- 21 Ağustos 2010
- 442
- 221
- 333
inşallah yavrum ama senın durumun farklı zaten riskli bi gebelik o yüzden guvenılır soyledıgı doktorunun. Bende herşey güzel giderken ha bir de boynunda kordon var dedı sırf korkutmak ıcın soyledıgını düşünüyorum. Kötü bşy olsa hissederim ben :) Bebişlerimiz sağlıklı hayırlı bı şekilde gelsinde günü zamanı farketmezBnde cok istedim normaki ama imkan yok 36 hftada alcak doktor malum riskli ve degerki bi bebek dedi oda nisanin ikinci hftasina denk gekiyo hayirlisi bkalim ins normal okur sizinki
Eltinndemekki politikaci yagci belliki kaynananda seninisteyerek almamis koy postani ezdirme kendini ikisinede muhtemlnde eltinnkaynanani dolduruyodur gorsme arama arayan esini arasin gor bak bi sure sinra ararlar bebek doguncada annenlere git durma kafani yemesin bide evde
Evet canim ya tlf olunca yanlis olducanım yanlıs alıntı yaptın heralde ben arıvera bı yasadıgımı anlattım ama bnm kaynana sukur allaha melek gıbı kadın etlıye sutluye karısmaz eltımde sessızden yapıyor hep kendını naza cekıyor ama ben tınlamam onu bana ne kdr deger verırse o kdr alır
Ins canim bi sknti olmadaninşallah yavrum ama senın durumun farklı zaten riskli bi gebelik o yüzden guvenılır soyledıgı doktorunun. Bende herşey güzel giderken ha bir de boynunda kordon var dedı sırf korkutmak ıcın soyledıgını düşünüyorum. Kötü bşy olsa hissederim ben :) Bebişlerimiz sağlıklı hayırlı bı şekilde gelsinde günü zamanı farketmez
Ne cabuk sezeryan diyorlar ya şu an ters olması cok normal.bence de değiştir canım.bende daha net konusmadım normal istediğimi konusurken tavrında sezeryancılık hissedersem ben de değiştircem.
çok güzel bence maşş güle güle giy:)kızlar ben lohusa sepetinden bunları aldım güzel miiiiiii ya sizce fikrinizi alayim dedim
sgk zor olur evet.bencede düşünme.benim hastahanemde ve sanırım artık çoğu yerde sezeryan ve normal doğum fiyatı arasında pek fark yok hatta normal doğum 100 tl daha fazla.ama ben gecenin vakti kalkıp gelmektense planlanmış saati belli bi doğumu tercih edebilecek doktorların olduğunu düşünüyorum.ufacık bi risk görseler kendilerini riske atmayıp mahkemeyle uğraşmaktansa sezeryana alabiliyorlar.her doktor aynı demiyorum tabiki.iyi niyetli olan da çok.umarım iyi niyetlilerle karşılaşırız.ben bazen acaba sgk damı yapsam dıye düşünüyorum ama orayada pek güvenmiyorum kötü muamele edıyorlarmış. Aksi bir durum olursa tabıkı sezeryan diyecek aama böyle yok oyleydı boyleydı o yüzden sezeryan denmesi benii ticaret amaçlı kullanıyor gibi hissediyorum.
canım hayırlı olsun hepsi çok güzel çantan özellikle nerden ne kadara aldın sorabilir miyim ?Eki Görüntüle 1412360 Kizlar bunlarda dun aldiklarim anne bakim cantamiz minnacik bir zibin takimi ve penye battaniyemiz
Cok guzeller caniimm onluklerden ben de alicam gule gule giysin minigin :)
Ne güzel canım ben de yavaş yavaş uzaklasacam eşimle arami bozmadan. .canim benim boylelerle ugrasmak zordur niyeti huzursuz etmek ediyorda.sen kendini huzursuz ederken herkes keyfinde aleminde guzel gunlerini boyle heba etme bizde cok seyler yasadik ama koydum mesafeyi bitti yapcak bisey yok resmi olacaksin icine atma kimse yuzunden esinlede atisma .bu tiplere cevap vermekte cozum olmuyor en guzeli mesafeli olmak .
Ben nisanliyken çok iyiydik canım o hamileydi o dönemler. . Abla kardesten farkımız yoktu her ay onunla ben giderdim doktora evine gidip temizliğine yardım ederdim arti okuyordum evlendikten sonra da onunla doktora gitmeye devam ettim . O doğum yaptı uzaklaştı. Ben hamile kaldım bi kez olsun evime gelip bişeye ihtiyacın var mı demedi. . Ne aradı ne sordu. Eşim mesafe koy dedi koydum ki koymama gerek yoktu o zaten çok degismisti. . Çok farklı bir karakteri var çok yapmacıktir. Kaynanam onu çok sever. O hamileyken de kaynanayla sorun yaşayıp 2 3 ay düşman olmuslardi bana yaptıklarını ona yapmıştı.Eltin nasıl sana canım?
Ben de dün eşime dedim canım asla gitmem ve kutlamam aramam da beni buna mecbur etme dedim o da tabi ki ama ben yigenlerim için pasta alıp verecem dedi beni bulaştırma ne yaparsan yap senin yengen benden değerli değil dedim o da tabi ki değil deyip sakinlestirmeye çalıştı. .yeri geldiğinde tepkını koyucaksın canım bnmde eltıyle konusmadan bı sogukluk var aramda onun yaptıklarından gerce yapmadıklarından dolayı daha cok gecen hastalanmıs hastalıkta kıza alttan bakmıs jınekolog canı cok yanmıs cok nazlıdır eltım sankı kadın cıddı hasta esım ara yengemı dedı gecmıs olsun de dedı dedım aramam kımsede aratamaz o bana 6 ayda cocugumla ılgılı bır kere hamıle oldugumu ogrendı hayırlı olsun dedı baskada bısey demedı her hafta bırlıkteyız ne cınsıyet soruo ne bebek nasıl dıyor, herkes kı ozellıkle bnm aılem bnm etrafımda el pence olmusken benı sormayan ınsanı ben aramam dedım esıme oda haklısın dedı konu kapandı.Demem o kı cnm esler ara yapmaya calısır ama sen kendı degerını gosterceksın esın gostermıyorsa
SGK ya gidiyorum hizmet dökümü olan ver varya oraya bilgileri girince ödemeler yazan yere tikliyorsun is gormezlik odenek mi ne yazio orada raporlarını görüyorsun ama geç yazilio ordan takip edebilirsin . Ama genede Muhasebeci ye sor atladilarmi. Atlamislarsa tam calismis olarak girmeleri lazım. Onu da göremezsin daha. Sadece sorabilirsincanım bide onları nasıl alıyorsunuz biizm şirket aralığı ve ocağı bildirmedi yarın bildirse hemen alabilirmiyim 16 şubata kadar bildirim olmazsa maaşımdan kesilcekmiş kesilmesi umrumda değil ama sonra ben gidip ziraatten çekecem felan
bu işlemler naısl oluyor zirraat bankasında hesabım yok yatarsa para adıma mı yatırcak
SGK ya internette gidiyorum dicektim pardon. Yarın sekiz inden onikisine kadar cekebiliyorsun zaten. Seninki obur aya kaldicanım bide onları nasıl alıyorsunuz biizm şirket aralığı ve ocağı bildirmedi yarın bildirse hemen alabilirmiyim 16 şubata kadar bildirim olmazsa maaşımdan kesilcekmiş kesilmesi umrumda değil ama sonra ben gidip ziraatten çekecem felan
bu işlemler naısl oluyor zirraat bankasında hesabım yok yatarsa para adıma mı yatırcak
ooo senın baya ıyı olur maaşına bağlı olaraktan
Ne güzel canım ben de yavaş yavaş uzaklasacam eşimle arami bozmadan. .
Ben nisanliyken çok iyiydik canım o hamileydi o dönemler. . Abla kardesten farkımız yoktu her ay onunla ben giderdim doktora evine gidip temizliğine yardım ederdim arti okuyordum evlendikten sonra da onunla doktora gitmeye devam ettim . O doğum yaptı uzaklaştı. Ben hamile kaldım bi kez olsun evime gelip bişeye ihtiyacın var mı demedi. . Ne aradı ne sordu. Eşim mesafe koy dedi koydum ki koymama gerek yoktu o zaten çok degismisti. . Çok farklı bir karakteri var çok yapmacıktir. Kaynanam onu çok sever. O hamileyken de kaynanayla sorun yaşayıp 2 3 ay düşman olmuslardi bana yaptıklarını ona yapmıştı.
Ben de dün eşime dedim canım asla gitmem ve kutlamam aramam da beni buna mecbur etme dedim o da tabi ki ama ben yigenlerim için pasta alıp verecem dedi beni bulaştırma ne yaparsan yap senin yengen benden değerli değil dedim o da tabi ki değil deyip sakinlestirmeye çalıştı. .
3 yas cnm ztn cocuk yurumeye basladıktan sonra kendı cok durmaz benm kardesımden kalma baston arabada var ben ona gecerım ztn buyuyunce bebek :)
3 yaşsa eğer süper canım..
Ben magazadan aldim bu pijamali takim ama benim sezeryan olcagi ucin gecelik sabahlikta koyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?