- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Inşallah canım benim teşekkür ederiminşallah kafanıza gore uygun evı en kısa zamanda bulursunuz canım,olmadı dedıgını yaparsın :)
Ay ne güzel canım darısı başımıza. Hayırlı olsun yeni eviniz içinde bol bol huzur mutluluk bol.bol bereket olsun.. mutluluk cigliklariniz yankilansin evde canım :)canım inşallah bir an önce hallolur ev işiniz.. biz de ev tuttuk bu haftasonu ev temizlenecek diğer haftasonu da biz taşınıcaz inşallah.. çok korkuyorum nasıl olacak nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum.. hayırlısıyla bir yerleşseydik..
Yıka canım ben yikarim bakarsin bebeğin kilolu dogar onlara gecmek zorunda kalırsın kısa zamanda. Hem elinin altnda olsun hazirda. Onlari ayircam ama küçük bi hurcun içine koycam 3 6 ayı.Son bi şey sorcam: bebelerin büyük koyafetlerini de yıkıcak mısınız? Mesela 3-6 ayları? Ben yenidoğanları yıkasam diğerlerini sonraya mı bıraksam diyorum? Sonra da zor mu olur acaba doğduktan sonra yıkatıp ütülemek?
Al benden de o kadar taşınacaz bu gidişle hastaneyebencede cnm sonra unuttuğumuz bişey olursa çok zorlanırız ben bebeğe ayrı kendime ayrı çanta yapıcam çanta dediğime bakma bu gidişle bildiğin valiz olacak
al basması diye birşey var çünkü yeni evlilerde oluyor çünkü enerji açısından o tür şeylere açık oluyorlar aynı durum lohusalarda da varkırmızı anneye takılırmıs al basmasın dıye bı toka yada taç. sarıda bebege sarılık olmasın dıye
Ben de öyle yapim. Ayrı bi yere koyim en iyisi. Çocuğun dolabında giydikleri olsun sadece. 3 takım götürcem şimdi baktım da aldıklarıma. 2 gün bile kalsak üç takım yetmez mi ki bebeğe? Tulumu zıbını içinin patiklisi her şeyiyle üç takım. İki de battaniye kusarsa işerse diye. Ay ne çok takıyorum ya sanki bir daha geri dönüşü yok eksik olursa alamayız gibi ama orda ihtiyaç olmasını da istemiyorum. Fazla olsun az olmasınYıka canım ben yikarim bakarsin bebeğin kilolu dogar onlara gecmek zorunda kalırsın kısa zamanda. Hem elinin altnda olsun hazirda. Onlari ayircam ama küçük bi hurcun içine koycam 3 6 ayı.
benim listemle hemen hemen aynı canım :)Benim hastane çantası listeme kimse yorum yapmadı :/
Bebeğe kaç takım koycan gizot?benim listemle hemen hemen aynı canım :)
bende hepsini yıkayıp dolabına dizerim durur diyorum allla allla yanlışmı düşünüyorum şimdi ilk etapta hastahaneye götürecekleirmi halledeyimBen de öyle yapim. Ayrı bi koyim en iyisi. Çocuğun dolabında giydikleri olsun sadece. 3 takım götürcem şimdi baktım da aldıklarıma. 2 gün bile kalsak üç takım yetmez mi ki bebeğe? Tulumu zıbını içinin patiklisi her şeyiyle üç takım. İki de battaniye kusarsa işerse diye. Ay ne çok takıyorum ya sanki bir daha geri dönüşü yok eksik olursa alamayız gibi ama orda ihtiyaç olmasını da istemiyorum. Fazla olsun az olmasın
bir tane 10 lu 2 tanede 5 li :) ne bileyim böyle düşünüyorum 2 tanede battaniye alayım diyorumBebeğe kaç takım koycan gizot?
ay biliyormusun onları elde yıkamayı düşünüyorum:)))9Bi de çoraplar eldivenler minnacık makinaya kaçar mı ki? Bi file falan mı alsam?
Gecmis olsun canim insaAllah bi dahaki haftaya sonuclarin guzel cikarkızlar merhaba,
hastaneden geldik bugün 2. şeker yüklemesi için gitmiştik. oradaki kadına sordum bana bu hafta yapıldı bu 2. olacak 6 tüpde kan alındı bugünde alınacak zararı olmazmı diye. daha vücudun ötekini atmamıştır niye hemen yapılıyor yapmayalım bu hafta haftaya gel sen yazık değilmi bebeğine dedi ve yapmadı. çok rahatladım valla. kollarımda damar kalmamıştı mosmor hepsi. 3. gün de 8 saat açlık ve susuzluk bebişe etki etti sanırım bugün bebeğimin hareketleri azaldı. kuru üzüm ve ceviz bile hareketlendirmedi. kuzucuma oldu olan
Ben dolap almadım gerçi gardrobun iki gözünü ve bir de büyük çamaşır dolabını kapladı eşyaları. Küçük odada da salımcağı beşiği leğeni arabası... Her yer eşya üstüme üstğme gelmeye başladılar. Yaşlı evi gibi oldu ev iyice. dünden beri dolap yerleştiriyorum giyilmeyenleri veriyorum. Çocuğun fazlalıklarını da kaldırcam o yüzden aradığımı bılamıyorum çünkü diğerlerinin arasındabende hepsini yıkayıp dolabına dizerim durur diyorum allla allla yanlışmı düşünüyorum şimdi ilk etapta hastahaneye götürecekleirmi halledeyim
zaten birtane bavul hazırlarım bebek ve benim için
bide hastahjanete götürecekelrim var süs eşyaları kapı süsü çikolata anı defteri ...
He hastane çıkışı aldın sen. Ben bi tane aldım kaçlı bilmiyom o chicco var ya mavi. Öbürleribi kendim takım yapıcam. Zıbın patikli alt tulum şapka vs. Üç takım 2 battaniye yetmez mi ki? Onluda ne var fazladan?bir tane 10 lu 2 tanede 5 li :) ne bileyim böyle düşünüyorum 2 tanede battaniye alayım diyorum
23 nisana hazırlık ol derim hadi bakalım hayırlısı. Bana kimse doğum tarihi vermiyor neden acabaKızlar yaa ayrıntılı ultrasonda bize doğumu 23 nisan dediler sat a göre 1 mayıs ben acaba hangi tarihte doğurcambilemedim
bende bebek odasına büyük beyaz bir dolap yaptırdık etraftaki karışıklık için çünkü çamaşır makinesi elektirik süpürgesi ütü masası vs herşey ordaydı aldıklarımızı da o dolaba koyduk bezler bakımlar felan ama kıyafetleri bizim oda da makyaj masamın alt gözlerinde oraları boşaltmıştım eşimin pek eşyası yok o yüzden çok avantajlıyız :)Ben dolap almadım gerçi gardrobun iki gözünü ve bir de büyük çamaşır dolabını kapladı eşyaları. Küçük odada da salımcağı beşiği leğeni arabası... Her yer eşya üstüme üstğme gelmeye başladılar. Yaşlı evi gibi oldu ev iyice. dünden beri dolap yerleştiriyorum giyilmeyenleri veriyorum. Çocuğun fazlalıklarını da kaldırcam o yüzden aradığımı bılamıyorum çünkü diğerlerinin arasında
bende chico 5 li aldım bide annem hediye ettti bir tane daha beğendiğim var onu da alırım ama seningibi zıbında koyacağım haricindeHe hastane çıkışı aldın sen. Ben bi tane aldım kaçlı bilmiyom o chicco var ya mavi. Öbürleribi kendim takım yapıcam. Zıbın patikli alt tulum şapka vs. Üç takım 2 battaniye yetmez mi ki? Onluda ne var fazladan?
ayy ikiside tatil :) hayırlısı olsun şimdidenKızlar yaa ayrıntılı ultrasonda bize doğumu 23 nisan dediler sat a göre 1 mayıs ben acaba hangi tarihte doğurcambilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?