Canim muayene ucreti 190 tl esim de doktor oldugundan %10 kadar indirim yaptilar sadece ama hastane duzenli guzel doktor da ilgiliydi...Dogum icin konusmadim henuz cok erken diye bilemiorum...
ben bütün arkadaşlara söylüyorum emin olmadığınız hiç bişey için kesin konuşmayın size de altını çizerek söylüyorum aynı şeyi... dün doktoruma sordum ve evet bişeyler hissedebilirsin kelebek uçuyomuş gibi dedi ... tabiki de bebeğin hareket ettiğini ya da kalp atışını duyabildiğimi iddia etmedim sadece onun varlığını hissettiğimi söyledim yanlış anlayıp çok kesin konuşmuşsunuz....
canım kızma afedersin. Bilmişlik yapmak istemedim. hareketini ve kalp atışını hissettin sandım. Onu hissetmen mümkün değil diye öyle dedim. Seni kırmak istemedim.
yok canım üzülme dr.un dediği gibi 2 ye katlanması ve düzenli artması önemlii..benim 22 ağustos gecen hafta betam 13.6 dıydıu 2gün sonra 39 oldu.hayırlısı bakalım cuma dr.a gidicem..
yok canım üzülme dr.un dediği gibi 2 ye katlanması ve düzenli artması önemlii..benim 22 ağustos gecen hafta betam 13.6 dıydıu 2gün sonra 39 oldu.hayırlısı bakalım cuma dr.a gidicem..
Evet canım bugün yine gittim başka doktora. Kesenin yanında kan pıhtısı görüyorum dedi çok kötüyüm çalışmam sebebiyle bişey olacak diye vicdan azabı çekiyorum. Doktor progestan verdi hemde oral yoldan bir de decavit
bende de var canım progestan ve 5 gunde bir igne verdi 15 gunde gecmeyince devamlı yatacaksin dedi kızım var 20 aylık babannesine gidiyor artık gündüzleri
bende de var canım progestan ve 5 gunde bir igne verdi 15 gunde gecmeyince devamlı yatacaksin dedi kızım var 20 aylık babannesine gidiyor artık gündüzleri
Meodaları A bbaktın mı? Orada Aynur hanımı beğeniyorlar
canım kızma afedersin. Bilmişlik yapmak istemedim. hareketini ve kalp atışını hissettin sandım. Onu hissetmen mümkün değil diye öyle dedim. Seni kırmak istemedim.
Ben zaten medilife a gidiyorum burcu hanima. Hastane odalari CÇift kişilik. Ve küvoz yokmuş. O yüzden biraz istemedim. Bundan sonra sanırım Avcılar hospitale gidicem. En azından donanımlı hersey var. Ilk dogumumu da orada yaptım.
Medilife A bbaktın mı? Orada Aynur hanımı beğeniyorlar