- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
cnm o dediklerini bende daha yapmadım inşallah mart ayında bitririz. ben geceliğimi kısa kollu alıcam sabahlığı zaten uzun kollu oluyor hastaneler genelde sıcak oluyor evde sıcak olur üşürsem sabahlığı geçiririm üstüneKızlar inanırmısınız hala hiç bir hazırlığım yokk(( ne pijama- sabahlık işini halledebildim ne bebek şekeri vs. Ne de evin boyasını- duvar kağıdını... Umarım yetiştirenilirim 2 ay kaldı doğuma. Nisana herşeyin bitmesi lazım diye düşünürsem de 1 ay zamanım var . Bugün acaba pijama sabahlık için sosyete pazarına gidip bir baksam mı diyorum. @safakmeley pazardan alın demişti. Pazardan alan varmı acaba aranızda ? Bu arada benim ilk doğumumdan 2 tane geceliğim 1 tane sabahlığım yesyeni duruyor. Gecelik almasam da sadece pijama ve bir tane de yeni bir sabahlık alsam diyorum. Bu arada geceliklerim kolsuz ilk doğumum yazın olduğu için. Üşürmüyüm acaba? Siz gecelikleri uzun kollumu aldınız?
bence pazara bakabılırsın cnm ben bır takım netten aldım bır takımda pazardan alcam baktım ınceledım pazarda cok guzel seyler var bu aralar bende alırım ıyıce kılom bellı olsunda ona gore alıyım dıyorum cunku ben hıc gecelık almayı dusunmuyorum acıkcası ıkı takım pıjama alcam o kdr bnm sımdılık planım bu gecelık alınacaksa bence kısa kol olmalı yaza gırcez cunku ewde hastanede sıcak olur bebekler ıcın ztnKızlar inanırmısınız hala hiç bir hazırlığım yokk(( ne pijama- sabahlık işini halledebildim ne bebek şekeri vs. Ne de evin boyasını- duvar kağıdını... Umarım yetiştirenilirim 2 ay kaldı doğuma. Nisana herşeyin bitmesi lazım diye düşünürsem de 1 ay zamanım var . Bugün acaba pijama sabahlık için sosyete pazarına gidip bir baksam mı diyorum. @safakmeley pazardan alın demişti. Pazardan alan varmı acaba aranızda ? Bu arada benim ilk doğumumdan 2 tane geceliğim 1 tane sabahlığım yesyeni duruyor. Gecelik almasam da sadece pijama ve bir tane de yeni bir sabahlık alsam diyorum. Bu arada geceliklerim kolsuz ilk doğumum yazın olduğu için. Üşürmüyüm acaba? Siz gecelikleri uzun kollumu aldınız?
canım dustan sonra bebe yagı ertesı gun bıo oıl suruyorum arada bırde zeytın yagı.anlamadım gıttı. surunce acık rahatlasam tamam dıcem surdugumdede batıyo bana ıgnelercildin cokmu kuru ve cabukmu kuruyor canım belkı ondandır sebebı surdugun seylerı ne sıklıkla suruyorsun
ıslakken suruyorum dus bıtınce . anlamaıdm kı canım acaba kremmı sursem. krem hıc surmuyorum sankı zarar vercekmıs gıbı gelıo.devamlı hergün sür canım bebe yağını ıslak vucuda sürmen gerekiyor belki tam içine çekmeden üzerini giyiniyosan boşa gitmiş olabilir
canım varsa kullan zaten nekadar kullancazkı ıkı gun hastanede evdede bı kaç gun. ınsan sıkılır yaaaa. lohusa gıbı ne o oyle :)Kızlar inanırmısınız hala hiç bir hazırlığım yokk(( ne pijama- sabahlık işini halledebildim ne bebek şekeri vs. Ne de evin boyasını- duvar kağıdını... Umarım yetiştirenilirim 2 ay kaldı doğuma. Nisana herşeyin bitmesi lazım diye düşünürsem de 1 ay zamanım var . Bugün acaba pijama sabahlık için sosyete pazarına gidip bir baksam mı diyorum. @safakmeley pazardan alın demişti. Pazardan alan varmı acaba aranızda ? Bu arada benim ilk doğumumdan 2 tane geceliğim 1 tane sabahlığım yesyeni duruyor. Gecelik almasam da sadece pijama ve bir tane de yeni bir sabahlık alsam diyorum. Bu arada geceliklerim kolsuz ilk doğumum yazın olduğu için. Üşürmüyüm acaba? Siz gecelikleri uzun kollumu aldınız?
hergun gunde 2 3 kere surmeyı dene canım ben normalde surunce rahatlıyorum demekkı snn tenın cok hassascanım dustan sonra bebe yagı ertesı gun bıo oıl suruyorum arada bırde zeytın yagı.anlamadım gıttı. surunce acık rahatlasam tamam dıcem surdugumdede batıyo bana ıgneler
Nasıl oldun ???? Gittin mi acile
Selam.. 32 hafta icin rapor almaya giden var mi guzel anneler. Ben persembe gitcem. Tam 32 oluyoruz, sonraya aktarmak icin calisabilir raporu alcam ama..
belkide cnm tenin çok hassasdır ama ben bazen bebe yağı bazzende krem kullanıyorum değiştiriyorum devamlı ama bebe yağını sürerken çok bekliyorum iyice içine çeksin diyeıslakken suruyorum dus bıtınce . anlamaıdm kı canım acaba kremmı sursem. krem hıc surmuyorum sankı zarar vercekmıs gıbı gelıo.
canım varsa kullan zaten nekadar kullancazkı ıkı gun hastanede evdede bı kaç gun. ınsan sıkılır yaaaa. lohusa gıbı ne o oyle :)
ama cıdden gelen gıdende olsa ben evde bı tunık altıma tayt gıymeyı tercıh ederım. utanmasam hastanedede onu yapardım ama utanıyom:) mecbur pıjama alıcam
gunaydın kızlarrrr opuldunuzz hepıcıgınız
ben napcam bu gobek kaşıntısıyla. yaa kaşıntı degıl bu ıgneler batıyo acıyorum bakıyorum hafıf hafıf beyaz pulpul gıbı olmus. zeytın yagı bebe yagı ve doktorun onerdıgı bıo oıl hepsını suruyorum bari surdugum an rahatlatsa .aslaaa olmuo o rahatlıkk nassıl bısey buuuu
geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyi olmana çok sevindimmcanım gitmedim, eve gittim uzandım gece yarısına dogru uyumusum , bugün daha iyiyim.
Tamam canım bugün pazardan bakicam olmazsa akşam alırım :)ucuz olanlar uyduruk cnm bende ılk almakta cekındım ama olmazsa yollarım mantıgıyla aldım dun geldı cokta guzel 3 lu lohusa takımı kumasıda guzel kendısıde ben tavsıye ederım :)
canım gitmedim, eve gittim uzandım gece yarısına dogru uyumusum , bugün daha iyiyim.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyi olmana çok sevindimm
geçmiş olsun canımmm
Canim bebeğinin boyu da kilosu da haftasına göre gayet iyi bence. Bundan sonra daha hızlı kilo alcak. Bence hiç düşünme bunu. Nesquikli sütu ilk defa duydum :-D ben öyle içiyorum ama sütü sevmedigimden...canım aynen benimde afp değerim yüksek çıkmıştı, pekmezi şeker yüzünden yiyemem ama zeytini normalde çok severim yerim ama miktarını bugün itibari ile artırdım,sütümü düzenli her sabah içerim ancak nesquikli sut içmemiştim sütün sek içilmesi tavsiye edildiği için.29.haftada 35 cm boyunda ve 1085 gr gelmişti, gerçi benim ve eşimin boylarıda uzun değil ailece minyon yapılıyız
Cildin çok kuruysa ondan olabilir hergün sürmeye çalış o dediklerini. Ben de bebe yağı sürüyorum iki üç günde bir.gunaydın kızlarrrr opuldunuzz hepıcıgınız
ben napcam bu gobek kaşıntısıyla. yaa kaşıntı degıl bu ıgneler batıyo acıyorum bakıyorum hafıf hafıf beyaz pulpul gıbı olmus. zeytın yagı bebe yagı ve doktorun onerdıgı bıo oıl hepsını suruyorum bari surdugum an rahatlatsa .aslaaa olmuo o rahatlıkk nassıl bısey buuuu
Çok geçmiş olsun.Gunaydin gece cok zor gecti cok agrim oldu karnim kasildi sertlesti sirtim agridi doguruyrm sandim neyseki sabaha hafifledi suan sadece kasiklarimda ve belimde kaldi hafif agri yalanci sanci bu muymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?