Iyi değil tabiki tatlım şimdi senin depolarını kullanıyordum bebeğin ama nereye kadar. Kahvaltı da mı yapmıyorsuncanım ben hiç bi ilaç kullanmıyorum yurt dılındayım ya burda ayrıntılı olarak incelemiyolar herşeyi maşallah bebişim kıpır kıpır hatta şuan da ama ben vicdanen üzülüyorum dediğim gibi akşamları yiyorum hatta gecede ama gündüz bu kadar aç kalması iyi değil dimi
Hamdolsun iyiyiz sen nasilsin tatlim:)herkese iyi akşamlarrr umarım herkes iyidir
Iyi değil tabiki tatlım şimdi senin depolarını kullanıyordum bebeğin ama nereye kadar. Kahvaltı da mı yapmıyorsun
Ben de iştahsızım aslında ama kan ilacı beni toparlıyor acıkıyorum canım. Sen zorla kendini şütfen bebeğin için bir tabak bişeynyesen yeter bebişe. Öğün atlama lütfen.
Eki Görüntüle 1412360 Kizlar bunlarda dun aldiklarim anne bakim cantamiz minnacik bir zibin takimi ve penye battaniyemiz
Ne demek canım doğunca zorlamazsın kendini zaten ama şimdi senden besleniyor yavrucak. Ben de bazen süt içmek istemiyorum hatta artık bıktım ama düşünüyorum küçücük yavrucak benden medet umuyor ve ben şimdiden anne olmanın fedakarlıklarını yerine getiremiyorum. Ona ne hakkım var bu eksikliği yaşatmaya diye. Her öğün küçük bir kase bile yesen yemek yeter tatlım ona. Ama Allah korusun proteinsiz vitaminsiz kalırsa bebişimiz gelişme geriliği olur. Artık önemli yediklerimizİnşallah canım yaa başlarda da böyleydim ama o zaman küçüktü bebiş şimdi yetmez biliyorum ama neden yiyemiyorum bilmiyorum bundan sonra afedersin kussamda yemeye çalışıcam bugün çok üzüldüm çok teşekkür ederim cevabın için canım benim
sagol canım benimGüle güle kullan tatlım
Ne demek canım doğunca zorlamazsın kendini zaten ama şimdi senden besleniyor yavrucak. Ben de bazen süt içmek istemiyorum hatta artık bıktım ama düşünüyorum küçücük yavrucak benden medet umuyor ve ben şimdiden anne olmanın fedakarlıklarını yerine getiremiyorum. Ona ne hakkım var bu eksikliği yaşatmaya diye. Her öğün küçük bir kase bile yesen yemek yeter tatlım ona. Ama Allah korusun proteinsiz vitaminsiz kalırsa bebişimiz gelişme geriliği olur. Artık önemli yediklerimiz
Bu tabdiyon hamilelik için en ideal değer saçmalamış 14/9 ve yukarı çıkarsa yüksek olur benim bildiğimKızlar tansiyon 11 e 6 çıktı biraz yüksek dedi sizde kaç cikiyor
Evet ya diş çok zor gerçektenİnşallah canım çok haklısın yarından sonra elimden geleni yapıcam inşallah bide 20 lik diş çıkarıyorum sanırım ondan da kaynaklanıyo bu iştahsızlığım çok zor bu diş bi dursaydı doğumdan sonraya kadar
Yok cnm genelde magnezyum eksikliginden kaynaklı kramp ve kas agrilari için veriliyor ama bnm gibi kasilmalari erken başlayan riskli gruba da veriliyor korkutmayayim seni bnm bildiğin doğum sancilarim oluyor diğerlerinde erken doğum ya o yüzden verdi Dr um
anladım canım. sağolYok cnm genelde magnezyum eksikliginden kaynaklı kramp ve kas agrilari için veriliyor ama bnm gibi kasilmalari erken başlayan riskli gruba da veriliyor korkutmayayim seni bnm bildiğin doğum sancilarim oluyor diğerlerinde erken doğum ya o yüzden verdi Dr um
Güle güle kullanin sen ve bebişinEki Görüntüle 1412360 Kizlar bunlarda dun aldiklarim anne bakim cantamiz minnacik bir zibin takimi ve penye battaniyemiz
yok canım yaa. kekten bişi olmaz.. sıkma canını. ohh afiyet olsunnnnSoğuk içiyorum ben. Ama o keki yemeyeydim iyidi. Sabah eşim kaldırdı bı ne başucunda tabak var ne yedin diye. Öf insanlık ötesiyim valla utandım sabah sabah
Hadi gözünaydın canım. Sonunda istediğin oldu. Bebeginle doya doya başbaşa kalırsın artık :)kızlarr nasılsınızz uzun zamandr gıremıyordum bebıslerınz nasıl bız cok ıyıyız cok sukur cok gzl gelsmeler oldu mayısta kendı ewıme cıkıcaktım ya bu hafta cıkıcam ınsallah esya telasından kostrmadan bırde mısafr var frsatm olmadı gırmeye cok mutluyum sonnda kendı ewcagızıma cıkıcam cok sukur Rabbımmeee :))))))))))))))))
Evet ya diş çok zor gerçektenbenim de 2 kez öyle ağrıdı birer hafta inşallah bir daha olmaz. Ordaki doktorlar da bir tuhaf ya hiç ilgilenmiyorlar gebeyle.
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına, kayınpederin gelmez dimi yine? Yeni evinde ailenle, bebişinle mutlu sağlıklı huzurlu bi ömür geçir inşallah :)kızlarr nasılsınızz uzun zamandr gıremıyordum bebıslerınz nasıl bız cok ıyıyız cok sukur cok gzl gelsmeler oldu mayısta kendı ewıme cıkıcaktım ya bu hafta cıkıcam ınsallah esya telasından kostrmadan bırde mısafr var frsatm olmadı gırmeye cok mutluyum sonnda kendı ewcagızıma cıkıcam cok sukur Rabbımmeee :))))))))))))))))
Canım bu aralar benim de canım pek bişey istemiyor ama zorluyorum kendimi, bebeğini düşün ve kendini yemeye şartla, ekmek falan yeme ama yemeğini meyveni yoğurt sütünü aksatmaKızlar ben bu aralar bişey yiyemiyorum kalktığımdan beri 400 ml lik yoğurt yedim bal koyarak içine bu kadar canım bişey yemek istemedi kendimi halsiz hissediyorum bebişim için üzülüyorum acaba başlardaki gibi benden beslenir mi yoksa ben çok mu hata yapıyorum acıkınca yiyorum gece kaç olursa olsun ama gündüzleri neden böyle benim gibi olan var mı
Çok güzel hepsi canıım hayırlı olsun sağlıcakla kullanın inşallah :)Eki Görüntüle 1412360 Kizlar bunlarda dun aldiklarim anne bakim cantamiz minnacik bir zibin takimi ve penye battaniyemiz
Güle güle kullanin sen ve bebişin
Tesekkur ederim sekerlerHayırlı olsun canım çok sevindim senin adına, kayınpederin gelmez dimi yine? Yeni evinde ailenle, bebişinle mutlu sağlıklı huzurlu bi ömür geçir inşallah :)
Canım bu aralar benim de canım pek bişey istemiyor ama zorluyorum kendimi, bebeğini düşün ve kendini yemeye şartla, ekmek falan yeme ama yemeğini meyveni yoğurt sütünü aksatma
Çok güzel hepsi canıım hayırlı olsun sağlıcakla kullanın inşallah :)
Evet canım doktoruna sor herseyini. O da yemekler konusunda seni bilgilendirecektir.Aynen canım bakalım bu hafta doktora gidicem inşallah belki o zaman bişeyler öğrenebilirim bebişle ilgili tabi inşallah güzel şeyler. ayy inşallah benimde durur bu ağrı çıkmasını tamamlarsa uzar gibi
Toz miktarını mı soruyorsun canım? benim makinem 9 kiloluk,tamamını doldurduğumda,hani bu deterjan gözündeki sıvı deterjan parçası oluyor ya onunla 2 tane döküyorum sabunu,göz kararı yaptım aslında bende yeni başladım çünkü onu kullanmaya hem denemiş olmak için hem memnun kalırsam kendi çamaşırlarımızda doğal yıkansın dedim sonuçta bebiş hep kucağımızda olacak diye,yeterli geldi o miktar gayet temiz cıktı..kayınvalidem de kullanıyor bir bak köpürme durumuna demişti,hani eğer çok çok köpürüyorsa biraz azaltabilirsin miktarı diye,ama ben bakamadım açıkçası..deneme yanılma oldu :)Sert olmazsa süper bişeymiş canım görememiştim ben yazdığını. Peki ne kadar atıyorsun makinaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?