2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim yikama filesinde mi yikadin butun esyalari cocugumun poset icinde gordukce oyle sinirlerim bosuluyo aslinda benimde hastane cantasina neler koydun canim

İyi akşamlar arkadaşlarım :) AdaisyLove ciğim bende senin gibi dün dayanamayıp bebişimin kıyafetlerini yıkadım :) nisan ayını bekleyemedim. Hepimiz zamanında alırız inşallah bebişlerimizi, güle güle giydiririz cicilerini... toist ciğim ne güzel düşünmüşsünüz okumayı. Ben az önce gördüm. Eğer geç kalmadıysam bende size katılıp okumak isterim.

Canim yikama filesinde mi yikadin butun esyalari cocugumun poset icinde gordukce oyle sinirlerim bosuluyo aslinda benimde hastane cantasina neler koydun canim
Yukaridakileri koydum canım. Sanki fazla oldu çanta doldu ya :)
Yok canım filede yikamadim

Kızlar son aya bırakmayı düşünenler hiç birakmasin. Inanin çok yorucu onumu görmüyorum şu an. Daha diğer kıyafetler var. Yavaş yavaş yapacam

Canım 10 da duası yapılacak o zamana kadar okuyabilirsen oku geç kalmadın yani merak etme

Bu yazdiklarina gore bende ayirdim canim hatane cantasina konulcaklari yikayayim hic olmazsa dedigin gbi

Bide sizlere bişey sorucaktım kaban mont va ne giyiyorsunuz,bişey aldınızmı yoksa olanlamı idare ediyorsunuz
Canim ben de olanla idare ediyorum.burda daha havalar cok isinmadi ama buyuk sal atki gibi biseyim var, onunla gobegimi orterek giyiyorum kabanimi. Istersen su panco tarzi seylerden al derim. Ama onlar da sicak tutuyor mu bilmiyorum ama en azindan dogumdan sonra da giyebilisin. Ben sundan aldim, ama daha giymeye baslamadim.

http://www.n11.com/mevsimlik-kadin-mont-panco-kaban-trenckot-giyim-P28645609

Bu arada fiyati burda cok daha ucuzaydi, kargoyla birlikte 16 dolara geldi.

Kizlar benim gun icinde karnim tas gibi sert oluyor felaket geriliyor sabah normal olmus oluyor ama gunduz yine ayni bu durum beni korkutuyor bilgisiolan varmi

KIZLAR ISMINIZ VE KAÇ TANE İSTEDİĞİNİZ LAZIM

Niyet şu şekilde olabilir demiş arkadaşımız @tuubaa60
arkadaşlar kalbimizden geçen tüm güzel dualar niyetiyle başlayalım ama başta hayırlı evlat olmaları kolay hamilelik gecirmemızi kolay ve sağlıklı bi şekilde doğum yapıp hayırlısıyla evlatlarimıza kavuşmayı bide erken doğum riski olanlarimiz için sifalar dileyerek başlayabiliriz bunlar sadece örnek kızlar gonlumuzden başka ne geçerse hepsi için niyetlenelim inşaatlar uzun oldu k. Bakmayın

1. E elf21 2 tane ELİF
2. G gldnozdmr 2 tane GÜLDEN
3. dilek2912 1 tane DİLEK
4. duailemutluluk 1 tane DİLAY
5. Mytwin 3 tane DİLARA
6. @maeglin87 2 tane BETÜL
7. egemenhalit 2 tane. FATMA
8. Y yagmur4 2 tane YAĞMUR
9. Meleklerim20 1 tane. FATMA
10. martagon 1 tane. FİLİZ
11. esra51 2 tane ESRA
12. Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
13. yussem 2 tane SEMRA
14. E eysan
15. emirgul 2 tane AYŞEGÜL
16. krbiber 1 tane BURCU
17. htcydmr
18. @tuubaa60 3 tane TUĞBA
19. toist 2 tane. TUBA
20. countryrose 2 tane GİZEM
21. @SABIRRRRRRRRR 5 tane FİLİZ
22. B buket16 2 tane BUKET
23. kntsz 1 tane GÜLŞAH
24. D dogan35 2 tane HALİME
25. L Loafer 1 tane ÖZLEM
26. hakus 3 tane ÖZNUR
27. gokceneboz 1 tane GÖKÇE. Sonra okuyacak.
28. asya04 2 tane SÜMEYYE
29. dior34
30. BurcuMelek BURCU
31. safakmeley MELTEM
32. @Yagmur Eslem 2 tane ÇİĞDEM
33. berree ELİF
34. aycicegi10 1 tane. MELTEM
35. NurrBanuu 5 tane HILAL
36. merhabahayatt 3 tane FERİDE
37. Myhsa 1 tane SEMA
38. ragy
39. O oben84

Son düzenleme:
Canim adim feride simdilik 3 yaz okuyunca tekrar ekletirim olur mu

2 Tane benim canim

Aaayy ben simdi gordum kizlar Betül 2 tane

toist canım ben de 1 tane okudum,yetiştim sanırım :) Adım sema bu arada. Allah şimdiden kabul etsin dualarımızı.
Tamamdır kızlar ekledim sizleri de. ragy çim seni de ekleyebilirim sonrakilere katılırsın :)

Kizlar benim gun icinde karnim tas gibi sert oluyor felaket geriliyor sabah normal olmus oluyor ama gunduz yine ayni bu durum beni korkutuyor bilgisiolan varmi

Benim de aynı durum ve gittikçe artıyor şiddeti. Bugün çok az hareket etti bebek moralim bozuldu. Ve dediğin gibi semsert karnım pazartesi randevum inşallah bir sorun çıkmaz

Kızlar okuyandan da okuyamayandan da Allah razı olsun. Inşallah kabul olur. Ben hepimize niyet okudum zaten. Diğer arkadaşlar da öyle yapmıştır eminim. Katılmak isteyenler isim ve sayı belirtirse her gün okucaz

Bir de ismi söyleyip yazılmayıan var mı. Gözümden kaçmış olabilir.

Allah kabul etsin kızlar.ben gördüm ama okuyamazsam diye bişey diyemedim.malum Grip var nefesi zor alıp veriyorum.siz okuyun ama ne güzel ya.maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…