2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
inşallah kafanıza gore uygun evı en kısa zamanda bulursunuz canım,olmadı dedıgını yaparsın :)
Inşallah canım benim teşekkür ederim
Ay ne güzel canım darısı başımıza. Hayırlı olsun yeni eviniz içinde bol bol huzur mutluluk bol.bol bereket olsun.. mutluluk cigliklariniz yankilansin evde canım :)
Korkma canım hallolur hepsi annenler yardım eder gerekirse kadın tutarsin sen yorma sakin kendini. . Bu aylar dikkat etmemiz gerek

Yıka canım ben yikarim bakarsin bebeğin kilolu dogar onlara gecmek zorunda kalırsın kısa zamanda. Hem elinin altnda olsun hazirda. Onlari ayircam ama küçük bi hurcun içine koycam 3 6 ayı.

kırmızı anneye takılırmıs al basmasın dıye bı toka yada taç. sarıda bebege sarılık olmasın dıye
al basması diye birşey var çünkü yeni evlilerde oluyor çünkü enerji açısından o tür şeylere açık oluyorlar aynı durum lohusalarda da var

mesela evlendiğimde arkadşım uyarmıştı 40 gün geçene akdar gündüz bile uyusan kocandan ayrı yatağına girme diye ben inanmam ama buna çok dikkat ettim çünkü arkadşım yaşamış bunu

Yıka canım ben yikarim bakarsin bebeğin kilolu dogar onlara gecmek zorunda kalırsın kısa zamanda. Hem elinin altnda olsun hazirda. Onlari ayircam ama küçük bi hurcun içine koycam 3 6 ayı.
Ben de öyle yapim. Ayrı bi yere koyim en iyisi. Çocuğun dolabında giydikleri olsun sadece. 3 takım götürcem şimdi baktım da aldıklarıma. 2 gün bile kalsak üç takım yetmez mi ki bebeğe? Tulumu zıbını içinin patiklisi her şeyiyle üç takım. İki de battaniye kusarsa işerse diye. Ay ne çok takıyorum ya sanki bir daha geri dönüşü yok eksik olursa alamayız gibi ama orda ihtiyaç olmasını da istemiyorum. Fazla olsun az olmasın

bende hepsini yıkayıp dolabına dizerim durur diyorum allla allla yanlışmı düşünüyorum şimdi ilk etapta hastahaneye götürecekleirmi halledeyim

zaten birtane bavul hazırlarım bebek ve benim için

bide hastahjanete götürecekelrim var süs eşyaları kapı süsü çikolata anı defteri ...

Arkadaşlar selam,
Doğum çantası listeniz var mı?, varsa gönderir misiniz acabaaa ???....... 29. haftamdayım ama memlekete gidicem gitmişken orda hazırlamak istiyorum da, sevgilerr..............

Gecmis olsun canim insaAllah bi dahaki haftaya sonuclarin guzel cikar

Ben dolap almadım gerçi gardrobun iki gözünü ve bir de büyük çamaşır dolabını kapladı eşyaları. Küçük odada da salımcağı beşiği leğeni arabası... Her yer eşya üstüme üstğme gelmeye başladılar. Yaşlı evi gibi oldu ev iyice. dünden beri dolap yerleştiriyorum giyilmeyenleri veriyorum. Çocuğun fazlalıklarını da kaldırcam o yüzden aradığımı bılamıyorum çünkü diğerlerinin arasında

Kızlar yaa ayrıntılı ultrasonda bize doğumu 23 nisan dediler sat a göre 1 mayıs ben acaba hangi tarihte doğurcam bilemedim

bir tane 10 lu 2 tanede 5 li :) ne bileyim böyle düşünüyorum 2 tanede battaniye alayım diyorum
He hastane çıkışı aldın sen. Ben bi tane aldım kaçlı bilmiyom o chicco var ya mavi. Öbürleribi kendim takım yapıcam. Zıbın patikli alt tulum şapka vs. Üç takım 2 battaniye yetmez mi ki? Onluda ne var fazladan?

bende bebek odasına büyük beyaz bir dolap yaptırdık etraftaki karışıklık için çünkü çamaşır makinesi elektirik süpürgesi ütü masası vs herşey ordaydı aldıklarımızı da o dolaba koyduk bezler bakımlar felan ama kıyafetleri bizim oda da makyaj masamın alt gözlerinde oraları boşaltmıştım eşimin pek eşyası yok o yüzden çok avantajlıyız :)

ama bir tane hensvık dolap bide şifonyer alıcam gibime geliyor 2 3 haftaya ailemle bir ikea yapacağız

daha avize değişecek perde değişecek camımız küçük ve karton piyerimiz yok rustik yapmayı düşünüyorum çok minik bir cam öyle kanat kullanmıcam tül perde olacak :) halı allahtan çiğçeksiz böceksiz spor düz beyaz almıştım :)bide sticker alıp bebek beşiği kenarına yapıştırdık mı tamamdır bunları halletmem lazım yahu daha çok iş var

bide bu pazar ebebekte anne kucakları indirime giriyor tiny love alırsak eğer yatak odasıunda ilk 3 ay beşik olarak yatırsak mı yoksa yatak odası için ayrı minimal bir tarz beşik almalımıyım gibi sorular var kafamda

bende chico 5 li aldım bide annem hediye ettti bir tane daha beğendiğim var onu da alırım ama seningibi zıbında koyacağım haricinde

hiçbirşey yok fazladan boşa masraf geliyor bana 10 lu takımlar ben 10 lu almazdım tek farkı battaniye olması gerçi gerekli mi değil valla şimdidden 4 5 tane battaniyemiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…