2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah canım büyümüş baya, hep böyle olur ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah

ben de mayısta doğsunlar diye dua ediyorum hep :) benim bebeklerin biri 10 gün küçük o çok korkutuyor beni
İnşallah canım sen kendini fazla yorma, güzelce beslen Allahın izniyle istediğin tarih olur inşallah :) tabi tam zamanında doğmaları en güzeli ama herşeyin hayırlısı olsun, inşallah büyür yetişir o da kardeşine canım korkma..

Stol tatlım hepimizin kuzusuna maşallah, dediğin doğru tabi de insan o anda üzülüyor işte malum bide hormonlarimiz var:) sonuçta ben de ilerde bi kayinvalide olcam Allah izin verirse
Haklısın biz inşallah çok iyi oluruz :) ah şu hormonlar beni de mahvetti canım yalnız değilsin :))

Uyku duzenim uzun zamandır bozuk benm de bebisin hareketlerinden dolayı değil de nedense çok geç dalıyorum ve çok sık uyanıyorum o yüzden uykumu alamıyorum sanırım her şekilde anneliğe hazırlanıyoruz

Kizimin yeni cicileri teyzeleri :) bazilari 0-3 bazilari 3-6 ay

Eklentiler

• IMG-20150221-WA0046.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG-20150221-WA0044.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG-20150221-WA0042.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG-20150221-WA0040.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20150221-WA0038.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 99
Kizlar uyku problemo bendede war geceleri uyuyamiyorum saat 3u bile geciyo uyumam

Oyy cok sirin bunlar ama ya ozellikte etegin ucu cicekli olan alttan citcitliya onu nerden aldin kuzum cok begendim
burda toptancılar var ordan aldım canım fiyatları çok uygun oluyor çok tşkler :)

Çok güzeller canım ya kız cicilerine bayılıyorum :) sağlıcakla giysin prensess :)
evetyaa çok güzel şeyler var insan karar veremiyor inşallah canım benim :)

kızlar gögüs pompası alan varmı aranızda ?
varsa manuel mi aldınız elektronik mi ?
Elektronik çok pahalı yaaa 279 TL
Ayrıca baybmall alışveriş sitesini takip ediyor musunuz ben yeni fark ettim Şubat ayı boyunca %30 indirimler diyor ve şuan avetn ürünleri indirimde bakabilirsiniz

Camim ben almadim.ciftli.olandan alvam.banada cok pahali geldi biraz daha beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…