- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Hiç bi fikrim yok gizot devlette olunca ben hiç anlamıyorum öyle bildirim falan. Biz direkt veriyoruz raporu onlar hallediyorlaryaa acil bişi sorcam aile hekiminden ayrı ayrı 6 günlük 3 kez rapor almıştım ben ve onların ödenekleri hala geçmemiş sisteme
kızlar başınıza geldimi şirketim mail atmış ödemeler ne oldu şubat maaşından kesilir diyorlar
ben üst yazı ve raporu aile hekimiden alıp sgk ya eşim tarafından bildiri yapıldı dedim aile heklimi sgk ya otomatik bildirim yapmıyor galiba bu durumda iş verenimin manuel giriş yapması gerekiyor galiba
şubat maaşımdan kesilmesi umrumda değil ama iş akdi felan feshi olur mu die düşünüyorum şu an mailide yeni gördüm 10 gün olmuş atılalı
Tinyloveı sen sallıyorsun salımcaklar kendi kendine sallanıyorkendi kendine sallanıyor mu yoksa bişzim sallamamız mı gerekiyor canım
yatak odama ikea sığmaz minik çünkü jokerdekini alacam galiba sepeti
Cam aldım ben canımKızlar daha önce sormuştun ama cevap alamadım kimseden yenidoğan için cam biberon mu plastik biberon mu alınmalı birde Molfix almayı düşünüyorum ben ama 2-5 ve 3-5 kilo olarak farklı paketler var sizcE hangisinden alınmalı
Bebeğe üç takım bize de iki takım yeter canim fazladan tek pijama alti giturebilirz kanamamz falan cok olur kirlenirse diye. Bol ic camasiri. Bebek bezi,orkid. Fazlasini taşımaya gerek yok. Simdi normal olunca hastanede çok tutmuyolar zaten. Sezeryanda bir gün. Battaniye bi penye bide kalın battaniye götürsek yeter iki tane benceBen de öyle yapim. Ayrı bi yere koyim en iyisi. Çocuğun dolabında giydikleri olsun sadece. 3 takım götürcem şimdi baktım da aldıklarıma. 2 gün bile kalsak üç takım yetmez mi ki bebeğe? Tulumu zıbını içinin patiklisi her şeyiyle üç takım. İki de battaniye kusarsa işerse diye. Ay ne çok takıyorum ya sanki bir daha geri dönüşü yok eksik olursa alamayız gibi ama orda ihtiyaç olmasını da istemiyorum. Fazla olsun az olmasın
Ya o sisteme iş yeri giremez ki? Raporu veren medulaya kendi işler, iş yeri sgkya işler. Mantıken böyle olmalı yani özelde de devlette de. Medula hekimlere açık ordan senin hangi hastaneye hangi doktora gittiğin hangi ilaçları aldığın kaç gün rapor aldığın görülüp işleniyor. Sen raporu iş yerine verince onlar sgkya giriyorlar. Maaşın düşer zaten devlette raporluysan bir ay boyınca. Kesinti yaparlar. Heyet raporunda kesilmez maaş sadeceyaa canım peki aile hekiminden mi rapor almıştın dün aradım sgk nın mğşteri hizmetlerini diyor ki sizin hiç girişinz olmamış rapor girişi
aile hekimi e sisteme geçmedi diyor eee dedim oda şirketiniz gircek dedi yaaa koskoca şirket bunu bilmiyor mu ben anlamıyorum
bumu sizinki canım bunlar pazar indirime girecek ben kendi kendine sallansın istiyorumTinyloveı sen sallıyorsun salımcaklar kendi kendine sallanıyor
bende anlamıyorum raporumu gönderdim sonuçta ama onlar halletmemişler çok şaşırdım ya bilmiyorum kesilirse kesilsin maaşımdan ama sonuçta elimde raporum var ve o günlerde rahatsızlık geçirdim şimdi iznimi kullanıyorumHiç bi fikrim yok gizot devlette olunca ben hiç anlamıyorum öyle bildirim falan. Biz direkt veriyoruz raporu onlar hallediyorlar
Benim hastane sezaryanda iki normalde bir yatırıyormuş. Ben de öyle düşündüm bebeğe de kendime de üç takım alırım yanıma. Yeter bence. Hastabezi de aldım ilk gün çamaşır yerine onu giyiyolarmış geneldeBebeğe üç takım bize de iki takım yeter canim fazladan tek pijama alti giturebilirz kanamamz falan cok olur kirlenirse diye. Bol ic camasiri. Bebek bezi,orkid. Fazlasini taşımaya gerek yok. Simdi normal olunca hastanede çok tutmuyolar zaten. Sezeryanda bir gün. Battaniye bi penye bide kalın battaniye götürsek yeter iki tane bence
cabnım mesela aralık maaşımdan 6 gün raporluydum kesinti olmadı bizde şirket ödüyor sorun olmuyor ama eğer devlet yatırmazsa personelden geri alıyorYa o sisteme iş yeri giremez ki? Raporu veren medulaya kendi işler, iş yeri sgkya işler. Mantıken böyle olmalı yani özelde de devlette de. Medula hekimlere açık ordan senin hangi hastaneye hangi doktora gittiğin hangi ilaçları aldığın kaç gün rapor aldığın görülüp işleniyor. Sen raporu iş yerine verince onlar sgkya giriyorlar. Maaşın düşer zaten devlette raporluysan bir ay boyınca. Kesinti yaparlar. Heyet raporunda kesilmez maaş sadece
Bu evet. Şarjlı kendi kendine sallanıyor. Alabilirsen al en iyisi heyet raporubumu sizinki canım bunlar pazar indirime girecek ben kendi kendine sallansın istiyorum
bende anlamıyorum raporumu gönderdim sonuçta ama onlar halletmemişler çok şaşırdım ya bilmiyorum kesilirse kesilsin maaşımdan ama sonuçta elimde raporum var ve o günlerde rahatsızlık geçirdim şimdi iznimi kullanıyorum
ben yarın gidip heyet raporu alıcam cidden bunu yapıcam
Iyi düşünmüşsn ben de alcam hasta bezi ilk gün onu kullanrz ped yeterli olmaz belki.Benim hastane sezaryanda iki normalde bir yatırıyormuş. Ben de öyle düşündüm bebeğe de kendime de üç takım alırım yanıma. Yeter bence. Hastabezi de aldım ilk gün çamaşır yerine onu giyiyolarmış genelde
Yok ya bi şey olmaz ama doktora söyle öedulaya kendi girsin. Başkası giremez o sisteme kendi girecek mecburen. Sen de raporu verince şirket sgkya girecek.cabnım mesela aralık maaşımdan 6 gün raporluydum kesinti olmadı bizde şirket ödüyor sorun olmuyor ama eğer devlet yatırmazsa personelden geri alıyor
yaa aile hekiminden aldım onlar hiçbirşey bilmiyor sisteme de işlemediler eşim şişli sgk ya üst yazı ile götürdü ordakiler de şirkete söyleyin manuel bize giriş yapsın dedi
ben bu 3 adet 6 günlük raporu aile hekiminden almakla hata yaptım galiba
bundan alayım bende ebebkte indirime girecek pazar günü netten mi alsak mağazadan mı acaba başka bakmaya gerek yokBu evet. Şarjlı kendi kendine sallanıyor. Alabilirsen al en iyisi heyet raporu
canım ben dr brown's cam alıcam. rezeen çayı gibi bişeyler vermek zorunda olursak plastiklerde renk değişimi yapabiliyor dedi satıcı kız.Kızlar daha önce sormuştun ama cevap alamadım kimseden yenidoğan için cam biberon mu plastik biberon mu alınmalı birde Molfix almayı düşünüyorum ben ama 2-5 ve 3-5 kilo olarak farklı paketler var sizcE hangisinden alınmalı
Saol canimBende bunu çok beğendim bide idil babyden beğendim karar veremediğim için alamadım ama çok tatlılar güle güle giysin inş
Ben magazadan aldim bu pijamali takim ama benim sezeryan olcagi ucin gecelik sabahlikta koyucamgüle güle giy bende alıcam inşallah bu hafta nerden aldın sen internetten mi birde pijamamı almalı gecelik mi?
Canım hesabın olmasına gerek yok nüfus cüzdanınla gidip alacaksın paranıcanım bide onları nasıl alıyorsunuz biizm şirket aralığı ve ocağı bildirmedi yarın bildirse hemen alabilirmiyim 16 şubata kadar bildirim olmazsa maaşımdan kesilcekmiş kesilmesi umrumda değil ama sonra ben gidip ziraatten çekecem felan
bu işlemler naısl oluyor zirraat bankasında hesabım yok yatarsa para adıma mı yatırcak
saçım çok fena halde uçları hele iyice inceldi. kestirince kendine gelir hem ben niyeyse kendime daha çok ykaıştırıyorum omuzda saçı. ben de bilmiyorum canım bilimsel bi açıklaması var mı örtünün. inşallah sütümüz gelir o ilk sarı sütü emzirebilirsek sarılığa çok iyiymiş. yine de lurlarsa da olurlar yapacak bi şey yok yenidoğan sarılığı aşırı olmadıkça herkeste oluyor nerdeyse koyarlar mor ışığa yatarlar orda düzeliyor hemencecik. arkadaşımda olmuştu benim. bi günde toparladı. inşallah olmaz ama napalım allah büyük dert hastalık vermesin de.
sağol canım sen de bulabilirsin inşallah gönlüne göre. hepimiz çok güzel olucaz. şimdi hayal ettim mayıs gelmiş doğumlar başlamış buraya bebişlerin kendimizin resmini koymaya başlamışız allahım ne güzel ♥♥♥
ben de bi paket aldım. hastaneden veriyorlarmış ama ben külot gibi aldım giymeli onu giyerim. hırka da alim canım. ya da bulabilirsem polar bi sabahlık mı alsam?
ben ilk defa duydum. kırmızı tülbent gibi bi şey örterler bazen görüyorum da sarı ilk defa duydum.
ha bu arada göğüs pedi ve göğüs ucu kremi de koyucam kendime.
Aynen ya ilk gordugumuz an ya da eve geldigimiz zaman neler hissedicez cok merak ediyorum, fotograf cekimi video cekimi dogum anı ve onlari ilk gorucegimiz an hepsi ayri ayri heyecanlandiriyor beni, saglikla yasamak nasip olur insallah :) butun camasirlarini yikayip utuluycem ben canim buyukleri de hurca koyucamSon bi şey sorcam: bebelerin büyük koyafetlerini de yıkıcak mısınız? Mesela 3-6 ayları? Ben yenidoğanları yıkasam diğerlerini sonraya mı bıraksam diyorum? Sonra da zor mu olur acaba doğduktan sonra yıkatıp ütülemek?
Canim ben cam aldim daha saglikli, yenidogan icin bebek bezi 2-5 yeterli bence ama sen ikisinden de alabilirsin istersen, sonucta bosa gidicek bsy degil ilk zamanlar bol bol cisleri kakalari oluyo miniklerinKızlar daha önce sormuştun ama cevap alamadım kimseden yenidoğan için cam biberon mu plastik biberon mu alınmalı birde Molfix almayı düşünüyorum ben ama 2-5 ve 3-5 kilo olarak farklı paketler var sizcE hangisinden alınmalı
ya eminim olmayacak ama canım alamayacağım eminim yani çünkü sisteme girilmemiş hiç bir yerde gözükmüyor sadece elimde kağıt var yaniCanım hesabın olmasına gerek yok nüfus cüzdanınla gidip alacaksın paranı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?