2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Onu tecrübeli annelere danışcaz kaynatmak lazım galiba

Ben hala pompa almadım ebebekte indirimler olacak ya bakarım alırız Herhal de ana kucağı ve oyun halısında alırız yakında
Oyun halısımda indirim olursa bana da haber etsene bi de dönence alıcam. Chicconun projeksiyonlu dönemcesini istiyorum azcık pahalı indirimde görsem alıcam hemen. Oyun halısı da araştırmadım hiç tinylove güzel galiba bright startstan da memnun arkadaşım

Benim arkadaşım prego mutlu çiftlik kullanıyor oda ebebekte 150 kliksa da 100 dü bide ebebekte geçen hafta dönenceler indirim de idi

Bizim tavan Yüksek olduğu için projeksiyonlu almadım tavsiye etmediler göstermez diye bende basit bişey aldım

Aa tavan ne kadar olmalıymış onu bilmiyordum ben

Merhaba bende kokulu taş yapmayı düşünüyorum ama merak ettiğim mesela 1 kg dan ortalama kaç adet kokulu taş çıkar

günaydın kızlar. vuuuu hızınıza yetişilmiyor, sabah 10 dk gece yazdıklarınızı oluyorum. okudukça da bebek hakkında hiç bişi bilmediğim ortaya çıkıyor :) göğüs pompası şart mı, belki ihtiyaç olmaz fuzuli olur, o yüzden acaba doğumdan sonra ihtiyaç olursa mı alsam ?

günaydın kızlar nasılsınız..?
ebebek'de yarın casual bebek arabası indirimde almayı düşünen yada ondan alan varmı ?birde gece 12den sonramı giriyor acaba sisteme sınırlı sayıda ya ona göre takip edeyim..

Günaydın kızlar, sabah sabah direkt soru sorucam, lohusa pijamasını bi beden büyük mü almalıyım, önceki aldığımı s almıştım şimdi yedeğini m alsam büyük olmaz inşallah ?

gunaydın cnm ben alcam ınsallah casual cadıllac bu aksam arıcam bır e bebek magazasını yarında acılısa gıderım alırım dıye dusunuyorum ne zmndır ındırımını beklıyorum o arabanın sende bır kac e bebek magazasını ara ıstedıgın renk adet hakkında bılgı al

Günaydın kızlar, sabah sabah direkt soru sorucam, lohusa pijamasını bi beden büyük mü almalıyım, önceki aldığımı s almıştım şimdi yedeğini m alsam büyük olmaz inşallah ?

bence olmaz canım hemen göbek erimiyormuş en kötü ihtimal hemn yanlardan daralttırısın..dara çözüm yok ama bola bulunur:)

veriyorlarmı canım o şekilde bilgi.internetten alma diyosun yani.

ben gecen hafta magazasına gıtmıstım orda dedıler bır gun onceden arayın stoklar hakkında bılgı alın dedıler daha denemedım aksam ararım vermezlersede sabah erkenden gıtcem ztn kalır umarım

günaydın canım ben e bebeği aramıştım internetteki satış gece 12 de başlıcakmış stok sayısını bilmiyorlar bana araba hediye geliyo o yüzden almayacağım yoksa bu gece bekleyecektim internetten alacaktım istersen gece bi takip et mağazada bulamazsan sıkıntı olmasın

Kızlar günaydın. Göğüs pompası ve gerekirse biberon temizliği için amway bulaşık deterjanı aldım. Bebek için uygun mu sizce? Acaba hata mı ettim.

Günaydın kızlar. . Bugün ben hiç iyi değilim bu kaynanam benden ne istiyor anlamıyorum. . Dün çok kırdı beni sabaha kadar aglamaktan helak oldum kızıma bişey olacak diye korktum. . Kendimi durduramadım aglamicam dedim olmadı. . Ama artık o kadından ciddi anlamda nefret etmeye başladım. Nasıl mesafe koyucam araya bilmiyorum ama gerçekten bunaldim artık ona her gittiğimde kalbim kırık donmekten. .

bende ersağ b
Kızlar günaydın. Göğüs pompası ve gerekirse biberon temizliği için amway bulaşık deterjanı aldım. Bebek için uygun mu sizce? Acaba hata mı ettim.
ulaşık deterjanı aldım hamilelikte de kullanırım diye.1000 ml 19 tl idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…