Sadece ınstagram satışı var canim geç cvp verdi ben de seni göremedim :) var fotosunu atıyorum canınBende diyorum, hangi arkadaştı bu diye:) asıl sen nerelerdeydın
o gün çok bekledım ben seni ama karşilaşamadık bir türlü :)
çok teşekkür ederim yinede canım, senden haber gelemeyince bende kendime gidip başka bir tane aldım ama içime hiç sinmedi, geri vereceğim
O tulumun resmi varmi sende hala? Ve bu Dediğiniz kişi ürünlerini İnternet'e yayınliyormu?
5 mglık folıbol verdı doktorum canım sen hangısını kullanıodunBNada ayni seyleri soylediler iki ay folik asit ictim yuksek dozluydu ikinci aydan sonra kaldim beslensin diye igne oldum hala oluyorum nasip hersey canim kendini toplaynca olur korkma
Aynen öyle canım
Yok canim ama steteskopla duyabilirmisiz :)
Canım doktor ilaç iğne falan verdi mi. . Ne olursun doktorunu dinle bol bol dinlen. Biri gelip kızına baksın. Onu kucaklama taşıma dikkat et canım lütfen. ...
ben kaynanam gile geldimki kizima baksinlar ama malesef onlar hastalandi herzamaki gibi beni goruce hastalaniyorlar yine oyle oldu... vallah cok zor durumdayimÇok güzel aldıkların canım hayırlısıyla kullanman da nasip olsun inşallah.
Hoşgeldin Aramıza.
Sağol canım ben de aynı şeyle karşılaşınca ikinci durulamayı yaptırdım halloldu sorun. Teşekkür ederim
Evet var böyle arkadaşlarımız. Dinleniyorlar bol bol inşallah sen de atlatırsın. Kızınla dinlenmen zor oluyordur yanına annen falan geldi mi. Allah yardımcın olsun.
ay sizi görünce benim de yıkayasım geliyo ama ev taşıcaz iki haftaya kadar onu bekliyim diyorum.Evet çok hoşmuş ilk kez zevk almak çamaşır yıkamaktanben de annemi bekliyordum anneler olmasa naparım acaba :)
Ben ilk hamileliğimde 23. Hafta kontrolünde bebeğin kanala girdiği tespit edildi. Doktor bana da yatış verdi. Ayrıca hemen progestana başladı. 36. Haftada başka sebepten dolayı sezaryen ile aldı. Yani doğmadı. Sürekli yat ve dinlen. Doktorun dediğine uy bir şey olmaz inşallah. Benim kız erken doğmadı.
Kendini üzme. Sakin olup sürekli her şeyin iyi olacağını düşün. Ne kadar olumlu olursan o kadar iyi olur.
amin cumlemıze ınsallah bu sayfada cok eglenıyodum gobeklerımızı cekıp atıyoduk dun gecmıs mesajlara bakınca gordum kızımın karnımdakı halını kocamanmıs elıme aldıgımda bır avuc buyktu kaşları bıle cıkmıstı sarı sarı bana benzıycektı sanırım dogsaydı bızı ayıran hastalıgına baktım kıstı kesmısler ordakı derıyı dıkmısler baya torba gıbı cok buyuktuDün topik baya karışmış, üzüldüm cidden, burada birbirimize destek olmaya, birbirimizden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorduk, her sabah işe gelince ilk yazdıklarınızı okumak eğlencem olmuştu, ilk defa gerildim,
AMİNNN CANIM. ALLAH RAZI OLSUN. İNŞALLAH RABBİM EN KISA ZAMANDA YENİ EVLATLAR NASİP EDER SANA...
Sende zor günler gecirmissin cnm yaaa... Banada aynı ilaclar verdi canim kulaniyorum inşallah birşey olmaz....Ben ilk hamileliğimde 23. Hafta kontrolünde bebeğin kanala girdiği tespit edildi. Doktor bana da yatış verdi. Ayrıca hemen progestana başladı. 36. Haftada başka sebepten dolayı sezaryen ile aldı. Yani doğmadı. Sürekli yat ve dinlen. Doktorun dediğine uy bir şey olmaz inşallah. Benim kız erken doğmadı.
Kendini üzme. Sakin olup sürekli her şeyin iyi olacağını düşün. Ne kadar olumlu olursan o kadar iyi olur.
ben onu ogrenımde ondan kullanım benımkı cok dusuk beklemeyı dusunmuyorum cunku uzun zaman bıan once eksıklıgı gıdermem lazımCanim bnim 400 luktu devlet karsilamiyodu ufak seker kutusi gibi kutusu vardi adini unuttum
Çektim senin için buyur canım :) inşallah sen de yaparsın ve hayırlı zamanda giydirmek nasip olur hepimize.toist fotolarıni ceksene ayyyu çok özendim ya.bedne çok istiyorum cok
günaydın umarım sonucların iyi çıkar 50 grliktan sonra 100 lük yaptırdım ve 4 degerden 1 i yüksek çıktı 15 gün sonra tekrar yapalım dediler acıkcası yaptırmak istemiyorum sanırımda yaptırmıycam... bazı önlemler aldım kendim şekeri bıraktım makarna pilav hamurişi çikolata tatlı bunları yemiyorum elimden geldigi kadarda yemiycem... kepekli ekmek ve tambugday ekmegi aldım kahvaltıda sadece 2 dilim akşam yemeginde 1 dilim yiyorum :)
Çoook teşekkürler gerçekten güzel kokuyor bir de bebek kokusu sinecek inşallah Rabbim tamamına erdirsin evlat sahibi olmayı nasip etsin bize.ay sizi görünce benim de yıkayasım geliyo ama ev taşıcaz iki haftaya kadar onu bekliyim diyorum.
ohh mis gibi ben bile aldım burdan kokuyu.arkadaşım da roxy kullanıyodu bebeğine ve gerçekten muhteşem bir kokusu vardı.
Allah hep sağlıkla mutlululkla giydirmeyi nasip etsin inşallah:)
babamlada ımtıhan oldum hıc tanımadım annemlede oldum gögsumde öldu ama en acısı evlatmıs rabbım dusmanımın basına vermesın
Evet verdi canim vitamin ilaci ve ciger gelistirici igne verdi elimden gelinceye kadar dinleniyorum cnm gayin validemlere geldim kaliyorum onlar benden daha hastalar cnm... rabbim kimseyi kimsenin umuduna birakmasin cok zor cok cok
Annenler nerde canim uzak mi ona git. Kayinvaliden de hastaysa senden hizmet beklerler hiç zamanı değil stres de olmaman gerekiyor.ben kaynanam gile geldimki kizima baksinlar ama malesef onlar hastalandi herzamaki gibi beni goruce hastalaniyorlar yine oyle oldu... vallah cok zor durumdayim
HadiYaa bende aynisi oluyordu dr sordum onlar gun agrilarin cok olursa gel yatiralim dedi ama ben nasil gideyim kizim ne olur ortada kali yoksam dr yatirma niyetindedi... allah yardimcin olsun diğer çocuğun kac haftalik dogdungaliba benimde var öyle bir riskim benimde bebeğim 18 aylık ikinciyi bekilyorum kısmet olursa bundada 32. haftanda bakıcam alttan açılman varmı diye dedi ilkindede çünkü erken doğum riskim olmuştu 2 gündürde altımda baskı hissediyorum bu akşam doktora gidebilirim açılmam varmı diye sanki hissediyorum bişeyler oluyo ama tamda konduramıyorum üstüne
Folio olmasi gerek canim adiben onu ogrenımde ondan kullanım benımkı cok dusuk beklemeyı dusunmuyorum cunku uzun zaman bıan once eksıklıgı gıdermem lazım
Yakindalar cnm esim kalmiyo orda beni o daha stres ediyoo zaten onlar benden hizmet bekliyorlar üstüne üstün esimin amcasi öldü taziyeye gidemedim merdiven cok diye dedikodu laf laf edildi arkamdanAnnenler nerde canim uzak mi ona git. Kayinvaliden de hastaysa senden hizmet beklerler hiç zamanı değil stres de olmaman gerekiyor.
7 martta konrolüm var tekrar danısıyım o halde :)Selam canim. Bendimde 50 grlik 144 cikti.dinirin biraz ustu. 10 sonra 100 gr lik yaptirdim. Arada gecen 10 gunde senin hibi dikkat ettim.hatta abartmisim 1 kilo verdim. Dun 100 luk sonuclarimi hepsi yuksek cikti.sinirin ortalama 20 uzeriydi hepsi.doktor diyetisyene yonlendirdi. Yine olcecekler diyet sonrasi.yine yuksekse insulin.
sana tavsiyem 10 gun sonra yaptir derim.bende cok emindim 50 lik siniri az gecmis 100 luk incedi diyet taptim.bu iyi gelir dedim ama gelmedi malesef.
aminnALLAH hepsını rahmet eylesın inşALLAH, ewet oyle derler mevlam bır daha ne sana ne kımseye yasatmasın bu acıyı, amin inşALLAH ...
saol canım ben ondan aldırım esıme bu arada bısey daha ogrendım gebelık planlandıgı zaman erkeklerınde folık asıt ıcmesı gerekıyomus spermden gelen genetık sakatlıgı ve ılerıkı yasta olabılcek kanserı engellıyomus eşimede ıcırıyorum benFolio olmasi gerek canim adi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?