Canım e bebekten balıklı hastane çıkışını almıştın dimi ?görür tabi cnm ama 5lilern fiyatıda 10luya yakın oluyo hemen hemen ben o yuzden bitane 10lu aldım 3-4 tanede 3lü
sağol cnm tşklerAllah kolylik versin canim
evet ilk dogdugunda onu giydiricez insallah :)))Canım e bebekten balıklı hastane çıkışını almıştın dimi ?
Hayırlı haberlerle gel inşaAllah
Hayırlı haberlerle gel canım ya çok heyecanlı :)))
hayırlı haberlerle gel inşALLAH canım :)
Teşekkür ederim canlarım :) Çok şükür güzel haberlerle geldik,oğluşumun keyfi yerinde sormayı unuttum ama ultrasondaki görüntüde hala yatay pozisyonda görünüyordu,henüz dönmemiş sanırım o konuda bir şey demedi doktorumuz ama çok şükür haftasıyla uyumlu herşey yolunda dedi,1300gr 40 cm olmuşuz :) 32.haftam Nisan başında doluyor ama sağolsun bir hafta önceden verecek,Nisana evde girme hayaliyle tutuşuyordum,okuldaki tüm işlerimi de ona göre ayarlamıştım,yani 3 hafta sonra inş iznim başlıyor,darısı tüm gün sayan arkadaşlara inş şimdiden :)sizde iyi haberlerle donun :)))
teşekkür ederim cevabın için kaç tl lik aldın sen 3lü takım var onlardan aldın mı ?
İyi yapmışsın canım izin almakla.evde çorban falan var mı? Ben bu günlerde sadece çorba içerek yaşıyorum resmen.Birde gribin etkisi tabi ama az az ye kussan da ye.yemezsen halsizlik oluyor hiç yiyemiyor insan.ay bir doğursaydık da kurtulsaydık yaaa.Evet kusunca rahatladim ama simdi tekrar basladi biseyde yiyemiyorum ixin alip eve geldim okuldan kotu hissediyorum
Ben de sipariş verdim, bugün gelecek inşallah. Alan arkadaşlar memnun hep, fiyatı da gayet uygun :)Arkadaşlar şimdi birissine.com a baktım da gerçekten çok uygun fiyatlar. Buradan sipariş vermeyi düşünüyorum aranızda buradan gecelik, sabahlık, pijama alanlar var mı? Beğendiniz mi ürünleri? Kaliteleri nasıl?
Ben de aynı rengi aldım canım :) Mayısda aynı lohusa pijamalarıyla dolaşıcaz :):)BEN BU RENGI ALDIM CNM FOTO PAYLASMADIM DAHA ONCE DUN GELDI ELIME
gule gule kullan canım inşALLAH gelsınde o vakıtler dolanalım :)Ben de sipariş verdim, bugün gelecek inşallah. Alan arkadaşlar memnun hep, fiyatı da gayet uygun :)
Ben de aynı rengi aldım canım :) Mayısda aynı lohusa pijamalarıyla dolaşıcaz :):)
Maşallah bebeğine canım,c.tesi gelse de ben de görsem artık çooook özledim :)Teşekkür ederim canlarım :) Çok şükür güzel haberlerle geldik,oğluşumun keyfi yerinde sormayı unuttum ama ultrasondaki görüntüde hala yatay pozisyonda görünüyordu,henüz dönmemiş sanırım o konuda bir şey demedi doktorumuz ama çok şükür haftasıyla uyumlu herşey yolunda dedi,1300gr 40 cm olmuşuz :) 32.haftam Nisan başında doluyor ama sağolsun bir hafta önceden verecek,Nisana evde girme hayaliyle tutuşuyordum,okuldaki tüm işlerimi de ona göre ayarlamıştım,yani 3 hafta sonra inş iznim başlıyor,darısı tüm gün sayan arkadaşlara inş şimdiden :)
Dunden yayla corbam var ondan biraz icerim nanede rahatlatir.Allah kolaylik versin hepimuze zor surec gercektendeİyi yapmışsın canım izin almakla.evde çorban falan var mı? Ben bu günlerde sadece çorba içerek yaşıyorum resmen.Birde gribin etkisi tabi ama az az ye kussan da ye.yemezsen halsizlik oluyor hiç yiyemiyor insan.ay bir doğursaydık da kurtulsaydık yaaa.
benim yemek saatlerim doğruymuş onda bir problem yok. 4 tane ara öğün verdi. ceviz ve badem yiyordum günde 4 ceviz bi küçük kasede badem yiyordum onu ara öğünde 2 ceviz 6-7 adet badem yada fındık olarak azalttı. meyveyi günde 2 kere allah ne verdiyse yiyordum oda günde 1 kere adetli olarak değişti. sütü çok içiyordum kalsiyumu fazla alayım diye günde 1 kere 200 cc. olarak değiştirdi. ekstra ara öğünde de 2 galetayla beyaz peynir yiyorum. yemeklerde ekmek yemiyordum zorunlu ekmek yemem gerekiyor ama tam buğday. salata çok yiyordum. şimdide salata sınırsız ama yağsız olarak. her öğün 1 kase yoğurt yiyordum o artık 1 bardak olarak sabah akşam yemeklerinde var. hergün 1 yumurta zorunlu. beyaz un patates, abur cubur, tatlı, yağlı herşey, karbonhidratlılar, bulgur ve pirinç olan herşey yasak. unlu çorbaları tam buğday unuyla yaparsam yiyebilirmişim o zamanda 1 dilim ekmek yemeden. 1 öğün et yersem 2. öğünde yiyemiyorum. çorbalar her öğünde var ama 1 kepçe. yani yediğim herşey düzene girmiş oldu. işin garibi hiç acıkmıyorum artık. yemeye oturduğumda karnım aç olmuyor. bu kez daha az yeme isteği geliyor. ama bana en zor gelen zeytinyağı ve tarhananın yasaklanması. ahhh ahh :)))
Bi aksilik olmazsa ben normal doğum istiyorum. Ve çok heycanlanıyorum o doğum anını düşündükçe :)Selam arkadaşlar artık yavaş yavaş zaman yaklaşıyor heyecan artıyor. Doğum şeklini nasıl düşünüyorsunuz sezeryan mı normal mi.
ins uslu uzmetecek evlatlarimi olurAnne karnında çok hareketli olan bebişler uslu olurmuş canım :) benim kuzenin kızı Pek hareket etmezdi şimdi masalahi var valla :)
Benim prenses iyi çok şükür canım sabah hareket etmedi korkuttu beni şimdi etti biraz. Bugün durgun kizcem :)
sağol canım,az kalmış seninde,hakikaten insan nasıl özlüyor :) bende bir sonraki kontrol izinden dolayı 3 hafta sonra olacak diye seviniyorum şimdiden bir hafta erken göreceğiz inş :)güzel haberlerle dönersin sende hasret gidererk cmrt inş..Maşallah bebeğine canım,c.tesi gelse de ben de görsem artık çooook özledim :)
Aminn canım inşallah :)sağol canım,az kalmış seninde,hakikaten insan nasıl özlüyor :) bende bir sonraki kontrol izinden dolayı 3 hafta sonra olacak diye seviniyorum şimdiden bir hafta erken göreceğiz inş :)güzel haberlerle dönersin sende hasret gidererk cmrt inş..
içime su serptin walla cnm korkuyodm dogncada boyle kuduruk olcak diye akıllı uslu olcak mış demekkiAnne karnında çok hareketli olan bebişler uslu olurmuş canım :) benim kuzenin kızı Pek hareket etmezdi şimdi masalahi var valla :)
Benim prenses iyi çok şükür canım sabah hareket etmedi korkuttu beni şimdi etti biraz. Bugün durgun kizcem :)
Bende aynısının koyu pembesini aldım dün geldim beğendim :)Ben de sipariş verdim, bugün gelecek inşallah. Alan arkadaşlar memnun hep, fiyatı da gayet uygun :)
Ben de aynı rengi aldım canım :) Mayısda aynı lohusa pijamalarıyla dolaşıcaz :):)
Rabbim gönlüne göre verir inşallah Mümkün olduğunca kendini doğuma hazırlamaya çalış rahat ve kolay bir doğumumuz olur inşallh.Bi aksilik olmazsa ben normal doğum istiyorum. Ve çok heycanlanıyorum o doğum anını düşündükçe :)
htcydmr benim plasentadan dolayi zirunlu sezaryan gorunuyor canim
Aynen benim de sonradan geliyor o an gelse ne olurdu ki yaaa :) zaten dün eşimle tartistilar. Bunu diyeydim arada kaynardim tüh :) yordum valla biraz canım. Kaynana ve anne arasındaki farka bak yahu. Annem geleceği zaman hiç bir hazırlık temizlik yapma geldiğimde beraber yaparız der kaynana gelecek diye misafir gelir gibi hazırlık yap. Eee bu kadın sözde doğumdan sonra bana bakacak nasıl bakacaksa artık. . Herhalde ben ona bakacam hihi
walla cnm ben normal dgumu aklımın ucundan bile geçirmek istemiyorum ama kısmet tabi.Selam arkadaşlar artık yavaş yavaş zaman yaklaşıyor heyecan artıyor. Doğum şeklini nasıl düşünüyorsunuz sezeryan mı normal mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?