- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
hamileliğin ilk başında 1 mayıs demişlerdi ilk dr kontrolünde 21. hafta da ayrıntılıda 23 nisan dediler :) çok sağol canım23 nisana hazırlık ol derim hadi bakalım hayırlısı. Bana kimse doğum tarihi vermiyor neden acaba
ne yalan söliim 23 nisan isterim çocuk bayramıayy ikiside tatil :) hayırlısı olsun şimdiden
Aynenn tatlimm senle günlerimiz aynı zaten. Ben erkenden yaparsam sabrsizlanrm erkenden beklerm o yüzden nisanin ilk haftası yapip oturcam bekliycem sonraaa nisan sonu da kucağımzda olurlar ins minnaklar sağlıklıca
yaa acil bişi sorcam aile hekiminden ayrı ayrı 6 günlük 3 kez rapor almıştım ben ve onların ödenekleri hala geçmemiş sistemeHe hastane çıkışı aldın sen. Ben bi tane aldım kaçlı bilmiyom o chicco var ya mavi. Öbürleribi kendim takım yapıcam. Zıbın patikli alt tulum şapka vs. Üç takım 2 battaniye yetmez mi ki? Onluda ne var fazladan?
kızlar şeker testim bu hafta olacak sizce erken mi hafta olarak , sabah 9 45 te randevumuz alacak cumartesi gidecektik ama dün eşime söyledim gitmişken rapor işinide halledeyim diye yarın gitmek istiyorum 9 45 verdiler su bile içmicem dimi
su içmeden durmak zor olsa da dediğin gibi ben 12 den sonra suyuda keserim bişide yemem zaten sağol canım kızlarda söylemişlerdi 12 den sonra yemeyin diyeben de bugun yaptırdım canım, garanti olsun diye de aksam 7 den sonra hic bise yemedim içmedim ama 12 den sonra yememek ve icmemek yeterli oluyormuş. sabah gidicen, ilk kan vericen sonra sana sekerli su verecekler, benimki limon aromalıydı lezzetliydi, onu 5dk icinde bitireceksin, içtikten tam bir saat sonra tekrar kan vermeye gideceksin. Durum bundan ibaret :)
ben yarı devlet yarı özel bir kurumda çalışıyorum aile hekiminden rapor alan arkadaşlar varsa nasıl hallediliyor
devlet hastahanesşnden geçen hafta 4 gün rapor aldım o sistemde görünür mü acaba bunuda düşünüyorum
O beşik gibi olanı mı diyosun? O rahat değildir ya gece uykusu için? Bi de yerde yatmış gibi olacak ne kadar ki onun yğksekliği? İkea karyolalar sığmaz mı odana? Bi tane al önce odana koy sonra bebeğin odasına taşirsın? Yoksa da ufak beşik al bence sepet gibi oluyor ya hani? Jookerde falam vardı. Ana kucağını ben çok araştırdım bebeği olan herkes salımcak al dedi. Kardeşim de sunnybabynin salıncqğını almış. Ben başka bi marka istiyordum onunki pilliymiş bu şarjlıymış daha kullanşlı olur dediler bunu aldık.bende bebek odasına büyük beyaz bir dolap yaptırdık etraftaki karışıklık için çünkü çamaşır makinesi elektirik süpürgesi ütü masası vs herşey ordaydı aldıklarımızı da o dolaba koyduk bezler bakımlar felan ama kıyafetleri bizim oda da makyaj masamın alt gözlerinde oraları boşaltmıştım eşimin pek eşyası yok o yüzden çok avantajlıyız :)
ama bir tane hensvık dolap bide şifonyer alıcam gibime geliyor 2 3 haftaya ailemle bir ikea yapacağız
daha avize değişecek perde değişecek camımız küçük ve karton piyerimiz yok rustik yapmayı düşünüyorum çok minik bir cam öyle kanat kullanmıcam tül perde olacak :) halı allahtan çiğçeksiz böceksiz spor düz beyaz almıştım :)bide sticker alıp bebek beşiği kenarına yapıştırdık mı tamamdır bunları halletmem lazım yahu daha çok iş var
bide bu pazar ebebekte anne kucakları indirime giriyor tiny love alırsak eğer yatak odasıunda ilk 3 ay beşik olarak yatırsak mı yoksa yatak odası için ayrı minimal bir tarz beşik almalımıyım gibi sorular var kafamda
ben aralık sondakı ocak bastakılerı yenı aldım daha canımyaa acil bişi sorcam aile hekiminden ayrı ayrı 6 günlük 3 kez rapor almıştım ben ve onların ödenekleri hala geçmemiş sisteme
kızlar başınıza geldimi şirketim mail atmış ödemeler ne oldu şubat maaşından kesilir diyorlar
ben üst yazı ve raporu aile hekimiden alıp sgk ya eşim tarafından bildiri yapıldı dedim aile heklimi sgk ya otomatik bildirim yapmıyor galiba bu durumda iş verenimin manuel giriş yapması gerekiyor galiba
şubat maaşımdan kesilmesi umrumda değil ama iş akdi felan feshi olur mu die düşünüyorum şu an mailide yeni gördüm 10 gün olmuş atılalı
yaa canım peki aile hekiminden mi rapor almıştın dün aradım sgk nın mğşteri hizmetlerini diyor ki sizin hiç girişinz olmamış rapor girişiben aralık sondakı ocak bastakılerı yenı aldım daha canım
kendi kendine sallanıyor mu yoksa bişzim sallamamız mı gerekiyor canımO beşik gibi olanı mı diyosun? O rahat değildir ya gece uykusu için? Bi de yerde yatmış gibi olacak ne kadar ki onun yğksekliği? İkea karyolalar sığmaz mı odana? Bi tane al önce odana koy sonra bebeğin odasına taşirsın? Yoksa da ufak beşik al bence sepet gibi oluyor ya hani? Jookerde falam vardı. Ana kucağını ben çok araştırdım bebeği olan herkes salımcak al dedi. Kardeşim de sunnybabynin salıncqğını almış. Ben başka bi marka istiyordum onunki pilliymiş bu şarjlıymış daha kullanşlı olur dediler bunu aldık.
ve bunu benim şirketim benden bekliyor çok sinirlendim yaaaaaldıgın tüm raporları işyerine bildirmen gerekiyor, iş yerinin sgk ya bildirim yapması gerekiyor, daha sonra sirkete geri bildirim geliyor su kadar sureli raporluydu rapor bitiminde raporu kapatın veya uzatma olduysa bildirin diye. Ben de oyle olmustu yani.
canım bide onları nasıl alıyorsunuz biizm şirket aralığı ve ocağı bildirmedi yarın bildirse hemen alabilirmiyim 16 şubata kadar bildirim olmazsa maaşımdan kesilcekmiş kesilmesi umrumda değil ama sonra ben gidip ziraatten çekecem felanben aralık sondakı ocak bastakılerı yenı aldım daha canım
ayy saol canım ya inşallah.. hepimiz hep mutlu olalım.. bebişlerimizin okul, askerlik düğün hikayelerini paylaşalım inşallah.. allah huzurumuzu bozmasın, sağlık sıhhat versin..Inşallah canım benim teşekkür ederim
Ay ne güzel canım darısı başımıza. Hayırlı olsun yeni eviniz içinde bol bol huzur mutluluk bol.bol bereket olsun.. mutluluk cigliklariniz yankilansin evde canım :)
Korkma canım hallolur hepsi annenler yardım eder gerekirse kadın tutarsin sen yorma sakin kendini. . Bu aylar dikkat etmemiz gerek
yenidoğan için aventin küçük boy camını ve 260 ml plastiğini aldımKızlar daha önce sormuştun ama cevap alamadım kimseden yenidoğan için cam biberon mu plastik biberon mu alınmalı birde Molfix almayı düşünüyorum ben ama 2-5 ve 3-5 kilo olarak farklı paketler var sizcE hangisinden alınmalı
Cam al canım 120 lik. Iki tane 2-5 bir tane 3 6 al bezi de.Kızlar daha önce sormuştun ama cevap alamadım kimseden yenidoğan için cam biberon mu plastik biberon mu alınmalı birde Molfix almayı düşünüyorum ben ama 2-5 ve 3-5 kilo olarak farklı paketler var sizcE hangisinden alınmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?