2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aranizda yaş farkınız ne kadar canm. Benm büyük eltimde fena degil kötünün iyisi yaşı büyük biraz. Yaş farki az olan kiskancliktan ölecek. Ama o da umrumda degil konusmuyorm zaten eşim de konusmuyo kardesyle bile cok nadir konusur. Hem o lafı söyledim ama istisnalar elbette vardir. Bana denk gelmedi orası ayrı yoksa insan iyi olunca eltide olsa gorumce de olsa degisen bsy yok Allah bozmasin muhabbetnizi benim de kaynanam çok iyidir ağzı var dili yok derlerya aynen öyle çok severim gidince bi iş bile yaptrmaz. Kimsenin evine de gidip kalmaz ben kendi evimde iyiyim der :-D

Utuye yapismaz mi acep bide cok guzel duruyorlar guzelim takimlari nasil yikiyacam
30 derece hassas ayarda iki kere durulayarak yikadik cnm roxy sabuntozu ile yikadim . naylon baskilar yapisiyor yoksa penye geneli bi sorun cikmadi bzm . son tulumlar kaldi utulencek ama cok toruldum malum fazla ayakta kalamiyorum yemegimde yok oyyyy oyyyy

Hem kutlamiyorlar hemde supriz dogum gunumu yapcaksiniz oldu baska istegin deseydin

Allah yardimcimiz olsun canim artik ayaktada duramiyoruz

Ben hamileiken başladım değerleriö senle aynı ama şimdi şu ilaçları verdi
yok tatlım ferifer kullanıyorum ben. kan ilaçları kilo aldırıyor diye yıllar önce başlamıştım hala aynı şurubu kullanıyorum. cidden hiç kilo alımı yada iştahda artış yapmıyor. başka birşey de ıspanak da demir yapıyo ama yoğurtla yeme sakın. kerevizle ıspanak birlikte yendiğindede kan yapıyormuş saraçoğlunun önerisi. ben ayrı pişiriyorum gerçi.

canım burdan birisi almıştı hatta internetten yazdım vardı, ben internetten sipariş vermeyi düşünüyorum; şöyle
bişi http://www.e-bebek.com/dr-browns-0-cam-biberon-dogal-akis-120-ml_DRB-DB161
bu benim aldığımdan. ama bunların ağız kısmı geniş değil işte. diğerleriyle karşılaştırınca onlar geniş kalıyor. zaten bebekler yeni doğduklarında geniş ağızlıyı alamıyorlarmış. ben o yüzden bunu aldım. arkadaşımda bunu kullanıyor çok memnunlar banada önerdi.

5 yaş aramız. ama huyumuz falan çok benziyor. o 15 yıllık evli olduğu için bana çok akıl veriyor sağolsun. zaten bişey olsa önce onu arıyorum. o kayınvalidemden çok çekmiş zamanında gençmiş o zaman bana arada akıl veriyor. allahdan benimle öyle uğraşmadı. allahdan seninde kayınvaliden iyi birisi. herkesin bir yanı şanslı bir yanı değil.

canım çok teşekkürler yok yoğurtla c vitamini bile almıyorum kalsiyumla ıspanak olmaz gerçekten demiri öldürüyor çok sağol

çıkış saatim yaklaşıyor öpüyorum hepinizi yarın inşALLAH meleğime bebek arabası alıcaz sonra ben çarşıya çıkıp mevlüt için kombin yapmaya çalışıcam denizci kombini yapıcam niyetim öyle hafta sonu edindiğim bilgileri paylaşırım sizinle çok öpüyorum hoşçakalın

sabun daha uyguna geliyor cnm biz sabun yapıcaz :)
Bende bebek şekeri işine gireyim dedim. Ilk denedim tıp ile yapılan objeler. Ama çeşit istiyorum. Sabunun da bekleme süresi zor işte ama her işin bir zorluğu var sonuçta. Kalıplar şöyle 20 li falan olsa nekadar iyi olur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…