- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Kocası yurtdisindaymis ona yazikmis. Ben eşime dedim ne pasta alırım ne giderim sen gideceksen git.. o söylediklerini eşime saydim. . Kaynanama saysam kavga eder düşman olurduk sonra da eşimle aram bozulurdu o yüzden sustum. . Ama eşime dedim artık susmicamcanım sen cok sabırlıymıssın anladıgım kadarıyla bıraz konusman lazım bu kadar sustugun ıcın belkı tepende bu kadın kımse kımsenın evınde ıs yapmak zorunda deıl kı bazı kaynanalar gelını kole sanıyorlar heralde, ayrıca eltının kocası var bırı pasta alcaksa o almalı ben olsam oyle derdım
ben gecen hafta magazasına gıtmıstım orda dedıler bır gun onceden arayın stoklar hakkında bılgı alın dedıler daha denemedım aksam ararım vermezlersede sabah erkenden gıtcem ztn kalır umarım
ben cok ınternetten alma taraftarı degılım oyle buyuk seylerı ama sen bılırsın alabılırım guvenırım dıyorsan bısey dıyemem ınternette tahmınımce gece gırer ındırıme 12 den sonra
günaydın canım ben e bebeği aramıştım internetteki satış gece 12 de başlıcakmış stok sayısını bilmiyorlar bana araba hediye geliyo o yüzden almayacağım yoksa bu gece bekleyecektim internetten alacaktım istersen gece bi takip et mağazada bulamazsan sıkıntı olmasın
Öyle canım işte öyle. Ne yapacam bilmiyorum artık çok bunaldim ama.şuna bak yaa eltinin kocası yokmuymuş niye senin eşin süpriz yapıyormuş kocası yapsın yada o akdar çok düşünüyosa kendisi yapsın. ayrıca omu yaşıyor senin evinde iyisiyle kötüsüyle eşin zaten seni kabul etmiş kusura bakmasın ama ona bişey düşer ayyyy sinirlerim zıpladı bu nasıl bi insan yaa kendi kızına aynı lafları etseler napardı kimbilir
Orası öyle canım ama içimden o kadını gormek gelmiyor artık. . Ona hiç tahammülüm yok. .allah allah siz düşünüp pasta götürün üstüne bir de laf işitin.. onların düşünüp sana pasta alması lazımdı bi kere.. neyse canım sen boşver onu takma hiç kafana.. anladığım kadarıyla sağlıklı, mantıklı birisi değil.. he de geç.. eşin de farketmiş en azından ne olduğunu.. siz evinizde mutlu olun gerisi kapının dışında kalıyor..
Canım ben o eski ben olsam var ya onu aglatirim hüngür hüngür. . Eşime saygimdan susuyorum çoğu zaman. Ama sustuklarim içimde patlıyor.. eşim orda beni savundu. Ama eve geldigimizde arayı bulmaya çalıştı ama ben bunu istemiyorum artık. ..
Aaa saçmalamış resmenNeymiş efendim ben is yapmayı bilmiyormusum annem bana hiç bişey ogretmemis. . Gibi laflarla başladı sonra evlendigimden bu yana ben onun evinde hiç temizlik yapmamisim çok usengecmisim. . Bunları da misafirler in önünde sayıyor. . Eşim orda cevabını verdi ama bir türlü kapanmadi çenesi. Çarşamba günü doğum gunumdu ya dün pasta götürdük ona yok niye eltime pasta goturmemisiz eşim hemen eltime doğum günü sürprizi yapacakmis. Ne kendisi ne eltim arayıp bir kutlamadilar bile biz ona doğum günü yapicaz öyle mi. . Konusamadim eşimin hatrina misafirlerden saygima dediğim tek şey anneme kimse laf edemez o bana öğrenmem gerekeni öğretti evimde yemeğimi temizligimi utumu kim yapıyor madem bilmiyorum dedim. .
bak canım ben daha once gıdıp bızzat ıncelemıstım hatta e bebek personelı sımdı alma ındırım olcak demıstı o zmn al demıstı cok begendım cok cok guzel bır urunbence sende tatlım kendıne en uygun sekıl neyse onu yaparsın ınternetten almak veya magazadano zman bende akşam arıyayım eğer bilmi vermezlerse gece 12den sonrayı bekleyeyim..
aynı markanın bugün öğlen gidip bi bebeciden inceliyeceğim canım ona göre netten alıcam..
aynan canım öyle yapayım akşam arıyayım bilgi vermezlerse gece 12 'yi bekliyeyim
Merhaba bende kokulu taş yapmayı düşünüyorum ama merak ettiğim mesela 1 kg dan ortalama kaç adet kokulu taş çıkar
Haklısın canim yok annesi öyle söylemek ıstememıs yok bilmem ne. Sanki ben dünkü çocuğum ne dediğini bilmiyorum. Haklısın canim susmicam artık düşman olalım isterse eşim de bu durumda yanımda olmayacaksa kendisi bilir. .bazen saygıyı asmadan konusmak lazım esıne saygı tabıkıde olucak ama bu kadarda konusan bırının karsısında susmak zor ıs, esınde klasık erkek cnm dedıgım gıbı ne annesınden gecıyor ne senden ama artık bızler ıcınde esler ıcınde once kendı evımızın ıcı bunu esın gorse daha ıyı burda sen haklısın daha ara buluncak bısey yok en azından sen haklısın demeyı bılıp susmalı karsıyı boyle bır durumda korumamalı
Çok düşüncesiz biri canım dilinin kemiği yok. Misafirlerin bile beni savunması canımı çok yaktı. Hatirladikca AğlıyorumAaa saçmalamış resmenay kuzum çok sinir bozucu yaa, ne diyceğimi bilemedim ama bi süre görüşme en iyisi, çok ayıp etmiş, bazen büyükler de ne konuştuğunu bilmiyor sen takma kafana eşinle mutlu ol bebişini sağlıcakla kucağına al gerisi mühim değil
Markası ne peki ben de araştırayım :)bende almadım haftaya alıyım dıyorum facede gordum mıllet guzel yorumlarda bulunmus bu ve benzerı urun hakkında denemekte fayda var
Kızlar suwen yine limangoda, baya indirimlibenim gibi kaçırıpta sonradan almak isteyenler olduysa söyliyim dedim Ben de suwen ekibine katılmış bulunmaktayım, teşekkürler toist ve countryrose
Canım bu konuyu bizde araştırdık ilk 48 saat içersinde olması en güzeliymiş, genel anesteziye ihtiyaç olmaksızın yapılabiliyormuş,o yüzden bizde doğuma yakın hastanemizdeki ürologla görüşeceğiz o da onaylarsa hemen düşünüyoruz,buarada biz çok mu detay düşünüyoruz acaba diyordum ama insanı herşeyi düşünüyor galiba ,bizim kafadan birilerini gördüğüme sevindimAlakasiz olacak ama oğlu olacaklar ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyosunuz. Bebekken mi yoksa biraz büyüdüğünde mi?
Kocası yurtdisindaymis ona yazikmis. Ben eşime dedim ne pasta alırım ne giderim sen gideceksen git.. o söylediklerini eşime saydim. . Kaynanama saysam kavga eder düşman olurduk sonra da eşimle aram bozulurdu o yüzden sustum. . Ama eşime dedim artık susmicam
Kocası yurtdisindaymis ona yazikmis. Ben eşime dedim ne pasta alırım ne giderim sen gideceksen git.. o söylediklerini eşime saydim. . Kaynanama saysam kavga eder düşman olurduk sonra da eşimle aram bozulurdu o yüzden sustum. . Ama eşime dedim artık susmicam
Canım ben o eski ben olsam var ya onu aglatirim hüngür hüngür. . Eşime saygimdan susuyorum çoğu zaman. Ama sustuklarim içimde patlıyor.. eşim orda beni savundu. Ama eve geldigimizde arayı bulmaya çalıştı ama ben bunu istemiyorum artık. ..
Markası ne peki ben de araştırayım :)
Ayy çok sevindim suwen sayemizde Yaşadı
Sen her halinle güzelsin annecik bi doğuracaksın pıss sönecek göbüş :)
günaydın kızlar
AdaisyLove canım bak hiiiiiiiç düşünme artık aranızı biraz aç sık görüşme. Hayatının en en en güzel dönemindesin onu düşünerek bebeğinle hayallerini mahvetme sakin ol eşinle iyi olmaya bak eşinde annesinin nasıl olduğunu biliyorsa sakın korkma derim. Bebeğini düşün hareketlerini elini karnına koy konuş onunla doğunca bebeğinle neler yapacağını düşün.
duailemutluluk canım bende yarını bekliyorum büyük bir merakla ürünü gördüm bende ama gidip almazsam kargoyu bekleyene kadar kafayı yerim
inşALLAH gıdıp alabılırız kalır da bende dırek almak ıstıyorum kargo ısı bana da sıkıntı verır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?