2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
doğum raporunu napacaksınız kızlar bizde 6 ay ücretli izin oluyor 6 ayda ücretsiz almak niyetindeyim doktor nbana 30. haftada rapor verebilirim ağrıların olursa dedi lütfetti

Herkez bir degil canim benim k.v rahmetli olmus benim esim 6aylikken ortanca gorumcem herseyi yonetirmis esimde ona cok duskun gorunuste ben bisye karismam falan der oyle yansitir millete karsi ama oyle degil kucuk gorumcem bekar o zaten tam bi tembel bizde kalir 20gun nerdeyse ekini hi bseye surmez ne temizlik ne yemek hic bsey yaomaz bide aalarinda hep fis fis konusurlar bu beni cildirtiyo fisirdasmalari ve brn hic bsey diyemiyorum

Oyy yazikmis ya benim gorumcemde gecen gun beni ariyo carsidan geldim yemek hasirlamaya calisiyorum hemen bseyler benibaradi bu aksam size gelicez diyo buyur gelin abla dedim enistenin cani tatli biselerde istiyomus hasirlarsin diyo dusune bikiyomusun ve yemek hazirladigimi soylemistim esim isten gelicekti 1saate kosusturuyodum cok sinirlendirdi

Kiz nettekiyle ayni marka arada 15 tl var bide:) seninde zamanin varsa carsi pazar gez canim ucuza geliyor
valla süper olurdu canım ama urfadayım pek de bilmiom buralarda baklaım araştırıcam ama gerçekten çok uyguna gelyor çarşı pazar gezmek lazım :)

Eki Görüntüle 1414051 Bitti sanirim inanamasamda :)
16 tulum 14 takim 21 zibin 6kundaklik zibin 3 battaniye 6 alt pijama 12 bere 4 önlük 6 eldiven coraplari saymadim :)
Oyysss maşallah ne yaptın sen ben eksikler bitti gibi diyodum ama bizim o kadar kiyafetimiz yok bebem açıkta kalmasin sonra

safakmeley nerdesin sen kzuumhiç sesin soluğun çıkmıyor iyisin dimi
Bir kaç gündür iş çok yoğundu, çok yorgun oluyordum, okudum yazdıklarınızı ama yazamadım :):) Bugün de çok yoğundu, şimdi de son nöbetimi tutuyorum :):) İyiyim yani :):) Sağol merak ettiğin için :*

Annemde yaşamış 2 m büyüme olmuş canm sağ böbrekte bebeğin hediyesi ya doktor böbreğini usg ile baktı benim doktor ayrıntılı bakıyor sürekli öyle farketti
Kızlar kanınız düşük olanlar varmı nasıl besleniyor sunuz
Canim cok gecmis olsun, benim de kanim dusuk cikiyor hep ve hatta buna bagli tansiyon dusuklugum var malesef, pekmez yiyorum zeytin yiyorum mercimek et yesil sebze hepsini tuketiyorum ama yine sonuc ayni.. Yarin gidicem bakalim ne diycek doktor
Kızlar napiyosunuz yarın kuzum la buluşcam nasipse coook heyecanlıyım . Renkli ultrason da varrrrr ayy saatler geçmek bilmio
Senin de mi yarin kuzum? Biz de yarin gidicez cok heyecanliyim ozledim sipalari

Kızlar ben bizim için bir hastane listesi hazırladım, sizinle de paylaşmak istedim, hem siz kendinizinkini çek edersiniz hem de benim eksiğim varsa yazarsınız olur mu :):) Kızım ve kendim için 2 ayrı çanta yapıcam;
Kendi Çantam:
- Gecelik, pijama takımı ve sabahlık,
- İç çamaşırı ( 3 külot, emzirme sütyeni ve atlet )
- Çorap
- 2 terlik; birini banyo için parmak arası, diğeri de içerisi ve koridor için,

- Kişisel Bakım Çantası -
(dove'un seyahat boyu - set halinde satılıyor kızlar, içeriğini de yazalım ek yapabilirsiniz; sabun, şampuan, duş jeli, deodarant, krem-nemlendirici.. bunun yanında tarak- toka (tel ve lastik), diş fırçası ve diş macunu bunu da seyahat boyu götürücem :) veeee makyaj çantam :)

-Kişisel Hijyen Çantası-
Tek kullanımlık iç çamaşırı,
Ped,
Göğüs kremi ve göğüs pedi

-Şarj aleti,
-Not defteri ve kalem ( ben doktorumdan ve hemşiremden bana hatıra not yazmalarını isteyeceğim, ben de onlara yazacağım :)
- Hastane dosyanız
- Kimlik
- Eve dönüş kıyafeti ve ayakkabısı
- Havlu (Ben hem boy hem el havlusu götüreceğim), peçete, kağıt havlu, ıslak mendil
- Tacınızı unutmayın ya da yemeni :)
-İkramlıklar ve doktorumun hediyesi

Kızımın Çantası:
- Hastane çıkış takımımız,
- Yedek zıbın, badi, önlük, hırka, pijama altı, çorap, tulum, şapka, eldiven, ağız mendili
- 1 penye , 1 kalın battaniye
- Bebeğin bezi, ıslak mendili ve pişik önleyici kremi

*Hastane çıkışı için ana kucağı

** Ben emzik vermeyeceğim için yazmadım, göğüs pompası da yazmadım sütüm olmaz ise eşim hemen eczaneden alır , ilk 6 ay çalışmayacağım için hemen almayacağım , biberon da öyle, umarım sütüm olur, bana olacak gibi geliyor :):)

Eksik görürseniz ekleyin kızlar :)

canım sizin ücretli izin ne kadar daha doğrusu memurların

Günaydın canım. Benim ilk doğumum olacak. Kendi isteğim ve tercihimle sezaryan olacağım. Benim doğumda 28 Mayıs ama o zaman 20 Mayıs gibi olur sanırım doğum, tabi her şey normal giderse.
niye öyle bi tercihte bulundunki..sezeryan sanıldığı gibi masum değil..
ayrıca ilk doğum bi bekle sancın olsun bebek gelişimini bitirsin..eğer 28 mayıs da tamamlanıyosa günün bence dr 25 mayıs gibi olsun der..9- 10 gün öncesi olmaz..
benim dr tarih verdi ama ben yinede sancılarım başlayınca amelyat olacam.
anne karnında her gün çok önemlidir..

canım sizin ücretli izin ne kadar daha doğrusu memurların
8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası :) Ben son 3 haftama kadar çalışıcam Allah kısmet ederse, bu da demek oluyor ki 13 hafta doğumdan sonra iznim var 13*7= 91 gün, 2014'den 13 gün 2015'den 20 gün yıllık iznim var =33 gün, 40 gün rapor hakkım 2015 hiç kullanmadım =40 gün, 10 gün de mazeret iznim = 10 gün toplam = 174 gün böl 30'a 6 ay :) Müdürümle konuştum birer gün işe başlamış görünürsün izinlerin arasında sorun olmaz dedi :) Ücretsiz izin kullanmayacağım maddi olarak zor gelir bize :)

çok güzel olmuş ben daha hazırlamayı düşünmüyorum.
mart yada nisan başı gibi...kızımın bebeklil kıyafetlerinide çıkaracam yıkayacam
ama böyle bi liste yapmayı düşünüyorum..

Evet canim inşallah güzel haberler le geliriz bende cokkkk özledim cok

Slm kızlar ben de bugun şeker yüklemesi yaptırdım şeker de problem çıkmadı ama kanım 10.3 çıktı kan ilacını iki defa iciyirum ana yukselmemis hamilelikten önce yoktu böyle bir problem ne kadar güzel şeyler alınmış Güle güle kullanılsın ben daha bur şey almadım 25+3 erken gibi geliyor bi de küçük yer de yaşıyorum int. Guvenmiyorum hep birikti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…