2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hiç bi fikrim yok gizot devlette olunca ben hiç anlamıyorum öyle bildirim falan. Biz direkt veriyoruz raporu onlar hallediyorlar

Bebeğe üç takım bize de iki takım yeter canim fazladan tek pijama alti giturebilirz kanamamz falan cok olur kirlenirse diye. Bol ic camasiri. Bebek bezi,orkid. Fazlasini taşımaya gerek yok. Simdi normal olunca hastanede çok tutmuyolar zaten. Sezeryanda bir gün. Battaniye bi penye bide kalın battaniye götürsek yeter iki tane bence

Ya o sisteme iş yeri giremez ki? Raporu veren medulaya kendi işler, iş yeri sgkya işler. Mantıken böyle olmalı yani özelde de devlette de. Medula hekimlere açık ordan senin hangi hastaneye hangi doktora gittiğin hangi ilaçları aldığın kaç gün rapor aldığın görülüp işleniyor. Sen raporu iş yerine verince onlar sgkya giriyorlar. Maaşın düşer zaten devlette raporluysan bir ay boyınca. Kesinti yaparlar. Heyet raporunda kesilmez maaş sadece

Tinyloveı sen sallıyorsun salımcaklar kendi kendine sallanıyor
bumu sizinki canım bunlar pazar indirime girecek ben kendi kendine sallansın istiyorum

Hiç bi fikrim yok gizot devlette olunca ben hiç anlamıyorum öyle bildirim falan. Biz direkt veriyoruz raporu onlar hallediyorlar
bende anlamıyorum raporumu gönderdim sonuçta ama onlar halletmemişler çok şaşırdım ya bilmiyorum kesilirse kesilsin maaşımdan ama sonuçta elimde raporum var ve o günlerde rahatsızlık geçirdim şimdi iznimi kullanıyorum

ben yarın gidip heyet raporu alıcam cidden bunu yapıcam

Eklentiler

• lSUN-36066_1.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 95
Benim hastane sezaryanda iki normalde bir yatırıyormuş. Ben de öyle düşündüm bebeğe de kendime de üç takım alırım yanıma. Yeter bence. Hastabezi de aldım ilk gün çamaşır yerine onu giyiyolarmış genelde

cabnım mesela aralık maaşımdan 6 gün raporluydum kesinti olmadı bizde şirket ödüyor sorun olmuyor ama eğer devlet yatırmazsa personelden geri alıyor

yaa aile hekiminden aldım onlar hiçbirşey bilmiyor sisteme de işlemediler eşim şişli sgk ya üst yazı ile götürdü ordakiler de şirkete söyleyin manuel bize giriş yapsın dedi

ben bu 3 adet 6 günlük raporu aile hekiminden almakla hata yaptım galiba

Bu evet. Şarjlı kendi kendine sallanıyor. Alabilirsen al en iyisi heyet raporu

Iyi düşünmüşsn ben de alcam hasta bezi ilk gün onu kullanrz ped yeterli olmaz belki.

Yok ya bi şey olmaz ama doktora söyle öedulaya kendi girsin. Başkası giremez o sisteme kendi girecek mecburen. Sen de raporu verince şirket sgkya girecek.

Bu evet. Şarjlı kendi kendine sallanıyor. Alabilirsen al en iyisi heyet raporu
bundan alayım bende ebebkte indirime girecek pazar günü netten mi alsak mağazadan mı acaba başka bakmaya gerek yok

cumartesi gidecektim yarın gidicem doktorumada sölicem günde 2 3 saat yol gitmek istemiyorum diyip anlatıcam versin o kadar kötü olduğum zamanlarda anca 2 günlük rapor verdi eğer rapor vermezse zaten ailem özel bir hastahaneden arkadaşlarından isteyecek işe gidebilcek durumda dğeilim geceleri uyuyamıyorum kasıklarımda batmalar oluyor bunları kendi doktoruma da sölicem

geçen hafta devlet hastahanesinden tanımadığım doktor bile bana 4 günlük rapor verdiğine göre kendi doktorum da 32 haftaya kadar bir zahmet heyet versin yada 10 günlük rapor sonrasıonda heyet

canım ben dr brown's cam alıcam. rezeen çayı gibi bişeyler vermek zorunda olursak plastiklerde renk değişimi yapabiliyor dedi satıcı kız.

Canım hesabın olmasına gerek yok nüfus cüzdanınla gidip alacaksın paranı

Aynen ya ilk gordugumuz an ya da eve geldigimiz zaman neler hissedicez cok merak ediyorum, fotograf cekimi video cekimi dogum anı ve onlari ilk gorucegimiz an hepsi ayri ayri heyecanlandiriyor beni, saglikla yasamak nasip olur insallah :) butun camasirlarini yikayip utuluycem ben canim buyukleri de hurca koyucam Benim Minnak Sevgilim gibi elimizin altinda olmasi gerek diye dusunuyorum

Canim ben cam aldim daha saglikli, yenidogan icin bebek bezi 2-5 yeterli bence ama sen ikisinden de alabilirsin istersen, sonucta bosa gidicek bsy degil ilk zamanlar bol bol cisleri kakalari oluyo miniklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…