Canim yikama filesinde mi yikadin butun esyalari cocugumun poset icinde gordukce oyle sinirlerim bosuluyo aslinda benimde hastane cantasina neler koydun canimCanım ben de nisanda yikicam diyordum zevkli olduğu kadar da yorucu bence agirlasmadan yıka. Ben hastane çantasına koyacaklarimi yıkadım sadece birazdan utuleyip çantaya yerlestiricem . Kalanları da sonra yikicam artık canım yoruldum bugün :)
walla benim 2 ay once falan sut geldı. dr u aradım. o da normal bu haftalarda ama yıne de cok akmaması lazım dedı. önleyecek tek husus da gogus uçlarının uyarılmasıymış. lansinoh onerdı. banyodan sonra azıcık sur dedı. nemlendırılmesı adına. ben de o zamandan berıdır haftada bır ıkı kere suruyorum. tam kesılmedı yıne bı kac damla goruyorum bazen ama cok da sallamıyorum. gogsumu sıkıştırmamaya dıkkat edıyorum. oyle kı gece yatış cok zor oluyor. sola donuk yatışta kolum karnımda olsa oglus vuruyor yukarı alıyorum göğsüm sıkışıyor en son kafamın uzerıne koyuyorum sacma sapan bı yatış seklı oluyor anlayacağınız :)
canım lansınosh kremını cok erken baslamıssın kendı kullanım seklınde bıle 32 cı haftadan surulmesı onerılıyor,erken doguma neden oldugu ıcın
5 tane ağız Mendili
2 tane önlük
3 tane Kolsuz çıt citli bady
2 tane yarım kol çıt çıtli bady
2 tane uzun kol çıt çıtli bady
2 tane 5 li hastane çıkışı
2 tane alt pijama
1 tane takım pijama
4 tane çorap
Bez ve ıslak Mendili almadım daha haftaya alırım
Bir kalın battaniye
Iki tane de penye örtü koyacam.
Eksik veya fazla varsa söyleyin kızlar
Yukaridakileri koydum canım. Sanki fazla oldu çanta doldu ya :)Canim yikama filesinde mi yikadin butun esyalari cocugumun poset icinde gordukce oyle sinirlerim bosuluyo aslinda benimde hastane cantasina neler koydun canim
Canım 10 da duası yapılacak o zamana kadar okuyabilirsen oku geç kalmadın yani merak etmeİyi akşamlar arkadaşlarım :)AdaisyLove ciğim bende senin gibi dün dayanamayıp bebişimin kıyafetlerini yıkadım :) nisan ayını bekleyemedim. Hepimiz zamanında alırız inşallah bebişlerimizi, güle güle giydiririz cicilerini... toist ciğim ne güzel düşünmüşsünüz okumayı. Ben az önce gördüm. Eğer geç kalmadıysam bende size katılıp okumak isterim.
Bu yazdiklarina gore bende ayirdim canim hatane cantasina konulcaklari yikayayim hic olmazsa dedigin gbiYukaridakileri koydum canım. Sanki fazla oldu çanta doldu ya :)
Yok canım filede yikamadim
Kızlar son aya bırakmayı düşünenler hiç birakmasin. Inanin çok yorucu onumu görmüyorum şu an. Daha diğer kıyafetler var. Yavaş yavaş yapacam
Canim ben de olanla idare ediyorum.burda daha havalar cok isinmadi ama buyuk sal atki gibi biseyim var, onunla gobegimi orterek giyiyorum kabanimi. Istersen su panco tarzi seylerden al derim. Ama onlar da sicak tutuyor mu bilmiyorum ama en azindan dogumdan sonra da giyebilisin. Ben sundan aldim, ama daha giymeye baslamadim.Bide sizlere bişey sorucaktım kaban mont va ne giyiyorsunuz,bişey aldınızmı yoksa olanlamı idare ediyorsunuz
Canim adim feride simdilik 3 yaz okuyunca tekrar ekletirim olur mu
2 Tane benim canim
Aaayy ben simdi gordum kizlar Betül 2 tane
İyi akşamlar arkadaşlarım :)AdaisyLove ciğim bende senin gibi dün dayanamayıp bebişimin kıyafetlerini yıkadım :) nisan ayını bekleyemedim. Hepimiz zamanında alırız inşallah bebişlerimizi, güle güle giydiririz cicilerini... toist ciğim ne güzel düşünmüşsünüz okumayı. Ben az önce gördüm. Eğer geç kalmadıysam bende size katılıp okumak isterim.
Tamamdır kızlar ekledim sizleri de.toist canım ben de 1 tane okudum,yetiştim sanırım :) Adım sema bu arada. Allah şimdiden kabul etsin dualarımızı.
Kizlar benim gun icinde karnim tas gibi sert oluyor felaket geriliyor sabah normal olmus oluyor ama gunduz yine ayni bu durum beni korkutuyor bilgisiolan varmi
Ismini ekleyeyim canım bir dahakine katılırsın. :)Allah kabul etsin kızlar, ben yeni gördüm yetisemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?