2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biz ciktik hastaneden... hersey yolundaymis cok sukur :) 1510 gr 40 cm olmus dogum pozisyonunu almis oyle diyince nasil korktum normal yapacak gibi gorunuyosun dedi
Maşallah size :) Ne güzel bu iyi bir haber korkmamalısın bence :)

Buda süslediğim takım
Çok güzel olmuş eline emeğine sağlık, sağlıkla doğsun da giysin inşallah :)

Kızlar bebişin kıyafetlerini astım. Ne güzel görünüyor lar yaaaa :) :)
Ayrıca dalini çok beğendim hiç deterjan bırakmadı. Kokusu da çok yok. Ayrıca renkler birbirine karışmadi beyaz da vardı arasında deryaizm merak ediyordun canım :)

Amin bebeim cumlemizinkini

Canim kac derecede ve hangi programda yikadin

Arkadaşlar butik bebeden alış veriş yapan oldu mu acaba. Hangi markalardan aldınız kumaşlar nasıl. Ben internetten daha hiç alışveriş yapmadım da. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
benım ılk kez geldı dun butıkbebeden kızıma toka corap,ve patık toka takımı sıparıs etmıstım.Ay cok hosuma gıttı kuması falan cok kalıtelı bı de el ısıymıs ben hıc bılmıyordum el ısı oldugunu cok guzeldı ama

Simdiden baslasak bişey olur mu canım.

bir yerlerde meme ucunu uyararak erken doğuma neden olabilir diye okudum, ondan cesaret edip başlayamadım...ama doğumdan 2 ay önce başlayan arkadaşım var..doğumu da erken falan olmadı...doktoruma soracağım 34. hafta öyle başlayacağım...istersen sen de sor..

Selamun Aleyküm kızlar,uzun zamandır girmiyodum herkes iyidir inşaallah.Doğum çantalarını hazırlamaya başladı bazı arkadaşlar sanırım,ben önümüzdeki ay hazırlamayı düşünüyorum kısmetse,sezeryan olacağı için doğum tarihimizde belli oldu Allahın izniyle, toist cim dua toplanıyor sanırım,katılmak isterdim ama dünden beri sular kesik bugün gelicek ama kaçta gelir beli siz

Bide sizlere bişey sorucaktım kaban mont va ne giyiyorsunuz,bişey aldınızmı yoksa olanlamı idare ediyorsunuz

kızlar o krema lansınosh gogus ucu ıcın olan kendı ıcnde bıle yazılmıs 32 cı haftadan sonra baslanması tavsıye edılır,erken dogumu tetıklıyor.Jokerde ya da e bebekte ınternet sıtesınde kremın ustune basınca acılıyor ne zaman kullanılması gerek falan yazılımıs haberınız olsun

Canim kac derecede ve hangi programda yikadin
Canım hassas 30 derecede 45 dk yıkadım . Bitirdikten sonra tekrar duruladim. Öpe koklaya astım :) :)
Olur canım haftaya gidicem zaten sorayım

Bide sizlere bişey sorucaktım kaban mont va ne giyiyorsunuz,bişey aldınızmı yoksa olanlamı idare ediyorsunuz
Slm canım sen nerelerdesin bakıyım :) hiç yoksun bu aqada ben olanlarla idare edhyorum üzerine şal, panço alıyorum cünki aqtik duğmeleri kapanmıyo kabanımın şurda bişey kakmadı nede olsa :)

eski kabana sıgmaya çalısıyoruz bizde

az kaldı diye almak istemedim zaten havalarda ısındı gerçi pazar günü balkanlardan kar geliyormuş ama yapcak bişey yok evin onunden arabaya binip işyerinn önünde iniyorm .

Slm canım sen nerelerdesin bakıyım :) hiç yoksun bu aqada ben olanlarla idare edhyorum üzerine şal, panço alıyorum cünki aqtik duğmeleri kapanmıyo kabanımın şurda bişey kakmadı nede olsa :)
benden fazla benim kız kullanıyor telefonu banada internet falan kalmıyor akşamlarında erkenden bayılıyorum zaten, baya ağırlaştık artık galiba,benim kabanında önü patlıcak gibi rahatsız oluyorum o görüntüden,ama iki ay içinde bişey almaya deymez diye düşündüm bende idare edeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…