2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba kızlar 30+0 olduk bugün, şükürler olsun, sağlıkla ulaştık bugüne, Allah tamamına erdirsin inşallah her birimizi, çok az kaldı yaa, hala mucize gibi geliyor, geçen bi haber izledim 7 aylık doğan ikiz bebekleri gördüm, anneme ayy anne şimdi benim içimde bu kadar bebek mi var dedim hayretle:)hala inanamıyorum nedense

canım dogru soyluyosun krem sureyım ama ne surucem dove falan var evde onu sursem olurmukı

Niveanın çok kuru ciltler için badem yağlı vucut sütü var ben onu kullanıyorum pul pul olur derim ve çok kaşınır normalde, birtek bu iyi geliyor aklınızda olsun

Eklentiler

• nourishing-milk-250-ml-vucut-losyonu-z.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 92
amannn beee hiç eksiği yok deseydin...siz eksik olun gerisi önemli değil ..uyuzlarr
Dedim canım. Bir ara ne aldiysam mutluluktan onunla paylasiyordum şunu aldım bunu aldım diye. O da suratini eksitip ne gerek var niye alıyorsun demişti. Moralimi bozmustu sımdı de gelip ne eksiği varmış bakacak ona eksiği yok her şeyini aldım dedim. Aslında sen demiştin ya ne gerek var diye ben de bişey almadım gerek olunca sen söylersin diye düşündüm dicektim de aklıma gelmedi şimdi geldi :) :)

ben de öyleyim gece uyuyamıyorum sabah ara ara uyansam da geç kalkıyorum artık, pek keyif olduğu da söylenemez valla oraya dön buraya dön zor oluyor ama idare ediyoruz, belki doğduktan sonra bu kadar bile uyuyamıycaz

keşke deseydin ..
bende öyleyim o an aklıma gelmiyo ama sonra öyle güzel laflar geliyoki...
kendini de yorma temizlik yapayım derken oranı buranı incitme..

keşke deseydin ..
bende öyleyim o an aklıma gelmiyo ama sonra öyle güzel laflar geliyoki...
kendini de yorma temizlik yapayım derken oranı buranı incitme..
Aynen benim de sonradan geliyor o an gelse ne olurdu ki yaaa :) zaten dün eşimle tartistilar. Bunu diyeydim arada kaynardim tüh :) yordum valla biraz canım. Kaynana ve anne arasındaki farka bak yahu. Annem geleceği zaman hiç bir hazırlık temizlik yapma geldiğimde beraber yaparız der kaynana gelecek diye misafir gelir gibi hazırlık yap. Eee bu kadın sözde doğumdan sonra bana bakacak nasıl bakacaksa artık. . Herhalde ben ona bakacam hihi

Uyursun uyursun canım senin Paşalar pek bir akıllı olucak öyle hissediyorum nedense yormicaklar seni :)

Uyursun uyursun canım senin Paşalar pek bir akıllı olucak öyle hissediyorum nedense yormicaklar seni :)
Ağzından bal damlıyo canım ya hepsi uslu olur inşallah ama eğer doğduklarında da şuanki gibi hareketli olurlarsa yandık prenses nasıl iyi mi ? :)

Kızlar usuttum sanırım. Acayip midem bulanıyor . Komşunun mevludune gidecektim, offf of

Tek rahatlatan sut canim en fazla 10 dakika sonra yine basliyor benim basindan beri bu yanma oldu midemde simdi bulanti kusma basladi tekrar

Ağzından bal damlıyo canım ya hepsi uslu olur inşallah ama eğer doğduklarında da şuanki gibi hareketli olurlarsa yandık prenses nasıl iyi mi ? :)
Anne karnında çok hareketli olan bebişler uslu olurmuş canım :) benim kuzenin kızı Pek hareket etmezdi şimdi masalahi var valla :)
Benim prenses iyi çok şükür canım sabah hareket etmedi korkuttu beni şimdi etti biraz. Bugün durgun kizcem :)

Evet kusunca rahatladim ama simdi tekrar basladi biseyde yiyemiyorum ixin alip eve geldim okuldan kotu hissediyorum

Aa gerçekten mii öyleyse süpermiş
Prensesini yerim maşallah ona uyuyodur annesi arada hareketler azalıyor bizde de, kandırıyorlar şimdiden, korkutmaya çalışıyorlar bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…