2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok canim hangi sitede gordun

ayrı ayrı alıntı yapamadım kızlar çok teşekkür ederim cevaplar için sayenizde ne zamandır düşündüğüm iki soruya yanıt bulmuş oldum :)

Canım bu aralar benim de canım pek bişey istemiyor ama zorluyorum kendimi, bebeğini düşün ve kendini yemeye şartla, ekmek falan yeme ama yemeğini meyveni yoğurt sütünü aksatma

Allah razı olsun canım inşallah aksatmamaya çalışıcam bugün üzüldüm bebişim için bide 20 lik dişim çıkıyo ondan da kaynaklanıyo sanıyorum bu haller inşallah kolay atlatırım yazın türkiyeye gelir gelmwz aldırıcam inşallah bi aksilik olmazsa

Anladım canım sağol ozaman dediğin gibi kendimde deneyeyim önce. Yumuşatıcı kullanmadın değil mi. Çok soru sordum ya kusuruma bakma :):)

O diş çok zor ya Allah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun, aynen hemen çektirirsin rahat edersin Rabbim hepimizden razı olsun kuzum..

Biz de bu akşam Bismillah deyip ilk çamaşırlarımızı (hastane çıkışı) yıkadık :) Dalin toz sabun ile yıkadım gayet güzel yıkadı hiç kalıntı bırakmadı missler gibi koktu yumuşatıcıya da gerek yokmuş öyle yazıyor üstünde
Bu arada kızlar bebek bezi için 3-6 alın demişsiniz ama ben 2-5 aldım 3 paket kötü mü ettim yani şimdi, gerçi bizimkiler ikiz 2-5 de olur dediler ama kafam karıştı şimdi

Anladım canım sağol ozaman dediğin gibi kendimde deneyeyim önce. Yumuşatıcı kullanmadın değil mi. Çok soru sordum ya kusuruma bakma :):)
Yok canım estağfurullah,yardımcı olabilirsem ne mutlu sor tabi:) yok canım ben kullanmadım..bi kullanmadan dene bak sende,eğer hoşuna gitmezse bir de yumuşatıcı denersin..bizim sularımız pek kireçli de değil o yüzden ihtiyaç duymadım..

Ben iki paket 2 5 bir paket 3 6 aldım. Senin üç paket bez iki hafta anca dayanr sana ikizler sonucta. O sirada zaten rahatlkla kullanrlar dar gelirse yeni alacağın zaman 3 6 alirsin. Yenidogan bebege bence 3 6 büyük gelir canim.

Alakasiz olacak ama oğlu olacaklar ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyosunuz. Bebekken mi yoksa biraz büyüdüğünde mi?

Eşim hemen sünnet ettirelim dedi de o yüzden sordum. Hemen everecek miyiz ne diye sünnet ettiriyoruz el kadar bebeği ben kiyamam dedim. Ama öyle sağlıklı diyor doğru mudur kızlar.

Eşim hemen sünnet ettirelim dedi de o yüzden sordum. Hemen everecek miyiz ne diye sünnet ettiriyoruz el kadar bebeği ben kiyamam dedim. Ama öyle sağlıklı diyor doğru mudur kızlar.
kesinlikle sağlıklı. biz de hemen yaptırmayı düşünüyoruz.etrafımızdaki yeni erkek anneleri hep yaptırdı.hepsi memnun. kimisi bebişin doğduğu gün yaptırdı. kimisi 2 aylıkken falan.bende o civarda düşünüyorum.çok yeni doğduğunda bakamam zaten bebek bakımı bilmiyorum çok diye. önemli olan bebek daha dönmüyoken yaptırmakmış yara çabuk iyileşsin diye.

Canim bende 3 aylıkken sünnet ettirmek istiyorum. Büyüyünce korkuyorlar Kıyamam paşama bebekken bari bilmez unutur. Eşimi tabi ikna etmeliyim erken sünnete oda bebekken yazık diyo :)

Valla canim benim kardesim urolog. O yapsin dedim hatta. Ama yok diyo. Brz buyusun. Cok ufak oldugundan yanlis kesim yapabiliyorlarmis. 5-6 aylikkken yapariz dio. Olmadi 6 dan sonra.

Canim sen kendin icin aldigin hastane lohusa pijanalrinida yika o deterjanla bende aldigimda yikican insallah

Valla canim benim kardesim urolog. O yapsin dedim hatta. Ama yok diyo. Brz buyusun. Cok ufak oldugundan yanlis kesim yapabiliyorlarmis. 5-6 aylikkken yapariz dio. Olmadi 6 dan sonra.
Hmm canım bak senin dedigin olabilir çok minikken kiyamam gibi geliyo ama 6 7 aydan sonra olabilir aslında. Ne biliyim ya da 5 6 yaş mı olsa okula baslamadan. Güzel bi ani olurdu ona da bize de bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…