2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı haberlerle gel inşaAllah

Hayırlı haberlerle gel canım ya çok heyecanlı :)))

hayırlı haberlerle gel inşALLAH canım :)

sizde iyi haberlerle donun :)))
Teşekkür ederim canlarım :) Çok şükür güzel haberlerle geldik,oğluşumun keyfi yerinde sormayı unuttum ama ultrasondaki görüntüde hala yatay pozisyonda görünüyordu,henüz dönmemiş sanırım o konuda bir şey demedi doktorumuz ama çok şükür haftasıyla uyumlu herşey yolunda dedi,1300gr 40 cm olmuşuz :) 32.haftam Nisan başında doluyor ama sağolsun bir hafta önceden verecek,Nisana evde girme hayaliyle tutuşuyordum,okuldaki tüm işlerimi de ona göre ayarlamıştım,yani 3 hafta sonra inş iznim başlıyor,darısı tüm gün sayan arkadaşlara inş şimdiden :)

teşekkür ederim cevabın için kaç tl lik aldın sen 3lü takım var onlardan aldın mı ?

Canım benim aldıklarımın biri 35 tl olan 3lü takım mavi,biri de aynı takımın sabahlıksız olan kırmızısı o da 25 tl,

Evet kusunca rahatladim ama simdi tekrar basladi biseyde yiyemiyorum ixin alip eve geldim okuldan kotu hissediyorum
İyi yapmışsın canım izin almakla.evde çorban falan var mı? Ben bu günlerde sadece çorba içerek yaşıyorum resmen.Birde gribin etkisi tabi ama az az ye kussan da ye.yemezsen halsizlik oluyor hiç yiyemiyor insan.ay bir doğursaydık da kurtulsaydık yaaa.

Selam arkadaşlar artık yavaş yavaş zaman yaklaşıyor heyecan artıyor. Doğum şeklini nasıl düşünüyorsunuz sezeryan mı normal mi.

Ben de sipariş verdim, bugün gelecek inşallah. Alan arkadaşlar memnun hep, fiyatı da gayet uygun :)
BEN BU RENGI ALDIM CNM FOTO PAYLASMADIM DAHA ONCE DUN GELDI ELIME
Ben de aynı rengi aldım canım :) Mayısda aynı lohusa pijamalarıyla dolaşıcaz :):)

Ben de sipariş verdim, bugün gelecek inşallah. Alan arkadaşlar memnun hep, fiyatı da gayet uygun :)

Ben de aynı rengi aldım canım :) Mayısda aynı lohusa pijamalarıyla dolaşıcaz :):)
gule gule kullan canım inşALLAH gelsınde o vakıtler dolanalım :)

Maşallah bebeğine canım,c.tesi gelse de ben de görsem artık çooook özledim :)

Dunden yayla corbam var ondan biraz icerim nanede rahatlatir.Allah kolaylik versin hepimuze zor surec gercektende

Benim diyeti anlatmissin canim

Selam arkadaşlar artık yavaş yavaş zaman yaklaşıyor heyecan artıyor. Doğum şeklini nasıl düşünüyorsunuz sezeryan mı normal mi.
Bi aksilik olmazsa ben normal doğum istiyorum. Ve çok heycanlanıyorum o doğum anını düşündükçe :)

ins uslu uzmetecek evlatlarimi olur

Maşallah bebeğine canım,c.tesi gelse de ben de görsem artık çooook özledim :)
sağol canım,az kalmış seninde,hakikaten insan nasıl özlüyor :) bende bir sonraki kontrol izinden dolayı 3 hafta sonra olacak diye seviniyorum şimdiden bir hafta erken göreceğiz inş :)güzel haberlerle dönersin sende hasret gidererk cmrt inş..

Aminn canım inşallah :)

içime su serptin walla cnm korkuyodm dogncada boyle kuduruk olcak diye akıllı uslu olcak mış demekki

Bende aynısının koyu pembesini aldım dün geldim beğendim :)

Bi aksilik olmazsa ben normal doğum istiyorum. Ve çok heycanlanıyorum o doğum anını düşündükçe :)
Rabbim gönlüne göre verir inşallah Mümkün olduğunca kendini doğuma hazırlamaya çalış rahat ve kolay bir doğumumuz olur inşallh.

htcydmr benim plasentadan dolayi zirunlu sezaryan gorunuyor canim

Hakkkınızda hayırlısı senin ve bebek için en sağlıklı ne ise o olsun canım

Canım benim insan ömründe kaç kez doğuruyor sakın doğumdan sonra yanında kim olursa olsun naz yap yan gel yat çocuğunu emzir o uyusun sende uyu misafir var biri var diye çekinme evdekilerde yemeğini yapsın evi temizlesin evi çekip çevirsin herkes gidince dinlenmiş halinle kendinede evinede bebeginede rahat rahat bakarsın

walla cnm ben normal dgumu aklımın ucundan bile geçirmek istemiyorum ama kısmet tabi.
epidural sezeryan istiyorum giyinip süslenip makyajımı yapıp gidicem son fotoğraf cekimimizi yapıp oyle girmek istiyorum doguma ama dediğim gibi bellide olmuyor cok gördüm normal olsun diye aylar öncesnden hazrlnp sezeryan olanı yada sezeryan diye hazırlanıpta normal dogum yapanları.nasip kısmet inşallah herkesinki istediği gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…