Aynen canım onları da yıkadım, ayy hazırlıklar heyecanlandırıyor beniiiCanim sen kendin icin aldigin hastane lohusa pijanalrinida yika o deterjanla bende aldigimda yikican insallah
2 yas sonrasi oneriliyor canimEşim hemen sünnet ettirelim dedi de o yüzden sordum. Hemen everecek miyiz ne diye sünnet ettiriyoruz el kadar bebeği ben kiyamam dedim. Ama öyle sağlıklı diyor doğru mudur kızlar.
Senin ikiz kuzum herseyin bizden once hazir olmasi lazimAynen canım onları da yıkadım, ayy hazırlıklar heyecanlandırıyor beniii
Ben de öyle düşünüp 2-5 aldım Minnakım ama kalça çıkıklığı falan deyince korktum bi an, içimi rahatlattın tatlım sağolBen iki paket 2 5 bir paket 3 6 aldım. Senin üç paket bez iki hafta anca dayanr sana ikizler sonucta. O sirada zaten rahatlkla kullanrlar dar gelirse yeni alacağın zaman 3 6 alirsin. Yenidogan bebege bence 3 6 büyük gelir canim.
Aynen tatlım malum erken doğum riskimiz var, inşallah olmaz öyle bişey vaktinde doğarlar ama hazırlıklı olmak en iyisi sanırım, bir de 2 katı çamaşır yıka ütüle yorucak beni, bu arada dünki olayı ne yaptın kuzum hallettin mi ? Halen hizmet etmiyorsun dimi ?Senin ikiz kuzum herseyin bizden once hazir olmasi lazim
Tamam canım sağol çok yardımcı oldu :)Yok canım estağfurullah,yardımcı olabilirsem ne mutlu sor tabi:) yok canım ben kullanmadım..bi kullanmadan dene bak sende,eğer hoşuna gitmezse bir de yumuşatıcı denersin..bizim sularımız pek kireçli de değil o yüzden ihtiyaç duymadım..
Canım bende küçükken yaptırıp ilerde düğünü aklı erdiğinde 5 yaşında felan sünnet düğünü yapmakBen de öyle düşünüp 2-5 aldım Minnakım ama kalça çıkıklığı falan deyince korktum bi an, içimi rahatlattın tatlım sağol
Bu arada sünneti sormuşsun babası büyüdüklerinde düğün yaparız o zaman olur diyor ama ben acı çekmesinler diye küçükken sünnet ettirelim büyüdüklerinde düğünlerini yaparız diyorum, hayırlısı bakalım, siz ne zaman düşünüyorsunuz ?
Canım ben büyüyunce olsun istiyorum kendisi de hatirlasin sünnet olduğunu bi ani olsun falan diye. Ama bebekken de daha iyiymis galiba bide kiyamam gibi geliyo bebekken. Bilemedim ben de o yüzden sordum siz ne düşünüyorsunuz diyeBen de öyle düşünüp 2-5 aldım Minnakım ama kalça çıkıklığı falan deyince korktum bi an, içimi rahatlattın tatlım sağol
Bu arada sünneti sormuşsun babası büyüdüklerinde düğün yaparız o zaman olur diyor ama ben acı çekmesinler diye küçükken sünnet ettirelim büyüdüklerinde düğünlerini yaparız diyorum, hayırlısı bakalım, siz ne zaman düşünüyorsunuz ?
Sağol canım benim, aynen öyle yavrum temiz kalır, zaten doktorum da geçen ay gittiğimde 36. haftayı görelim önemli olan o demişti hayırlısı olsun artık :)Mytwin kuzum ellerine sağlık ohhhh mis gibi olmuşlardır. Iyi yapmışsın ya kimse sorsam burçta hiçbişey olmaz diyor. Sen ikiz annesisin en doğrusu erkenden bitirmek. 36 da da doğurabiliriz illa 40 olcak diye bişey yok ki :):)
Evet canım ya büyüdüklerinde daha çok acı çekerler diye düşünüyorumCanım bende küçükken yaptırıp ilerde düğünü aklı erdiğinde 5 yaşında felan sünnet düğünü yapmak
Ben de kıyamıyorum düşününce ama büyükken daha çok zorlanırlar gibi, ben kuzenimin kirvesiydim, 5 yaşında sünnet oldu, baya zorlandı çok kötü olmuştum ki annesinin halini düşünemiyorum, şimdi benim çocuklarım öyle zorlansalar bayılırım heralde üzüntüdenCanım ben büyüyunce olsun istiyorum kendisi de hatirlasin sünnet olduğunu bi ani olsun falan diye. Ama bebekken de daha iyiymis galiba bide kiyamam gibi geliyo bebekken. Bilemedim ben de o yüzden sordum siz ne düşünüyorsunuz diye
Bugn gitti hayatim ewine tekrardan bakalim 10gune kalmaz gene gekirAynen tatlım malum erken doğum riskimiz var, inşallah olmaz öyle bişey vaktinde doğarlar ama hazırlıklı olmak en iyisi sanırım, bir de 2 katı çamaşır yıka ütüle yorucak beni, bu arada dünki olayı ne yaptın kuzum hallettin mi ? Halen hizmet etmiyorsun dimi ?
Diğerlerini aldım da pompa krem falan göğüs kalkanı almadım. Ne işe yarıyor o?Canım ben sezeryan olursam süt gelmezse diye pompayı da koyucam. Bir dr ablam kahve fincanıyla çay kaşığı da koy dedi. Bebiş meme almazsa mama yerine sütünü sağıp içirirsin diye. Göğüs ıcın yara olabilir diye krem göğüs Kalkan'ı vs de koyıcam. Bir de hırka yoktu sanırım senin listede. Hırka da koyabilirsin.
Sağol canım bakıyım ona da :)
Yok erken değil canım, 12 den sonra bişey yiyip içme ben o gece ilaçlarımı da almamıştım. Gece yatmadan su içtim yattım ben
Ben 1 yıl içinde sünner ettirmeyi düşünüyorumAlakasiz olacak ama oğlu olacaklar ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyosunuz. Bebekken mi yoksa biraz büyüdüğünde mi?
Göğüs kremi tahriş ler için kalkann ise göğüs hava alsın diye ne olur ne olmaz bende çanta ya koyarımDiğerlerini aldım da pompa krem falan göğüs kalkanı almadım. Ne işe yarıyor o?
Vay be ben yufkadan börek yapmaya üşenirken sen açıyorsun kendimden utandım eşim 2 gündür börek diyor halbusiUff kizlar cok pipirilendim galiba ama bilniyorum belim agriyo bgun annemler geldi bana ablamla bende bisiler yaptim bogrek actim ablam yetisti geksi ama acmasina yetisti simdi bebegimin hareketkerini hic hissetmiyorum cok yorgundum uykum wardi ama dagaldi gitti tekme acmiyo hic off cok korkuyorum
Öğlenciyim eed çok mu belli oluyor :) krem aldım hatta sürmeye başladım çok ovalamadan kalkan ne içinmiş onu anlamadım ama. Napıyoruz onu takıyo muyuz öyle? Ne işe yarıyor? Değmesin bi yere süt falan akmasın diye mi?Göğüs kremi tahriş ler için kalkann ise göğüs hava alsın diye ne olur ne olmaz bende çanta ya koyarım
esra sen gece kuşu gibi bu saate giriyorsun öğlencisin diye böyle sanırsam
Pompa aldın mı bu arada? Onları nasıl dezenfekte edicez kullanmadan onu da biri bana anlatsa hayrına. Emzik biberon pompa var bende kaynatılacak. Kaynatmak masıl oluyor ama onu bilmiyorum. Bildiğimiz ocaktaki kaynar sıya mı koyucaz yoksa üstüne kaynar su döküp 3-5 dakika beklicez mi?Göğüs kremi tahriş ler için kalkann ise göğüs hava alsın diye ne olur ne olmaz bende çanta ya koyarım
esra sen gece kuşu gibi bu saate giriyorsun öğlencisin diye böyle sanırsam
Cancağzım şimdi göğüs tahriş olursa ki olmasın orası hava alsın die kalanlar var yuvarlak altı süt akarsa alta deliksiz yerde süt birikiyor üst tarafta ise delikler var o deliker tahriş ve yara olan bölgeye hava aldırıyor ayrıca hasas bölge kıyafetle temas etmiyor kalkan sayesindeÖğlenciyim eed çok mu belli oluyor :) krem aldım hatta sürmeye başladım çok ovalamadan kalkan ne içinmiş onu anlamadım ama. Napıyoruz onu takıyo muyuz öyle? Ne işe yarıyor? Değmesin bi yere süt falan akmasın diye mi?
Ay uyuyana kadar elli kere çişe gidiyorum bıktım vallahi
Onu tecrübeli annelere danışcaz kaynatmak lazım galibaPompa aldın mı bu arada? Onları nasıl dezenfekte edicez kullanmadan onu da biri bana anlatsa hayrına. Emzik biberon pompa var bende kaynatılacak. Kaynatmak masıl oluyor ama onu bilmiyorum. Bildiğimiz ocaktaki kaynar sıya mı koyucaz yoksa üstüne kaynar su döküp 3-5 dakika beklicez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?