CANIM ÇOK ŞÜKÜR SEN İYİSİN, RABBİM SENİ KORUMUŞ, SEN DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞ OKUMA GEÇMİŞİ, SEN SAĞLIKLI OL,SAĞLIKLA DOĞAN BEBİŞLERİNDE OLUR İNŞALLAH...amin cumlemıze ınsallah bu sayfada cok eglenıyodum gobeklerımızı cekıp atıyoduk dun gecmıs mesajlara bakınca gordum kızımın karnımdakı halını kocamanmıs elıme aldıgımda bır avuc buyktu kaşları bıle cıkmıstı sarı sarı bana benzıycektı sanırım dogsaydı bızı ayıran hastalıgına baktım kıstı kesmısler ordakı derıyı dıkmısler baya torba gıbı cok buyuktu
amin ıns canım zaten benı kendıme getırırse anca saglıklı bı bebıs getırır ama dogum olana kadar hep korku stres olcak ıster ıstemezCANIM ÇOK ŞÜKÜR SEN İYİSİN, RABBİM SENİ KORUMUŞ, SEN DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞ OKUMA GEÇMİŞİ, SEN SAĞLIKLI OL,SAĞLIKLA DOĞAN BEBİŞLERİNDE OLUR İNŞALLAH...
OLUR OLUR CANIM İNŞALLAH, DUA ET, BİR KEMİK İKİ KEZ AYNI YERDEN KIRILMAZ İNŞALLAH...amin ıns canım zaten benı kendıme getırırse anca saglıklı bı bebıs getırır ama dogum olana kadar hep korku stres olcak ıster ıstemez
inşallah tekrar gebelıgı planlayana kadar olmam gereken tedavıler var bobrek enfeksıyonu ciğerlerım felan once onları halletcem sıteye gelmek ıyı geldı bıraz sankıOLUR OLUR CANIM İNŞALLAH, DUA ET, BİR KEMİK İKİ KEZ AYNI YERDEN KIRILMAZ İNŞALLAH...
saol canım ben ondan aldırım esıme bu arada bısey daha ogrendım gebelık planlandıgı zaman erkeklerınde folık asıt ıcmesı gerekıyomus spermden gelen genetık sakatlıgı ve ılerıkı yasta olabılcek kanserı engellıyomus eşimede ıcırıyorum ben
Yerim ben onları iyi günlerde kullansın inşallah canımÇektim senin için buyur canım :) inşallah sen de yaparsın ve hayırlı zamanda giydirmek nasip olur hepimize. Eki Görüntüle 1433046
Yakindalar cnm esim kalmiyo orda beni o daha stres ediyoo zaten onlar benden hizmet bekliyorlar üstüne üstün esimin amcasi öldü taziyeye gidemedim merdiven cok diye dedikodu laf laf edildi arkamdan
bende ınternette arastırırken bı doktor sıtesınde buldum ve doktor arkadasıma sordum. bende sızı gordugume cok sevındım ozlemısım vallacanım seni burda görmek çok güzellll, çalıştığım için düzenli takip edemiyorum ama denk gelmek güzell, bu bilgiyi hiç bilmiyordummm çok enteresannn
Canım benim hosgeldin seni burda görmek çok güzel hep aramızda olsaol canım ben ondan aldırım esıme bu arada bısey daha ogrendım gebelık planlandıgı zaman erkeklerınde folık asıt ıcmesı gerekıyomus spermden gelen genetık sakatlıgı ve ılerıkı yasta olabılcek kanserı engellıyomus eşimede ıcırıyorum ben
Yıl gecmeden hamile kaldim ve sezaryanla dogum yaptım dimdi rahim yırtılmasi olabilir ve bebek haznede bogula bilir him ilk hamilelik olsaydi pek sorun icermiyordu birde ayaklarimi uzatip dinlanirdim ama kizim yeni yurumeyede baslamis heryere gidip gelmek istiyor dur duramiyorum bir yerde cok yaramaz...Benim arkadaşım 28, 29 haftalik iken tamamen inmiş,
Bana rıskden bahsetmedi ama kendım İnternet'e baktığımda bir çok kişi 28 haftalik iken ine biliyor ve ila riskli anlama gelmiyormuş. Aşağıya bu kadar erken indiği içinmiş doktor erken dogum riski dedi?
Çektim senin için buyur canım :) inşallah sen de yaparsın ve hayırlı zamanda giydirmek nasip olur hepimize. Eki Görüntüle 1433046
Oy masallah saglikla hepsini giydirmeyi nasip etsin AllahÇektim senin için buyur canım :) inşallah sen de yaparsın ve hayırlı zamanda giydirmek nasip olur hepimize. Eki Görüntüle 1433046
amin cumlemıze ınsallah bu sayfada cok eglenıyodum gobeklerımızı cekıp atıyoduk dun gecmıs mesajlara bakınca gordum kızımın karnımdakı halını kocamanmıs elıme aldıgımda bır avuc buyktu kaşları bıle cıkmıstı sarı sarı bana benzıycektı sanırım dogsaydı bızı ayıran hastalıgına baktım kıstı kesmısler ordakı derıyı dıkmısler baya torba gıbı cok buyuktu
TABİKİ ÖNCE KENDİ SAĞLIK PROBLEMLERİNİ HALLETMEN GEREK, HEM BU ARADA KENDİNİ PSİKOLOJİ OLARAK DA TOPARLAMIŞ OLURSUN...inşallah tekrar gebelıgı planlayana kadar olmam gereken tedavıler var bobrek enfeksıyonu ciğerlerım felan once onları halletcem sıteye gelmek ıyı geldı bıraz sankı
amin canım ınsallah bende rabbımden sabır dılıyorum sadeceAllah sana guc versin sabir versin canim ins atlaticaksin bu zor dobemi
aynen canım once saglıgıma kavusmam lazım oncelıkle sıgara bırakmak ıcın tedavı gormem lazım kızımdan sonra kendımı tutamıyorum sureklı ıcıyorumTABİKİ ÖNCE KENDİ SAĞLIK PROBLEMLERİNİ HALLETMEN GEREK, HEM BU ARADA KENDİNİ PSİKOLOJİ OLARAK DA TOPARLAMIŞ OLURSUN...
36 haftada bir sorun yaşadınız mı peki canım benm kuzenmn zorunlu sezeryan oldu bebekte sorun çıkmadı allahtanBen ilk hamileliğimde 23. Hafta kontrolünde bebeğin kanala girdiği tespit edildi. Doktor bana da yatış verdi. Ayrıca hemen progestana başladı. 36. Haftada başka sebepten dolayı sezaryen ile aldı. Yani doğmadı. Sürekli yat ve dinlen. Doktorun dediğine uy bir şey olmaz inşallah. Benim kız erken doğmadı.
Kendini üzme. Sakin olup sürekli her şeyin iyi olacağını düşün. Ne kadar olumlu olursan o kadar iyi olur.
Dün yazamadım dualarımdasın bil canım lütfen ama lütfen toparlan diğer 2 evladın için lütfen kendini şanslı say 2 evladım var allah onlara ömür versin de yerinde bende olsam aSLA kolay atlatmamcok saol canım senınde basın saolsun kaybettıgın bebegın ıcın rabbım acılarını gostermesın hıc kımseye bu kadar agır acı yasadıgımı hatırlamıyorum
Burnuma mis gibi kokular geliyor ki maşallah canımÇektim senin için buyur canım :) inşallah sen de yaparsın ve hayırlı zamanda giydirmek nasip olur hepimize. Eki Görüntüle 1433046
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?