2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar şeker testim bu hafta olacak sizce erken mi hafta olarak , sabah 9 45 te randevumuz alacak cumartesi gidecektik ama dün eşime söyledim gitmişken rapor işinide halledeyim diye yarın gitmek istiyorum 9 45 verdiler su bile içmicem dimi

Aynenn tatlimm senle günlerimiz aynı zaten. Ben erkenden yaparsam sabrsizlanrm erkenden beklerm o yüzden nisanin ilk haftası yapip oturcam bekliycem sonraaa nisan sonu da kucağımzda olurlar ins minnaklar sağlıklıca

ayy amin kuzum amin inşALLAH

yaa acil bişi sorcam aile hekiminden ayrı ayrı 6 günlük 3 kez rapor almıştım ben ve onların ödenekleri hala geçmemiş sisteme

kızlar başınıza geldimi şirketim mail atmış ödemeler ne oldu şubat maaşından kesilir diyorlar

ben üst yazı ve raporu aile hekimiden alıp sgk ya eşim tarafından bildiri yapıldı dedim aile heklimi sgk ya otomatik bildirim yapmıyor galiba bu durumda iş verenimin manuel giriş yapması gerekiyor galiba

şubat maaşımdan kesilmesi umrumda değil ama iş akdi felan feshi olur mu die düşünüyorum şu an mailide yeni gördüm 10 gün olmuş atılalı

ben de bugun yaptırdım canım, garanti olsun diye de aksam 7 den sonra hic bise yemedim içmedim ama 12 den sonra yememek ve icmemek yeterli oluyormuş. sabah gidicen, ilk kan vericen sonra sana sekerli su verecekler, benimki limon aromalıydı lezzetliydi, onu 5dk icinde bitireceksin, içtikten tam bir saat sonra tekrar kan vermeye gideceksin. Durum bundan ibaret :)

ben yarı devlet yarı özel bir kurumda çalışıyorum aile hekiminden rapor alan arkadaşlar varsa nasıl hallediliyor

devlet hastahanesşnden geçen hafta 4 gün rapor aldım o sistemde görünür mü acaba bunuda düşünüyorum

su içmeden durmak zor olsa da dediğin gibi ben 12 den sonra suyuda keserim bişide yemem zaten sağol canım kızlarda söylemişlerdi 12 den sonra yemeyin diye

aldıgın tüm raporları işyerine bildirmen gerekiyor, iş yerinin sgk ya bildirim yapması gerekiyor, daha sonra sirkete geri bildirim geliyor su kadar sureli raporluydu rapor bitiminde raporu kapatın veya uzatma olduysa bildirin diye. Ben de oyle olmustu yani.

O beşik gibi olanı mı diyosun? O rahat değildir ya gece uykusu için? Bi de yerde yatmış gibi olacak ne kadar ki onun yğksekliği? İkea karyolalar sığmaz mı odana? Bi tane al önce odana koy sonra bebeğin odasına taşirsın? Yoksa da ufak beşik al bence sepet gibi oluyor ya hani? Jookerde falam vardı. Ana kucağını ben çok araştırdım bebeği olan herkes salımcak al dedi. Kardeşim de sunnybabynin salıncqğını almış. Ben başka bi marka istiyordum onunki pilliymiş bu şarjlıymış daha kullanşlı olur dediler bunu aldık.

ben aralık sondakı ocak bastakılerı yenı aldım daha canım

yaa canım peki aile hekiminden mi rapor almıştın dün aradım sgk nın mğşteri hizmetlerini diyor ki sizin hiç girişinz olmamış rapor girişi

aile hekimi e sisteme geçmedi diyor eee dedim oda şirketiniz gircek dedi yaaa koskoca şirket bunu bilmiyor mu ben anlamıyorum

kendi kendine sallanıyor mu yoksa bişzim sallamamız mı gerekiyor canım

yatak odama ikea sığmaz minik çünkü jokerdekini alacam galiba sepeti

ve bunu benim şirketim benden bekliyor çok sinirlendim yaaaa

ben 2 günlük raporları dahil herşeyi bildirdim hadi onlarda aile hekimi de olsa problem yok ama 6 günlük 3 raporum var

aile hekiminden aldıklaırmı en azından bildirselerdi geçen hafta devlet hastahanesinden aldım onlar hemen bildiriyormuş galiba

devlet hastahaneleri sisteme kendileri bildirim yapıyor değilmi kızlar

canım bide onları nasıl alıyorsunuz biizm şirket aralığı ve ocağı bildirmedi yarın bildirse hemen alabilirmiyim 16 şubata kadar bildirim olmazsa maaşımdan kesilcekmiş kesilmesi umrumda değil ama sonra ben gidip ziraatten çekecem felan

bu işlemler naısl oluyor zirraat bankasında hesabım yok yatarsa para adıma mı yatırcak

Kızlar daha önce sormuştun ama cevap alamadım kimseden yenidoğan için cam biberon mu plastik biberon mu alınmalı birde Molfix almayı düşünüyorum ben ama 2-5 ve 3-5 kilo olarak farklı paketler var sizcE hangisinden alınmalı

ayy saol canım ya inşallah.. hepimiz hep mutlu olalım.. bebişlerimizin okul, askerlik düğün hikayelerini paylaşalım inşallah.. allah huzurumuzu bozmasın, sağlık sıhhat versin..

yenidoğan için aventin küçük boy camını ve 260 ml plastiğini aldım

bebek bezi olarakta anne lütfen sitesinden senin belirttiğin kilo ağırlıklarından 1 er paket aldım markası prima yalnız

Cam al canım 120 lik. Iki tane 2-5 bir tane 3 6 al bezi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…