2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cnm o dediklerini bende daha yapmadım inşallah mart ayında bitririz. ben geceliğimi kısa kollu alıcam sabahlığı zaten uzun kollu oluyor hastaneler genelde sıcak oluyor evde sıcak olur üşürsem sabahlığı geçiririm üstüne

bence pazara bakabılırsın cnm ben bır takım netten aldım bır takımda pazardan alcam baktım ınceledım pazarda cok guzel seyler var bu aralar bende alırım ıyıce kılom bellı olsunda ona gore alıyım dıyorum cunku ben hıc gecelık almayı dusunmuyorum acıkcası ıkı takım pıjama alcam o kdr bnm sımdılık planım bu gecelık alınacaksa bence kısa kol olmalı yaza gırcez cunku ewde hastanede sıcak olur bebekler ıcın ztn

cildin cokmu kuru ve cabukmu kuruyor canım belkı ondandır sebebı surdugun seylerı ne sıklıkla suruyorsun
canım dustan sonra bebe yagı ertesı gun bıo oıl suruyorum arada bırde zeytın yagı.anlamadım gıttı. surunce acık rahatlasam tamam dıcem surdugumdede batıyo bana ıgneler

devamlı hergün sür canım bebe yağını ıslak vucuda sürmen gerekiyor belki tam içine çekmeden üzerini giyiniyosan boşa gitmiş olabilir
ıslakken suruyorum dus bıtınce . anlamaıdm kı canım acaba kremmı sursem. krem hıc surmuyorum sankı zarar vercekmıs gıbı gelıo.

canım varsa kullan zaten nekadar kullancazkı ıkı gun hastanede evdede bı kaç gun. ınsan sıkılır yaaaa. lohusa gıbı ne o oyle :)
ama cıdden gelen gıdende olsa ben evde bı tunık altıma tayt gıymeyı tercıh ederım. utanmasam hastanedede onu yapardım ama utanıyom:) mecbur pıjama alıcam

ragy
ve bende hıc bısey yapmadım 12 martta alırsam dogum ıznını baslıcam zevkle yıkamaya utulemeye. ayyy çok heyecanlıyımmmmm

canım dustan sonra bebe yagı ertesı gun bıo oıl suruyorum arada bırde zeytın yagı.anlamadım gıttı. surunce acık rahatlasam tamam dıcem surdugumdede batıyo bana ıgneler
hergun gunde 2 3 kere surmeyı dene canım ben normalde surunce rahatlıyorum demekkı snn tenın cok hassas

Selam.. 32 hafta icin rapor almaya giden var mi guzel anneler. Ben persembe gitcem. Tam 32 oluyoruz, sonraya aktarmak icin calisabilir raporu alcam ama..

canım benim pazartesi 32+0 oluyor. o gün alacagım raporumu , alınca yazarım

belkide cnm tenin çok hassasdır ama ben bazen bebe yağı bazzende krem kullanıyorum değiştiriyorum devamlı ama bebe yağını sürerken çok bekliyorum iyice içine çeksin diye

herkese günaydın kızlar :)

canım benim de kaşıntı sorunum vardı sırtıma kadar kaşınıyordum. şuan sadece göbeğimde var Allahtan ama dediğin gibi yağların hiçbiri fayda etmedi. ben çareyi lierac ın çatlak önleyici jelinde buldum. kaşıntımı geçiren tek şey oydu, belki sana da yardımcı olur.

Canim bebeğinin boyu da kilosu da haftasına göre gayet iyi bence. Bundan sonra daha hızlı kilo alcak. Bence hiç düşünme bunu. Nesquikli sütu ilk defa duydum :-D ben öyle içiyorum ama sütü sevmedigimden...

Cildin çok kuruysa ondan olabilir hergün sürmeye çalış o dediklerini. Ben de bebe yağı sürüyorum iki üç günde bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…