2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet canım öyle bir şey de var duru 2 oldu :)
badenın alamı kotu degıl sadece farscada kadeh anlamına gelıyor serap kadehı de gecıyor o yuzden kımse koymak stemıyor canım.Bade olmazsa Duru da guzel ısım .Benım kzım da bu gıdısle adsız kalacak hıc bı adı yakıstramıyorum nedense kzıma[/QUOTE]
evet ya ben de yskistiramiyorum nedense içime sinen bi isim bulamadım

htcydmr cnm ben dışardan mudehale görmedim yani ilkte suni sancı verildi ama yormak dışında bi zararını görmedim ikinci zaten kendi suyuyla kendi sancısıyla gelen rahat bi doğumdu ben sırf birkaç saatlik rahatlık için hayatımı riske atmam epidural falan hepsine karsıyım doğal olsun zor olsun geçiyor neticede

Hangi ildesin sen keşke benim de öyle eğitimlere katılmaya fırsatım olsa yok ki burada .Ten tene teması da unutma o zaman :) Aklımda kordon kesimi kalmış doktordan rica edip hemen kesmemesini söyleyeceğim kan akışı durana kadar. O sezeryanlı anne doktorunu bulmuş mu?

merhaba toist fikrini çok begendim bende varım seve seve okurum. diger arkadaşta nasıl yapıcaz die sormus eger katılım olursa kişi arasında 41 paylaştırıp hergün birimiz için okuyabiliriz...
Bende varımm

güzel anneler merhaba.. umarım herkesin keyfi yerindedir.. biz bebeklerimle rapor aldık doğum iznine kadar. 23 martta da doğum iznim başlayacak zaten. ikiz olunca sıkıntı da iki kat oluyor. kemiklerim ağrıyor artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Ne güzel anlatmışsın canım yaa okurken bir mutlu oldum. Nişan gelince hemen gitmemeli bence de o 2 cm açıklık hep oluyor .İnşallah herkesinki öyle kolay olur. 2. öyle doğdu ise 3. daha kolay olur inşallah

kız ismi konuşulmuş içimde kaldı naçizane beğendiklerimi yazayım . bu arada bade kadeh değil içki demek .
hale : ayın etrafındaki ışık huzmesi ve hazreti hatice annemizin kız kardeşi.ay ile ilgili isim konulan çocukların yüz güzelliğinin cok olacağı sölenir
şifa : peygamber efendimizin ebesi
Betül: namuslu iffetli temiz kadın . hz fatıma annemizin lakabı
ahsen yaren mehlika iklima mina gülşade gülseza neva

Aynen bende epudurale karşıyım ıkınma hissini bile kaçırabiliyormuş. Fazla müdahele edilmemeli kesinlikle .Ayrıca sancı varkan suni sancı kabul edilmemeli

Evet var tabiki öyle bir imkan. Hayırlısı olsun hepimiz için bakalım hayat bizi nereye götürecek

İki normal doğum geçirdim ama sezeryandan dei gibi korkuyorum . ameliyathanenin soğuğu, çıkınca beni bekleyenler , narkoz almak gibi gibi
Ay o soğuk evet. Ben de ameliyattan sonra en çok o soğuğu unutamıyorum.

bu arada ben de hamile oldugumu ogrendigim gunden beri elektrik supurgesi kullanmadım Kocam süpürüyor ben de toz alıyorum :) hamilelikten sonra da devam eder mi ki acaba
Hahah çok beğendim bu fikri devam etse keşke

İsim işi çok zor ya ayrıca internet de çöplük gibi bir isme biri iyi diyor biri kötü diyor kimi de anlamı yanlış biliniyor aslında konulmamalı diyor. Erkek ismi neyse de kız ismi daha zor gibi sanki. Elif ve zeynep var aklımda ama çok fazla konuluyor artık hala kararsızım

Ben varım, herkes 41 tane mi okuyacak? nasıl niyet edeceğiz?

merhaba toist fikrini çok begendim bende varım seve seve okurum. diger arkadaşta nasıl yapıcaz die sormus eger katılım olursa kişi arasında 41 paylaştırıp hergün birimiz için okuyabiliriz...

canım bende varım okuyacaksak dahil olurum :)

Tamam arkadaşlar süper. 41 e tamamlayacağız canım sonra ister toplu ister kişi Kişi niyet edip okuyacağız. Hergün bir Fasıl yaparsak hem bebişlerimiz için kabul olur inşallah. Hemde Başkasına edilen duanın kat mislini sen sevap kazanıyorsun inşallah. Burda yakında ihtiyacımız olacak belki de. Ozaman Sayı verelim şukadar okurum diye. Bitirince yine okuruz.
Ya da başka fikri olan var mı öyle yapalım.

Bir de kızlar belki çok isteyip okuyamayan vardır. Bitirdikten sonra ona da okuruz inşallah. Öyle dile getirenler olursa ben seve seve okurum.

ben izmirdeyim canım. senin eğitime ihtiyacın yokki, hepsini biliyorsun... :) ttt çok önemli benim için orada hemencecik emzirmek istiyorum kızımı...kordon nabzının durmasını beklemek de...bebişin anneden alabileceği son demir...hatta eşimin kordonu kesmesini istiyorum, ama eşim buna hazır değil :) belki o zamana kadar bu fikre de alışır...doğuma gireceği kesin ama..doğal doğumu destekleyen doktorlardan birinin takibindeydi, son ana kadar beklediler doğal doğum için, bir takım risklerden dolayı sezeryan olmuş.. ama tentene teması yapmışlar.. bu arada odadaki ışıklar da önemli..doğal da olsa, sezeryan da, odanın loş hale getirilmesi bebek için önemli, yavrucak karşısında bir anda spotları görünce çok korkuyormuş...

toist isterseniz cuma gunu başlayalım o zmana kadar katılmak isteyen arkadaslarda olur belki . örn 10 kişi olsak 4 tane düşer herbirimize bigündede bitiririz. ilk önce 41 tane toplu olarak hepimiz adına okuyalım eger devam etmek istersek kişiye dönelim ne dersiniz.

htcydmr cnm elif KK de sırlı ahrflerdendir ve Allahı ifade eder bu yüzden çocuklara konulmamalı der büyükler . çocuklara ağır geldiği söylenir ki alimlerin büyüklerin çocuklarında rastlanmaz bu isme . bir isim analizciside Zeynep lerin sanslı olmalarana karsın hayatta genelde ezildiklerini başkalarını cok düşündüğü için kendi hayatlarını pek yasayamadıklarını sölemişti naçizane . tabi dikkate alıp almamak size kalmış :)

Elbette Işıklarda önemli onu yapacak doktor hastane az bulunur sanırım . Önemli olan önce sağlık zaten ve hangisi olursa olsun keşke dememek .Keşkesiz doğum istiyoruz :) Ahmet Akkoca mı doktorun

yoğurdumu mayaladım yemek yapılacak öle zorlanıyorumki yemek ismi bulmaktan 3 erkeği doyurmak zor anacım :) AZCIK PİLAVIM VAR YANINA NE YAPSAM PÖÖÖÖÖÖF

Haklı olabilirsin .Zeynep ismini Peygamberimiz koyduğu için düşünüyordum sıcak geliyordu yani .Zor vallahi isim işi zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…