- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Canım Allah yardimciniz olsun annen en kisa zamanda iyileşir inşallah iş meselesi için de üzme kendini.Dualarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize. Canımı sıkan en büyük neden annemin sağlığı. İkinci neden ise işten çıkarıldım. Hani devlet hamileleri koruyordu. Umurlarında olmadım vallaha gözlerini kırpmadan çıkardılar. Neymiş tüm yasal haklarımı alacakmışım. Deryaizm in patronuna sinirlenip kızarken benim yarı kurumsal 40 yıllık geçmişi olan, 4 yıldır çalıştığım firmam bana bunu yaptı. Hakkım varsa helal etmiyorum. Allah alsın hakkımı. İşten ayrıldıktan bir kaç gün sonra annemin başka sağlık problemleri daha çıktı bu üzüntümü unutturacak. Sizlerden tek isteğim aklınıza geldiğimde benim için, annem için dua etmeniz. Ben sürekli dua ediyorum ama sizin dualarınızla, bizi hiç tanımayan insanların bizim için ettiği dualarla herşey yoluna girecek inanıyorum buna. Bu sıkıntılı günlerden kurtulup size herşeyin yoluna girdiğini annemin ciddi bir problemi olmadığını yazacağım Allah ın izniyle... İyi ki varsınız kızlar. Hiç birinizin yüzünü görmedim, tanımıyorum sizleri ama biryerlerde var olduğunuzu, desteğinizi hissediyorum. Sizlerde benim dualarımdasınız...
Senin kız rahati sevecek desene sürekli yer acıyo kendineAyy evet canım ya 40 cm nedir yaaanasıl sığıyor imkansız gibi birşey işte ama keşke görebilsek karnımızın içini hayır bir de durmadan Dönüyorlar maşallah sıpalara. Yerleri geniş tabi. Benim karnım çok kalınıyordu ya bu iki gündür yine fırtladı büyüdü farkediyorum yer yetmiyor hanfendiye
cok fazla kafana takmamaya calış canım,son durumu ne annenin endoskopi kolonoskopi flan yapıldımı inşallah kötü birşey cıkmaz.Bebeğim iyi toistcim çok şükür. Hareketleri de iyi maşallah. Yemeğimi ihmal etmemeye çalışıyorum biraz aksaklıklar olsa da. İşten çıkarılma zamanım benim ve ailemin de dikkatini çekti. Vardır Allah ın bir bildiği elbet. Senin de dediğin gibi benim şuan annemin yanında, oğlumun yanında olmam gerekiyor demek ki. Annem belki de ameliyat olacak o zaman oğluma kim bakacaktı. Bir de onu düşünmek zorunda kalacaktık. Hayırlısı böyleymiş. Çok teşekkür ederim toist. Hepimizin sıkıntılarıyla ilgileniyorsun elinden geldiğince destek olmaya çalışıyorsun. Allah razı olsun..
Evet kuzum kocaman oldu yine göbüş. Yakında bir göbüş cemaati yapalım da kendimi yalnız hissetmeyeyimSenin kız rahati sevecek desene sürekli yer acıyo kendinemaşallah onlara. Kucağımza almamiza az kaldı inş.
Maşallah canım haftasına göre gayet normal tedirgin olma lütfen 1400 lü Değerler 30. Haftadan sonrası için. Doktor bir sıkıntı olsa söylerdi zaten 1200 çokk iyi. Hem çok kilo da iyi drğil inan haftasıyla uyumlu olsum yeterşimdi kontrolden geldim bebişim 1280 gram olmuş sanki bana az gibi geldi hep önden gidiyoduk çünkü 1400 kesin olmuştur diyodum ama naptım anlamadımdoktor ii gelişimi dedi ama kendimi suçlu gibi hissediyorum şuanda
Evet canım ya şeker ya sabun ya kolonya yapıyorlar genelde. Tabi sen istersen daha fazla seçenek de yapabilirsin.kızlar ya bu sabunları yaptıranlar onu bebek şekeri yerine mi veriyor.ikisinden birini mi tercih ediyoruz
Sen ne yaptin bebek arabasi isini canim ne alicaksinHadi ya geçmiş olsuninşallah başka kampanyalı bulursunuz keşke dün konuşsaydık gece alırdın hemen ama vardır bir hayır
Canim gece butun millet hucum etmis bende baston travel sistemini atabildim bi sepete oda kalmamis simdi bakiyorumda
Kilodan dolayı tansiyonum yükselmiş dedi canım. Ama nasıl dusurecegimi söylemedi ya daha yukselirse nasıl takip edecemCanım gözünaydın. Maşallah kizina. Kiloyu takma kafana verilir ama tansiyona dikkat et yemene içmene falan yüksekmis gerçekten. Gecms olsun canm
Aynen canım hep misafirlerin yüzünden :) korktum inan doktor kızdı ilk defa ve cok ciddiydiOhh maşallah bi kilo olmuş :) Bebiş iyiymiş ya canım gerisi hallolacak şeyler. Sen önceden demekki çok zayıftın çabuk aldım. Bundan sonra da dikkat edersin. Doğunca da verirsin hepsini. Biz bu ara çok misafir ağırladık senle ondan geldi kilolar tabi :)
Tansiyon ve enfeksiyona dikkat. Çok geçmiş olsun canım
şu iştah bende niye olmadı acaba? herkes son aylarda iştahın açılıcak gece bile kalkıp yemek yiceksin diyordu hala normal yiyorum. bende bi tuhaflıkmı varki? sende takma canım yemeği yada diğer sıkıntılarını. bak bu streslerin bebeğine geçiyor onu düşün. hem canın istiyorsa demekki bebeğin sağlıklıki canı yemek istiyor diye düşün. ama sağlıklı şeyler yemeye çalış. gece süt iç canın bişey yemek isterse o iştahı kapatıyo hem de faydalı. yada sebze ye çiğ. salatalık havuç gibi. çerez ye yada. meyve yiyebilirsin. benim canım bişey istemediği için kolaymış gibi söylüyorum ama sıkıntılarını kenara at. bide biyerde okumuştum magnezyum eksikliği depresyona neden olabiliyormuş. belki magnezyum eksikliği vardır ondan sıkıntıların daha kuvvetli geliyordur.Tam 12 kilo almışım canım ya artık dikkat etmek istiyorum nasıl vericem bu kilolarıbir de bugün bozuk makarna attım ağzıma anlayınca afedersin hemen çıkardım ağzımdan ama sinirim bozuldu. Yoruluyoruz galiba hep iğne üstünde yaşamaktan
hormonalmi canım ağlamaların birşeye mi üzüldün? ya üzülmeyin bakın ne güzel bebeklerimiz sağlıklı şükürler olsun. onları düşünün. canım benim kıyamam sana. ya burda okuyup birşey yapamamak da çok kötü oluyor. ne olursa olsun moralimizi yüksek tutmaya çalışalım olur mu. kendini mutlu edecek şeyler bulmaya çalış falan.1 haftadır sizleri doğru dürüst takip edemedim. Sıkıntılı günler geçiriyorum kızlar... Hüngür hüngür ağlamak istiyorum... Bağıra bağıra... Allah beterinden saklasın ama 2015 e sıkıntıyla başladım. 4 gözle mayıs ayını bekliyorum. Bebeğim şans getirir inşallah... O doğduktan sonra yine herşey güzel olur... Şükrettim şimdiye kadar... Şükrederken ağladım çoğu zaman... Şükretmeye de devam edeceğim... Bugünüme şükür Allahım bugünümüzü aratmasın, beterinden saklasın....
Ben aldım tatlım saraçhaneden kraft Twist aldık.Sen ne yaptin bebek arabasi isini canim ne alicaksin
Evet canım onlar da haklı sağlık konusunda sıkıntı. Bakalım son 2 ay ne kadar alcaz kimisi Yavaşlar diyor kimisi daha çok alacaksınız diyor. Oyüzden sen hep sebze ve et ye bence. Karbonhidratı çıkar tamamenKilodan dolayı tansiyonum yükselmiş dedi canım. Ama nasıl dusurecegimi söylemedi ya daha yukselirse nasıl takip edecem
Aynen canım hep misafirlerin yüzünden :) korktum inan doktor kızdı ilk defa ve cok ciddiydi
Sağol canım haklısın ya ben bünyesel olarak çok takıyorum kiloyu. Çok zayıftım şimdi abes geliyor kilom. Halbuki doktorum çok iyi gidiyorsun dedi. Ben çok falan deyince şuanki durumun iyi totale bakma dedi anlamadım. Valla benimki açıldı canım dün oyüzden sinirim bozuktu gece acıktın diyeşu iştah bende niye olmadı acaba? herkes son aylarda iştahın açılıcak gece bile kalkıp yemek yiceksin diyordu hala normal yiyorum. bende bi tuhaflıkmı varki? sende takma canım yemeği yada diğer sıkıntılarını. bak bu streslerin bebeğine geçiyor onu düşün. hem canın istiyorsa demekki bebeğin sağlıklıki canı yemek istiyor diye düşün. ama sağlıklı şeyler yemeye çalış. gece süt iç canın bişey yemek isterse o iştahı kapatıyo hem de faydalı. yada sebze ye çiğ. salatalık havuç gibi. çerez ye yada. meyve yiyebilirsin. benim canım bişey istemediği için kolaymış gibi söylüyorum ama sıkıntılarını kenara at. bide biyerde okumuştum magnezyum eksikliği depresyona neden olabiliyormuş. belki magnezyum eksikliği vardır ondan sıkıntıların daha kuvvetli geliyordur.
:))) mutlu annişler görelim evet. bugün sevgili günü bizim günümüz çünkü hepimizin bir sevgilisi var :))) çok mutlu olalım bugünSağol canım haklısın ya ben bünyesel olarak çok takıyorum kiloyu. Çok zayıftım şimdi abes geliyor kilom. Halbuki doktorum çok iyi gidiyorsun dedi. Ben çok falan deyince şuanki durumun iyi totale bakma dedi anlamadım. Valla benimki açıldı canım dün oyüzden sinirim bozuktu gece acıktın diyesüt içmekten de bıktım inan yumurta ve süt görmek istemiyorum ama içiyorum mecbur. Magnezyum da alıyorum ama dünkü hormonsal bir gelip girişti :) bak bugün karnm tok öok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?