2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende bugün adet ağrısı gibi bir ağrı var, benzerini yaşayan oldu mu? panik yapıp hemen doktorumu aramak istemiyorum...kızımın hareketleri normal görünüyor..
Bende ayni durumu dun yasadim kanamam olacak diye endiselendim ama u.sukur bisey olmadi aramadim dr u.istirahat et canim biraz rahatlarsin bol su ic susuz kalincada oluyor

Kızlar kontrolden çıktık mınnosumu gordum kıstık yapı tamamiyle kaybolmuş :21: Bebk 2 hafta ılerideymiş maşaAllah boyumuz 44 cm kilo 1980 gr masaAllah diyin tosunuma ama doktorumuz yediklerine dikkat et dedi 5 kilo almışım :KK70:
maşalalhhh canım :) ne guzelll

Seninle benzer şeyler yasiyoruz canım:) bahsettigin agrinin aynısı sol tarafında var benim hatta aynı hizada göğsümün altı da ağrıyor, agridan çok acı desem daha doğru olur heralde, kaburgalarımi elimle ayirasim geliyor:KK43: doktor normal dedi, kaburgalarımiz genisliyormus yer açılıyormus, bazen oğlumun ayakları kaburgalarıma sıkıştı sanıyorum:KK43: otururken yatarken ayakta hep aciyor bi türlü rahaat pozisyon bulamıyorum
aynen canım.benimde göğsumun birleştiği yerde hafif oluyor önceleri sütyenin teli acıtıyo sandım iş yerinde peçete falan sıkıştırıyordum acımasın diye meğer ondan değilmiş :) ama sırtımdaki ondan çok daha kötü.dediğin gibi otursan olmuyo yürüsen olmuyor.sırt üstü yatınca geçiyor bir tek.

Kizlar bi ara gundemde bebek bezleri vardi naptiniz 1 numarami alicaz 0 mi 0 larin kg araligi az

Kizlar bi ara gundemde bebek bezleri vardi naptiniz 1 numarami alicaz 0 mi 0 larin kg araligi az
1 al bence zaten küçücük pipoları var kocaman durmasın bezler zaten çok sık değişiyor kızımın doğumunda 1 ayda 4 tane 1 numaralı bez kullanmıştım 1 aydan sonra2 No ya geçtim

kızlar bendede 3 gündür kulaklarımda basınç hissi ve tıkanıklık oluştu. Çok rahatsız oluyorum. Aranızda aynı sorunu yaşayan varmı?

Ay yapcak bir sürü işim var hepside birbiriyle bağlantılı biri bitmeden ötekine bsşlayamıyorum ve sinir oluyorum. Yiğitin odasının camını pimapen yaptırıyoruz adam camı takacak Demirci gelcek Demir takacak sonra kıyafetleri yıkanıyor ütülenecek ve büyük temizlik yapılacak 31 haftaya girdik 2 hafta içinde çantasını falanda hazırlamam lazım ne olur ne olmaz annemde dahil sende ne yapıyon diyen yok yavaş yavaş daha var laf bu hergün kızımı okula getirip götürüyorum o bile zor olmaya başladı artık yollarda dep düp zoruma gidiyor vallaha:KK42:Ben elimden gelişinden de fazlasını yaptım hem annem hem kardeşim için

benimkilerde iyi huyluymuş biraz daha buyusun alırız demişti genel cerrah.hamile kaldıktan sonrada gitmedim hiç kadın dogumcuya sordum 'bilgim yok sakıncası olacagını sanmıyorum,genel cerrahiye gitsende şu an onların da yapacagı bişe yok dedi 'ama benim içime kurt düştü yinede ya süt gelmezse :KK43: doğum kontrol hapı hiç kullanmadım,kullanmam da zaten hormonlarla oynamanın zararlı olacagını dusunuyorum. ultrasonla baktı biyopside yaptı bana cok fenaydı :S senin kitlelerde hamilelikte büyüdümü ? doktora gidersen bana da bilgi verirsen sevinirim ...

ben hamilelik süresince kitlemle ilgili hiçbir kontrole gitmedim, ama önümüzdeki ay doktoruma danışırım, eğer bir gelişmem olursa burdan veya özelden msj atarım canımmm, safakmeley safakmeley de yazmış sorun olmazmış diye, ayrıca önceki doktorda bana sorun olmaz demişti inşallah bol bol sorun çıkmadan emziririzzz

Kızlar kontrolden çıktık mınnosumu gordum kıstık yapı tamamiyle kaybolmuş :21: Bebk 2 hafta ılerideymiş maşaAllah boyumuz 44 cm kilo 1980 gr masaAllah diyin tosunuma ama doktorumuz yediklerine dikkat et dedi 5 kilo almışım :KK70:
GERÇEKTEN HEM SANA HEM BEBEĞİNE MAŞALLAH CANIM :)

canım ben 3 6 ıkı paket aldım daha kucugunu almayı dusunmuyorum ztn ustunde yenı bebek yazıyor bebek zayıf gelırse hmn alınır sonucta ama bebekler genelde 3 cıvarı gelıyorlar dunyaya

merhaba kızlar inşallah bende 3 mayısda doğum yapıcam bu hafta kontrolüm wardı dr daha bebk dönmeye başlamamış böyle giderse sezaryen dedi... bende normal doğum yapmak istiyorum biraz endişelendim haliyle aslında 34. hafatya kadar dönüyomuş bebekler galiba ama sizlerde durum nasıl doktorlarınız bu konuda herhangi bişey söyledi mi acaba?

Günaydın kizlar bugun kontrolumuz var 2 de gitcez bu hfta iyi dayandm valla doktor aramadan gitmeden rekor benim icin
Hayırlı haberlerle gel inşallah :)
Ayyy minnakım inşallah :):) Sağ göğsümden 2 kez ameliyat oldum ama sol göğsümden umutluyum hihi :):) Olacak olacak :)

Rica ederim en demek :)

Evet doğru diyorsun ama benim doktorum Prof. adam hayatımda tanıdığım en iyi doktor ve ekibiyle görüyor hep beni, bütün kolaylığı sağlıyor, geliş gidişlerde kapıda karşılayıp kapıya kadar geçiriyor, dertleşiyor benimle, çizmemi giymeme yardım ediyor vs. vs. baba gibi ilgileniyor benimle, ekibiyle bakmayabilir bana , ya da ne bileyim yarım saat kafama takılan bir şeyi anlatmayabilir, bende yeri büyük hocamın o yüzden gönül bağımıza istinaden alacağım özel bir hediye, not da yazdıracağım hemşireme ve hocama yavruma okutacağım sonra :)
Doktoruna bayıldım ya ne güzel. Gerçi benim doktorum da çok ilgisiz değil, kızım yüzünü göstermediği zaman git dolaş çikolata ye bi daha bakayım falan diyor :) Ama seninki tam babacanmış. Bizden de sevgiler doktoruna :)
günaydın kızlarr biz butun gece uyuyamadık bi huzursuzluk wardı üstümzde dönmekte epey zor olunca..
neyseki bugn randevumz wr oglmla ama taaa 4bucukta zman gecmiyor gelde çalışş :KK43:
Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah canım, ben c.tesiye kadar beklicem sizin haberlerinizle sevineyim o zamana kadar :)
Haftasonu alışverişimiz :KK68:
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah. Hep hesaplı hem de gayet güzel bi alışveriş olmuş:21:
Kizlar Günaydın. Seker yüklemesi yaptirmistim sinir 140 ken benim 165 çıkmış. Simdi 100 mg lik seker yuklemesi istedi cok kafam karıştı ne yapim yardim edin. bu da yüksek cikarsa dedim diyet yapicaz.dedi cok tehlikeliyse insülin e basliycaz dedi
Her şeker yüklemesi yaptırana aynı şeyi yazıyorum :) Ama bi umut olur belki. Benim 50 grlık 187 çıkmıştı. Sonra 100 grlık yaptırdım 4 değerde normal çıktı ve rahatladım. Bence 100grlık yaptır yüksek çıkmazsa rahatlarsın. Yüksek çıkarsa da şekeri, unu, makarna gibi şeyleri azaltarak diyet yaparsın canım. İnşallah bişey olmadan 2,5 ayımızı atlatıcaz :)
Maşalllaaah kuzucuğuna :) Çok güzel beslemişsin.. Herşeyin iyi olmasına sevindim canım :KK68:

lilalila lilalila asosyalmedya asosyalmedya kızlar yardım...aynı acıdan ben de muzdaribim. .Ağrı değil acı. .tam sol gogsumun altı. .ortası. .hatta batisio bazen. .nedenmis peki.ben daha doktora soramadim da.cumartesi kontrol var o zaman sorcam..nasıl acıyor anlatamam

merhaba kızlar inşallah bende 3 mayısda doğum yapıcam bu hafta kontrolüm wardı dr daha bebk dönmeye başlamamış böyle giderse sezaryen dedi... bende normal doğum yapmak istiyorum biraz endişelendim haliyle aslında 34. hafatya kadar dönüyomuş bebekler galiba ama sizlerde durum nasıl doktorlarınız bu konuda herhangi bişey söyledi mi acaba?
Bana sezaryen demek için erken gibi geldi. Daha döner bence, hiç endişelenip kafana takma :) Peki doktorun sezaryen yanlısı mı normal doğum yanlısı mı, bu da fikir verebilir sana

kızlar bendede 3 gündür kulaklarımda basınç hissi ve tıkanıklık oluştu. Çok rahatsız oluyorum. Aranızda aynı sorunu yaşayan varmı?
Bende bir aydır kulakta nabız atması duyuyorum doktora söyledim ugultu ve çınlama olursa gel dedi tansiyon sıkıntı olabilir dedi

Back
X