2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dün yazamadım dualarımdasın bil canım lütfen ama lütfen toparlan diğer 2 evladın için lütfen kendini şanslı say 2 evladım var allah onlara ömür versin de yerinde bende olsam aSLA kolay atlatmam

Ama bu söliceğim seni üzmesin ama evladın var senin düzelmen. Herhangibirine göre daha kolay geçen seferde söyledim canım
duaların ıcın Allah razı olsun canım evet 2 evladım var cok sukur rabbıme rabbım onların acısını gostermesın ama her evladın yerı baska ıste bırıde aynı besıde ıllakı toparlancam ama sımdılık zaman durmus gıbı

duaların ıcın Allah razı olsun canım evet 2 evladım var cok sukur rabbıme rabbım onların acısını gostermesın ama her evladın yerı baska ıste bırıde aynı besıde ıllakı toparlancam ama sımdılık zaman durmus gıbı
Canım lütfen toparlanmana izin ver hepsi ayrıdır ama senin onlar için güçlü olman lazım lütfen

herkese merhaba,
birkaç gündür girmiyordum dün bir bakayım dedim foruma moralim bozuldu ağlayarak kapattım. eşimle annemde girme okuma moralin bozuluyor üzülüyorsun diye beni uyardılar :( çok etkilendim dün okuduklarıma çok ağladım aklıma geldikçe. allah bebeğini kaybeden arkadaşlara sabır versin gerçekten zor. haberlerde de 8 aylık bebeğini kaybedip yaşamını yitiren anneyi de görünce iyice kötü oldum. bunlar da yaşamın bir parçası ama üzülmemek mümkün değil işte. son 4-5 gündür ayağa kalksam sancım oluyor bebeğim çok aşağıda sanırım. doktor biraz aşağıda çok ayakta durma demişti ama sanırım dahada aşağı indi. karnımın dahada aşağı indiğini düşünmeye başladım. psikolojik olarak da kendimi motive etmem lazım. doğum hazırlıklarımı hızlandırmayı düşünüyorum artık. bebeğin ve benim herşeyimizi biran önce hazırlamam gerekiyor ne olur ne olmaz. umarım hep iyi haberler alırız birbirimizden. geçmişi okumadan yazdım direk. umarım hepiniz iyisinizdir. bu arada 2. şeker yüklemesindede bir değer yüksek çıktı. cumartesi tekrar dahiliyeye çıkıcaz. umarım iyi olur bu sefer. hepinizi öpüyorum kızlar. bebeklerinize çok iyi bakın.

canım cok gecmıs olsun hayla toparlanamadın anlıyorum,senınle konusmustuk ozelden benım de 16 cı haftamda oyle bır rıskım cıkmıstı noral tup defektı.Bı hafta sonra detaylıya gırınce neler cektım bı ben bı Allah bılır.Insallah yakında toparlarsın kendını en azından evlatlarına gore

kızlar sol tarafta agrı ne demek acaba ,sabahtan buraya sol tarafıma belımden gelen bı agrı var ,haraket edemıyorum ne kı bu sımdıo_O

Yıl gecmeden hamile kaldim ve sezaryanla dogum yaptım dimdi rahim yırtılmasi olabilir ve bebek haznede bogula bilir him ilk hamilelik olsaydi pek sorun icermiyordu birde ayaklarimi uzatip dinlanirdim ama kizim yeni yurumeyede baslamis heryere gidip gelmek istiyor dur duramiyorum bir yerde cok yaramaz...
Senin gibi bir yillini doldurmadan hamile olan bir arkadaşım daha var canım
Doktor kontrol altındaydı, rısklı oldugunu söylenmişti ve ınanırmısın birde gecıkmeli dogum yaptı 1,2 haftada kadar:) yani için rahat olsun, sitres yapma. Alacak nefesi varsa hiç bir şey olmaz!

bende de oluyor bazen sağ tarafımda.
Bende cumadan beri var. hatta cuma aksami herhalde cocuk geliyo dedim. Ama posizyon degistirdi. Galiba ondan oyle hissettim. Simdi basi asagida oglumun. Tekrar tepiklemeye basladi. Midemdeki baski azaldi ama bu seferde asagiya baski yapiyor. Bazen bagirsaklarima, bazen de mesaneme:)) hatta bazen bi sinire dokunyo galiba, sol bacagima agri girip cikiyo. Pazartesi kontrol vardi, doktor bakti acilma var mi diye cok sukur heysey normal. Naapalim, beyefendimiz rahat etsin de, raziyiz artik:)))

herkese merhaba,
birkaç gündür girmiyordum dün bir bakayım dedim foruma moralim bozuldu ağlayarak kapattım. eşimle annemde girme okuma moralin bozuluyor üzülüyorsun diye beni uyardılar :KK43: çok etkilendim dün okuduklarıma çok ağladım aklıma geldikçe. allah bebeğini kaybeden arkadaşlara sabır versin gerçekten zor. haberlerde de 8 aylık bebeğini kaybedip yaşamını yitiren anneyi de görünce iyice kötü oldum. bunlar da yaşamın bir parçası ama üzülmemek mümkün değil işte. son 4-5 gündür ayağa kalksam sancım oluyor bebeğim çok aşağıda sanırım. doktor biraz aşağıda çok ayakta durma demişti ama sanırım dahada aşağı indi. karnımın dahada aşağı indiğini düşünmeye başladım. psikolojik olarak da kendimi motive etmem lazım. doğum hazırlıklarımı hızlandırmayı düşünüyorum artık. bebeğin ve benim herşeyimizi biran önce hazırlamam gerekiyor ne olur ne olmaz. umarım hep iyi haberler alırız birbirimizden. geçmişi okumadan yazdım direk. umarım hepiniz iyisinizdir. bu arada 2. şeker yüklemesindede bir değer yüksek çıktı. cumartesi tekrar dahiliyeye çıkıcaz. umarım iyi olur bu sefer. hepinizi öpüyorum kızlar. bebeklerinize çok iyi bakın.
Burcucuum çok geçmiş olsun o sancılar yalancı kasılmalar olabilirmiş benim dr um öyle demişti tabi. Senin randevun ne zaman en net ozaman öğrenebilirsin. Sen de bol bol dinlen canım çok kalmamaya çalış. Şeker için de üzüldüm ama bu sefer iyi çıkar inşallah doktor çok önemsemez o Değeri.

canım cok gecmıs olsun hayla toparlanamadın anlıyorum,senınle konusmustuk ozelden benım de 16 cı haftamda oyle bır rıskım cıkmıstı noral tup defektı.Bı hafta sonra detaylıya gırınce neler cektım bı ben bı Allah bılır.Insallah yakında toparlarsın kendını en azından evlatlarına gore
doktorun yenıden cagırmıstı senı ne dedı daha sonra gıttıgınde nasılmıs melegının durumu

kızlar sol tarafta agrı ne demek acaba ,sabahtan buraya sol tarafıma belımden gelen bı agrı var ,haraket edemıyorum ne kı bu sımdıo_O
Geçmiş olsun. Benim de öyle bir gecem oldu canım sonra acile gittim korkudan dr a deidm ben doğuruyorum Sancı vuruyor bana. Gelip gidiyordu hatta sancım. Güldü bana resmen :) yalancı kasılmalar başlamış bende. Ağrı sürekli mi var yoksa durup durup Bıçak mı saplanıyor.

Seni aramızda görmek çok güzel Rabbim evlatlarını bağışlasın bak 2 tane Evladın var ne güzel. Yeni bir bebiş gelene kadar bizi de tecrübelerinle aydınlatırsın.

Back
X