- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Herkez bir degil canim benim k.v rahmetli olmus benim esim 6aylikken ortanca gorumcem herseyi yonetirmis esimde ona cok duskun gorunuste ben bisye karismam falan der oyle yansitir millete karsi ama oyle degil kucuk gorumcem bekar o zaten tam bi tembel bizde kalir 20gun nerdeyse ekini hi bseye surmez ne temizlik ne yemek hic bsey yaomaz bide aalarinda hep fis fis konusurlar bu beni cildirtiyo fisirdasmalari ve brn hic bsey diyemiyorumbenim eşim de tek oğlan, 4 görümce var. allah razı olsun 4ünü ayrı ayrı severim. şimdiye kadar tek laflarını duymadım. kayınvaldemle de altlı üstlü oturuyoruz. aradaki mesafeyi koruduktan sonra sorun çıkacağını düşünmüyorum
Oyy yazikmis ya benim gorumcemde gecen gun beni ariyo carsidan geldim yemek hasirlamaya calisiyorum hemen bseyler benibaradi bu aksam size gelicez diyo buyur gelin abla dedim enistenin cani tatli biselerde istiyomus hasirlarsin diyo dusune bikiyomusun ve yemek hazirladigimi soylemistim esim isten gelicekti 1saate kosusturuyodum cok sinirlendirdibende görümceyim :) 2 gelinimiz var. hiç karışmıyorum hatta onların tarafındayım çoğunlukla. diyorumda onlara kardeşlerimde olsa ben haklının yanındayım diye. geçen mesela küçük gelin de hamile aş eriyor kızcağız. kusuyor mutfağa giremiyor falan. sen git kardeşim arkadaş grubu gelicekmiş kabul etmiş 25 kişi bide. nasıl kızdım varya. yapma bişey bırak gitsin alsın yada kendi yapsın dedim. ben bile sinir oldum. ağlıcak nerdeyse kız. ayy gelemem haksızlığaaa .
MasaAllah:)Eki Görüntüle 1414051 Bitti sanirim inanamasamda :)
16 tulum 14 takim 21 zibin 6kundaklik zibin 3 battaniye 6 alt pijama 12 bere 4 önlük 6 eldiven coraplari saymadim :)
valla süper olurdu canım ama urfadayım pek de bilmiom buralarda baklaım araştırıcam ama gerçekten çok uyguna gelyor çarşı pazar gezmek lazım :)Kiz nettekiyle ayni marka arada 15 tl var bide:) seninde zamanin varsa carsi pazar gez canim ucuza geliyor
Oyysss maşallah ne yaptın sen ben eksikler bitti gibi diyodum ama bizim o kadar kiyafetimiz yok bebem açıkta kalmasin sonraEki Görüntüle 1414051 Bitti sanirim inanamasamda :)
16 tulum 14 takim 21 zibin 6kundaklik zibin 3 battaniye 6 alt pijama 12 bere 4 önlük 6 eldiven coraplari saymadim :)
Bir kaç gündür iş çok yoğundu, çok yorgun oluyordum, okudum yazdıklarınızı ama yazamadım :):) Bugün de çok yoğundu, şimdi de son nöbetimi tutuyorum :):) İyiyim yani :):) Sağol merak ettiğin için :*
Annemde yaşamış 2 m büyüme olmuş canm sağ böbrekte bebeğin hediyesi ya doktor böbreğini usg ile baktı benim doktor ayrıntılı bakıyor sürekli öyle farketti
Canim cok gecmis olsun, benim de kanim dusuk cikiyor hep ve hatta buna bagli tansiyon dusuklugum var malesef, pekmez yiyorum zeytin yiyorum mercimek et yesil sebze hepsini tuketiyorum ama yine sonuc ayni.. Yarin gidicem bakalim ne diycek doktorKızlar kanınız düşük olanlar varmı nasıl besleniyor sunuz
Senin de mi yarin kuzum? Biz de yarin gidicez cok heyecanliyim ozledim sipalariKızlar napiyosunuz yarın kuzum la buluşcam nasipse coook heyecanlıyım . Renkli ultrason da varrrrr ayy saatler geçmek bilmio
canım sizin ücretli izin ne kadar daha doğrusu memurlarınKızlar ben bizim için bir hastane listesi hazırladım, sizinle de paylaşmak istedim, hem siz kendinizinkini çek edersiniz hem de benim eksiğim varsa yazarsınız olur mu :):) Kızım ve kendim için 2 ayrı çanta yapıcam;
Kendi Çantam:
- Gecelik, pijama takımı ve sabahlık,
- İç çamaşırı ( 3 külot, emzirme sütyeni ve atlet )
- Çorap
- 2 terlik; birini banyo için parmak arası, diğeri de içerisi ve koridor için,
- Kişisel Bakım Çantası -
(dove'un seyahat boyu - set halinde satılıyor kızlar, içeriğini de yazalım ek yapabilirsiniz; sabun, şampuan, duş jeli, deodarant, krem-nemlendirici.. bunun yanında tarak- toka (tel ve lastik), diş fırçası ve diş macunu bunu da seyahat boyu götürücem :) veeee makyaj çantam :)
-Kişisel Hijyen Çantası-
Tek kullanımlık iç çamaşırı,
Ped,
Göğüs kremi ve göğüs pedi
-Şarj aleti,
-Not defteri ve kalem ( ben doktorumdan ve hemşiremden bana hatıra not yazmalarını isteyeceğim, ben de onlara yazacağım :)
- Hastane dosyanız
- Kimlik
- Eve dönüş kıyafeti ve ayakkabısı
- Havlu (Ben hem boy hem el havlusu götüreceğim), peçete, kağıt havlu, ıslak mendil
- Tacınızı unutmayın ya da yemeni :)
-İkramlıklar ve doktorumun hediyesi
Kızımın Çantası:
- Hastane çıkış takımımız,
- Yedek zıbın, badi, önlük, hırka, pijama altı, çorap, tulum, şapka, eldiven, ağız mendili
- 1 penye , 1 kalın battaniye
- Bebeğin bezi, ıslak mendili ve pişik önleyici kremi
*Hastane çıkışı için ana kucağı
** Ben emzik vermeyeceğim için yazmadım, göğüs pompası da yazmadım sütüm olmaz ise eşim hemen eczaneden alır , ilk 6 ay çalışmayacağım için hemen almayacağım , biberon da öyle, umarım sütüm olur, bana olacak gibi geliyor :):)
Eksik görürseniz ekleyin kızlar :)
niye öyle bi tercihte bulundunki..sezeryan sanıldığı gibi masum değil..Günaydın canım. Benim ilk doğumum olacak. Kendi isteğim ve tercihimle sezaryan olacağım. Benim doğumda 28 Mayıs ama o zaman 20 Mayıs gibi olur sanırım doğum, tabi her şey normal giderse.
8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası :) Ben son 3 haftama kadar çalışıcam Allah kısmet ederse, bu da demek oluyor ki 13 hafta doğumdan sonra iznim var 13*7= 91 gün, 2014'den 13 gün 2015'den 20 gün yıllık iznim var =33 gün, 40 gün rapor hakkım 2015 hiç kullanmadım =40 gün, 10 gün de mazeret iznim = 10 gün toplam = 174 gün böl 30'a 6 ay :) Müdürümle konuştum birer gün işe başlamış görünürsün izinlerin arasında sorun olmaz dedi :) Ücretsiz izin kullanmayacağım maddi olarak zor gelir bize :)canım sizin ücretli izin ne kadar daha doğrusu memurların
çok güzel olmuş ben daha hazırlamayı düşünmüyorum.Kızlar ben bizim için bir hastane listesi hazırladım, sizinle de paylaşmak istedim, hem siz kendinizinkini çek edersiniz hem de benim eksiğim varsa yazarsınız olur mu :):) Kızım ve kendim için 2 ayrı çanta yapıcam;
Kendi Çantam:
- Gecelik, pijama takımı ve sabahlık,
- İç çamaşırı ( 3 külot, emzirme sütyeni ve atlet )
- Çorap
- 2 terlik; birini banyo için parmak arası, diğeri de içerisi ve koridor için,
- Kişisel Bakım Çantası -
(dove'un seyahat boyu - set halinde satılıyor kızlar, içeriğini de yazalım ek yapabilirsiniz; sabun, şampuan, duş jeli, deodarant, krem-nemlendirici.. bunun yanında tarak- toka (tel ve lastik), diş fırçası ve diş macunu bunu da seyahat boyu götürücem :) veeee makyaj çantam :)
-Kişisel Hijyen Çantası-
Tek kullanımlık iç çamaşırı,
Ped,
Göğüs kremi ve göğüs pedi
-Şarj aleti,
-Not defteri ve kalem ( ben doktorumdan ve hemşiremden bana hatıra not yazmalarını isteyeceğim, ben de onlara yazacağım :)
- Hastane dosyanız
- Kimlik
- Eve dönüş kıyafeti ve ayakkabısı
- Havlu (Ben hem boy hem el havlusu götüreceğim), peçete, kağıt havlu, ıslak mendil
- Tacınızı unutmayın ya da yemeni :)
-İkramlıklar ve doktorumun hediyesi
Kızımın Çantası:
- Hastane çıkış takımımız,
- Yedek zıbın, badi, önlük, hırka, pijama altı, çorap, tulum, şapka, eldiven, ağız mendili
- 1 penye , 1 kalın battaniye
- Bebeğin bezi, ıslak mendili ve pişik önleyici kremi
*Hastane çıkışı için ana kucağı
** Ben emzik vermeyeceğim için yazmadım, göğüs pompası da yazmadım sütüm olmaz ise eşim hemen eczaneden alır , ilk 6 ay çalışmayacağım için hemen almayacağım , biberon da öyle, umarım sütüm olur, bana olacak gibi geliyor :):)
Eksik görürseniz ekleyin kızlar :)
Evet canim inşallah güzel haberler le geliriz bende cokkkk özledim cokCanim cok gecmis olsun, benim de kanim dusuk cikiyor hep ve hatta buna bagli tansiyon dusuklugum var malesef, pekmez yiyorum zeytin yiyorum mercimek et yesil sebze hepsini tuketiyorum ama yine sonuc ayni.. Yarin gidicem bakalim ne diycek doktor
Senin de mi yarin kuzum? Biz de yarin gidicez cok heyecanliyim ozledim sipalari
Yok yok arkadasim bizim abilerden kuzenden gelenler var tabi bende aldim siz bana bakmayin bunlar biras abarti oldu . bu kadari tabiki luUmlu degil fazla bunlarOyysss maşallah ne yaptın sen ben eksikler bitti gibi diyodum ama bizim o kadar kiyafetimiz yok bebem açıkta kalmasin sonra
Ben de oluşumun kıyafetleri var sanıyordum. Bunlar ne böyle amaninnnnnMasaAllah:)
Bir ay çok ya Cokkk. Salı günü sende güzel haberler alırsın ınsallah bebikindenbizimde 1 ay oldu. haftaya salıya randevu. çok merak ediyorum kuzumu. sabah hemen olsun gör sende bebeğini. sonrada hemen salı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?