2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de öyleyim canım üzülme. Yatarken yemezsem uyuyamiyorum midem kazinıyo :) emzirme döneminde de süt olsun diye fazla yemezsek eğer çabucak veririz aldığımız kiloları
Minnak bizim senle ortak yönümüz bu farkında mısın. Bebişler obur, biz de oburuz. Bir bağlantısı var mı acaba ya

Canim ozel degilse sikintin ne acaba ..emin ol bebisin bereket mutluluk getirecek Allah'in izniyle

Canım geçmiş olsun annene mi üzüldün hayırdır. Sıkıntını paylaşmak ister misin?
Sağol toistcim.... Sıkıntını paylaşmak istermisin yazınca bile içim bir tuhaf oldu... Çok sağol... Yanımda olsan sarılıp ağlardım heralde... Şu an tek yapmak istediğim birine sarılıp ağlamak... Bir ara anlatırım canım.

Misafirlerim vardı yeni gittiler. . Oturduk şimdi kızımla. Hangi dağda kurt ölmusse eltim geldi ... sabahtan doktora kizcemi görmeye gidecem heyecandan sabah olmaz ki artık :)

Bu liste super kuzum ya benim aklima gelmeyen seyler yasiyo sende saolasin walla :-D :* kizimla cokca optuk seni teyzesi

Canım annen le ilgili olan sağlık problemi mi Özür dilerim yanlış hatırlamıyorum değilmi

Yada başka birşey canını sıkıyor inan içinin ferah ermesi için dua edicem

Valla canım çok kızıyorum kendime hiç böyle hayal etmemiştim ama tutamıyorum kendimi demekki zayıfmış iradem bunu anladım :) ayy kesinlikle her hafta gün yapardık felaket resmen
İrade meselesi degil kuzum emin ol, hamileyiz sonucta yani tabiki yiycez tabiki canimiz istiycek sık sık acikicaz bebis icin tum bunlar, veririz kilocuklari takma sen kafana

Noldu canim niye boyle uzgunsun? Allahım hepimizi sıkıntılardan kurtarsin ailemizle bebislerimizle saglikli mutlu yasamak nasip etsin. Annen nasil oldu?

Minnak bizim senle ortak yönümüz bu farkında mısın. Bebişler obur, biz de oburuz. Bir bağlantısı var mı acaba ya
Canım ben gerçekten çok dikkat ettim ama ne zaman aciksam ve yemeyim diye kendimi tutsam benimki içerden vurmaya basliyo açken daha sert vuruyo ben de aciktigini düşünüyorum ve haliyle yiyorum. Yedikten sonra vurmayi kesiyo canım. Ben de obur olcak diye düşünmeye başladım :)

Minnak benim bebis kafasini disariya dogru uzatiyor korkutuyor beni bildigin yilan gibi karnimi sekilden sekle sokuyor noluyor buna

Minnak benim bebis kafasini disariya dogru uzatiyor korkutuyor beni bildigin yilan gibi karnimi sekilden sekle sokuyor noluyor buna
Ayy yerim onları yaa çok tatlılar değil mi insan sabirsizlaniyo bi an önce nisan mayisgelsin diye. Benimkinin kafasi yukardaymis hala kafası pek oynamıyo da asagidan ayaklar hiç durmuyo

Ragycim sebep her ne ise bebisin için üzme kendini lütfen. Eger sağlıkla ilgili bi konu degilse hele hic üzülme. Bütün sıkıntılar gelir geçer unutulur yeterki sağlık olsun. Annen iyidir inş.

Kızlar e bebekten casual arabayi alacak kaç kişi var baktiniz mi hiç alıp pişman olmak istemiyorum
cvp gelmedi çok bekledim kızlar fırsatı olup görerek alanlar ya da int. alanlar yarın yazarsanız çooooooookk sevinirim çok karasızım çünkü air modeliyle ne farkı var çok merak ettim air modeli de tek renk vermişler

En iyisini yaparsın canım ilk günlerde sünnet çok kolay oluyomuş ben ilk oğlumda kıyamadım şimdi pişmanım bunu hemen istiyorum ama abisi kalacak genel anestezi ile olsun istemiyorum 2 yaşına geliyo hayatta durmaz yerinde napsam bilemedim hemen yaptır rahat et 3 günde iyileşiyolarmış iltihap, bitik derdin de olmaz

Anladim canim kolay gelsin dikkat et kendine cok opuyorum

KIZLARRR İYİ GECELER..BEBEK ARABASINDA CASUAL CADİLLACN HANGİ MODELİNİ TAWSİYE EDERSİNİZ.BİLGİSİ OLAN WARMI?

Kızlar bu arabalar indirime girmiş ama hepside stokta yok yazıyo(Madem yok niye koyuyosunuz hayret bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…