2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yinede

Yinede goster derim canim en dogrusu bu olur zaten hekim uygun olmayan nirseyi uygulamaz coxumu varsada bosuna agri cekmezsin
Haklisın canım yarın yine tutarsa durmam giderım mahfettı benh kzımin hareketlerine bıle sevinemez oldum bide hep disim tuttuduğunda oynuxo kuzum

["elf21, post: 39737592, member: 610285"]kızlar saglık ocagına gittim ve ordaki ebem yattıgın yerden kalkarken sakın sırt ustu kalkmaya calısma dedi yan dönüp öyle kalkacakmışız yoksa Allah korusun kordon bebeğin boynuna dolanabilirmiş bilginiz olsun:KK66:[/QUOTE]

Benimkiler hiç söylemiyor böyle şeyleri!!!!! Ben hep sırtüstü kalkıyodum. Sola doğru yatmam gerektiğini de burdan öğrenmistim:KK17:

Kontrole giden ve güzel haberlerle dönenler,gözünüzaydın :) kocaman olmuş artık yavrucaklar sağlıcakla gelsinler inş..Bizim de yarın kontrolümüz var inş,bizde güzel haberlerle döneriz..buarada namaz mevzusu olmuş bende neredeyse 3.aydan bu yana tabureye oturarak kılıyorum mecbur kalmadıkça,kasıklarıma ve karnıma çok baskı oluyor çünkü ki ben otururken kıldığımda dahi secde ederken oğluşum arada tepikliyor,yerde hem rahat edemiyorum hem de içim bebişimden yana rahat etmiyor,Allahım kabul etsin durumumuz malum niyetimiz de belli..
hayırlı haberlerle gel inşALLAH canım :)

cancazlarım bişi sorcam bu "birissine" den pijama alanlar nasıl bana çok uyduruk gibi geldide bir fikir alabilir miyim* :)

ucuz olanlar uyduruk cnm bende ılk almakta cekındım ama olmazsa yollarım mantıgıyla aldım dun geldı cokta guzel 3 lu lohusa takımı kumasıda guzel kendısıde ben tavsıye ederım :)

kac gun gerıden gelıyor kı bebıs ? benım suan 2 gun gerıden gelıyor doktor sadece mınyon olur bu dedı onemlı olan 10 gun falan ara acılmamas dedı.Bı de benım afp degerım yuksek cıktıgı ıcın gerıden gelme olayı var.Dıger forumda 3-4 arkadasın aynı gerıden gelıyordu 1 hafta gıbı gelısım onlara yazmıstım canım nesguıklı sut ıcmelernı hepsının 1 ay ıcnde gelısımı ırelı gıttı bol bol dua ettıler bana:-)Sen de denesen her aksam nesquıklı sut,zeytın ve sabah kahvaltısında pekmez yemeyı canım.

canım aynen benimde afp değerim yüksek çıkmıştı, pekmezi şeker yüzünden yiyemem ama zeytini normalde çok severim yerim ama miktarını bugün itibari ile artırdım,sütümü düzenli her sabah içerim ancak nesquikli sut içmemiştim sütün sek içilmesi tavsiye edildiği için.29.haftada 35 cm boyunda ve 1085 gr gelmişti, gerçi benim ve eşimin boylarıda uzun değil ailece minyon yapılıyız

gunaydın kızlarrrr opuldunuzz hepıcıgınız
ben napcam bu gobek kaşıntısıyla. yaa kaşıntı degıl bu ıgneler batıyo acıyorum bakıyorum hafıf hafıf beyaz pulpul gıbı olmus. zeytın yagı bebe yagı ve doktorun onerdıgı bıo oıl hepsını suruyorum bari surdugum an rahatlatsa .aslaaa olmuo o rahatlıkk nassıl bısey buuuu

:)) meraktandir..benimkilerde hic gelmediler evim yandi orali bile olmadilar
Gelseler dert gelmeseler dert canım dip bucak temizlik yapacam şimdi. Bir eksik görüp konusmasinlar diye. Geçmiş olsun bu arada canım pek bir hasar yok dimi insallah

Gunaydin gece cok zor gecti cok agrim oldu karnim kasildi sertlesti sirtim agridi doguruyrm sandim neyseki sabaha hafifledi suan sadece kasiklarimda ve belimde kaldi hafif agri yalanci sanci bu muymus
geçmiş olsun cnm bnde ılk defa dun gece ayagıma kramp gırdı ne kotuymus ya bende de basladı sanırım kramplar burda duyuyordum

ben napcam bu gobek kaşıntısıyla. yaa kaşıntı degıl bu ıgneler batıyo acıyorum bakıyorum hafıf hafıf beyaz pulpul gıbı olmus. zeytın yagı bebe yagı ve doktorun onerdıgı bıo oıl hepsını suruyorum bari surdugum an rahatlatsa .aslaaa olmuo o rahatlıkk nassıl bısey buuuu
cildin cokmu kuru ve cabukmu kuruyor canım belkı ondandır sebebı surdugun seylerı ne sıklıkla suruyorsun

devamlı hergün sür canım bebe yağını ıslak vucuda sürmen gerekiyor belki tam içine çekmeden üzerini giyiniyosan boşa gitmiş olabilir

Kızlar inanırmısınız hala hiç bir hazırlığım yokk:((( ne pijama- sabahlık işini halledebildim :( ne bebek şekeri vs. Ne de evin boyasını- duvar kağıdını... Umarım yetiştirenilirim:( 2 ay kaldı doğuma. Nisana herşeyin bitmesi lazım diye düşünürsem de 1 ay zamanım var:(. Bugün acaba pijama sabahlık için sosyete pazarına gidip bir baksam mı diyorum. safakmeley safakmeley pazardan alın demişti. Pazardan alan varmı acaba aranızda ? Bu arada benim ilk doğumumdan 2 tane geceliğim 1 tane sabahlığım yesyeni duruyor. Gecelik almasam da sadece pijama ve bir tane de yeni bir sabahlık alsam diyorum. Bu arada geceliklerim kolsuz ilk doğumum yazın olduğu için. Üşürmüyüm acaba? Siz gecelikleri uzun kollumu aldınız?

Back
X