2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben sarı örtüyü bilmiyodum bana da annem kırmızı örtü yaptı al basmasi oluyomus galiba bebegin kırkı çıkana kadar. Ne kadar gerçek bilmem ama.

bak bende kırmızıyı sımdı burda duydum sarıyı bılıyordumda , annelerımız ıste hurafede olsa rahat etmıyorlar yaptı bende kullanırım bı guzel :)

Evet tatlım bana da nisan ideal geliyor. Benm doktor nisan sonuna olabilir dedi bana benm de taa başından beri nisan sonunda dogurcam gibi geliyo o yüzden ortalara pek birakmam nisanin ilk haftası hallederiz inş
Ben de nisanda doguracagimi hissediyorum canım nedenini bilmiyorum ama içimden öyle geçiyor :)
yaparsın cnm ıstedıgın zmn kafanda bak zaman belırlemıssın o zmn olur hersey ınsALLAH hele bır tasında olmıcak iş yok hepsı olur
Ev alamadık daha canım ya çok canım sıkılıyor bu duruma yazdan beri bakıyoruz tam birinde karar kilacaz bişey çıkıyor. . Martin sonuna kadar halledemezsek en azından hastaneye alacaklarimi yıkayıp çantaya yerlestirecem

canım ikiside olabilir çünkü özellikle o ameliyathaden geldikten sonra insan acayip üşüyor elinin altında fazlası olsun eksiği olmasın ben çorabı en kalınlarında alıcam ayaklarımı bi üşütürsem mahfoldum ben çantamı hazırlamadım daha ama liste gibi bişey yapıyorum aklıma geldikçe

Ayyy çok hoş görünüyolarr

valla duydum sarı örtüyü ama bi kaç yerdede sarı örtmeyin sarılığı çeker felan dediler herkes bişey diyo

ya kırmızısı sarısı bence hepsı hurafe ama annem ugrasmıs yapmıs bıde ıgne oyası yaptı kadıncagız kenarlarını bende kullancam bı guzel, yoksa bana sacma gelıyor yok sac kesme yok sarı ortu ort fln... gıdıooo her kafadan bır ses

tesskkur ederm cnm bende pijamaları giyince sabırszlandım bian inşallah görürz o günleri :) bnde onları düşündüm sonradan atletle veya askılı bişeyle vs olurum biri geldiginde direk giyerim dedim iyi oldu sanırım :)

Ben sarı örtüyü bilmiyodum bana da annem kırmızı örtü yaptı al basmasi oluyomus galiba bebegin kırkı çıkana kadar. Ne kadar gerçek bilmem ama.
bende işte öyle bişey duydum kırmızı örtü örtülüyormuş 40 ı çıkana kadarmı ne ama daha anneme felan sormadım iş yerinde her kafadan bi ses çıkıyor onların yalancısıyım :)

inşallah kafanıza gore uygun evı en kısa zamanda bulursunuz canım,olmadı dedıgını yaparsın :)

bazı çocuklar sarışın doğuyor onada hemen bu çocuk sarılık diyolar bende pek hurafelere inanmak istemiyorum Allah korusun bebişlerimizi inş hiç bi sıkıntıları olmadan doğarlar büyürler :)

ayy sorma minnakım bende çok heycanlıyım ya hiç bu kadar heycanla temizlik yapılmamıştı bende martın son haftası temizlik badana yapacağım nisanın ilk haftasıda bebişin eşyalarını yıkayacağım sonra oturup bekleyeceğim doktor nisan 20 gibi bekle dedi..

Son bi şey sorcam: bebelerin büyük koyafetlerini de yıkıcak mısınız? Mesela 3-6 ayları? Ben yenidoğanları yıkasam diğerlerini sonraya mı bıraksam diyorum? Sonra da zor mu olur acaba doğduktan sonra yıkatıp ütülemek?

canım inşallah bir an önce hallolur ev işiniz.. biz de ev tuttuk bu haftasonu ev temizlenecek diğer haftasonu da biz taşınıcaz inşallah.. çok korkuyorum nasıl olacak nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum.. hayırlısıyla bir yerleşseydik..

Ben de liste yapmaya başladım. Daha çantaya erken de liste yapıp aklımıxa geldikçe eklemek mantıklı geldi

Ben de liste yapmaya başladım. Daha çantaya erken de liste yapıp aklımıxa geldikçe eklemek mantıklı geldi
bencede cnm sonra unuttuğumuz bişey olursa çok zorlanırız ben bebeğe ayrı kendime ayrı çanta yapıcam çanta dediğime bakma bu gidişle bildiğin valiz olacak

Aynenn tatlimm senle günlerimiz aynı zaten. Ben erkenden yaparsam sabrsizlanrm erkenden beklerm o yüzden nisanin ilk haftası yapip oturcam bekliycem sonraaa nisan sonu da kucağımzda olurlar ins minnaklar sağlıklıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…