2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kocası yurtdisindaymis ona yazikmis. Ben eşime dedim ne pasta alırım ne giderim sen gideceksen git.. o söylediklerini eşime saydim. . Kaynanama saysam kavga eder düşman olurduk sonra da eşimle aram bozulurdu o yüzden sustum. . Ama eşime dedim artık susmicam

ben gecen hafta magazasına gıtmıstım orda dedıler bır gun onceden arayın stoklar hakkında bılgı alın dedıler daha denemedım aksam ararım vermezlersede sabah erkenden gıtcem ztn kalır umarım

ben cok ınternetten alma taraftarı degılım oyle buyuk seylerı ama sen bılırsın alabılırım guvenırım dıyorsan bısey dıyemem ınternette tahmınımce gece gırer ındırıme 12 den sonra

o zman bende akşam arıyayım eğer bilmi vermezlerse gece 12den sonrayı bekleyeyim..
aynı markanın bugün öğlen gidip bi bebeciden inceliyeceğim canım ona göre netten alıcam..

aynan canım öyle yapayım akşam arıyayım bilgi vermezlerse gece 12 'yi bekliyeyim

Öyle canım işte öyle. Ne yapacam bilmiyorum artık çok bunaldim ama.
Orası öyle canım ama içimden o kadını gormek gelmiyor artık. . Ona hiç tahammülüm yok. .

bazen saygıyı asmadan konusmak lazım esıne saygı tabıkıde olucak ama bu kadarda konusan bırının karsısında susmak zor ıs, esınde klasık erkek cnm dedıgım gıbı ne annesınden gecıyor ne senden ama artık bızler ıcınde esler ıcınde once kendı evımızın ıcı bunu esın gorse daha ıyı burda sen haklısın daha ara buluncak bısey yok en azından sen haklısın demeyı bılıp susmalı karsıyı boyle bır durumda korumamalı

Aaa saçmalamış resmen ay kuzum çok sinir bozucu yaa, ne diyceğimi bilemedim ama bi süre görüşme en iyisi, çok ayıp etmiş, bazen büyükler de ne konuştuğunu bilmiyor sen takma kafana eşinle mutlu ol bebişini sağlıcakla kucağına al gerisi mühim değil

bak canım ben daha once gıdıp bızzat ıncelemıstım hatta e bebek personelı sımdı alma ındırım olcak demıstı o zmn al demıstı cok begendım cok cok guzel bır urunbence sende tatlım kendıne en uygun sekıl neyse onu yaparsın ınternetten almak veya magazadan

Merhaba bende kokulu taş yapmayı düşünüyorum ama merak ettiğim mesela 1 kg dan ortalama kaç adet kokulu taş çıkar

günaydın kızlar,
bende yapacaktım ama vazgeçtim sonradan. eğer kalıbın küçükse 20-25 tane kalıp büyükse tabiki daha az çıkıyormuşşşş

Haklısın canim yok annesi öyle söylemek ıstememıs yok bilmem ne. Sanki ben dünkü çocuğum ne dediğini bilmiyorum. Haklısın canim susmicam artık düşman olalım isterse eşim de bu durumda yanımda olmayacaksa kendisi bilir. .
Çok düşüncesiz biri canım dilinin kemiği yok. Misafirlerin bile beni savunması canımı çok yaktı. Hatirladikca Ağlıyorum

bende almadım haftaya alıyım dıyorum facede gordum mıllet guzel yorumlarda bulunmus bu ve benzerı urun hakkında denemekte fayda var
Markası ne peki ben de araştırayım :)

Kızlar suwen yine limangoda, baya indirimli benim gibi kaçırıpta sonradan almak isteyenler olduysa söyliyim dedim Ben de suwen ekibine katılmış bulunmaktayım, teşekkürler toist ve countryrose

Ayy çok sevindim suwen sayemizde Yaşadı
Sen her halinle güzelsin annecik bi doğuracaksın pıss sönecek göbüş :)

günaydın kızlar

AdaisyLove canım bak hiiiiiiiç düşünme artık aranızı biraz aç sık görüşme. Hayatının en en en güzel dönemindesin onu düşünerek bebeğinle hayallerini mahvetme sakin ol eşinle iyi olmaya bak eşinde annesinin nasıl olduğunu biliyorsa sakın korkma derim. Bebeğini düşün hareketlerini elini karnına koy konuş onunla doğunca bebeğinle neler yapacağını düşün.

duailemutluluk canım bende yarını bekliyorum büyük bir merakla ürünü gördüm bende ama gidip almazsam kargoyu bekleyene kadar kafayı yerim

Alakasiz olacak ama oğlu olacaklar ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyosunuz. Bebekken mi yoksa biraz büyüdüğünde mi?
Canım bu konuyu bizde araştırdık ilk 48 saat içersinde olması en güzeliymiş, genel anesteziye ihtiyaç olmaksızın yapılabiliyormuş,o yüzden bizde doğuma yakın hastanemizdeki ürologla görüşeceğiz o da onaylarsa hemen düşünüyoruz,buarada biz çok mu detay düşünüyoruz acaba diyordum ama insanı herşeyi düşünüyor galiba ,bizim kafadan birilerini gördüğüme sevindim

o kdr acıyorsa kendı pasta alıp gıtsın. canım tabıkıde bızden buyukler cok fazla abartamayız kavgayı ama arada saymak lazım bır sınır bılmelıler nerde durulcagını falan ben senın kadar sabırlı degılım ne yalan dıyıp coktan gemılerı yakmıstım esımde bılır huyumu evlendıgımızde karsına alıp konusm

BOYLE INSAN YONLENDIREN INSANLARDAN NEFRET EDERIM.MADEM COK BILIYOR GIDIP KENDI ALSIN KUTLASIN.BENCE COK ABARTMADAN KONUSMAN IYI OLUR CANIM

Canım eşine saygın olsun tamamda, oda sana saygı duymalı. Bu ne terbiyesizlik. Hasta ruhlu mudur bunlar nedir. Bence çok bir şey deme artık ama uygun bir dille, annenle artık mümkün olduğunca az görüşeceğim, benim strese girmek gibi bir lüksüm yok de. Ayrıca sen kendini üzüp ağlayacağına, söyle o üzülüp ağlasın. Keşke orada da susmasaydın ya neyse artık. Bundan sonra ona da de bir daha bana insanların yanında böyle cümleler sarf edersen karşılığını bulursun.

Markası ne peki ben de araştırayım :)

Ayy çok sevindim suwen sayemizde Yaşadı
Sen her halinle güzelsin annecik bi doğuracaksın pıss sönecek göbüş :)

EVERMED DIYE BIR MARKA AMA KULLANANLAR VARMIS FACEDE GORDUM KIZLAR YORUMLAR YAPMIS BIDE BUNA BENZER BIM VERMIS ODA COK IYI CIKMIS

inşALLAH gıdıp alabılırız kalır da bende dırek almak ıstıyorum kargo ısı bana da sıkıntı verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…