- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
avm ler 10 da acılıyor ben 9,45 gıbı fln gıderım heralde oraya tam onda gırebılıyım dıye :)kalır canım ya merak etme ürün stoklarını fazla tutuyorlar böyle zamanlarda
Kızmın yeni ihtiyaçları
Eki Görüntüle 1413013 mikrojel bebek yastığımız ve yorganıEki Görüntüle 1413014
bu da peluş battaniyemizEki Görüntüle 1413015
Kızmın yeni ihtiyaçları
Eki Görüntüle 1413013 mikrojel bebek yastığımız ve yorganıEki Görüntüle 1413014
bu da peluş battaniyemizEki Görüntüle 1413015
Hepsi çok güzel güle güle kullan junes :)bunlar da anneannesinden yeni cicişler
Eki Görüntüle 1413023
Tamam canım çok sağolEVERMED DIYE BIR MARKA AMA KULLANANLAR VARMIS FACEDE GORDUM KIZLAR YORUMLAR YAPMIS BIDE BUNA BENZER BIM VERMIS ODA COK IYI CIKMIS
Mersii yavrum o senin guzelligin :) insallah sonucek inaniyorumMarkası ne peki ben de araştırayım :)
Ayy çok sevindim suwen sayemizde Yaşadı
Sen her halinle güzelsin annecik bi doğuracaksın pıss sönecek göbüş :)
Hepsi cok guzeller canim saglicakla kullansin meleginbunlar da anneannesinden yeni cicişler
Eki Görüntüle 1413023
gule gule kullansın bebıs canım hepsını hepsı cok guzeller :)
Hepsi çok güzel güle güle kullan junes :)
Amin inşallah cümlemiz iyi günlerde kullanalım hepimizHepsi cok guzeller canim saglicakla kullansin melegin
O an Allah öyle bir sabır veriyor ki canım. . Ben bile şaşırıyorum. Gerçi dün konuşmamak için nefesimi tuttum . Eltimin doğum günü yarın ve ben gitmicem canım eşim gidecekse gitsin. . Eğer ki giderse bana saygısızlık etmiş olacak bunu yaparsa ben de ona olan saygimi yitirecem ve bundan sonra annesine de ona göre davranicamo kdr acıyorsa kendı pasta alıp gıtsın. canım tabıkıde bızden buyukler cok fazla abartamayız kavgayı ama arada saymak lazım bır sınır bılmelıler nerde durulcagını falan ben senın kadar sabırlı degılım ne yalan dıyıp coktan gemılerı yakmıstım esımde bılır huyumu evlendıgımızde karsına alıp konusm
BOYLE INSAN YONLENDIREN INSANLARDAN NEFRET EDERIM.MADEM COK BILIYOR GIDIP KENDI ALSIN KUTLASIN.BENCE COK ABARTMADAN KONUSMAN IYI OLUR CANIM
Haftada 1 taş catlasa 2 defa görüşüyoruz canım zaten. Ama bu görüşme 1i geçmeyecek ve kısa süreli olacak artık o zaman da kirarsa ben de gözümü kararticam. Dün yaşadıklarımı da unutmicam hiç bir zaman.Canım eşine saygın olsun tamamda, oda sana saygı duymalı. Bu ne terbiyesizlik. Hasta ruhlu mudur bunlar nedir. Bence çok bir şey deme artık ama uygun bir dille, annenle artık mümkün olduğunca az görüşeceğim, benim strese girmek gibi bir lüksüm yok de. Ayrıca sen kendini üzüp ağlayacağına, söyle o üzülüp ağlasın. Keşke orada da susmasaydın ya neyse artık. Bundan sonra ona da de bir daha bana insanların yanında böyle cümleler sarf edersen karşılığını bulursun.
aa incelemissen süper canım peki bişey sorucam en çok kafama takılan soru acaba kaç yaşıan kadar kullanabileceğiz bu arabayıbak canım ben daha once gıdıp bızzat ıncelemıstım hatta e bebek personelı sımdı alma ındırım olcak demıstı o zmn al demıstı cok begendım cok cok guzel bır urunbence sende tatlım kendıne en uygun sekıl neyse onu yaparsın ınternetten almak veya magazadan
Mersii yavrum o senin guzelligin :) insallah sonucek inaniyorum
Hepsi cok guzeller canim saglicakla kullansin melegin
canim benim boylelerle ugrasmak zordur niyeti huzursuz etmek ediyorda.sen kendini huzursuz ederken herkes keyfinde aleminde guzel gunlerini boyle heba etme bizde cok seyler yasadik ama koydum mesafeyi bitti yapcak bisey yok resmi olacaksin icine atma kimse yuzunden esinlede atisma .bu tiplere cevap vermekte cozum olmuyor en guzeli mesafeli olmak .Canım ben o eski ben olsam var ya onu aglatirim hüngür hüngür. . Eşime saygimdan susuyorum çoğu zaman. Ama sustuklarim içimde patlıyor.. eşim orda beni savundu. Ama eve geldigimizde arayı bulmaya çalıştı ama ben bunu istemiyorum artık. ..
Eltin nasıl sana canım?O an Allah öyle bir sabır veriyor ki canım. . Ben bile şaşırıyorum. Gerçi dün konuşmamak için nefesimi tuttum . Eltimin doğum günü yarın ve ben gitmicem canım eşim gidecekse gitsin. . Eğer ki giderse bana saygısızlık etmiş olacak bunu yaparsa ben de ona olan saygimi yitirecem ve bundan sonra annesine de ona göre davranicam
Haftada 1 taş catlasa 2 defa görüşüyoruz canım zaten. Ama bu görüşme 1i geçmeyecek ve kısa süreli olacak artık o zaman da kirarsa ben de gözümü kararticam. Dün yaşadıklarımı da unutmicam hiç bir zaman.
aa incelemissen süper canım peki bişey sorucam en çok kafama takılan soru acaba kaç yaşıan kadar kullanabileceğiz bu arabayı
bencede süper benim 10 yıl ama düğünümde giriş çıkış yaptım o yüzden 4 yıl 9 ay gibi var bakalım ben ne kadar alırım
Zaten normal yapmak istiyorum gercekten arastrdım bebek bu aylarda zaten tersduruyormus cnım
O an Allah öyle bir sabır veriyor ki canım. . Ben bile şaşırıyorum. Gerçi dün konuşmamak için nefesimi tuttum . Eltimin doğum günü yarın ve ben gitmicem canım eşim gidecekse gitsin. . Eğer ki giderse bana saygısızlık etmiş olacak bunu yaparsa ben de ona olan saygimi yitirecem ve bundan sonra annesine de ona göre davranicam
Haftada 1 taş catlasa 2 defa görüşüyoruz canım zaten. Ama bu görüşme 1i geçmeyecek ve kısa süreli olacak artık o zaman da kirarsa ben de gözümü kararticam. Dün yaşadıklarımı da unutmicam hiç bir zaman.
Bnde cok istedim normaki ama imkan yok 36 hftada alcak doktor malum riskli ve degerki bi bebek dedi oda nisanin ikinci hftasina denk gekiyo hayirlisi bkalim ins normal okur sizinkicanım bende okudum yazdıklarınıda benım de doktorum ters duruyor sezeryan dedı. bende ama ben normal ıstıyordum dedım döner ya cok erken dedı.saf bırı olsam ınanıcam cok erken bunlar ıcın zaten bende doktorumu degıstırme kararı aldm yarın başka bırıne gıdıcem araştırdım. Bence sende oyle yap. En azından ıcımıze siner bune ya resmen sezeryancı bunlar.
Eltinndemekki politikaci yagci belliki kaynananda seninisteyerek almamis koy postani ezdirme kendini ikisinede muhtemlnde eltinnkaynanani dolduruyodur gorsme arama arayan esini arasin gor bak bi sure sinra ararlar bebek doguncada annenlere git durma kafani yemesin bide evdeyeri geldiğinde tepkını koyucaksın canım bnmde eltıyle konusmadan bı sogukluk var aramda onun yaptıklarından gerce yapmadıklarından dolayı daha cok gecen hastalanmıs hastalıkta kıza alttan bakmıs jınekolog canı cok yanmıs cok nazlıdır eltım sankı kadın cıddı hasta esım ara yengemı dedı gecmıs olsun de dedı dedım aramam kımsede aratamaz o bana 6 ayda cocugumla ılgılı bır kere hamıle oldugumu ogrendı hayırlı olsun dedı baskada bısey demedı her hafta bırlıkteyız ne cınsıyet soruo ne bebek nasıl dıyor, herkes kı ozellıkle bnm aılem bnm etrafımda el pence olmusken benı sormayan ınsanı ben aramam dedım esıme oda haklısın dedı konu kapandı.Demem o kı cnm esler ara yapmaya calısır ama sen kendı degerını gosterceksın esın gostermıyorsa
Ne cabuk sezeryan diyorlar ya şu an ters olması cok normal.bence de değiştir canım.bende daha net konusmadım normal istediğimi konusurken tavrında sezeryancılık hissedersem ben de değiştircem.canım bende okudum yazdıklarınıda benım de doktorum ters duruyor sezeryan dedı. bende ama ben normal ıstıyordum dedım döner ya cok erken dedı.saf bırı olsam ınanıcam cok erken bunlar ıcın zaten bende doktorumu degıstırme kararı aldm yarın başka bırıne gıdıcem araştırdım. Bence sende oyle yap. En azından ıcımıze siner bune ya resmen sezeryancı bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?