2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bnde cok istedim normaki ama imkan yok 36 hftada alcak doktor malum riskli ve degerki bi bebek dedi oda nisanin ikinci hftasina denk gekiyo hayirlisi bkalim ins normal okur sizinki
inşallah yavrum ama senın durumun farklı zaten riskli bi gebelik o yüzden guvenılır soyledıgı doktorunun. Bende herşey güzel giderken ha bir de boynunda kordon var dedı sırf korkutmak ıcın soyledıgını düşünüyorum. Kötü bşy olsa hissederim ben :) Bebişlerimiz sağlıklı hayırlı bı şekilde gelsinde günü zamanı farketmez

canım yanlıs alıntı yaptın heralde ben arıvera bı yasadıgımı anlattım ama bnm kaynana sukur allaha melek gıbı kadın etlıye sutluye karısmaz eltımde sessızden yapıyor hep kendını naza cekıyor ama ben tınlamam onu bana ne kdr deger verırse o kdr alır

E
Evet canim ya tlf olunca yanlis oldu

Ins canim bi sknti olmadan

Ne cabuk sezeryan diyorlar ya şu an ters olması cok normal.bence de değiştir canım.bende daha net konusmadım normal istediğimi konusurken tavrında sezeryancılık hissedersem ben de değiştircem.

ben bazen acaba sgk damı yapsam dıye düşünüyorum ama orayada pek güvenmiyorum kötü muamele edıyorlarmış. Aksi bir durum olursa tabıkı sezeryan diyecek aama böyle yok oyleydı boyleydı o yüzden sezeryan denmesi benii ticaret amaçlı kullanıyor gibi hissediyorum.

sgk zor olur evet.bencede düşünme.benim hastahanemde ve sanırım artık çoğu yerde sezeryan ve normal doğum fiyatı arasında pek fark yok hatta normal doğum 100 tl daha fazla.ama ben gecenin vakti kalkıp gelmektense planlanmış saati belli bi doğumu tercih edebilecek doktorların olduğunu düşünüyorum.ufacık bi risk görseler kendilerini riske atmayıp mahkemeyle uğraşmaktansa sezeryana alabiliyorlar.her doktor aynı demiyorum tabiki.iyi niyetli olan da çok.umarım iyi niyetlilerle karşılaşırız.

Ne güzel canım ben de yavaş yavaş uzaklasacam eşimle arami bozmadan. .
Eltin nasıl sana canım?
Ben nisanliyken çok iyiydik canım o hamileydi o dönemler. . Abla kardesten farkımız yoktu her ay onunla ben giderdim doktora evine gidip temizliğine yardım ederdim arti okuyordum evlendikten sonra da onunla doktora gitmeye devam ettim . O doğum yaptı uzaklaştı. Ben hamile kaldım bi kez olsun evime gelip bişeye ihtiyacın var mı demedi. . Ne aradı ne sordu. Eşim mesafe koy dedi koydum ki koymama gerek yoktu o zaten çok degismisti. . Çok farklı bir karakteri var çok yapmacıktir. Kaynanam onu çok sever. O hamileyken de kaynanayla sorun yaşayıp 2 3 ay düşman olmuslardi bana yaptıklarını ona yapmıştı.
Ben de dün eşime dedim canım asla gitmem ve kutlamam aramam da beni buna mecbur etme dedim o da tabi ki ama ben yigenlerim için pasta alıp verecem dedi beni bulaştırma ne yaparsan yap senin yengen benden değerli değil dedim o da tabi ki değil deyip sakinlestirmeye çalıştı. .

SGK ya gidiyorum hizmet dökümü olan ver varya oraya bilgileri girince ödemeler yazan yere tikliyorsun is gormezlik odenek mi ne yazio orada raporlarını görüyorsun ama geç yazilio ordan takip edebilirsin . Ama genede Muhasebeci ye sor atladilarmi. Atlamislarsa tam calismis olarak girmeleri lazım. Onu da göremezsin daha. Sadece sorabilirsin

SGK ya internette gidiyorum dicektim pardon. Yarın sekiz inden onikisine kadar cekebiliyorsun zaten. Seninki obur aya kaldi

ooo senın baya ıyı olur maaşına bağlı olaraktan

maaşım çok olmadığı için oda çok olmuıyor canım maalesef ama yinede az değilmiş bugün hesaplattırdım 5 yıla 7900 cıvarı alırmısım

ıyı bak esınde senı zorlamıyor ıstedıgın gıbı davran ıcınden ne gelıyorsa onu yap bosada uzulme onlar ıcın bak onların sımdı umrundamı sen kendıne yapıyorsun sende mutlu olcagın seylerle kafanı dagıt

Ben magazadan aldim bu pijamali takim ama benim sezeryan olcagi ucin gecelik sabahlikta koyucam

Benim şimdilik normal doğum gibi bende kız olacağı için bir pudra birde krem alayım diyorum ama işte 1 gecelik 1 de pijamamı karar veremedim peki 2 tane yeter değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…