2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben dün yedim :):) Kızım da benim gibi kısırcı olcak bana mısın demedi hihi hatta abarttım yatmadan bi kase daha yedim :)
Ohh ne güzel ya bana neden dokunuyor anlamadım bayılırım bulgura da :))) afiyet bal şifa olsun bulgur çok faydalı ya miniş biliyor işini

Hahah kıyamam ya ona yan yat, bizimki yan yatarken döndü, baya yer açılıyor demek ki yan yatınca :):)

Kızlar sizi boyle telasli görünce içime bir korku giriyor ya iyiki daha 24 haftayim diyorum bazen korkudanArtik sonlara yaklasiyorsunuz.Insallah sag salim alirsiniz bebislerinuzi kucaginiza, ama burda yazmayi ihmal etmeyin son haftalarinizda

Hahah kıyamam ya ona yan yat, bizimki yan yatarken döndü, baya yer açılıyor demek ki yan yatınca :):)
Ben yan yatınca çok hareketleniyordu ittiriyordu hep herhaldr rahatsız oluyor diye zorla Sırt üstü yatıyordum sonra öğrendim ki daha rahat oluyorlar öğünden beri yan yatıyorum ama hanfendi de tık yok

E eysan arkadaşım çok geçmiş olsun ya yeni okudum görmemişim. Sancım oldu demişsin sem tecrübelisin bak ne güzel kendince müdahale edersin inşallah bebişin de şaka yapıyordur sana. Ben de yaşadım şok oldum eşime dedim ilk kez oluyor doğuruyorum sanırım. Sonra doktora gittim dedi ki böyle az ağrımayacak. Kopacak gibi belin olacak dedi. Benimkiler yalancı kasılmalarmış. Hem Sırt ağrıyacak hem karnın semsert olacak hem de sancın olacak demişti

Sağolun kızlar ya bu bulgur mideye dokunuyor muymış hiç bilmiyordum ama bir daha yemicem hiç. Ne zaman yesem böyle oluyor çünkü
bulguru bnde bılmıyodum bnmde soganda cok kötü oluyo midemm
bu arada ne guzel tekmeler donmeler hıssedıyosunuz cok mu uslu ne bnm bebıs sadece hafıf hafıf pıtırdısı var

bulguru bnde bılmıyodum bnmde soganda cok kötü oluyo midemm
bu arada ne guzel tekmeler donmeler hıssedıyosunuz cok mu uslu ne bnm bebıs sadece hafıf hafıf pıtırdısı var
Dokunuyormuş yemeyelim bir daha :))
Ya benimki 2 haftadır bir değişti canım bildiğin ittiriyor yerim az der gibi esniyor gibi. Böyle anlattım doktora. Yoksa tekme atmıyor artık hiç ittiriyor. Ilte bunlar yalancı kasılmalarmış. Doğuma hazırlıyormuş. 30. Haftadan sonra başlarmış seninki de başlar. Benimki dönmeye çalışıyormuş yavrum kıyamam :)))

arkadaslar facebook mevzusu olmustu ya halı hazırda bı sayfa var 2015 mayıs anneleri olarak o bahsettıgımız sayfa mı

cnm yazıyım tabı ama herkesin agrı eşiği dikkat yoğunluğu farklı bnm hissettim dediğimi başkası hıissetmeye bilir. bnm ağrı eşiğim yüksek ama dikkatli bi insanım . o yüzden ben yazayım ama kati demiyorum kişiye göre değişir unutmayın .
alttan açılmayı şöyle hissediyorum. sanki vajinamın iç kısmında bir yırtılma bıçak atma hisi oluşuyor . hani iğne batar gibi ama daha canlı . böle bi irkilirim . hani ben bi rahatsızlanmıştım buradada yazmıştım . ilk şiddetli sancılandığımda marketteydik eşimle ve orada 3 kere bu hissi yasadım sanırım 19 haftalıktık . o zaman daha cok korkmuştum . şimdi ama sancım cok olmasına rağmen açılma hissi yasamadıgım için biraz daha rahatım .
gelelim sancı çekmeye o öle olmuyor hele ilk doğumda aman evde pişireyim diyemiyorsun. hem insan bilmiyor hemde öle seyler duyuyoruz ki insan acaba banada öle olurmu diyerek hemen dr kontrolüne girmek istiyor . ben ilk oğlumda nişan geldi diye gittim 17 saat sonra doğum yaptım ikinci oğlumda suyum geldi sancım gelmeden hastaneye gittim 4.5 saate doğum yaptım . yani bu o kadar kader kısmet işiki hiç plana bakmıyor.
ayrıca bence evet doğuma kadar sancının siddetne dk sına göre açılmaya bakıyorlar ama evlat sahibi olmak zor dayanmak geek hastanede bile anomali riski yüksekken bence evde sancı çekmek bu devirde cok sitresli.
artık hemen hemen sorunsuz doğum hamilelik yok o yüzden hastaneye gidilme bacım ne olur olsun .

Şnşallah canım sen haziran annesiymişsin ya yeni farkettim ama bizden birisin artık tabi :)) 30. Hafta kerametleri diyelim biz bunlara baksana hepimizde bir sancılar :)

cnm yeter kı ıyı olsunlar en fazla 10 yada 12 hafta daha kaynarlar annişlerine sonra popişleri ısırırken cıkarırız acısını

Hiç bilmiyordum canım artık yemem asla böyle bir yanma yok :)) ben hamile değilken hiç yaşamamıştım çünkü ilk kez oluyor :)
Oyy kuzum ya geceleri uyuya biliyomusun sen ben bogazimin yanmasindan eksimesinden uyuyamiyorum

Ben de hemen gitmiyim diyordum ama ogün yalancı sancım olmuş ben nasıl koştur koştur gittim görseniz :)))) giderken düşünüyorum Allahtan bakım temizliğimi yaptırmıştım eşimde pijamaları falan alır gelir diye düşündüm ne stresliydim :)))

Nasil dogrcaz kuzum walla ya

Oyy kuzum ya geceleri uyuya biliyomusun sen ben bogazimin yanmasindan eksimesinden uyuyamiyorum
Canım ben dün bal yedim gaviscon içtim geçmedi bi şişe sütü içtim yastığı da iyice dinleştirdim uyudum. Yastığı 90 derece yapmayı denedin mi hiç. Ben düz yatamıyorum artık zaten

çok teşekkür ederim canım bende beğenerek aldım. odasıyla da aynı renklerde hoşumuza gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…