yapmıs bıde ıgne oyası yaptı kadıncagız kenarlarını bende kullancam bı guzel, yoksa bana sacma gelıyor yok sac kesme yok sarı ortu ort fln... gıdıooo her kafadan bır ses
Annem gelince çamaşırlar yikanacak ütülenecek tüm perdeler yikanacak. Camlar silinecek halılar yıkamaya verilecek. Bahar temizliği yapilacak resmen çok sabirsizlaniyorum heyecanlaniyorum her sene bahar gelirdi ama bu kez bahar bizim evimize gelecek. Mis kokulu bir çiçek açacak evimizdee insss
inşALLAH canım inşALLAH :)bazı çocuklar sarışın doğuyor onada hemen bu çocuk sarılık diyolar bende pek hurafelere inanmak istemiyorum Allah korusun bebişlerimizi inş hiç bi sıkıntıları olmadan doğarlar büyürler :)
canım inşallah bir an önce hallolur ev işiniz.. biz de ev tuttuk bu haftasonu ev temizlenecek diğer haftasonu da biz taşınıcaz inşallah.. çok korkuyorum nasıl olacak nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum.. hayırlısıyla bir yerleşseydik..Ben de nisanda doguracagimi hissediyorum canım nedenini bilmiyorum ama içimden öyle geçiyor :)
Ev alamadık daha canım ya çok canım sıkılıyor bu duruma yazdan beri bakıyoruz tam birinde karar kilacaz bişey çıkıyor. . Martin sonuna kadar halledemezsek en azından hastaneye alacaklarimi yıkayıp çantaya yerlestirecem
Ben de liste yapmaya başladım. Daha çantaya erken de liste yapıp aklımıxa geldikçe eklemek mantıklı geldicanım ikiside olabilir çünkü özellikle o ameliyathaden geldikten sonra insan acayip üşüyor elinin altında fazlası olsun eksiği olmasın ben çorabı en kalınlarında alıcam ayaklarımı bi üşütürsem mahfoldum ben çantamı hazırlamadım daha ama liste gibi bişey yapıyorum aklıma geldikçe
bencede cnm sonra unuttuğumuz bişey olursa çok zorlanırız ben bebeğe ayrı kendime ayrı çanta yapıcam çanta dediğime bakma bu gidişle bildiğin valiz olacakBen de liste yapmaya başladım. Daha çantaya erken de liste yapıp aklımıxa geldikçe eklemek mantıklı geldi
Ben de bu ne diyordum hatlar karışti galiba dedimbenım annem ve ananemde sarı ortu dıyo. buarada mıkı mause yazısını yıgenım yazıp yollamıs sıze :) tek yazabıldıgı sey o cunku suanda
Aynenn tatlimm senle günlerimiz aynı zaten. Ben erkenden yaparsam sabrsizlanrm erkenden beklerm o yüzden nisanin ilk haftası yapip oturcam bekliycem sonraaa nisan sonu da kucağımzda olurlar ins minnaklar sağlıklıcaayy sorma minnakım bende çok heycanlıyım ya hiç bu kadar heycanla temizlik yapılmamıştı bende martın son haftası temizlik badana yapacağım nisanın ilk haftasıda bebişin eşyalarını yıkayacağım sonra oturup bekleyeceğim doktor nisan 20 gibi bekle dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?