2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

walla benim 2 ay once falan sut geldı. dr u aradım. o da normal bu haftalarda ama yıne de cok akmaması lazım dedı. önleyecek tek husus da gogus uçlarının uyarılmasıymış. lansinoh onerdı. banyodan sonra azıcık sur dedı. nemlendırılmesı adına. ben de o zamandan berıdır haftada bır ıkı kere suruyorum. tam kesılmedı yıne bı kac damla goruyorum bazen ama cok da sallamıyorum. gogsumu sıkıştırmamaya dıkkat edıyorum. oyle kı gece yatış cok zor oluyor. sola donuk yatışta kolum karnımda olsa oglus vuruyor yukarı alıyorum göğsüm sıkışıyor en son kafamın uzerıne koyuyorum sacma sapan bı yatış seklı oluyor anlayacağınız :)

Bide sizlere bişey sorucaktım kaban mont va ne giyiyorsunuz,bişey aldınızmı yoksa olanlamı idare ediyorsunuz

ben almadım hala eskısını gıyıyorum Allahtan havalar yumuşadı. nisanda da gerek kalmaz herhalde kabana. mayısta zaten evdeyiz:)

doktorunuza danışmada fayda var. ben 21. haftadan berı haftada 1-2 kere azcık azcık suruyorum uçlarına. doktor tavsıyesı uzerıne. ama benım nedenım çatlak onlemesı degıl sut gelmesiydı.

bnmkının var cnm bende cok arastırdım hep kolsuzdu kotonda buldu esım daha salı gunu aldık kol altında dugme gıbı bırsey var kol gırıyor ust kısmına gzl yanı foto olsa atardım
Ayy merak ettim valla ama yakında koton var gidebilirsem bakmak isterim,fiyatı ne kadarmış canım

toist cnm ben sabah nazımının ardından 2 tane okudum...
adım fatma listeye ekle cnm..
tam bi düzene binsin liste oluşsun ben 2 okurum dedim ama kaçtane eksik kalırsa bana verebilirsin..
ALLAH kabul etsin..

Seker yuklemesi yaptirdiniz mi doktor bir hafta once gittigimde yaptir dedi bende istemiyordum yaptirmadim.
dr benim açlık şekerime ve 3 aylık geriye dönük şekerime baktı kan tahliliyle anormal bişey görürsek yükleme yaparız dedi.tahlillerde normal çıkınca gerek yok yükleme yapmaya dedi.bende yaptırmadım

bende sana onu diyecektim.iki kere durulama yap mutlaka.o granür sabunun kurtçuk gibi taneleri var ya,yapışıp kalıyor çamaşırlarda.bende almıştım ama kullanamadım .sonra dalinin sıvı detejanını almıştım.

ben dalan roxy aldım , haci sakir daha mı iyi ki

hacı şakir, beyaz sabun sonuçta,daha doğal olabilir.ama dediğim gibi bol bol durulamak gerekiyor.bir kere yıkasak neyse de sık sık çamaşır yıkanıyor doğumdan sonra uğraşamadım ben. dalinin sıvı deterjanını aldım

toist bende okudum canım,Allah kabul etsin niyetimizi inş,sanada bir kez daha teşekkürler böyle bir şeye vesile olduğun için :)

Selam annîşller brn 2014 ekim annesym hepinizn bebişi hayrlı olsun elimde tiny lıve dönence var inanın iki kere kullandımm oğlum pek îlgilenmedi bende zorlamadım satmayı düşünüyorum piyasa fiyatı 80-90 cüvarı ben 60-65 tl ye vericem ankaradayım düşünen olursa msj atın fotoda koyabiltm daha kutusu bile duruyor

Canım adım öznur 3tane alayım ben Akşama kadar demi süresi
Yok canım onu gece 10 civarı yaptık. yaptık tamamdır ekliyorum :)

As canım istersen ekleyeyim gelirse okursun.

Bide sizlere bişey sorucaktım kaban mont va ne giyiyorsunuz,bişey aldınızmı yoksa olanlamı idare ediyorsunuz
Ben de pelerin kaban var sıcak olunca da feracemi giyiyorum canım

canım banada 2 tane yazar mısın
Tamam canım çiğdem miydi ismin

toist cnm ben sabah nazımının ardından 2 tane okudum...
adım fatma listeye ekle cnm..
tam bi düzene binsin liste oluşsun ben 2 okurum dedim ama kaçtane eksik kalırsa bana verebilirsin..
ALLAH kabul etsin..
Allah kabul etsin tatlım ekliyorum tamameksik olursa yazarım sana.

toist bende okudum canım,Allah kabul etsin niyetimizi inş,sanada bir kez daha teşekkürler böyle bir şeye vesile olduğun için :)

Allah kabul etsin canım rica ederim hepimizin benişine ve bize yarasın inşallah :)

KIZLAR ISMINIZ VE KAÇ TANE İSTEDİĞİNİZ LAZIM

Niyet şu şekilde olabilir demiş arkadaşımız @tuubaa60
arkadaşlar kalbimizden geçen tüm güzel dualar niyetiyle başlayalım ama başta hayırlı evlat olmaları kolay hamilelik gecirmemızi kolay ve sağlıklı bi şekilde doğum yapıp hayırlısıyla evlatlarimıza kavuşmayı bide erken doğum riski olanlarimiz için sifalar dileyerek başlayabiliriz bunlar sadece örnek kızlar gonlumuzden başka ne geçerse hepsi için niyetlenelim inşaatlar uzun oldu k. Bakmayın

1. E elf21 2 tane ELİF
2. G gldnozdmr 2 tane GÜLDEN
3. dilek2912 1 tane DİLEK
4. duailemutluluk 1 tane DİLAY
5. Mytwin 3 tane DİLARA
6. @maeglin87
7. egemenhalit 2 tane. FATMA
8. Y yagmur4
9. @asikiz2020 1 tane. FATMA
10. martagon 1 tane. FİLİZ
11. esra51 2 tane ESRA
12. Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
13. yussem 2 tane SEMRA
14. E eysan
15. emirgul 2 tane AYŞEGÜL
16. krbiber 1 tane BURCU
17. htcydmr
18. @tuubaa60 3 tane TUĞBA
19. toist 2 tane. TUBA
20. countryrose 2 tane GİZEM
21. @SABIRRRRRRRRR 5 tane FİLİZ
22. B buket16 2 tane BUKET
23. kntsz 1 tane GÜLŞAH
24. D dogan35 2 tane
25. L Loafer 1 tane ÖZLEM
26. hakus 3 tane ÖZNUR
27. gokceneboz 1 tane GÖKÇE. Sonra okuyacak.
28. asya04 2 tane SÜMEYYE
29. dior34
30. BurcuMelek BURCU
31. safakmeley MELTEM
32. pandora1903 2 tane
33. berree ELİF

Kizlar mrrhqba herkesler iyi mi, yasin okuyorsunuz galiba, herkese ayri ayri mi okuyorsunuz bende okumak isterim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…