2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar, sabah sabah direkt soru sorucam, lohusa pijamasını bi beden büyük mü almalıyım, önceki aldığımı s almıştım şimdi yedeğini m alsam büyük olmaz inşallah ?
canım ben almıyorum bilerek biraz daha kilom felan belli olsun diye ama alacaksan bence büyük al dar gelirse kötü durur ama büyük olursa bişekilde hallolur

kızlar ben lansinoh 10ml krem alıp 1 ay öncesinde kullanmaya başlayacağım.pompa ve kalkanı almayacağım.ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum.ihtiyaç kalmazsa boşyere almış olurum.

eğer ikinci doğumsa ve ilki sezeryansa tarih veriyo..ben 23 mayıs beklenen doğumum ama 18 mayıs gibi olacam amelyatımı..
bu arada günaydın
Günaydın canım. Benim ilk doğumum olacak. Kendi isteğim ve tercihimle sezaryan olacağım. Benim doğumda 28 Mayıs ama o zaman 20 Mayıs gibi olur sanırım doğum, tabi her şey normal giderse.

Günaydın kızlarrr :)
Mytwin kuzum bir beden büyük al derim. Senin ki heleki ikiz son zamanlar iyice çıkacak karnın :)

AdaisyLove tatlım sen ona kırılabiliyorsan hala değer veriyorsun demek bu. Ciddi anlamda zor olduğunı biliyorum ama madem cevap veremiyorsun ya da versen de uslanmıyor anlamıyorsa gül geç umursama. Ozaman daha çok kuduracak. Yani hamile kadınsın sonuçta Duyguların ekstra hassas daha dikkatli olmalarıngerekiyor. Bir de eşinin annesi maalesef ne kadar mesafe koysan da arada bir göreceksin.

Gunaydin yagmurlu bigun daha neyseki cuma bugun kaldi uc hftam biktim resmn isten AdaisyLove ya esin hic mi bise demiyo bn olsam gorsmm ya esimde o durumda goturmz en ufak seye kizar annesine esin hatali

Kızlar ekstra bilgilendirme yapayım. Ben pompa aldım çünkü bebiş 4 aylıkken çalışıcam kesin olarak bebişe süt bırakmak istiyorum.
Çalışmıyorsanız almanıza hiç gerek yok. Allah korusun lazım olursa eşiniz hemen kiralık bulur.
Ama göğüs Kalkanı ve kremi çok önemli. Belki o ilk hafta hayatınızı kurtaracak. Onları ihmal etmeyin.

göğüs pompasını doğumdan sonra süt durumuna göre almak istiyorum, ne belli ki sütümün olacağı ya da bebeğin emeceği boşuna şimdiden o kadar para vererek almayı hiç düşünmüyorum bazı şeylerde doğumdan sonra alınmalı, gerekliyse tabi...

Kızlar günaydın. Göğüs pompası ve gerekirse biberon temizliği için amway bulaşık deterjanı aldım. Bebek için uygun mu sizce? Acaba hata mı ettim.
ben zaten amway kullanıyorum, evdeki tüm temizlik malzemeleri de var evimde; bence gönül rahatlığı ile kullanabilirsin

canım yine ne yaptı kaynanan? niye üzüyo seni hamile hamile.. eşin görmedi mi ağladığını?.. o ne diyor.. boşver hiç takma kafana, hep böyle yapacaksa en azından doğuma kadar görüşme ki bebiş de etkilenmesin.. torununu da mı düşünmüyor ya..

tatlım aslında butun hersey esınden kaynaklı ama oda kıyamıyor demekkı bı taraf annesı bır taraf esı sende mumkun oldugunca az gor bosada kendını hırpalama aglayıp uzulme sende o laf edınce belırlı sınırlarda cevabını ver sen hıc mı konusmuyorsun

Neymiş efendim ben is yapmayı bilmiyormusum annem bana hiç bişey ogretmemis. . Gibi laflarla başladı sonra evlendigimden bu yana ben onun evinde hiç temizlik yapmamisim çok usengecmisim. . Bunları da misafirler in önünde sayıyor. . Eşim orda cevabını verdi ama bir türlü kapanmadi çenesi. Çarşamba günü doğum gunumdu ya dün pasta götürdük ona yok niye eltime pasta goturmemisiz eşim hemen eltime doğum günü sürprizi yapacakmis. Ne kendisi ne eltim arayıp bir kutlamadilar bile biz ona doğum günü yapicaz öyle mi. . Konusamadim eşimin hatrina misafirlerden saygima dediğim tek şey anneme kimse laf edemez o bana öğrenmem gerekeni öğretti evimde yemeğimi temizligimi utumu kim yapıyor madem bilmiyorum dedim. .

Canım ben o eski ben olsam var ya onu aglatirim hüngür hüngür. . Eşime saygimdan susuyorum çoğu zaman. Ama sustuklarim içimde patlıyor.. eşim orda beni savundu. Ama eve geldigimizde arayı bulmaya çalıştı ama ben bunu istemiyorum artık. ..

canım sen cok sabırlıymıssın anladıgım kadarıyla bıraz konusman lazım bu kadar sustugun ıcın belkı tepende bu kadın kımse kımsenın evınde ıs yapmak zorunda deıl kı bazı kaynanalar gelını kole sanıyorlar heralde, ayrıca eltının kocası var bırı pasta alcaksa o almalı ben olsam oyle derdım

şuna bak yaa eltinin kocası yokmuymuş niye senin eşin süpriz yapıyormuş kocası yapsın yada o akdar çok düşünüyosa kendisi yapsın. ayrıca omu yaşıyor senin evinde iyisiyle kötüsüyle eşin zaten seni kabul etmiş kusura bakmasın ama ona bişey düşer ayyyy sinirlerim zıpladı bu nasıl bi insan yaa kendi kızına aynı lafları etseler napardı kimbilir

bence olmaz canım hemen göbek erimiyormuş en kötü ihtimal hemn yanlardan daralttırısın..dara çözüm yok ama bola bulunur:)
Haklısın canım m aldım :) teşekkürler

Ne oldu kuzum ne dedi ki sana ? Sıkma canını boşver kimse için değmez şuan en önemlisi sen ve bebeğin, ikiniz iyi olun da geri kalan hiç kimse önemli değil
canım ben almıyorum bilerek biraz daha kilom felan belli olsun diye ama alacaksan bence büyük al dar gelirse kötü durur ama büyük olursa bişekilde hallolur
Aynen tatlım m aldım şişko da olsam rahat rahat giyerim
Yaa çıkacak mı gerçekten koca göbekli mi olucam ben şimdi aldım kuzum büyüğünden, rahat rahat şişmanlayabilirim artık

allah allah siz düşünüp pasta götürün üstüne bir de laf işitin.. onların düşünüp sana pasta alması lazımdı bi kere.. neyse canım sen boşver onu takma hiç kafana.. anladığım kadarıyla sağlıklı, mantıklı birisi değil.. he de geç.. eşin de farketmiş en azından ne olduğunu.. siz evinizde mutlu olun gerisi kapının dışında kalıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…