- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
ben hamile klmadan öncede 1-2 defa denk gelmiştim oyüzden pek önemsemedm sutmuydu acaba ama bildiğin sapsarı bişeydi
bende panço gibi bişey düşündüm ama çoğunun kolu yok pelerin gibi vazgeçtim sonra
Tamam canım isim burcu mu :)
Sen dün sormuştun sanırım canım Türkçe katılanlar var sen de istersen katılabilirsin :)
Bide sizlere bişey sorucaktım kaban mont va ne giyiyorsunuz,bişey aldınızmı yoksa olanlamı idare ediyorsunuz
bir yerlerde meme ucunu uyararak erken doğuma neden olabilir diye okudum, ondan cesaret edip başlayamadım...ama doğumdan 2 ay önce başlayan arkadaşım var..doğumu da erken falan olmadı...doktoruma soracağım 34. hafta öyle başlayacağım...istersen sen de sor..
Bide sizlere bişey sorucaktım kaban mont va ne giyiyorsunuz,bişey aldınızmı yoksa olanlamı idare ediyorsunuz
kızlar o krema lansınosh gogus ucu ıcın olan kendı ıcnde bıle yazılmıs 32 cı haftadan sonra baslanması tavsıye edılır,erken dogumu tetıklıyor.Jokerde ya da e bebekte ınternet sıtesınde kremın ustune basınca acılıyor ne zaman kullanılması gerek falan yazılımıs haberınız olsun
Ayy merak ettim valla ama yakında koton var gidebilirsem bakmak isterim,fiyatı ne kadarmış canımbnmkının var cnm bende cok arastırdım hep kolsuzdu kotonda buldu esım daha salı gunu aldık kol altında dugme gıbı bırsey var kol gırıyor ust kısmına gzl yanı foto olsa atardım
En güzeli aslında,bende düşünüyorumda boyları kısaeşimin montunu giyiyorum bir süredir :)
dr benim açlık şekerime ve 3 aylık geriye dönük şekerime baktı kan tahliliyle anormal bişey görürsek yükleme yaparız dedi.tahlillerde normal çıkınca gerek yok yükleme yapmaya dedi.bende yaptırmadımSeker yuklemesi yaptirdiniz mi doktor bir hafta once gittigimde yaptir dedi bende istemiyordum yaptirmadim.
Ayy merak ettim valla ama yakında koton var gidebilirsem bakmak isterim,fiyatı ne kadarmış canım
bende sana onu diyecektim.iki kere durulama yap mutlaka.o granür sabunun kurtçuk gibi taneleri var ya,yapışıp kalıyor çamaşırlarda.bende almıştım ama kullanamadım .sonra dalinin sıvı detejanını almıştım.Oh ne güzel caim evet ütülenıyo deterjan olarak ben hacışakir gıranül sabun aldglm içinde kgmyasal yokmus onun düsün yani annem bebekken benim giysilerimı onla yıkarmş şimdı bende kızimınkileri yikixorum ne güzel bide sabun kalıntısı kalmasin dixe 2kerf durulama yaptım
bende sana onu diyecektim.iki kere durulama yap mutlaka.o granür sabunun kurtçuk gibi taneleri var ya,yapışıp kalıyor çamaşırlarda.bende almıştım ama kullanamadım .sonra dalinin sıvı detejanını almıştım.
26 tl'mı nasıl bişeyki bu canım incemi,çok uygunmuş fiyatı26 tl cnm yarın atarım fotosunu unutmassam cekım
ewet cnm oyle cok kalın bırsey deıl bu zamnlarda cok soguk yoksa gıyılır bısey o kdr arastırdım yoktu bır bunu buldu esım aldı hmn26 tl'mı nasıl bişeyki bu canım incemi,çok uygunmuş fiyatı
Yok canım onu gece 10 civarı yaptık. yaptık tamamdır ekliyorum :)Canım adım öznur 3tane alayım ben Akşama kadar demi süresi
As canım istersen ekleyeyim gelirse okursun.Selamun Aleyküm kızlar,uzun zamandır girmiyodum herkes iyidir inşaallah.Doğum çantalarını hazırlamaya başladı bazı arkadaşlar sanırım,ben önümüzdeki ay hazırlamayı düşünüyorum kısmetse,sezeryan olacağı için doğum tarihimizde belli oldu Allahın izniyle,toist cim dua toplanıyor sanırım,katılmak isterdim ama dünden beri sular kesik bugün gelicek ama kaçta gelir beli siz
Ben de pelerin kaban var sıcak olunca da feracemi giyiyorum canımBide sizlere bişey sorucaktım kaban mont va ne giyiyorsunuz,bişey aldınızmı yoksa olanlamı idare ediyorsunuz
Tamam canım çiğdem miydi ismincanım banada 2 tane yazar mısın
Allah kabul etsin tatlım ekliyorum tamameksik olursa yazarım sana.toist cnm ben sabah nazımının ardından 2 tane okudum...
adım fatma listeye ekle cnm..
tam bi düzene binsin liste oluşsun ben 2 okurum dedim ama kaçtane eksik kalırsa bana verebilirsin..
ALLAH kabul etsin..
toist bende okudum canım,Allah kabul etsin niyetimizi inş,sanada bir kez daha teşekkürler böyle bir şeye vesile olduğun için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?