Eşim hemen sünnet ettirelim dedi de o yüzden sordum. Hemen everecek miyiz ne diye sünnet ettiriyoruz el kadar bebeği ben kiyamam dedim. Ama öyle sağlıklı diyor doğru mudur kızlar.
bizde bu konuyu konuşuyoruz eşimle. ben doğduğu gibi kesilsin sıkıntı yaşamayalım diyorum eşimde biraz büyüsün bilsin diyo. ama peygamberimizin sünnetle ilgili hadisi üç 6 da olmasıymış. 6 günlük 6 aylık 6 yaşındayken diye. tv de söylemişlerdi. biz hala karar veremedik doğrusu. ama erkeklerde pipi ucu tıkanması sorun olabiliyor ben o yüzden istiyorum. abimin oğlu bu yüzden 5 aylıkken sünnet olmak zorunda kaldı ve tam diş çıkartmasına denk geldi. bebek için çok zor bir dönemdi. ilk doğduğunda acı çekmediğini söylüyorlar ya. ne bileyim.
kzılar oğluşumu görmekten geldim şimdi. 28+5 haftalığız 1255 gr ve 34 cm boyu. drum iyi dedi.kordon kan akışına kalp atışına baktık. yüzünü ilk kez gördüm. yavrucum sankim bana benziyordu. eşim de bana benzetti biraz bozuldu gibi ama çok şirindi. hiç ayrılmak istemedim
Günaydın kızlar. . Bugün ben hiç iyi değilim bu kaynanam benden ne istiyor anlamıyorum. . Dün çok kırdı beni sabaha kadar aglamaktan helak oldum kızıma bişey olacak diye korktum. . Kendimi durduramadım aglamicam dedim olmadı. . Ama artık o kadından ciddi anlamda nefret etmeye başladım. Nasıl mesafe koyucam araya bilmiyorum ama gerçekten bunaldim artık ona her gittiğimde kalbim kırık donmekten. .
Bebekten sunnette acı çekiyorumu. Benim esimde sunnet ettirelim hemen dedi ama herhastaneye gittiğimde o bebekler çiyak ciyak agliyo iğne olurken.sonra isicek iseyince yanacak.hissis olsalar popoya saplagi yiyince neden agliolar. Bilmiyorum ya ben kız olsa kulaklarını deldirmeyide istemem. Yigenim için tututurdular acı hissetmiyoken delınsin diye. Bana saçma gelmişti nasıl Acımaz sonucta
@Ariver canım üzme kendini . Buneya
Muhattap olma görüşme .. hem eşinin yanında oluosa bişeyler oda zorlamaz herhalde seni görüşmeye. Hem hamilesin bu laflar edilmez.
Bende çok çektim vaktinde çok şeyi yuttum hala saygida kusur etmem . Anne cim annecim diyip duruyorum onca şeye rağmen. ama şimdi ufacık bişey olunca delircek gibi oluyorum.gecende oldu gene bu bebege bişey olsun yada doğunca üzüntüden sütüm kesilsin, bebegim ana sutunden mahrum kalsın hepinizi bi kalemde silerim dedim eşime. Bebek olunca eski sessizliğim olmucak yani. Çünkü zarari bebeğime dokunacak
Bebekten sunnette acı çekiyorumu. Benim esimde sunnet ettirelim hemen dedi ama herhastaneye gittiğimde o bebekler çiyak ciyak agliyo iğne olurken.sonra isicek iseyince yanacak.hissis olsalar popoya saplagi yiyince neden agliolar. Bilmiyorum ya ben kız olsa kulaklarını deldirmeyide istemem. Yigenim için tututurdular acı hissetmiyoken delınsin diye. Bana saçma gelmişti nasıl Acımaz sonucta
canım benim babam sünnetçi. nasip olursa oğlum doğduğunda göbek bağı düşer düşmez sünnet ettircem. babam hep der,acı çeekr ama acı duygusunu tam bilemez. babam sağ sağlıklı gözü görürken bu işi bitirmeli :)
kzılar oğluşumu görmekten geldim şimdi. 28+5 haftalığız 1255 gr ve 34 cm boyu. drum iyi dedi.kordon kan akışına kalp atışına baktık. yüzünü ilk kez gördüm. yavrucum sankim bana benziyordu. eşim de bana benzetti biraz bozuldu gibi ama çok şirindi. hiç ayrılmak istemedim
canım benim babam sünnetçi. nasip olursa oğlum doğduğunda göbek bağı düşer düşmez sünnet ettircem. babam hep der,acı çeekr ama acı duygusunu tam bilemez. babam sağ sağlıklı gözü görürken bu işi bitirmeli :)
vallahi biz eltimle kardeş gibiyiz. eltiyiz deyince kimse inanmıyor. allah bozmasın. ama bunada kaynanamız çok tepkili. bi laflar bi laflar. her fırsatta bana laf sokuyo falan :) geçen yine dedi kayınpederimde vardı. bende anne niye laf sokuyosun deyiverdim. ama eltimle abim bi taneler. çok seviyorum onları :)
ben hamile kaldığımda ferritin 7 demir 34 tü. dünkü testte kanım 13 e yükselmiş görünce çok sevindim. sabah akşam kan şurubu kullanıyorum. haftada en az bir kere kırmızı et, bol yeşil sebze, yeşil mercimek, kuru üzüm, yiyebiliyorsan pekmez yemeye çalış.
ıyı gunlerde kullan canım ben de gecen jokerde baktım satıcı medelayı cok ovdu hastanelerde falan kullanılıyormus sen calısıyorsun bı de senın ıcın cok onemli emiş gucu.