Maşallah canım büyümüş baya, hep böyle olur ve sağlıkla kucağına alırsın inşallahmerhaba kizlar bugün doktor kontrolüm vardı gittik gördük oglusu tosuncan 1500 gr 40 cm olmuş bin kere maşallahGelişimi baştan beri 10 gün önde gidiyor hala değişmemiş, kendim de 2 kg almışım toplamda 9 oldu, doktorum ilk gittiğimde 15 kilo hedef vermişti :)15 i gecmemeye caliscaz demişti källan zamanda alınacak 6 kilom kaldı geçmem umarım:) perşembe ve cumayi kayinvalidede geçirdim beni sinir etti yine bidr üstüne dün akşam gelince eşimle tartıştık tam oldu resmen iki gün boyunca bebegimin hareketleri durdu be gerildigim için galiba, neyse uzun yazdım baya bizden havadisler bu kadar şimdilik herkese sağlıklı huzurlu haftasonları :)
İnşallah canım sen kendini fazla yorma, güzelce beslen Allahın izniyle istediğin tarih olur inşallah :) tabi tam zamanında doğmaları en güzeli ama herşeyin hayırlısı olsun, inşallah büyür yetişir o da kardeşine canım korkma..ben de mayısta doğsunlar diye dua ediyorum hep :) benim bebeklerin biri 10 gün küçük o çok korkutuyor beni
Haklısın biz inşallah çok iyi oluruz :) ah şu hormonlar beni de mahvetti canım yalnız değilsin :))Stol tatlım hepimizin kuzusuna maşallah, dediğin doğru tabi de insan o anda üzülüyor işte malum bide hormonlarimiz var:) sonuçta ben de ilerde bi kayinvalide olcam Allah izin verirse
İyi haberlerle dön inşallah canım, çok özlüyor insan gerçekten ben şimdiden özledimAyy masAllah ya yerim onu ben kocaman olmus ya brnimde sali gunu kontrolum cokerak ediyorum
Amin canım hepimiz inşallahMaşallah canım büyümüş baya, hep böyle olur ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Uyku duzenim uzun zamandır bozuk benm de bebisin hareketlerinden dolayı değil de nedense çok geç dalıyorum ve çok sık uyanıyorum o yüzden uykumu alamıyorumkızlar iki akşamdır bebişten dolayı uyumakta zorlanıyorum; artık iyice yaramazlık yapıyor dikkatim hareketlerine gittiğinden uyuyamıyorum; en önemlisi rahat dönememeye başladım uyku kalitem azalıyor sanırım ki uykuyu çok severim
bebiş inanılmaz hareketli içimde zıplıyor, dönüyor hissediyorum, dün akşam elleri idi galiba elimin içine geldi sanki karnımdan çıkacak yaramaz
sizlerde geceler nasıl, uykularınız vs???
Oyy cok sirin bunlar ama ya ozellikte etegin ucu cicekli olan alttan citcitliya onu nerden aldin kuzum cok begendimDevami :)
Kizimin yeni cicileri teyzeleri :) bazilari 0-3 bazilari 3-6 ay
Çok güzeller canım ya kız cicilerine bayılıyorum :) sağlıcakla giysin prensess :)Devami :)
burda toptancılar var ordan aldım canım fiyatları çok uygun oluyor çok tşkler :)Oyy cok sirin bunlar ama ya ozellikte etegin ucu cicekli olan alttan citcitliya onu nerden aldin kuzum cok begendim
evetyaa çok güzel şeyler var insan karar veremiyor inşallah canım benim :)Çok güzeller canım ya kız cicilerine bayılıyorum :) sağlıcakla giysin prensess :)
Güle güle kullan canım çok güzeller bende mi yapsam bir pazar :))Kizimin yeni cicileri teyzeleri :) bazilari 0-3 bazilari 3-6 ay
Gel cnm bizim pazar goturuyum seni aslinda paazar degilde toptanci cicekli olan haric hepsini 5 tlye aldim :)Güle güle kullan canım çok güzeller bende mi yapsam bir pazar :))
Camim ben almadim.ciftli.olandan alvam.banada cok pahali geldi biraz daha beklemedeyimkızlar gögüs pompası alan varmı aranızda ?
varsa manuel mi aldınız elektronik mi ?
Elektronik çok pahalı yaaa 279 TL
Ayrıca baybmall alışveriş sitesini takip ediyor musunuz ben yeni fark ettim Şubat ayı boyunca %30 indirimler diyor ve şuan avetn ürünleri indirimde bakabilirsiniz
Kuzum ne kadardi badileri? Ben bugun onunden gectim girmedim su an cok pismanim gule guleGel cnm bizim pazar goturuyum seni aslinda paazar degilde toptanci cicekli olan haric hepsini 5 tlye aldim :)
Takmlarin hepsini 5 tlye aldim cnm bi tek cicekli olani 10 tl ye aldim bence git cnm cok seker seyler varKuzum ne kadardi badileri? Ben bugun onunden gectim girmedim su an cok pismanim gule gule
Giysin bebisin
Kuzum gule gule kullansin bebisin alintiyi yanlis yapmisim ne kadar oldugunu sana sorcaktim aslindaKızımın mothercare vurgunu :)) sonuncusu da yeğenime.Eki Görüntüle 1426591 Eki Görüntüle 1426591 Eki Görüntüle 1426592 Eki Görüntüle 1426594 Eki Görüntüle 1426595 Eki Görüntüle 1426596
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?