- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
geniş ağızlı biberonları sordum ben camlarda yok dr. browns da. camların emzikleri yeni doğana uygun küçük yapılıyomuş. plastiklerde oluyomuş. satıcı öyle demişti. camı aldım bende bir tane.
Aranizda yaş farkınız ne kadar canm. Benm büyük eltimde fena degil kötünün iyisi yaşı büyük biraz. Yaş farki az olan kiskancliktan ölecek. Ama o da umrumda degil konusmuyorm zaten eşim de konusmuyo kardesyle bile cok nadir konusur. Hem o lafı söyledim ama istisnalar elbette vardir. Bana denk gelmedi orası ayrı yoksa insan iyi olunca eltide olsa gorumce de olsa degisen bsy yok Allah bozmasin muhabbetnizivallahi biz eltimle kardeş gibiyiz. eltiyiz deyince kimse inanmıyor. allah bozmasın. ama bunada kaynanamız çok tepkili. bi laflar bi laflar. her fırsatta bana laf sokuyo falan :) geçen yine dedi kayınpederimde vardı. bende anne niye laf sokuyosun deyiverdim. ama eltimle abim bi taneler. çok seviyorum onları :)
550' ye almıştım canım. Kendi resmi sitelerinden aldım ki garantide sıkıntı çıkmasın.misslarut kuzum bende çiftli olanından alıcam canım ne kadara aldın
30 derece hassas ayarda iki kere durulayarak yikadik cnm roxy sabuntozu ile yikadim . naylon baskilar yapisiyor yoksa penye geneli bi sorun cikmadi bzm . son tulumlar kaldi utulencek ama cok toruldum malum fazla ayakta kalamiyorum yemegimde yok oyyyy oyyyyUtuye yapismaz mi acep bide cok guzel duruyorlar guzelim takimlari nasil yikiyacam
Hem kutlamiyorlar hemde supriz dogum gunumu yapcaksiniz oldu baska istegin deseydinNeymiş efendim ben is yapmayı bilmiyormusum annem bana hiç bişey ogretmemis. . Gibi laflarla başladı sonra evlendigimden bu yana ben onun evinde hiç temizlik yapmamisim çok usengecmisim. . Bunları da misafirler in önünde sayıyor. . Eşim orda cevabını verdi ama bir türlü kapanmadi çenesi. Çarşamba günü doğum gunumdu ya dün pasta götürdük ona yok niye eltime pasta goturmemisiz eşim hemen eltime doğum günü sürprizi yapacakmis. Ne kendisi ne eltim arayıp bir kutlamadilar bile biz ona doğum günü yapicaz öyle mi. . Konusamadim eşimin hatrina misafirlerden saygima dediğim tek şey anneme kimse laf edemez o bana öğrenmem gerekeni öğretti evimde yemeğimi temizligimi utumu kim yapıyor madem bilmiyorum dedim. .
Allah yardimcimiz olsun canim artik ayaktada duramiyoruz30 derece hassas ayarda iki kere durulayarak yikadik cnm roxy sabuntozu ile yikadim . naylon baskilar yapisiyor yoksa penye geneli bi sorun cikmadi bzm . son tulumlar kaldi utulencek ama cok toruldum malum fazla ayakta kalamiyorum yemegimde yok oyyyy oyyyy
yok tatlım ferifer kullanıyorum ben. kan ilaçları kilo aldırıyor diye yıllar önce başlamıştım hala aynı şurubu kullanıyorum. cidden hiç kilo alımı yada iştahda artış yapmıyor. başka birşey de ıspanak da demir yapıyo ama yoğurtla yeme sakın. kerevizle ıspanak birlikte yendiğindede kan yapıyormuş saraçoğlunun önerisi. ben ayrı pişiriyorum gerçi.Ben hamileiken başladım değerleriö senle aynı ama şimdi şu ilaçları verdi
Gule gule kullaninKızmın yeni ihtiyaçları
Eki Görüntüle 1413013 mikrojel bebek yastığımız ve yorganıEki Görüntüle 1413014
bu da peluş battaniyemizEki Görüntüle 1413015
bu benim aldığımdan. ama bunların ağız kısmı geniş değil işte. diğerleriyle karşılaştırınca onlar geniş kalıyor. zaten bebekler yeni doğduklarında geniş ağızlıyı alamıyorlarmış. ben o yüzden bunu aldım. arkadaşımda bunu kullanıyor çok memnunlar banada önerdi.canım burdan birisi almıştı hatta internetten yazdım vardı, ben internetten sipariş vermeyi düşünüyorum; şöyle
bişi http://www.e-bebek.com/dr-browns-0-cam-biberon-dogal-akis-120-ml_DRB-DB161
canım yanlış hatırlamıyorsam hızlıal.com da 16.90 dı ama ölçüleri aynımıdır bilmiyorm bi bak istersen yadaa bulursam l,nk atarmcanım burdan birisi almıştı hatta internetten yazdım vardı, ben internetten sipariş vermeyi düşünüyorum; şöyle
bişi http://www.e-bebek.com/dr-browns-0-cam-biberon-dogal-akis-120-ml_DRB-DB161
Cok tatlilar hayirli olsun
5 yaş aramız. ama huyumuz falan çok benziyor. o 15 yıllık evli olduğu için bana çok akıl veriyor sağolsun. zaten bişey olsa önce onu arıyorum. o kayınvalidemden çok çekmiş zamanında gençmiş o zaman bana arada akıl veriyor. allahdan benimle öyle uğraşmadı. allahdan seninde kayınvaliden iyi birisi. herkesin bir yanı şanslı bir yanı değil.Aranizda yaş farkınız ne kadar canm. Benm büyük eltimde fena degil kötünün iyisi yaşı büyük biraz. Yaş farki az olan kiskancliktan ölecek. Ama o da umrumda degil konusmuyorm zaten eşim de konusmuyo kardesyle bile cok nadir konusur. Hem o lafı söyledim ama istisnalar elbette vardir. Bana denk gelmedi orası ayrı yoksa insan iyi olunca eltide olsa gorumce de olsa degisen bsy yok Allah bozmasin muhabbetnizibenim de kaynanam çok iyidir ağzı var dili yok derlerya aynen öyle çok severim gidince bi iş bile yaptrmaz. Kimsenin evine de gidip kalmaz ben kendi evimde iyiyim der :-D
o plastik olanıdır tatlım. ben çok araştırdım en sonunda 30 tl ye aldım.canım yanlış hatırlamıyorsam hızlıal.com da 16.90 dı ama ölçüleri aynımıdır bilmiyorm bi bak istersen yadaa bulursam l,nk atarm
hımmm olblir hiç dikkat etmedim cam mı değil mi diye :)o plastik olanıdır tatlım. ben çok araştırdım en sonunda 30 tl ye aldım.
canım çok teşekkürler yok yoğurtla c vitamini bile almıyorum kalsiyumla ıspanak olmaz gerçekten demiri öldürüyor çok sağolyok tatlım ferifer kullanıyorum ben. kan ilaçları kilo aldırıyor diye yıllar önce başlamıştım hala aynı şurubu kullanıyorum. cidden hiç kilo alımı yada iştahda artış yapmıyor. başka birşey de ıspanak da demir yapıyo ama yoğurtla yeme sakın. kerevizle ıspanak birlikte yendiğindede kan yapıyormuş saraçoğlunun önerisi. ben ayrı pişiriyorum gerçi.
Eki Görüntüle 1414051 Bitti sanirim inanamasamda :)
16 tulum 14 takim 21 zibin 6kundaklik zibin 3 battaniye 6 alt pijama 12 bere 4 önlük 6 eldiven coraplari saymadim :)
Bende bebek şekeri işine gireyim dedim. Ilk denedim tıp ile yapılan objeler. Ama çeşit istiyorum. Sabunun da bekleme süresi zor işte ama her işin bir zorluğu var sonuçta. Kalıplar şöyle 20 li falan olsa nekadar iyi olur aslındasabun daha uyguna geliyor cnm biz sabun yapıcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?