2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
maşallah canım büyümüş bayağı benim kızımda bana benziyor çok net belli çünkü ben yuvarlak yüzlüyüm eşim uzun yüzlü aynı bana benziyor deyince adam nasıl bozuldu anlatamam kıskandılar galiba :)

Aslında hepsini yiyorum annem de dedi ırsi onda da öleymiş yoksa sebzeden çok kırmızı et yiyoruz çok şaşıruyorum hep böyle düşük

Bende elti yok tek oglan 3gorumce war kizlar elti falan neysede bu gorumceler war ya tam felaket tam

aynen hayatım. paşam da yuvarlak yüzlü ben gibi. eşim de uzun yüzlü. yüzünü görünce eşimin yüzü düştü. dedim babası bana benziyo sanki. tık yok adamda :))))

Bende elti yok tek oglan 3gorumce war kizlar elti falan neysede bu gorumceler war ya tam felaket tam
benim eşim de tek oğlan, 4 görümce var. allah razı olsun 4ünü ayrı ayrı severim. şimdiye kadar tek laflarını duymadım. kayınvaldemle de altlı üstlü oturuyoruz. aradaki mesafeyi koruduktan sonra sorun çıkacağını düşünmüyorum

bende görümceyim :) 2 gelinimiz var. hiç karışmıyorum hatta onların tarafındayım çoğunlukla. diyorumda onlara kardeşlerimde olsa ben haklının yanındayım diye. geçen mesela küçük gelin de hamile aş eriyor kızcağız. kusuyor mutfağa giremiyor falan. sen git kardeşim arkadaş grubu gelicekmiş kabul etmiş 25 kişi bide. nasıl kızdım varya. yapma bişey bırak gitsin alsın yada kendi yapsın dedim. ben bile sinir oldum. ağlıcak nerdeyse kız. ayy gelemem haksızlığaaa .

tabi canım herşey mesafeyle ve ilk tavırla alakalı. herkesin kusuru olabiliyor önemli olan bunu asgari düzeyde bununla başa çıkabilmek. karşılıklı saygı olursa da herşey güllük gülistanlık. saygı ortadan kalktığı anda herşey bitiyor.

evet katılıyorum sana. illaki benim ve kayınvaldemin hataları oluyor olmuyo değil. ama yeri geliyor görmezlikten geliyorum,yerine göre de o görmezlikten geliyor. önemli olan saygıyı bozup laf söylememek. bir de eşin tutumu çok çok önemli. dengeyi kuracak olan o.

Kanı düşük olan arkadaş bulamadım kim alıntı yapamadım umarım yazdığımı okur..
Bol bol roka yesin ama limonlu olucak..
Bir de her gün bir yemek kaşığı pekmez le birlikte bir bardak portakal suyu iç. .
Kan yapıcı aliyorsan onu da portakal suyu ile iç

Ay maşallah allah ağzınızın tadını bozmasın maşallah bende görüMCE olcam ilerde ve bende gelinin yanında olurum beniö görümcem de çok iyidir hattaha oda 16 haftalık hamile abla diyorum çünkü iyi biri eltim de öyle allah ağız tadı versin

Canım Teşekkürler pekmezi şimdi 1 kaşığı suya karıştırcam annem de roka ve Maydonoz ye dedi normal de limon da çok severim Teşekkürler canım

aynen hayatım. paşam da yuvarlak yüzlü ben gibi. eşim de uzun yüzlü. yüzünü görünce eşimin yüzü düştü. dedim babası bana benziyo sanki. tık yok adamda :))))
hahahaha hala kabullenemedi adam yok yok yanlışlık var o benim kızım diyor hala bende pis pis gülüyorum

Canım Teşekkürler pekmezi şimdi 1 kaşığı suya karıştırcam annem de roka ve Maydonoz ye dedi normal de limon da çok severim Teşekkürler canım
Ne demek canım. Kuzum kan yapıcı şeyleri c vitamini ile birlikte alırsan daha çok fayda görürsün vücut hemen emiyor onu aklında bulunsun :) şifa olsun bol bol kan olsun canım. ..

oo çok ii almışşsın canım güle güle kullan :) saten imkan varsa netten almamak lazım çarşı pazarda çok daha uygun oluyo aynı kalite :)
Kiz nettekiyle ayni marka arada 15 tl var bide:) seninde zamanin varsa carsi pazar gez canim ucuza geliyor

Canım aslında sıkıntı mesafeyi ayarlayamamak ya da saygı değil. Bizim sıkıntılarımız maalesef kültür farkı. Sen istediğin kadar mesafeli ol ya da saygı göster, karşındaki bundan anlamadığı sürece ve eşinde etki altında kaldığı sürece, onlar gibi oynamak zorunda kalıyorsun. Yapacak bir şey kalmıyor. Bazen öyle şeyler oluyor ki, sen bile ben bunları nasıl oldu da yaşadım diyorsun. Ben mesela düz biriyimdir, iki yüzlülükten ve sinsilikten anlamam. Ama kp, kv ve iki görümce(özellikle büyüğü) aynen böyleler. Belli bir süreden sonra onlara onlar gibi cevap vermeyi öğrenmeye başladım. Hala dan dan söyleyip haklıyken haksız olduğum oluyor, ama en azından ilişmeye korkuyorlar. Saygı falan kalmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…