- 25 Haziran 2013
- 564
- 601
- 88
canım dogru soyluyosun krem sureyım ama ne surucem dove falan var evde onu sursem olurmukı
Dedim canım. Bir ara ne aldiysam mutluluktan onunla paylasiyordum şunu aldım bunu aldım diye. O da suratini eksitip ne gerek var niye alıyorsun demişti. Moralimi bozmustu sımdı de gelip ne eksiği varmış bakacak ona eksiği yok her şeyini aldım dedim. Aslında sen demiştin ya ne gerek var diye ben de bişey almadım gerek olunca sen söylersin diye düşündüm dicektim de aklıma gelmedi şimdi geldi :) :)amannn beee hiç eksiği yok deseydin...siz eksik olun gerisi önemli değil ..uyuzlarr
hastane cıkısının 5lısı işimizi görür mü arkadaslar
Görür tabi canım. Ilk dogdugunda ondan giyduriyorlarhastane cıkısının 5lısı işimizi görür mü arkadaslar
günaydın anneler ve minik yavrularuyuma konusunda rekor kırma asamasındayım gercı gece degilde sabaha yakın bı uyuyorum anca bu saatlerde kalkabılıyorumm yavrular annelerıne son uyku keyiflerini yaptırıyo galıba
keşke deseydin ..Dedim canım. Bir ara ne aldiysam mutluluktan onunla paylasiyordum şunu aldım bunu aldım diye. O da suratini eksitip ne gerek var niye alıyorsun demişti. Moralimi bozmustu sımdı de gelip ne eksiği varmış bakacak ona eksiği yok her şeyini aldım dedim. Aslında sen demiştin ya ne gerek var diye ben de bişey almadım gerek olunca sen söylersin diye düşündüm dicektim de aklıma gelmedi şimdi geldi :) :)
Aynen benim de sonradan geliyor o an gelse ne olurdu ki yaaa :) zaten dün eşimle tartistilar. Bunu diyeydim arada kaynardim tüh :) yordum valla biraz canım. Kaynana ve anne arasındaki farka bak yahu. Annem geleceği zaman hiç bir hazırlık temizlik yapma geldiğimde beraber yaparız der kaynana gelecek diye misafir gelir gibi hazırlık yap. Eee bu kadın sözde doğumdan sonra bana bakacak nasıl bakacaksa artık. . Herhalde ben ona bakacam hihikeşke deseydin ..
bende öyleyim o an aklıma gelmiyo ama sonra öyle güzel laflar geliyoki...
kendini de yorma temizlik yapayım derken oranı buranı incitme..
Uyursun uyursun canım senin Paşalar pek bir akıllı olucak öyle hissediyorum nedense yormicaklar seni :)ben de öyleyim gece uyuyamıyorum sabah ara ara uyansam da geç kalkıyorum artık, pek keyif olduğu da söylenemez valla oraya dön buraya dön zor oluyor ama idare ediyoruz, belki doğduktan sonra bu kadar bile uyuyamıycaz
Ağzından bal damlıyo canım yaUyursun uyursun canım senin Paşalar pek bir akıllı olucak öyle hissediyorum nedense yormicaklar seni :)
Felaket kusuyorum cok kotuyumBu mide bulantısı niye başladı bilmiyorum bende de aynı sorun var canim şimdiye kadar hiç bulanmayan mide bu hafta sürekli bulanıyor :-(
Tek rahatlatan sut canim en fazla 10 dakika sonra yine basliyor benim basindan beri bu yanma oldu midemde simdi bulanti kusma basladi tekrarcnm sen hareket edınce bebıs ıcerıde sankı sallanıyo gıbı olurmus ve uyuyakalırmışş ondandır muhtemelen
hepimizde başladı canım bu sıkıntı arkadaslar soguk süt tavsıye etmişlerdi faydasını gördüm istersen sende bı dene inşaallah gecer
Anne karnında çok hareketli olan bebişler uslu olurmuş canım :) benim kuzenin kızı Pek hareket etmezdi şimdi masalahi var valla :)Ağzından bal damlıyo canım yahepsi uslu olur inşallah ama eğer doğduklarında da şuanki gibi hareketli olurlarsa yandık prenses nasıl iyi mi ? :)
görür tabi cnm ama 5lilern fiyatıda 10luya yakın oluyo hemen hemen ben o yuzden bitane 10lu aldım 3-4 tanede 3lühastane cıkısının 5lısı işimizi görür mü arkadaslar
Evet kusunca rahatladim ama simdi tekrar basladi biseyde yiyemiyorum ixin alip eve geldim okuldan kotu hissediyorumherkese günaydın.ben bugün evdeyim.dinleniyorum.bugün baya burnum kanadı.dururdu her zaman hemen ama bu sefer durmadı.4 kez Tampon yaprım ancak durdu.laranjit öksürüğe döndü.balgamlı ve burun akıntılı.
Canım kussaydın belki üüşütmüşsündür.üşütünce bulantı çok oluyor.ben o durumda kusarsam rahatlıyorum biraz.bulantıyı çekmek daha kötü oluyor.
Aa gerçekten mii öyleyse süpermişAnne karnında çok hareketli olan bebişler uslu olurmuş canım :) benim kuzenin kızı Pek hareket etmezdi şimdi masalahi var valla :)
Benim prenses iyi çok şükür canım sabah hareket etmedi korkuttu beni şimdi etti biraz. Bugün durgun kizcem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?