- 5 Mart 2015
- 284
- 207
- 18
- 34
Yok yaptirmadim herkes zararli yaptirma dedi haftaya kontrolum var doktorda zorluyor yaptircan diyor sonuclarima falanda bakmadi haftaya kizacak kesin :)ewet sonuc temız cıktı 1 ay oluyor yaptıralı,sen yaptırdınmı
Bende yaptirmadim doktorum aclik tokluk kan tahlili bile vermedi o halde zorunlu kiliyordu haftaya ne diyecek bakalim yaptirmadigimi ogreninceben yaptırmadım doktorumda istemedi, ilk gebeliğimdede yaptırmamıştı ki ben 15 kilo aldım şimdiden, ona rağmen istemedi. Toplamda 4 kez açlık tokluk kan şekerime baktırdı, troidlerime baktırdı hepsi normal görünüyor belki o yüzden istememiştir bilemiyorum. Şeker yükleme testiyle ilgili herkesin kafası karışmış halde, kimi zararlı diyor kimide gerekli olduğunu savunuyor. Bencede son aylarda yapılması çok mantıklı değil, doğuma kalmış iki ay hamurlu ve şekerli gıdalar tüketmezsek bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum düşünmüyorum
Oyy cok guzel ya bende nisanda yikarim diorum ama dayanamayada bilirimCanım hassas 30 derecede 45 dk yıkadım . Bitirdikten sonra tekrar duruladim. Öpe koklaya astım :) :)
Olur canım haftaya gidicem zaten sorayım
Sevgili 2015 Mayıs anneleri. Bebek alışverişinizi tamamladınız mı? Ben ateşölçer almayı düşünüyorum iyi bişey olsun istiyorum bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim?
Kaca aldin tatlim bebde bakayim kotona oyle bsey bende istiyorumbnmkının var cnm bende cok arastırdım hep kolsuzdu kotonda buldu esım daha salı gunu aldık kol altında dugme gıbı bırsey var kol gırıyor ust kısmına gzl yanı foto olsa atardım
BEN ZARARI OLDUGUNA INANMIYORUM CANIM BNM DR DA YAPTIR DEDI BENDE YAPTIRDIMYok yaptirmadim herkes zararli yaptirma dedi haftaya kontrolum var doktorda zorluyor yaptircan diyor sonuclarima falanda bakmadi haftaya kizacak kesin :)
26 TL bak cnm ben maltepe kotonda beden bulamadım kadıkoy kotondan esım almıs bunuKaca aldin tatlim bebde bakayim kotona oyle bsey bende istiyorum
braun thermoscan 4020 aldım... kime sorduysam braun tavsiye etti..
iyiyz canım çok şükü. Toplu niyet edip paylaşalım dedik. Ismin ve kaç tane okuyabileceğini yazarsan ekleyebilirm listeye :)Kizlar mrrhqba herkesler iyi mi, yasin okuyorsunuz galiba, herkese ayri ayri mi okuyorsunuz bende okumak isterim,
Türkçe okuyanlar da var canım tabiki alırız kaçtane okuyacaksın :)ben yeni gördüm yasin okunacakmış kaçırdım mı bi de Arapçasını bilmiyorum Türkçe okunuşundan okusam olur mu beni de alınnnnnnnnnn adım meltem
Tabiki canım belli bi sayı vermedik herkes okuyabildiği kadarını okusun kalanı tamamlarız dedik :) maşallah canım darısı başımıza ismin ve kaç yasin okuyabileceğini söylersen ekleyelim hemen listeye :)toist ne güzel düşünmüşsün canım. geç mi kaldım bilmiyorum eğer tamamlanmadıysa ben de katılmak isterim. hatta hatim okursanız istediğiniz kadar cüz de alabilirim hafızlığım var hızlıca bitiririz.
iyiyz canım çok şükü. Toplu niyet edip paylaşalım dedik. Ismin ve kaç tane okuyabileceğini yazarsan ekleyebilirm listeye :)
Türkçe okuyanlar da var canım tabiki alırız kaçtane okuyacaksın :)
Tabiki canım belli bi sayı vermedik herkes okuyabildiği kadarını okusun kalanı tamamlarız dedik :) maşallah canım darısı başımıza ismin ve kaç yasin okuyabileceğini söylersen ekleyelim hemen listeye :)
Tabiki canım belli bi sayı vermedik herkes okuyabildiği kadarını okusun kalanı tamamlarız dedik :) maşallah canım darısı başımıza ismin ve kaç yasin okuyabileceğini söylersen ekleyelim hemen listeye :)
Ben de braun almayı düşünüyorum. Senin aldığın sadece kulaktn mı ölçüyor? bir de araştırdım medisaba ve berruer diye bir marka varmış sasdece sağlık ürünleri ürettiği için onlardan almamız daha iyi falan yazanlar olmuş kararsız kaldım. ben de braun thermoscan 6020 ye bakıyordum farkı ne ki acaba o daha pahalı
Tamam canım çiğdem miydi ismin
Fiyati da cok iyimis canim ya fotografini cekip atarmisin bakayim nasil oldugna ona gore bende bulayik hayatim26 TL bak cnm ben maltepe kotonda beden bulamadım kadıkoy kotondan esım almıs bunu
Bende braun aldim kulaktan olcer .makattan olcum ile kulak arasinda bir derece oynuyormusevet kulaktan ölçülüyor...kulak zarına gönderilen infrared ışınla ölçüm en doğru vücut sıcaklığını gösteriyormuş...bir de makattan bakılanlar var en gerçekçi olarak ama ben kızımı onunla rahatsız etmek istemiyorum..ben de farklarına baktığımda genel olarak, önceki kayıt miktarının farklı olmasının olduğunu görmüştüm...benim aldığım modelde son ölçüm hafızada kalıyor, diğerlerinde son 5 kayıda kadar artıyordu sanırım ben sonuncu yeter diye düşündüm...bir de ekranları felan daha büyük belki ondan daha pahalı...4020 de kulağa doğru oturunca sesli uyarısı var, bir önceki modeli 3020 de bu uyarı yok..
Canım ben de istiyorum normal doğumu ya ama tüm Doktorlar korkutuyor beni işte iç dikişlerin yırtılır.yok bebek ölür falan diye.her gittiğim doktora da soruyorum olurmu diye ama olmaz diyorlar.Off acaba diyorum sancıyla açılmayla gitsem doğurtmazlar mı ya???Bende korkuyorum ilkim sezeryan bunda hiç düşünmüyorum sezeryanı normal doğum yaptıran doktor arıyorum onun için Ankaraya gidip orada doğum yapacağım Allahım izin verirse inşallah yazarım buraya normal doğum hikayemi hayırlısı ile .Bu arada kimse itiraz etmesin sezeryanden sonra normal doğum olabiliryoe yapan arkadaş çok riski de var ama sezeryande de risk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?