- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
Maşallah size :) Ne güzel bu iyi bir haber korkmamalısın bence :)Biz ciktik hastaneden... hersey yolundaymis cok sukur :) 1510 gr 40 cm olmus dogum pozisyonunu almis oyle diyince nasil korktum normal yapacak gibi gorunuyosun dedi
Çok güzel olmuş eline emeğine sağlık, sağlıkla doğsun da giysin inşallah :)Buda süslediğim takım
Evet tatlım BurcuTamam canım isim burcu mu :)
Sen dün sormuştun sanırım canım Türkçe katılanlar var sen de istersen katılabilirsin :)
Amin bebeim cumlemizinkiniMaşallah canım boyuna posuna. ne güzel işte korkma bebişin uslu Dönmesi gereken zamanda dönmüş. :) benimki hala yan takılıyor
Tamam esracım yazıyorum :)
Hemen yazıyorum canım herkese yer var :)) isim Gökçe mi :)
Tamam burcucum ekliyorum 1 tane :) onu gece yaparız olmadı çünkü baya kişi çalışıyor :)
Estağfirullah ya olur mu öyle şey imanla paranın kimde olduğu belli olmazmış :) sen de istersen türkçe oku canım öyle yapanlar var
Hemen ekliyorum Sümeyye :)
Allah kabul etsin maşallah :)
Allah kabul etsin tatlım :)
Tamam filizcim hemen ekliyorum :)
Tabiki seve seve kaçtane okuyabilirsiniz? Bir de isminiz lazım toplu dua için.
Maşallah tatlım :)
Evet canım isteyen arttırabilir Allah kabul etsin inşallah :)
Bir de Tuba'cım arkadaşlar çalışıyorlar. Ben izinde olunca düşünemedim duayı 10 gibi yapsak herkese uyar mı sen yapar mısın duasını :)
Canim kac derecede ve hangi programda yikadinKızlar bebişin kıyafetlerini astım. Ne güzel görünüyor lar yaaaa :) :)
Ayrıca dalini çok beğendim hiç deterjan bırakmadı. Kokusu da çok yok. Ayrıca renkler birbirine karışmadi beyaz da vardı arasındaderyaizm merak ediyordun canım :)
benım ılk kez geldı dun butıkbebeden kızıma toka corap,ve patık toka takımı sıparıs etmıstım.Ay cok hosuma gıttı kuması falan cok kalıtelı bı de el ısıymıs ben hıc bılmıyordum el ısı oldugunu cok guzeldı amaArkadaşlar butik bebeden alış veriş yapan oldu mu acaba. Hangi markalardan aldınız kumaşlar nasıl. Ben internetten daha hiç alışveriş yapmadım da. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Simdiden baslasak bişey olur mu canım.
kızlar o krema lansınosh gogus ucu ıcın olan kendı ıcnde bıle yazılmıs 32 cı haftadan sonra baslanması tavsıye edılır,erken dogumu tetıklıyor.Jokerde ya da e bebekte ınternet sıtesınde kremın ustune basınca acılıyor ne zaman kullanılması gerek falan yazılımıs haberınız olsunbir yerlerde meme ucunu uyararak erken doğuma neden olabilir diye okudum, ondan cesaret edip başlayamadım...ama doğumdan 2 ay önce başlayan arkadaşım var..doğumu da erken falan olmadı...doktoruma soracağım 34. hafta öyle başlayacağım...istersen sen de sor..
Canım hassas 30 derecede 45 dk yıkadım . Bitirdikten sonra tekrar duruladim. Öpe koklaya astım :) :)Canim kac derecede ve hangi programda yikadin
Olur canım haftaya gidicem zaten sorayımbir yerlerde meme ucunu uyararak erken doğuma neden olabilir diye okudum, ondan cesaret edip başlayamadım...ama doğumdan 2 ay önce başlayan arkadaşım var..doğumu da erken falan olmadı...doktoruma soracağım 34. hafta öyle başlayacağım...istersen sen de sor..
ben hamile klmadan öncede 1-2 defa denk gelmiştim oyüzden pek önemsemedm sutmuydu acaba ama bildiğin sapsarı bişeydiBNMDE SARI BISEY GELDI HATTA SUT BUMU DEDIM EGER BUYSA YAVRUMA YAZIK DIYE DUSUNUODUM :)
Ben olanla idare ediyorum canım onu kapanmıyor ama zaten havalar ısındı artıkBide sizlere bişey sorucaktım kaban mont va ne giyiyorsunuz,bişey aldınızmı yoksa olanlamı idare ediyorsunuz
Slm canım sen nerelerdesin bakıyım :) hiç yoksun bu aqada ben olanlarla idare edhyorum üzerine şal, panço alıyorum cünki aqtik duğmeleri kapanmıyo kabanımın şurda bişey kakmadı nede olsa :)Bide sizlere bişey sorucaktım kaban mont va ne giyiyorsunuz,bişey aldınızmı yoksa olanlamı idare ediyorsunuz
@yussem cim makbul olan arapça olandır ama latince de okunabilir herse
çok şeker olmuş güle güle giysin bebişin :)Buda süslediğim takım
Bide sizlere bişey sorucaktım kaban mont va ne giyiyorsunuz,bişey aldınızmı yoksa olanlamı idare ediyorsunuz
eski kabana sıgmaya çalısıyoruz bizdeBide sizlere bişey sorucaktım kaban mont va ne giyiyorsunuz,bişey aldınızmı yoksa olanlamı idare ediyorsunuz
benden fazla benim kız kullanıyor telefonu banada internet falan kalmıyorSlm canım sen nerelerdesin bakıyım :) hiç yoksun bu aqada ben olanlarla idare edhyorum üzerine şal, panço alıyorum cünki aqtik duğmeleri kapanmıyo kabanımın şurda bişey kakmadı nede olsa :)
bende panço gibi bişey düşündüm ama çoğunun kolu yok pelerin gibi vazgeçtim sonraben sımdılık olanı gıyıyorum ama onu kapanmıyor :) ben panco aldım ılık havlarda onu gıycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?