2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende aynısının koyu pembesini aldım dün geldim beğendim :)

Rabbim gönlüne göre verir inşallah Mümkün olduğunca kendini doğuma hazırlamaya çalış rahat ve kolay bir doğumumuz olur inşallh.
Hayırlı olsun sana da canım :) Amin inşallah hepimizin gönlündeki olsun, en önemlisi sağlıcakla gelsinler kuzucuklar :)

Hayırlı olsun sana da canım :) Amin inşallah hepimizin gönlündeki olsun, en önemlisi sağlıcakla gelsinler kuzucuklar :)
Teşekkür ederim canım inşallah ya geçmiyor sanki zaman ama zor geciyor

Gozunaydin canım maşallah kuzuma

Görür tabi canım. Ilk dogdugunda ondan giyduriyorlar
cnm 10 lu mu 5 lı mı arada kaldım butıkbebede 5lı takımlar cok guzell yanına da battanıye eklersek olur demii
canım bnm gece cok kotu gecıyo dön oraya buraya anca sabaha dalıyorum uykuyaa canım inşaallah biraz uslu olurlarda rahat ederız yoksa yandık senın ıkı prensle daha da zor

görür tabi cnm ama 5lilern fiyatıda 10luya yakın oluyo hemen hemen ben o yuzden bitane 10lu aldım 3-4 tanede 3lü
cnm 10 lular 70 kusur tl en uygun ve guzel olanları 5 lıler daha uygun toist arkadaşımızın paylastıgı topikte herkes cok az gıydırılebıldıgınden bahsedınce acaba 10 luya o kadar para vermeyıp yavruma baska seyler mı alsam dıye dusunuyorumm
Canım e bebekten balıklı hastane çıkışını almıştın dimi ?
o fırsatı kacırdıgıma o kadar pişmanım kı cnm countryrose arkadasım ınstgrmda paylasmıstı cok guzel ve kalıtelı gorunuyo gercekten gule gule kulllanın cnlarımm

htcydmr benim plasentadan dolayi zirunlu sezaryan gorunuyor canim
cnm plesanta pervıa mı var yoksa anterıor mu bnmde on duvar yerlesımlı acaba hangısı gıbı olunca sıkıntılı oluyo merak ettım hayrlısı neyse o olsun cnm saglıkla kurtulalım ınşaallah hepımız

Benm de 20 Mart gibi başlıcak canım

Bende Allah kısmet ederse sezeryen olucam. İlk doğumum normal oldu, lohusalığım çok kötü geçti ve iyileşmem çok uzun sürdü. Aynı sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyorum. İnşallah bebeğim abisi gibi aceleci olmaz, 38. haftadan önce gelmek istemezde sancısız girerim doğuma diye dua ediyorum. Herkese kolay, sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah inş

Gunaydin kizlar midem cok kotu sabaha kadar uyutmadi beni zehir gibi kezzzab dokmus gibi yaniyor sabahta kalktim mide bulantisi eklendi ustune cok fenayim
Geçmiş olsun denemişsindir belki Söğüt süt çok iyi gidiyor.

kızlar vajınal ağrı çekiyomusunuz
Evet arkadaşım hepimizde var hemen hemen. Çatı ağrısı deniliyor sanırım ona.

Anlaşılan doğuma kadar olanı düşünmüşsün canım ben sezeryan olmuş birisi olarak diyorum ki sezeryande sonradan çıkıyor acısı öyle kolay değil yani o uyuşukluk geçince anlıyorsun neyin ne olduğunu. Hem normali varken niye sezeryan annelerimiz nasıl doğurduysa biz de yapabiliriz elbet. 3 yıl geçti sezeryanın etkisi hala geçmiyor. Unutmayın ki normal doğum olsun sezeryande olsun herkesin hikayesi farklıdır kiminin çok iyi kiminin çok kötü kötü söylemlere kulağınızı kapatın. Bırakın bebek doğacağı tarihi kendi belirlesin hiç değilse . Tabi herkesin kendi fikri kendi hayatı kendi bebeği . Hem sancı çektim hem sezeryan oldum suni sancı almama rağmen yine de normal doğum diyorum ...

bnde o hikayeleri duyduktan sonra istemiyorm artık 8 saat sancı cekip sezeryan olan arkadsım war

Allah pişman etmesin inşallah İlki zor geçti diye bu da çok kötü olacak diye birşey yok ki çatı darlığı filan mı vardı dikişin ağrın çok mu oldu normal olmaması mı gerekti.

bnde o hikayeleri duyduktan sonra istemiyorm artık 8 saat sancı cekip sezeryan olan arkadsım war
Bende 7 saat sancı çektim suni sancıı da verildi sonuç sezeryan bende mi bir teslik var acaba bende normali çok istiyorum ayaklanıp bebeüimle ilgilenmek istiyorum . face de ssvd diye bir grup var orda istekleri ile sezeryan olup sonradan pişman olan çok anne var şimdi normali çok fazla istiyorlar yapıyorlar da arasındaki farkı en çok onlar bilir. Sezeryanın risklerini okudunuz mu peki.

Elbette canim oyle tesekkur ederz

Lütfen beni yanlış anlamayın kırılmayın da rabbim bizlere doğurma yeteneğini gücünü vermiş neden başkalarını duyup görüp etkileniyoruz ki .Bebek için en sağlıklısı normal doğum daha güçlü daha dirençli olması için normal yollardan gelmesi gerekiyor. bir sağlık problemi yoksa normal doğum anne bebek için tehlikeli değilse neden sezeryane yöneliyoruz. Ben normal için elimden geleni yapacağım tarihini kendi belirleyecek istediği vakitte gelecek olmaz da sezeryan olsa bile kızım için elimden geleni yaptığım için ona şans verdiğim için huzurlu olacağım. Normalden korken arkadaşlar doğal doğumu araştırın derim durumu olanlar

Plasenta previa demisti rahim agxini kapstiyormus zorunlu sezeryan olcak demisti canim.rahim agzini tam kapatmazsa sikinti yokmus canim

Geçmiş olsun denemişsindir belki Söğüt süt çok iyi gidiyor.

Evet arkadaşım hepimizde var hemen hemen. Çatı ağrısı deniliyor sanırım ona.
Allah razi olsun canim evrt denedim simdi bulanti ve kusma basladi fena sekilde baslsrda bile boyle olmamistim ben umarim gecicidir

Plasenta previa demisti rahim agxini kapstiyormus zorunlu sezeryan olcak demisti canim.rahim agzini tam kapatmazsa sikinti yokmus canim
cnm 32. haftaya kadar pervıa yukarı cıkıyo genelde arkadaşımında oyle demıslerdı normal dogum ıcın gun sayıyo su anda ınsaallah senınde cıkar cnm hangısı hayrlıysa hakkımızda o olsun ınsaallah :)

Allah pişman etmesin inşallah İlki zor geçti diye bu da çok kötü olacak diye birşey yok ki çatı darlığı filan mı vardı dikişin ağrın çok mu oldu normal olmaması mı gerekti.

ilki zor olunca ikincisi dahada zor olucak, hem artık çok daha çabuk ayağa kalkmam gerekiyor. Artık ilgilenmem gereken iki meleğim olucak çünki. Çatım dardı, bebeğim iriydi, kafası büyüktü normal doğum yapmamam için bütün nedenler varken ben çok ısrar ettim doktorumda ben ne istiyorsam ona uydu. Keşke dinleseymişim. Doğum hiçbirşey değil evet çok sancı çekiyorsunuz ama sonuçta bitiyor, o ağlama sesini duyduğunuz an ne acı kalıyor nede başka birşey dünyada tarifi olmayan en güzel duygu. Benim içerde ve dışarda çok fazla dikişim oldu, tuvalet sıkıntısı yaşadım dikişlerim açıldı, ağrılardan tam 2 ay hiç ama hiç oturamadım bebeğimide sürekli yatarak emzirdim. Allah biliyor artık hiç oturamayacağımı sanmıştım. Şuanda bebeğim abisinden daha iri görünüyor ve o korkunç tecrübeyi tekrar asla yaşamak istemiyorum. Tabiki en güzeli adı üzerinde "normal"olan doğum fakat vucudunuzun izin verdiği sürece. Herkesin doğum hikayesi farklı benimki çok kötüydü ve tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Daha erken ama bebeğim hem iri hemde başından beri makat gelişi duruyor bu şekilde zaten normal doğum yapamam. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin inş.

Amin canim saglikla ins olsunda .benim don kontrolum gecen haftaydi henuz bir degisiklik yoktu dr takip ediyor ama srtik cikmaz sanmiyorum dedi hakimizda hayirlisi ins canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…