- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
Haklisın canım yarın yine tutarsa durmam giderım mahfettı benh kzımin hareketlerine bıle sevinemez oldum bide hep disim tuttuduğunda oynuxo kuzumYinede
Yinede goster derim canim en dogrusu bu olur zaten hekim uygun olmayan nirseyi uygulamaz coxumu varsada bosuna agri cekmezsin
Aa hadi hayırlı haberlerle gel canım bakalım bebiş ne kadar olmuş :)Saol tatlım bakalım gece yine uyutmazsa dr.a gidicem zaten xarın kontrolüm var nrdan dişciye geçerim olmazsa
SAOL CANIM :)Rica ederim canım güle güle kullan inş :)
hayırlı haberlerle gel inşALLAH canım :)Kontrole giden ve güzel haberlerle dönenler,gözünüzaydın :) kocaman olmuş artık yavrucaklar sağlıcakla gelsinler inş..Bizim de yarın kontrolümüz var inş,bizde güzel haberlerle döneriz..buarada namaz mevzusu olmuş bende neredeyse 3.aydan bu yana tabureye oturarak kılıyorum mecbur kalmadıkça,kasıklarıma ve karnıma çok baskı oluyor çünkü ki ben otururken kıldığımda dahi secde ederken oğluşum arada tepikliyor,yerde hem rahat edemiyorum hem de içim bebişimden yana rahat etmiyor,Allahım kabul etsin durumumuz malum niyetimiz de belli..
hayırlı haberlerle gelırsın inşALLAH canım :)Saol tatlım bakalım gece yine uyutmazsa dr.a gidicem zaten xarın kontrolüm var nrdan dişciye geçerim olmazsa
bende oyleyım canım acaıp uykuluyum hep bende dıyorum ılk 3 aya gerı dondum dıye ..Kızlar uyku bastiran var mi aranizda ben ilk haftalara dondum hep uykum geliyo
cancazlarım bişi sorcam bu "birissine" den pijama alanlar nasıl bana çok uyduruk gibi geldide bir fikir alabilir miyim* :)
canım bizim evin orda bi yokuş var her akşam zorla çıkıyordum dünde kendime gelemedim şimdi böyleysem ilerde napacam hiç bilmiyorumcanim bazen banada oluyor sirt ussu yatma sakin yan yat mutlka
kac gun gerıden gelıyor kı bebıs ? benım suan 2 gun gerıden gelıyor doktor sadece mınyon olur bu dedı onemlı olan 10 gun falan ara acılmamas dedı.Bı de benım afp degerım yuksek cıktıgı ıcın gerıden gelme olayı var.Dıger forumda 3-4 arkadasın aynı gerıden gelıyordu 1 hafta gıbı gelısım onlara yazmıstım canım nesguıklı sut ıcmelernı hepsının 1 ay ıcnde gelısımı ırelı gıttı bol bol dua ettıler banaSen de denesen her aksam nesquıklı sut,zeytın ve sabah kahvaltısında pekmez yemeyı canım.
Gelseler dert gelmeseler dert canım dip bucak temizlik yapacam şimdi. Bir eksik görüp konusmasinlar diye. Geçmiş olsun bu arada canım pek bir hasar yok dimi insallah:)) meraktandir..benimkilerde hic gelmediler evim yandi orali bile olmadilar
geçmiş olsun cnm bnde ılk defa dun gece ayagıma kramp gırdı ne kotuymus ya bende de basladı sanırım kramplar burda duyuyordumGunaydin gece cok zor gecti cok agrim oldu karnim kasildi sertlesti sirtim agridi doguruyrm sandim neyseki sabaha hafifledi suan sadece kasiklarimda ve belimde kaldi hafif agri yalanci sanci bu muymus
cildin cokmu kuru ve cabukmu kuruyor canım belkı ondandır sebebı surdugun seylerı ne sıklıkla suruyorsungunaydın kızlarrrr opuldunuzz hepıcıgınız
ben napcam bu gobek kaşıntısıyla. yaa kaşıntı degıl bu ıgneler batıyo acıyorum bakıyorum hafıf hafıf beyaz pulpul gıbı olmus. zeytın yagı bebe yagı ve doktorun onerdıgı bıo oıl hepsını suruyorum bari surdugum an rahatlatsa .aslaaa olmuo o rahatlıkk nassıl bısey buuuu
devamlı hergün sür canım bebe yağını ıslak vucuda sürmen gerekiyor belki tam içine çekmeden üzerini giyiniyosan boşa gitmiş olabilirgunaydın kızlarrrr opuldunuzz hepıcıgınız
ben napcam bu gobek kaşıntısıyla. yaa kaşıntı degıl bu ıgneler batıyo acıyorum bakıyorum hafıf hafıf beyaz pulpul gıbı olmus. zeytın yagı bebe yagı ve doktorun onerdıgı bıo oıl hepsını suruyorum bari surdugum an rahatlatsa .aslaaa olmuo o rahatlıkk nassıl bısey buuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?