2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
süperrrr eline sağlık :))

Tamam canım seve seve dinleriz. Ama yalnı değilsin inan senin gibi bisürü hamiş var burada. Keşke yakın olabilseydik. Herşey gelip geçiyor inan.

Misafirlerim vardı yeni gittiler. . Oturduk şimdi kızımla. Hangi dağda kurt ölmusse eltim geldi ... sabahtan doktora kizcemi görmeye gidecem heyecandan sabah olmaz ki artık :)
Neyse o Barış çubuğu uzatmış canım boşverrrr düşünmeye bile değmez.
Yarın kaçta randevun. Hayırlı haberlerle gel inşallah :)

Son düzenleme:
Minnak ya aynen biliyor musun daha dün eşime dedim bu çocuk artık tokken değil açken vuruyor diye. Ben de dayanamıyorum yiyorum valla :)

Canım annen le ilgili olan sağlık problemi mi Özür dilerim yanlış hatırlamıyorum değilmi

Yada başka birşey canını sıkıyor inan içinin ferah ermesi için dua edicem
Canim ozel degilse sikintin ne acaba ..emin ol bebisin bereket mutluluk getirecek Allah'in izniyle

Noldu canim niye boyle uzgunsun? Allahım hepimizi sıkıntılardan kurtarsin ailemizle bebislerimizle saglikli mutlu yasamak nasip etsin. Annen nasil oldu?

Tamam canım seve seve dinleriz. Ama yalnı değilsin inan senin gibi bisürü hamiş var burada. Keşke yakın olabilseydik. Herşey gelip geçiyor inan.
Dualarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize. Canımı sıkan en büyük neden annemin sağlığı. İkinci neden ise işten çıkarıldım. Hani devlet hamileleri koruyordu. Umurlarında olmadım vallaha gözlerini kırpmadan çıkardılar. Neymiş tüm yasal haklarımı alacakmışım. Deryaizm in patronuna sinirlenip kızarken benim yarı kurumsal 40 yıllık geçmişi olan, 4 yıldır çalıştığım firmam bana bunu yaptı. Hakkım varsa helal etmiyorum. Allah alsın hakkımı. İşten ayrıldıktan bir kaç gün sonra annemin başka sağlık problemleri daha çıktı bu üzüntümü unutturacak. Sizlerden tek isteğim aklınıza geldiğimde benim için, annem için dua etmeniz. Ben sürekli dua ediyorum ama sizin dualarınızla, bizi hiç tanımayan insanların bizim için ettiği dualarla herşey yoluna girecek inanıyorum buna. Bu sıkıntılı günlerden kurtulup size herşeyin yoluna girdiğini annemin ciddi bir problemi olmadığını yazacağım Allah ın izniyle... İyi ki varsınız kızlar. Hiç birinizin yüzünü görmedim, tanımıyorum sizleri ama biryerlerde var olduğunuzu, desteğinizi hissediyorum. Sizlerde benim dualarımdasınız...

Selam kızlar herkese güzel hafta sonlari dilerim ve sevgililer gununuz kutlu olsun , biz oglusumla yalniziz maalesef babamiz saliya kadar yoğun calisacak, bebisini girecekler güzel haberlerle gelsin inşallah , yorumlarda okuduğum jadariyla hala bi çoğunuz ay da bir kontrole gidiyormuş, bizim doktorumuz 20 günde bir cagiriyor bir slklntl yok diyor ama Acaba neden 20 günde bir cagiriyor ki, gerçi şikayetçi değilim ama kafama takildi, slklntlsl olan bi arkadaş vardi Rabbim her zaman yar ve yardimcisi olsun, hepimiz bebislerimizi saglikla alalim kucagimiza insallah

Canim Rabbim kolayliklar versin. Yakin zamanda annen sagligina kavusur insallah. Bebeisle birlikte hersey yoluna girecek..

Canım Allah yardımcınız olsun önce anneye sağlık diliyorum göreceksin herşey bebişinin gelmesiyle yoluna girecek

Gunaydin kizlarr bu e bebekte casulla nin arabasi wardi gece 1.30da sepete attim suan gozukmuyo 450tl ama baston seti travel sistem bi ust modelide 575tl idi ama bakamadim ona tam bakacaktim kalmamis brnde o bastonlu travel sistemi sepete armistim simdi ondanda kalmamis gozukmuyo bi benim sepette gozukuyo millet hucum etmis resmen

Anladım canım öncelikle annen iyi olacak inşallah çünkü yazmıştın bize annem kendini çok iyi hissediyor diye bu çok önemli. Demekki atlatabilecek Sağlıkta ve irade. Sen ve biz hamileyiz her el açışımız sevap. Allah katında şuanda çok kıymetliyiz onun kulunu taşıyoruz meleklerin Koruması Üzerimizde ve sen annene dua ediyorsun. Şnşallah kabul edecektir bebişinin hatrına. Ve biz de dua edeceğiz tabiki.

Diğer konuya gelince işten çıkarılma zamanın dikkatimi çekti. Annenim durumundan sonra olması manidar. Bunda da bir hayır vardır görmek lazım ve biz şuanda göremiyoruz. Yaptıkları tabiki yanlış ve haksızlık. sağlığını etkileyecekti belki kötü bir duruma mani oldu bu olay. Sen yine çok güzel bir iş bulursun. Ama şuanki senden beklenen demekki bebeğin ve annenin yanında olman. Sen de bunu Hakkı'yla yapacaksın inanıyoruz.
Bebeğin nasıl hareketleri nasıl. Yemeğini ihmal etme olurmu. Bir de bir oğlun daha var ona da iyi bakacaksın. Bir kapı kapanır bin kapı açılır inan.

Canım sepete attığın ürünü 15 dk da almazsan sepetten Düşüyor. Sen almaya çalıştın mı yoksa sepette mi bıraktın

Canım sepete attığın ürünü 15 dk da almazsan sepetten Düşüyor. Sen almaya çalıştın mı yoksa sepette mi bıraktın
Sepette biraktim canim harbiden dusuyomu ama sepette olarak gozukuyo hala daha almadim kredi karti yok bizim babamin kartiyla almayi dusunuyoduk o yuzden gece sepete atayim demisim tuhh ya alamam mi simsi

Sepette biraktim canim harbiden dusuyomu ama sepette olarak gozukuyo hala daha almadim kredi karti yok bizim babamin kartiyla almayi dusunuyoduk o yuzden gece sepete atayim demisim tuhh ya alamam mi simsi
Sayfayı yenile bir canım eğer hala oradaysa alabilirsin ama sepette durmaz belli bir süresi var sepet sayfasında sağda biryerde süre vardır geriye doğru ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…