Merhaba kızlar, internette indirimli bebek bezi paketleri gördüm, molfix'in yeni doğan hazırlık seti falan var almayı düşünüyorum hazır uygunken aradan çıksın diye, bebek bezlerinde son kullanma tarihi oluyor mu acaba bilgisi olan var mı?
Yok derken, son kullanma tarihi diye bişey yok yani di mi? Kliksa, hepsiburda ve annelütfen sitelerinde çok uygun kampanyalı bakım ürünleri var şu an ufak tefek bişeyler almayı düşünüyorum.
Canım bu aralar benim de canım pek bişey istemiyor ama zorluyorum kendimi, bebeğini düşün ve kendini yemeye şartla, ekmek falan yeme ama yemeğini meyveni yoğurt sütünü aksatma
Allah razı olsun canım inşallah aksatmamaya çalışıcam bugün üzüldüm bebişim için bide 20 lik dişim çıkıyo ondan da kaynaklanıyo sanıyorum bu haller inşallah kolay atlatırım yazın türkiyeye gelir gelmwz aldırıcam inşallah bi aksilik olmazsa
Toz miktarını mı soruyorsun canım? benim makinem 9 kiloluk,tamamını doldurduğumda,hani bu deterjan gözündeki sıvı deterjan parçası oluyor ya onunla 2 tane döküyorum sabunu,göz kararı yaptım aslında bende yeni başladım çünkü onu kullanmaya hem denemiş olmak için hem memnun kalırsam kendi çamaşırlarımızda doğal yıkansın dedim sonuçta bebiş hep kucağımızda olacak diye,yeterli geldi o miktar gayet temiz cıktı..kayınvalidem de kullanıyor bir bak köpürme durumuna demişti,hani eğer çok çok köpürüyorsa biraz azaltabilirsin miktarı diye,ama ben bakamadım açıkçası..deneme yanılma oldu :)
Allah razı olsun canım inşallah aksatmamaya çalışıcam bugün üzüldüm bebişim için bide 20 lik dişim çıkıyo ondan da kaynaklanıyo sanıyorum bu haller inşallah kolay atlatırım yazın türkiyeye gelir gelmwz aldırıcam inşallah bi aksilik olmazsa
Biz de bu akşam Bismillah deyip ilk çamaşırlarımızı (hastane çıkışı) yıkadık :) Dalin toz sabun ile yıkadım gayet güzel yıkadı hiç kalıntı bırakmadı missler gibi koktu yumuşatıcıya da gerek yokmuş öyle yazıyor üstünde
Bu arada kızlar bebek bezi için 3-6 alın demişsiniz ama ben 2-5 aldım 3 paket kötü mü ettim yani şimdi, gerçi bizimkiler ikiz 2-5 de olur dediler ama kafam karıştı şimdi
Yok canım estağfurullah,yardımcı olabilirsem ne mutlu sor tabi:) yok canım ben kullanmadım..bi kullanmadan dene bak sende,eğer hoşuna gitmezse bir de yumuşatıcı denersin..bizim sularımız pek kireçli de değil o yüzden ihtiyaç duymadım..
Yok derken, son kullanma tarihi diye bişey yok yani di mi? Kliksa, hepsiburda ve annelütfen sitelerinde çok uygun kampanyalı bakım ürünleri var şu an ufak tefek bişeyler almayı düşünüyorum.
Biz de bu akşam Bismillah deyip ilk çamaşırlarımızı (hastane çıkışı) yıkadık :) Dalin toz sabun ile yıkadım gayet güzel yıkadı hiç kalıntı bırakmadı missler gibi koktu yumuşatıcıya da gerek yokmuş öyle yazıyor üstünde
Bu arada kızlar bebek bezi için 3-6 alın demişsiniz ama ben 2-5 aldım 3 paket kötü mü ettim yani şimdi, gerçi bizimkiler ikiz 2-5 de olur dediler ama kafam karıştı şimdi
Ben iki paket 2 5 bir paket 3 6 aldım. Senin üç paket bez iki hafta anca dayanr sana ikizler sonucta. O sirada zaten rahatlkla kullanrlar dar gelirse yeni alacağın zaman 3 6 alirsin. Yenidogan bebege bence 3 6 büyük gelir canim.
Eşim hemen sünnet ettirelim dedi de o yüzden sordum. Hemen everecek miyiz ne diye sünnet ettiriyoruz el kadar bebeği ben kiyamam dedim. Ama öyle sağlıklı diyor doğru mudur kızlar.
Eşim hemen sünnet ettirelim dedi de o yüzden sordum. Hemen everecek miyiz ne diye sünnet ettiriyoruz el kadar bebeği ben kiyamam dedim. Ama öyle sağlıklı diyor doğru mudur kızlar.
kesinlikle sağlıklı. biz de hemen yaptırmayı düşünüyoruz.etrafımızdaki yeni erkek anneleri hep yaptırdı.hepsi memnun. kimisi bebişin doğduğu gün yaptırdı. kimisi 2 aylıkken falan.bende o civarda düşünüyorum.çok yeni doğduğunda bakamam zaten bebek bakımı bilmiyorum çok diye. önemli olan bebek daha dönmüyoken yaptırmakmış yara çabuk iyileşsin diye.
Valla canim benim kardesim urolog. O yapsin dedim hatta. Ama yok diyo. Brz buyusun. Cok ufak oldugundan yanlis kesim yapabiliyorlarmis. 5-6 aylikkken yapariz dio. Olmadi 6 dan sonra.
Valla canim benim kardesim urolog. O yapsin dedim hatta. Ama yok diyo. Brz buyusun. Cok ufak oldugundan yanlis kesim yapabiliyorlarmis. 5-6 aylikkken yapariz dio. Olmadi 6 dan sonra.
Hmm canım bak senin dedigin olabilir çok minikken kiyamam gibi geliyo ama 6 7 aydan sonra olabilir aslında. Ne biliyim ya da 5 6 yaş mı olsa okula baslamadan. Güzel bi ani olurdu ona da bize de bilemedim.