- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
maşallah canım büyümüş bayağı benim kızımda bana benziyor çok net belli çünkü ben yuvarlak yüzlüyüm eşim uzun yüzlü aynı bana benziyor deyince adam nasıl bozuldu anlatamam kıskandılar galiba :)kzılar oğluşumu görmekten geldim şimdi. 28+5 haftalığız 1255 gr ve 34 cm boyu. drum iyi dedi.kordon kan akışına kalp atışına baktık. yüzünü ilk kez gördüm. yavrucum sankim bana benziyordu. eşim de bana benzetti biraz bozuldu gibi ama çok şirindi. hiç ayrılmak istemedim
Saol canım inşallah :)güzel haberlerle gel bol bol hasret gider canım :)
Aslında hepsini yiyorum annem de dedi ırsi onda da öleymiş yoksa sebzeden çok kırmızı et yiyoruz çok şaşıruyorum hep böyle düşükben hamile kaldığımda ferritin 7 demir 34 tü. dünkü testte kanım 13 e yükselmiş görünce çok sevindim. sabah akşam kan şurubu kullanıyorum. haftada en az bir kere kırmızı et, bol yeşil sebze, yeşil mercimek, kuru üzüm, yiyebiliyorsan pekmez yemeye çalış.
Bende elti yok tek oglan 3gorumce war kizlar elti falan neysede bu gorumceler war ya tam felaket tamvallahi biz eltimle kardeş gibiyiz. eltiyiz deyince kimse inanmıyor. allah bozmasın. ama bunada kaynanamız çok tepkili. bi laflar bi laflar. her fırsatta bana laf sokuyo falan :) geçen yine dedi kayınpederimde vardı. bende anne niye laf sokuyosun deyiverdim. ama eltimle abim bi taneler. çok seviyorum onları :)
aynen hayatım. paşam da yuvarlak yüzlü ben gibi. eşim de uzun yüzlü. yüzünü görünce eşimin yüzü düştü. dedim babası bana benziyo sanki. tık yok adamda :))))maşallah canım büyümüş bayağı benim kızımda bana benziyor çok net belli çünkü ben yuvarlak yüzlüyüm eşim uzun yüzlü aynı bana benziyor deyince adam nasıl bozuldu anlatamam kıskandılar galiba :)
olabilir. benimde yıllardır düşüktü. ama sen ilaç kulanmıyomusun?Aslında hepsini yiyorum annem de dedi ırsi onda da öleymiş yoksa sebzeden çok kırmızı et yiyoruz çok şaşıruyorum hep böyle düşük
benim eşim de tek oğlan, 4 görümce var. allah razı olsun 4ünü ayrı ayrı severim. şimdiye kadar tek laflarını duymadım. kayınvaldemle de altlı üstlü oturuyoruz. aradaki mesafeyi koruduktan sonra sorun çıkacağını düşünmüyorumBende elti yok tek oglan 3gorumce war kizlar elti falan neysede bu gorumceler war ya tam felaket tam
bende görümceyim :) 2 gelinimiz var. hiç karışmıyorum hatta onların tarafındayım çoğunlukla. diyorumda onlara kardeşlerimde olsa ben haklının yanındayım diye. geçen mesela küçük gelin de hamile aş eriyor kızcağız. kusuyor mutfağa giremiyor falan. sen git kardeşim arkadaş grubu gelicekmiş kabul etmiş 25 kişi bide. nasıl kızdım varya. yapma bişey bırak gitsin alsın yada kendi yapsın dedim. ben bile sinir oldum. ağlıcak nerdeyse kız. ayy gelemem haksızlığaaa .Bende elti yok tek oglan 3gorumce war kizlar elti falan neysede bu gorumceler war ya tam felaket tam
tabi canım herşey mesafeyle ve ilk tavırla alakalı. herkesin kusuru olabiliyor önemli olan bunu asgari düzeyde bununla başa çıkabilmek. karşılıklı saygı olursa da herşey güllük gülistanlık. saygı ortadan kalktığı anda herşey bitiyor.benim eşim de tek oğlan, 4 görümce var. allah razı olsun 4ünü ayrı ayrı severim. şimdiye kadar tek laflarını duymadım. kayınvaldemle de altlı üstlü oturuyoruz. aradaki mesafeyi koruduktan sonra sorun çıkacağını düşünmüyorum
Utuye yapismaz mi acep bide cok guzel duruyorlar guzelim takimlari nasil yikiyacamVe ütü baslasin :)Eki Görüntüle 1413433
evet katılıyorum sana. illaki benim ve kayınvaldemin hataları oluyor olmuyo değil. ama yeri geliyor görmezlikten geliyorum,yerine göre de o görmezlikten geliyor. önemli olan saygıyı bozup laf söylememek. bir de eşin tutumu çok çok önemli. dengeyi kuracak olan o.tabi canım herşey mesafeyle ve ilk tavırla alakalı. herkesin kusuru olabiliyor önemli olan bunu asgari düzeyde bununla başa çıkabilmek. karşılıklı saygı olursa da herşey güllük gülistanlık. saygı ortadan kalktığı anda herşey bitiyor.
Ay maşallah allah ağzınızın tadını bozmasın maşallah bende görüMCE olcam ilerde ve bende gelinin yanında olurum beniö görümcem de çok iyidir hattaha oda 16 haftalık hamile abla diyorum çünkü iyi biri eltim de öyle allah ağız tadı versinbende görümceyim :) 2 gelinimiz var. hiç karışmıyorum hatta onların tarafındayım çoğunlukla. diyorumda onlara kardeşlerimde olsa ben haklının yanındayım diye. geçen mesela küçük gelin de hamile aş eriyor kızcağız. kusuyor mutfağa giremiyor falan. sen git kardeşim arkadaş grubu gelicekmiş kabul etmiş 25 kişi bide. nasıl kızdım varya. yapma bişey bırak gitsin alsın yada kendi yapsın dedim. ben bile sinir oldum. ağlıcak nerdeyse kız. ayy gelemem haksızlığaaa .
Canım Teşekkürler pekmezi şimdi 1 kaşığı suya karıştırcam annem de roka ve Maydonoz ye dedi normal de limon da çok severim Teşekkürler canımKanı düşük olan arkadaş bulamadım kim alıntı yapamadım umarım yazdığımı okur..
Bol bol roka yesin ama limonlu olucak..
Bir de her gün bir yemek kaşığı pekmez le birlikte bir bardak portakal suyu iç. .
Kan yapıcı aliyorsan onu da portakal suyu ile iç
hahahaha hala kabullenemedi adam yok yok yanlışlık var o benim kızım diyor hala bende pis pis gülüyorumaynen hayatım. paşam da yuvarlak yüzlü ben gibi. eşim de uzun yüzlü. yüzünü görünce eşimin yüzü düştü. dedim babası bana benziyo sanki. tık yok adamda :))))
Ben hamileiken başladım değerleriö senle aynı ama şimdi şu ilaçları verdiolabilir. benimde yıllardır düşüktü. ama sen ilaç kulanmıyomusun?
Ne demek canım. Kuzum kan yapıcı şeyleri c vitamini ile birlikte alırsan daha çok fayda görürsün vücut hemen emiyor onu aklında bulunsun :) şifa olsun bol bol kan olsun canım. ..Canım Teşekkürler pekmezi şimdi 1 kaşığı suya karıştırcam annem de roka ve Maydonoz ye dedi normal de limon da çok severim Teşekkürler canım
Kiz nettekiyle ayni marka arada 15 tl var bide:) seninde zamanin varsa carsi pazar gez canim ucuza geliyoroo çok ii almışşsın canım güle güle kullan :) saten imkan varsa netten almamak lazım çarşı pazarda çok daha uygun oluyo aynı kalite :)
tabi canım herşey mesafeyle ve ilk tavırla alakalı. herkesin kusuru olabiliyor önemli olan bunu asgari düzeyde bununla başa çıkabilmek. karşılıklı saygı olursa da herşey güllük gülistanlık. saygı ortadan kalktığı anda herşey bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?