2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah canım kocaman olmuş nasıl buyumemis biz 8 gr.lık hallerine bile çok sevuniyorduk deseydin ya doktora :) ben de öyle biliyorum canım 32.haftadan sonra çok hızlı. Kilo alacaklar. Alsınlar yarasın miniklerimize :)

ay evet ben 1600 ü duyunca ağzım açık kaldı bana buyumemiş dedi şaka mı yapıosunuz dedim :D

bende kalp atışı gibi hissediyorum canım.sonra da yok o kadarını hissedemem heralde diyorum :) hıçkırık daha yavaş oluyor diye biliyorum ben.bu sanki daha hızlı ve hafif hissediliyor.

ayyy canım aynısını ben de hissediyorum ve benim de aklıma takılıyo.hıçkırık desem değil sanki hıçkırıktan daha sık gibi.seninki de öyle mi canım.
Kızlar evet ben de sık hissediyorum tam kalp atışı gibi.

Kızlar maşallah size kıyafetler yikanmaya baslanmis kıskandım sizi bende mi yikasam diye düşünmeden edemedim :) erken değil mi ama ya. . Ne güzel son Haftalara gelelim çabucak ben Martin sonunda yikicam kıyafetleri allah kısmet ederse

Kızlar kasilmalariniz ne sıklıkta oluyor. Benim mesela şimdi oldum kasilmam olduğunda kalp atışım da artıyor çok farklı bişey korkuyorum bazen

IMG-20150225-WA0002.webp IMG-20150225-WA0004.webp
kızlar kızıma bunları aldık nasılsa ayakkabıda kaptirmisim kendimi :) bişi sorcam kukunuz acıyor mu bi yere vurmusum gibi

Eklentiler

• IMG-20150225-WA0004.webp
    IMG-20150225-WA0004.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar bazen karnimda kalp atışı gibi şeyler hissediyorum 2 3 dk sürüyor o bebişin hangi hareketi oluyor elimi koyuyorum yine hissediyorum bazen de hareketleri kuyruk sokumumda hissediyorum o da garip geliyor :) biri beni aydınlansın çok merak ediyorum :)
Hickiriyo cigerleri gelişiyo ;) tekmeden daha yumuşak demi damar atmasi gibi birkac dk sürüyo

arkadaslar desteginiz ve dualariniz icin cok tesekkurler. benim yasadigim gebelik zehirlenmesi yani preeklampsi odi. bebegimde hicbir sorun yoktu. ama ben odemden balon gibi oldum. protein atimim cok yukswldi kritik noktaya geldi. ikimizin de hayati tehlikesi plunca sezeryana alindim. bebegim cok saglikli dogdu. ameliyathanedeki herkes cok hareketli pglin var cabul toparlar korkma dedi. kuveze alindi yavrum. ordaki doktor da ayni seyi soyledi. cok hareketli yasama gayreti var dedi. tedbiren solunum cohazina bagladik ama biyuk ihtimal bu aksam cikaririz dedi. derken yavrum beklenen gelisimi gosteremedi. solunum cihazsoz duramadi ve cihaz cikarolamadi. sonra cigerleri kanama gecirdi yavrumun. sut sagip goturmustuk gorecekyik o gun. iceri almadilar. saatlerce ugrastilar. kalbi durdu kalp masaji yaptilae minicok bedenone. biz kapida yiregimiz agzimizda bekledil. ama iyi haber gelmedi. yavrumu kaybettik. daha kucukleri yasadi ama yavrum yasamadi. doktorlar da sasirdi. cok saglikliydi cunku. ama allah omur vermeyince ne desek bos. yasasaydi bugun 1 haftalik olacakti yavrum.

Çok teşekkür ederim bilgi için canım, ben de merak ediyordum bu durumu. Çünkü 32. haftamda çalışabilir raporu alacam ama martın sonunda 34. haftamda izne ayrılmak istiyorum. Yani mart ayını tamamen bitirmek istiyodum. İyi oldu benim için :)

Ayyy çok heycanlandım. Kıyafetler yıkanmaya ütülenmeye başlıyor. Ne güzeldir şimdi onlarla uğraşmak :) Ben annemi beklicem bu işler için Hoppa
Evet çok hoşmuş ilk kez zevk almak çamaşır yıkamaktan :-p ben de annemi bekliyordum anneler olmasa naparım acaba :)

Bi posta yıkadım Astım tatlım battaniyeler mis gibi oldu :) bayıldım kokusuna ya :) aynen yıkama bitti ek durulama da yaptırdım canım yoksa kalmıştı tozlar üstünde. Kesinlikle çpk güzel bir duygu minnacık kıyafetleri var :))))

Anladım canım o da çok güzel sen de güle güle kullan inşallah. Ben renk vereceğini sanmıyorum olmadı koyu Olanları lavaboda sıcak suya tut biraz canım eğer veriyorsa ayırırsın
daha gelmedi gelsin inşallah kullanıcam :KK76: dediğin gibi deneyim canım :)

arkadaslar desteginiz ve dualariniz icin cok tesekkurler. benim yasadigim gebelik zehirlenmesi yani preeklampsi odi. bebegimde hicbir sorun yoktu. ama ben odemden balon gibi oldum. protein atimim cok yukswldi kritik noktaya geldi. ikimizin de hayati tehlikesi plunca sezeryana alindim. bebegim cok saglikli dogdu. ameliyathanedeki herkes cok hareketli pglin var cabul toparlar korkma dedi. kuveze alindi yavrum. ordaki doktor da ayni seyi soyledi. cok hareketli yasama gayreti var dedi. tedbiren solunum cohazina bagladik ama biyuk ihtimal bu aksam cikaririz dedi. derken yavrum beklenen gelisimi gosteremedi. solunum cihazsoz duramadi ve cihaz cikarolamadi. sonra cigerleri kanama gecirdi yavrumun. sut sagip goturmustuk gorecekyik o gun. iceri almadilar. saatlerce ugrastilar. kalbi durdu kalp masaji yaptilae minicok bedenone. biz kapida yiregimiz agzimizda bekledil. ama iyi haber gelmedi. yavrumu kaybettik. daha kucukleri yasadi ama yavrum yasamadi. doktorlar da sasirdi. cok saglikliydi cunku. ama allah omur vermeyince ne desek bos. yasasaydi bugun 1 haftalik olacakti yavrum.
Seni cennette bekleyen 1 bebeğin var canim cok zor Allah tez zamanda sağlıkla eline almayı nasip etsin canım basınız saolsun

cnm al bnden de o kadar eşime hasta bezi bağlansam nasıl olur dıyorumm :KK48::KK48:

cnm cok zor gunler gecırıyosun rabbım sabrını artısrsın ınsaallah en kısa zamanda acını hafıfletecek hayrlı saglıklı evlat nasıp etsın ınsaallah :KK42:

cnmm rabbım sabır versın cok zor bılıyorum ne desek boş gebelık zehırlenmesı yasıyordun demı 16 eylul 2014te de abımler bebegını kaybettı bn kotu haberler umutsuzluga surukler dıye paylaşmak istemedım rabbım ınsaallah tekrar hayrlı zamanda saglıkla nasıp eder cnm sana ve tum ısteyenlere sana tavsıyem ne olur yalnız kalma annenlerde dur veya eşinle hep beraber ol başka türlü atlatmak cok zor rabbım yardımcın olsunn:KK61::KK61:
canım Rabbim sabırlar versin.. insan diyecek birşey bulamıyor en hayırlı zamanda Rabbim yeniden nasip eder inşş.. acısı zor ama inş atlatırsınn en hayırlı zmanda..:( ;(

Allah sabır versin canım Veren de O alan da O. Sağlıklıca doğurmuşsun sem bebeğini, başından beri uğraştın elinden geleni yaptın çabaladın demekki Rabbim yaşamasını nasip etmemiş. Herşeyde olduğu gibi bunda da vardır bir hayır. Senin için çok zor bir durum. Inşallah yine hamile kaldığını da öğreneceğiz. Allah yardımcın olsun duamdasın inşallah

Hickiriyo cigerleri gelişiyo :KK66: tekmeden daha yumuşak demi damar atmasi gibi birkac dk sürüyo
Tam da öyle canım :)
Kasilmalari nasıl anlıyo sunuz? Bende oluyosa bile hiç anlamıyorum
Canım tam rahmin olduğu yerde sanki bebek toplaniyormus ve hafif adet sancısı gibi bir his oluyor 10 saniye ya sürüyor ya surmuyor sonra geçiyor zaten . Bazen her gün oluyor bende bazen haftalarca olmuyor. Doktor düzenli olmadığı sürece normal demıstı

canım gerçekten dicek bi kelime bulamıyorum çok çok zor bi durum Allah içine büyük bi ferahlık versin inşalalh tez zamanda sağlıklı bi bebişin olur :KK42:

Tam da öyle canım :)

Canım tam rahmin olduğu yerde sanki bebek toplaniyormus ve hafif adet sancısı gibi bir his oluyor 10 saniye ya sürüyor ya surmuyor sonra geçiyor zaten . Bazen her gün oluyor bende bazen haftalarca olmuyor. Doktor düzenli olmadığı sürece normal demıstı
bendede oluyor o kasılmalar hatta dün dra gittim rahim duvarına baktılar herşey normal bunlar olur dedi. sanki ön tarafa toplanmış gibi kasıklarımda hissediyorum

yok yok korkma bana da hiç geçmeyecek gibi gelmişti magnezyum içtim , süt içtim bel bandından taktım etkisi oldu mu bilmiyorum ama bi kaç egzersiz yaptım geçti işallah senin de gecer
İNŞ canım doktor bana magnezyum vermiyor.süt iç onun yerine diyor.dayanamzsam gizlice alıp içecem valla :) bel bandını da alcam kafaya koydum :) dogumdan sonra çevrilip korse olarak kullanılanları varmıs ondan alcam.

Back
X