herkese merhaba,
birkaç gündür girmiyordum dün bir bakayım dedim foruma moralim bozuldu ağlayarak kapattım. eşimle annemde girme okuma moralin bozuluyor üzülüyorsun diye beni uyardılar

çok etkilendim dün okuduklarıma çok ağladım aklıma geldikçe. allah bebeğini kaybeden arkadaşlara sabır versin gerçekten zor. haberlerde de 8 aylık bebeğini kaybedip yaşamını yitiren anneyi de görünce iyice kötü oldum. bunlar da yaşamın bir parçası ama üzülmemek mümkün değil işte. son 4-5 gündür ayağa kalksam sancım oluyor bebeğim çok aşağıda sanırım. doktor biraz aşağıda çok ayakta durma demişti ama sanırım dahada aşağı indi. karnımın dahada aşağı indiğini düşünmeye başladım. psikolojik olarak da kendimi motive etmem lazım. doğum hazırlıklarımı hızlandırmayı düşünüyorum artık. bebeğin ve benim herşeyimizi biran önce hazırlamam gerekiyor ne olur ne olmaz. umarım hep iyi haberler alırız birbirimizden. geçmişi okumadan yazdım direk. umarım hepiniz iyisinizdir. bu arada 2. şeker yüklemesindede bir değer yüksek çıktı. cumartesi tekrar dahiliyeye çıkıcaz. umarım iyi olur bu sefer. hepinizi öpüyorum kızlar. bebeklerinize çok iyi bakın.