2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

geçmiş olsun bende gecen haftalarda faranjit oldum.ilk başlarda ilaç zarar verir diye ilaçsız atlatmak için direndim 2 hafta süründürdü beni antibiyotiksiz geçmiyor malesef ihmal eetme sende.altıma kaçırıyodum bende öksürürken dediğin gibi tuvaletten hemen sonra bile öksürünce yine kaçıyordu. hatta en son dedim çocugun suyu geliyor heralde ama şukur onunla alakalı değilmiş bu haftalarda öksürük Allah korusun erken doğumu tetikliyormuş onun için ilaçlarını ihmal etme çok geçmiş olsun Allah şifa versin ...

eline sağlık canım inşaAllah kirlettiğiniz günleriniz de gelir:)

maşaAllah minnakına canım:)

Merhaba kızlar bende bişey sormak istorum, iş görmezlik raporunu sgk anlaşmalı bir özel hastaneden alabiliyormuyuz acaba? yoksa devlet hastanesinemi gitmemiz gerek? bilen arkadaşlar yazarsanız çok sevinirim

özelden de alabiliyorsun, sgk anlaşması olması önemli..ben öyle yapacağım. hastaneye özellikle sormuştum..

@maeglin87 geçmiş olsun ,süpürge yapınca kasıklarımda ağrı oluyodu benimde oturdugum yerden kalkamıyodum ,kalçama ağrı giriyodu ayagımın üstüne basamıyodum bende uzun zaman önce devrettim eşime

canım senin hamilelikten cok idrar yollarında enfeksiyon yada iltihap vardır ve senin söylediğin genelde sistit'in baslangıcı dikkat et kendine bol bol su iç en az 2.5 litre içmen lazım

canım çok geçmiş olsun, kendine dikkat et, ev kirlensin bırak senden ve bebeğinden önemli,değerli değilki, hatta çamaşırı sererken bile eşlerinimizi beklemeliyiz ağır kaldırmamalıyız,çok eğilip kalkmamalıyız, hamileliğin balayı bitti son 3 ayımız, ilk aylarımız değil hatta daha dikkat etmeliyiz.neyseki bişeyin yokk bırak ev kirlensinnnn

canım bende hamileliğimin ilk 3 ayında ağır faranjit oldum seni anlayabiliyorum,maalesef ilaç kullanmadan geçmiyor, sana tavsiyem ilaçların içine bak,çünkü viks tarzı ilaçlar hamilerere pek önerilmiyor, hamiler için uygun olup olmamasına mutlaka dikkat et ben hatırlatmak istedim geçmiş olsun

canım senin hamilelikten cok idrar yollarında enfeksiyon yada iltihap vardır ve senin söylediğin genelde sistit'in baslangıcı dikkat et kendine bol bol su iç en az 2.5 litre içmen lazım
aynı şikayetler bende de vardı idrar örneğim tertemiz cıkmıstı karın içi basıncından da oluyormuş.

Aman dikkat et ariverciğim okadar sert mi çatptı sen o enerjiyi temizlikte kullanma yine de dikkatli ol derim ben.

Merhaba kızlar bende bişey sormak istorum, iş görmezlik raporunu sgk anlaşmalı bir özel hastaneden alabiliyormuyuz acaba? yoksa devlet hastanesinemi gitmemiz gerek? bilen arkadaşlar yazarsanız çok sevinirim
Merhaba canım özelden dr oluyor farketmez yani

Tabiki normalden korkuyorum alt taraf kesilecek diye sezeryane yöneliyoruz sezeryande kaç cm kaç kat kesiliyor bebeğe anneye zararları varmıdır hiç araştırmıyoruz . Sanıyoruz ki uyuyacağız uyanacaz bebek yanımda olcak ya sonra o uyuşukluk geçince ne olacak. Allah biliyor ya benimki kolay bir sezeryandi sonrasında çok korktuğum kadar ağrım olmadı ama çok anneden duydum baş ağrısından bebeği bile kucağıma alamadım yara yerimin ağrısından kalkamadım bebeğime hemen süt veremedim diyen.

En hayırlısindan normal istiyorum zamaninda olursa eğer korkmuyorum da hiç, sancim geldiginde Güle oynaya gidecegim eminim Yine de nasip tabii bakalm ne olcakkk
Gideceğin devlet hastanesi ise sancın düzene gidince git derim çünkü en kolay açılma evde oluyor ağrın gelince yürümek masaj yaptırmak duş almak çok iyi geliyormuş tabi hastane çok uzak değilse. düzenli aralıklarla gelince sancı o zaman doğumun daha kolay geçer. Allah yardmcımız olsun

normal hatta doğal doğum..çok isityorum inşallah herşey yolunda gider..
Sende bendensin bende doğal doğum istiyorum ya kımse beni ellemesin sancı sırasında yürüyebilrsem yürüyüm masaj yaptırıyım duşa gireyim istiyorum. İkide bir açılmaya bakmasınlar her geçen bakmasın istiyorum.Ayrıca sık sık açılmaya gerek yokmuş açılma tam olunca büyük tuvaletin geilyor gibi oluyormuş. Suni sancı kesinlikle kabul etmemeli doğumun akışını bozacak herhangi müdahele yapılmamalı. Var mı öyle hastane doktor ya :)

güle güle kullanın cnm cok hoşlar.
Canlar bizim yine kanamamız oldu. Doktora gittik sorun yok çok şükür. Ama ağrımız var.ağrı çeken var mı başka.
ben ben ben cnm 3.aydan beri ağrım var ama 5.ayda şiddetlendi son dr kontrolumuzde doğum kanalına girmiş niyeti bozmuş tetikte olun dedi dr . hayırlısı be gülüm 7ayımız bittiya cok sukur erkende gelirse zorda olsa sabredecez bekleyecez .dua edin bize .
aynı seyi bende yaptım ama 3hafta sonunda geçmeyince mecburen antibiyotik aldım . lakin işin kötüsü bnm kulağım tıkadı duymada sorunum yok ama bi dolgunluk cift duyma var cok rahatsız ediyo.
kızlar süpürge hareket ettirdiği kaslar bakımından hamileleri en cok zorlayan ev işi ilk bebeiğim düşükle sonuçlanmıştı bnm ikinciye hamile kalınca annem ozaman anlamasamda duyar duymaz süpürgeyi eline alırsan hakkımı helal etmem demişti . daha sonra dr kontrolumuzdede dr umuz süpürge kesinlikle yasak dedi ki biz bir şey demeden . o yüzden ben 3 hamileliğimdede süpürgeyi cok cok az kullandım.

leptontan girince daha cok yazıyor ve okuyorum ama tlf dan aynı olmuyo bundan sonra leptontan açacağım
bende dün erken doğum korkusuyla kuaföre gittim ağdaya biraz erken oldu ama napalım . keşke o dursunda zorda olsa tekrar giderim napalım :)

Allah biliyor ya ben sezeryandan çok korkuyorum zaten

Evet benimde kanamam olunca doktor süpürge yasak demişti. Başka ev işleri falan değil cam bile değil yani süpürge demişti :)

doktorunla bu isteklerini konuştun mu canım? bence o güveni vermezse başka doktor bakmalısın..ben öyle doktorların olduğuna inanıyorum.

Allah biliyor ya ben sezeryandan çok korkuyorum zaten
Bende korkuyorum ilkim sezeryan bunda hiç düşünmüyorum sezeryanı normal doğum yaptıran doktor arıyorum onun için Ankaraya gidip orada doğum yapacağım Allahım izin verirse inşallah yazarım buraya normal doğum hikayemi hayırlısı ile .Bu arada kimse itiraz etmesin sezeryanden sonra normal doğum olabiliryoe yapan arkadaş çok riski de var ama sezeryande de risk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…