Canim daha demin girdigimde sepette gozukuyodu simdi gene girdim sen byle digince gozukmuyo bayada indirimliydi tuh ya resmen kacirdikCanım sepete attığın ürünü 15 dk da almazsan sepetten Düşüyor. Sen almaya çalıştın mı yoksa sepette mi bıraktın
Yok canım düşer sepetten. Bende e bebekten yarı yarıya indirim vardı bisürü seçmiştim hepsine bakıp alırım diye sepete atıp bekledim. En son alıcaktım ki hala sepette görünüyordu, satın al dedim sepette. Uyarı verdi sepetinizde stoksuz ürünler var. Yani ben bakarken sistemden düşmüş başkası almış. Sen atınca da 15 dk falan bekletiyor senin için almazsan Düşüyor sepetinden ki başkası alabilsin. Yoksa insanlar sepetinde bekletip almaz ebebek satış yapamaz. Bu bütün internet alışverişlerinde öyledir bir süre verirler sana çok üzgünümCanim daha demin girdigimde sepette gozukuyodu simdi gene girdim sen byle digince gozukmuyo bayada indirimliydi tuh ya resmen kacirdik
Canim ben bunuda anlayamiyoum hamilelik hesaplamada sat a gore ben 25+2gnlugum ama kk da 26haftalik gozukuyo gebeligim neden byle muhtemek dogum tarihimde dogru cikiyo burdada anlamiyorum bunuİnşallah canım bende doktor hesabına göre girdim ama sat a göre pzt giricem :)
Bekleseler sabaha alicaktik zaten 800tl lik olan bebek arabasidA570 e dusmustu ona bakamadim bile canim aksam zaten saat 1e kadar site acilmadi 1:30tukenmistiYok canım düşer sepetten. Bende e bebekten yarı yarıya indirim vardı bisürü seçmiştim hepsine bakıp alırım diye sepete atıp bekledim. En son alıcaktım ki hala sepette görünüyordu, satın al dedim sepette. Uyarı verdi sepetinizde stoksuz ürünler var. Yani ben bakarken sistemden düşmüş başkası almış. Sen atınca da 15 dk falan bekletiyor senin için almazsan Düşüyor sepetinden ki başkası alabilsin. Yoksa insanlar sepetinde bekletip almaz ebebek satış yapamaz. Bu bütün internet alışverişlerinde öyledir bir süre verirler sana çok üzgünüm
Ayyy yaklaştık iyice inanılmaz heyecanlıyım Allahım hepimize kolay ve güzel doğumlar nasip etsin inşallahhhhİnşallah canım bende doktor hesabına göre girdim ama sat a göre pzt giricem :)
Canım 25+2 26 haftalık demek zaten yani sen 25 haftayı doldurdun 26. Haftadan da 2 gün aldın. Yani 25 i geride bıraktın 26 nın içindesin. Oyüzden kk 26 diyor. Ben de şuanda 29+1 im yani 30. Haftanın içine girdim. Oyüzden 30 haftalık diyorum.Canim ben bunuda anlayamiyoum hamilelik hesaplamada sat a gore ben 25+2gnlugum ama kk da 26haftalik gozukuyo gebeligim neden byle muhtemek dogum tarihimde dogru cikiyo burdada anlamiyorum bunu
tamam canım dpğru yazıyo 26. haftanın içindesin 25i bitirdin 26 ya girmişssin 2 gündürCanim ben bunuda anlayamiyoum hamilelik hesaplamada sat a gore ben 25+2gnlugum ama kk da 26haftalik gozukuyo gebeligim neden byle muhtemek dogum tarihimde dogru cikiyo burdada anlamiyorum bunu
Evet evet ben sürekli 30 haftalık bebiş videolarına bakıyorum netten Kocamanlar ya sonra benim içimde bukadar kocaman şey mi var diyorumAyyy yaklaştık iyice inanılmaz heyecanlıyım Allahım hepimize kolay ve güzel doğumlar nasip etsin inşallahhhh
Hadi ya geçmiş olsunBekleseler sabaha alicaktik zaten 800tl lik olan bebek arabasidA570 e dusmustu ona bakamadim bile canim aksam zaten saat 1e kadar site acilmadi 1:30tukenmisti
Bebeğim iyi toistcim çok şükür. Hareketleri de iyi maşallah. Yemeğimi ihmal etmemeye çalışıyorum biraz aksaklıklar olsa da. İşten çıkarılma zamanım benim ve ailemin de dikkatini çekti. Vardır Allah ın bir bildiği elbet. Senin de dediğin gibi benim şuan annemin yanında, oğlumun yanında olmam gerekiyor demek ki. Annem belki de ameliyat olacak o zaman oğluma kim bakacaktı. Bir de onu düşünmek zorunda kalacaktık. Hayırlısı böyleymiş. Çok teşekkür ederim toist. Hepimizin sıkıntılarıyla ilgileniyorsun elinden geldiğince destek olmaya çalışıyorsun. Allah razı olsun..Anladım canım öncelikle annen iyi olacak inşallah çünkü yazmıştın bize annem kendini çok iyi hissediyor diye bu çok önemli. Demekki atlatabilecek Sağlıkta ve irade. Sen ve biz hamileyiz her el açışımız sevap. Allah katında şuanda çok kıymetliyiz onun kulunu taşıyoruz meleklerin Koruması Üzerimizde ve sen annene dua ediyorsun. Şnşallah kabul edecektir bebişinin hatrına. Ve biz de dua edeceğiz tabiki.
Diğer konuya gelince işten çıkarılma zamanın dikkatimi çekti. Annenim durumundan sonra olması manidar. Bunda da bir hayır vardır görmek lazım ve biz şuanda göremiyoruz. Yaptıkları tabiki yanlış ve haksızlık. sağlığını etkileyecekti belki kötü bir duruma mani oldu bu olay. Sen yine çok güzel bir iş bulursun. Ama şuanki senden beklenen demekki bebeğin ve annenin yanında olman. Sen de bunu Hakkı'yla yapacaksın inanıyoruz.
Bebeğin nasıl hareketleri nasıl. Yemeğini ihmal etme olurmu. Bir de bir oğlun daha var ona da iyi bakacaksın. Bir kapı kapanır bin kapı açılır inan.
Canim hakkinizda hayirlisi olsun insBebeğim iyi toistcim çok şükür. Hareketleri de iyi maşallah. Yemeğimi ihmal etmemeye çalışıyorum biraz aksaklıklar olsa da. İşten çıkarılma zamanım benim ve ailemin de dikkatini çekti. Vardır Allah ın bir bildiği elbet. Senin de dediğin gibi benim şuan annemin yanında, oğlumun yanında olmam gerekiyor demek ki. Annem belki de ameliyat olacak o zaman oğluma kim bakacaktı. Bir de onu düşünmek zorunda kalacaktık. Hayırlısı böyleymiş. Çok teşekkür ederim toist. Hepimizin sıkıntılarıyla ilgileniyorsun elinden geldiğince destek olmaya çalışıyorsun. Allah razı olsun..
Aynen öyle oldu canım :) gördüm kizcemi yüzünü kapatmisti :) 1000 gr 35 cm 27 hafta 3 gün. Maşallah kızıma :) ama moralim bozuldu tam 20 kilo almisim tansiyonum yüksek çıktı 14 e 8. Enfeksiyon var .. antibiyotik verdi. Diyet yapacaksın dedi hamur tuz yağ yasakGeçer tatlım başını çok eğme istrsen. Açık hava da iyi gelir aslında ama bebişini görünce bişeyin kalmaz :)
Aynen toistcim bende izliyorum onları ayy benim içimde de mi bu kadar şey var diyorum insan inanamiyo sanki bizimki daha küçükmus gibi geliyo dimiEvet evet ben sürekli 30 haftalık bebiş videolarına bakıyorum netten Kocamanlar ya sonra benim içimde bukadar kocaman şey mi var diyorumdoktora da dedim onlar büzüşük duruyor içinde dedi yani bacakları hep çekik cenin pozisyonu. Oyüzden sığabiliyorlar demekki yoksa 38 Ccm ne demek ya
Amin canım ben de sizin için böyle düşünüyorum. Buradı olmasa çok yalnız hissederdim kendimi.Bebeğim iyi toistcim çok şükür. Hareketleri de iyi maşallah. Yemeğimi ihmal etmemeye çalışıyorum biraz aksaklıklar olsa da. İşten çıkarılma zamanım benim ve ailemin de dikkatini çekti. Vardır Allah ın bir bildiği elbet. Senin de dediğin gibi benim şuan annemin yanında, oğlumun yanında olmam gerekiyor demek ki. Annem belki de ameliyat olacak o zaman oğluma kim bakacaktı. Bir de onu düşünmek zorunda kalacaktık. Hayırlısı böyleymiş. Çok teşekkür ederim toist. Hepimizin sıkıntılarıyla ilgileniyorsun elinden geldiğince destek olmaya çalışıyorsun. Allah razı olsun..
Canım gözünaydın. Maşallah kizina. Kiloyu takma kafana verilir ama tansiyona dikkat et yemene içmene falan yüksekmis gerçekten. Gecms olsun canmAynen öyle oldu canım :) gördüm kizcemi yüzünü kapatmisti :) 1000 gr 35 cm 27 hafta 3 gün. Maşallah kızıma :) ama moralim bozuldu tam 20 kilo almisim tansiyonum yüksek çıktı 14 e 8. Enfeksiyon var .. antibiyotik verdi. Diyet yapacaksın dedi hamur tuz yağ yasak
Ohh maşallah bi kilo olmuş :) Bebiş iyiymiş ya canım gerisi hallolacak şeyler. Sen önceden demekki çok zayıftın çabuk aldım. Bundan sonra da dikkat edersin. Doğunca da verirsin hepsini. Biz bu ara çok misafir ağırladık senle ondan geldi kilolar tabi :)Aynen öyle oldu canım :) gördüm kizcemi yüzünü kapatmisti :) 1000 gr 35 cm 27 hafta 3 gün. Maşallah kızıma :) ama moralim bozuldu tam 20 kilo almisim tansiyonum yüksek çıktı 14 e 8. Enfeksiyon var .. antibiyotik verdi. Diyet yapacaksın dedi hamur tuz yağ yasak
Ayy evet canım ya 40 cm nedir yaaaAynen toistcim bende izliyorum onları ayy benim içimde de mi bu kadar şey var diyorum insan inanamiyo sanki bizimki daha küçükmus gibi geliyo dimi40 cm nasıl sigiyorsa diye düşüyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?