- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
Kızlar daha önce sormuştun ama cevap alamadım kimseden yenidoğan için cam biberon mu plastik biberon mu alınmalı birde Molfix almayı düşünüyorum ben ama 2-5 ve 3-5 kilo olarak farklı paketler var sizcE hangisinden alınmalı
Benimde bu hafta. 14 şubatta. Erken değil canım.kızlar şeker testim bu hafta olacak sizce erken mi hafta olarak , sabah 9 45 te randevumuz alacak cumartesi gidecektik ama dün eşime söyledim gitmişken rapor işinide halledeyim diye yarın gitmek istiyorum 9 45 verdiler su bile içmicem dimi
Canım ben sezeryan olursam süt gelmezse diye pompayı da koyucam. Bir dr ablam kahve fincanıyla çay kaşığı da koy dedi. Bebiş meme almazsa mama yerine sütünü sağıp içirirsin diye. Göğüs ıcın yara olabilir diye krem göğüs Kalkan'ı vs de koyıcam. Bir de hırka yoktu sanırım senin listede. Hırka da koyabilirsin.daha yapmadım da yukarıdakileri koyucam kendime ayrı bi çantaya.
o ne işe yarıyormuş acaba?
pembe alıcam bi taç bulabilirsem bi de saçımı kestirip omzumda küt yapıcam. tacımı da takarım oh pijamam şekil önümden çekil
Sağol canım bakıyım ona da :)yok canım ben degıldım o ama chıccodan kesede alınca hastane cıkıslarını mantıklı geldı bı de madam cocoda gordum. keselerı
Yok erken değil canım, 12 den sonra bişey yiyip içme ben o gece ilaçlarımı da almamıştım. Gece yatmadan su içtim yattım benkızlar şeker testim bu hafta olacak sizce erken mi hafta olarak , sabah 9 45 te randevumuz alacak cumartesi gidecektik ama dün eşime söyledim gitmişken rapor işinide halledeyim diye yarın gitmek istiyorum 9 45 verdiler su bile içmicem dimi
Çok şıkmış güle güle kullan :)kızlar ben lohusa sepetinden bunları aldım güzel miiiiiii ya sizce fikrinizi alayim dedim
Cokkk guzel gule gule kullankızlar ben lohusa sepetinden bunları aldım güzel miiiiiii ya sizce fikrinizi alayim dedim
benim canım.3.aydan beri aşağıdaydı bikaç hafta önce rahim ağzından çekildiğini söyledi doktor.hala aşağıda ama sıkıntılı kısmı atlattık şükür.zaman ilerledikçe daha çıkar dedi doktor.
Aa bez için öyle birşey duymuştum ben de sen yazınca aklıma geldi canım sağolasın ben araştırayım bunu bir.Kuşlar ben biberon emzik killanmiyorum ama biberon olarak kesinlikle cam olmali. Beze gelince sakin 2-5 falan almayin bez büyük olmali nedene diceksiniz kalça cikigina karesi koruyor bebeği ayrıca Dr lkarda ole öneriyor. Ben sadece bir paket 3-6 alicam sonra hemen 4-9 a gecerim 10 güne inşallah .
Hastaneye bende 3 dis takim 2 iç takim 2 penye ve burasi soğuk olcagindan kadife kundak battaniye alicam . 2 corap 2 eldiven 2 bere alirim birde .
Ole grip oldum ki bugun basim cok agriyor of of
Aa çok sevindim tatlım afiyet olsun inşallah:)toist yogurt mayaladim senin tarifle canim harika oldu
Saol canim bundan sonra hep mayalarim artik:)Aa bez için öyle birşey duymuştum ben de sen yazınca aklıma geldi canım sağolasın ben araştırayım bunu bir.
Aa çok sevindim tatlım afiyet olsun inşallah:)
Canım ben yazmıştım kendi çamaşırlarımıza da kullanıyorum dalan Roxy diye,yumuşatıcı da kullanmıyorum hiç öyle kazık gibi olmuyor,merak etmeyin,tabi suyunuza da bağlıdır ama yumuşatıcı direk durulama suyuna karıştığı için benim içime sinmiyor,gerçi fazladan durulama yaptırdığımız için ihtiyaç halinde az miktarda kullanılabilir belki..Hahhahaayy bilemedim şimdi ya bir düşüneyim ben kazık gibi de çocuğa haşır huşur
Magnezyum çok faydalı canım. Kullanmanın tavsiye ederim ben de.
Hiç duymadım bence gerek yok canım
Saol canim bundan sonra hep mayalarim artik:)
Bence artık bebişe yetmez canım sadece nir yoğurt. Halsizliğin de yemek yememenden Kaynaklı. Bebişin hareketli mi peki gün içinde. Doktoruna sordun mu canım hiç bunu. Bir de kan ilacı alıyor musunKızlar ben bu aralar bişey yiyemiyorum kalktığımdan beri 400 ml lik yoğurt yedim bal koyarak içine bu kadar canım bişey yemek istemedi kendimi halsiz hissediyorum bebişim için üzülüyorum acaba başlardaki gibi benden beslenir mi yoksa ben çok mu hata yapıyorum acıkınca yiyorum gece kaç olursa olsun ama gündüzleri neden böyle benim gibi olan var mı
Sert olmazsa süper bişeymiş canım görememiştim ben yazdığını. Peki ne kadar atıyorsun makinayaCanım ben yazmıştım kendi çamaşırlarımıza da kullanıyorum dalan Roxy diye,yumuşatıcı da kullanmıyorum hiç öyle kazık gibi olmuyor,merak etmeyin,tabi suyunuza da bağlıdır ama yumuşatıcı direk durulama suyuna karıştığı için benim içime sinmiyor,gerçi fazladan durulama yaptırdığımız için ihtiyaç halinde az miktarda kullanılabilir belki..
Bence artık bebişe yetmez canım sadece nir yoğurt. Halsizliğin de yemek yememenden Kaynaklı. Bebişin hareketli mi peki gün içinde. Doktoruna sordun mu canım hiç bunu. Bir de kan ilacı alıyor musun
Hayirli olsun yeni evin demek kayinpederden kurtuldun:)kızlarr nasılsınızz uzun zamandr gıremıyordum bebıslerınz nasıl bız cok ıyıyız cok sukur cok gzl gelsmeler oldu mayısta kendı ewıme cıkıcaktım ya bu hafta cıkıcam ınsallah esya telasından kostrmadan bırde mısafr var frsatm olmadı gırmeye cok mutluyum sonnda kendı ewcagızıma cıkıcam cok sukur Rabbımmeee :))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?