- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
Kendini sıkmışındir ondan acımıştır canım kendini çok fazla kasma zorlama yaniKızlar ilişkiye giriyor musunuz hâlâ. Ben bugün deneyim dedim. Ölüyorum sandım çok acidi ilk gece gibi. .
Canım ben burada ki sayı ve isimlere göre duayi yapıyorum Allah cumlemızin niyetlerini kabul etsin insaallah :)
Allah okuyanlardan da, sebep olanlardan da razı olsun! İnşallah bu sevaba, burada bebek bekleyen herkes nail olmuştur. Dilim döndüğünce bir kaç şey yazmak istedim.
Allahım!
Okumuş olduğumuz Yasin-i Şerifi yüce katında kabul eyle.
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik. Yüce katında kabul eyle!
Yüce Allah’ım!
Yasinin şifasını bize ver. Kalbimizi senin ve habibinin sevgisiyle doldur. Dünyamızı ve ahiretimizi hayırlı eyle.
Allah'ım!
Burada bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip et. Evlatlarımızı bize bağışla. Sen yolcunun, çaresizin, hamilenin, sana içtenlikle el açan herkesin duasını duyansın, kabul edensin. Bizim de dualarımızı kabul et. Bizi sıkıntılarımızdan uzaklaştır. Hepimize kolay doğumlar nasip et. Hayırlı bir anne olmayı nasip et. Evlatlarımızın doğumuyla bizim de yeniden doğmamızı nasip et! Günahlarımızı bağışla. Amin.
Ay ne güzel ya hayırlı haberlerle gel inşallah kaçta randevun :)iyi geceler kızlar :)Yarın sabah kızımı göreceğimmm, çok özledim 1 ay olduBu arada yasin okuyan okumayan tüm annnelerimiz bebişlerini sağlıkla alsın kucağına inşallah, herşey istediğimiz,hayal ettiğimiz gibi olsun
Kendini kastiysan olmustur tatlimKızlar ilişkiye giriyor musunuz hâlâ. Ben bugün deneyim dedim. Ölüyorum sandım çok acidi ilk gece gibi. .
İnşallah canım, sabah 9da :) uyuyamam ki heyecandan ben şimdiAy ne güzel ya hayırlı haberlerle gel inşallah kaçta randevun :)
hayırlı haberlerle gel canımiyi geceler kızlar :)Yarın sabah kızımı göreceğimmm, çok özledim 1 ay olduBu arada yasin okuyan okumayan tüm annnelerimiz bebişlerini sağlıkla alsın kucağına inşallah, herşey istediğimiz,hayal ettiğimiz gibi olsun
Tabiki seve seve kaçtane okuyabilirsiniz? Bir de isminiz lazım toplu dua için.
Benim de paztesi. Be şimdiden çokheyecanlıyım seni düşünemiyorum :)İnşallah canım, sabah 9da :) uyuyamam ki heyecandan ben şimdi
Tamam canım hoşgeldin yarın eklerim. Bu arada Allah kolaylık versin hamileyken zor kendini yorma ağr iş yapma lütfen :)Ismim Didem .. Şimdilik bir tane alayım günlükse okumalar . Evimi taşıdım tam yerleşeyim sayımı artırırım inş
Ay inşallah canım :)hayırlı haberlerle gel canım
Senin de az kalmış :) Hep güzel haberler alalım inşallah , kızım kendini gösterirse yarın eklerim resmini. Ama bizimki nazlı ya kafasını geri atıyor, ya secde eder gibi duruyor, ya yüzünü kapatıyor :) Şimdiden konuşmaya başladım lütfeeen göster kendini diyeBenim de paztesi. Be şimdiden çokheyecanlıyım seni düşünemiyorum :)
Bu kızlar hep böyle sanırımAy inşallah canım :)
Senin de az kalmış :) Hep güzel haberler alalım inşallah , kızım kendini gösterirse yarın eklerim resmini. Ama bizimki nazlı ya kafasını geri atıyor, ya secde eder gibi duruyor, ya yüzünü kapatıyor :) Şimdiden konuşmaya başladım lütfeeen göster kendini diye
Ya iki hafta once bende de cok oluyordu. Galiba artik bebekler buyudukce tam sigmiyorlar ve kendilerine uygun pozisyon bulmaya calisiyorlar. Hala arada oyle sertlesme oluyor ama iki hafta once baya korkmustum ben de. Doktora gittigimizde normal demisti.Kizlar Allahim dualaeimizi kbul etsin insallah bu arada sertlesme benim bebeimdede war toplaniyo sanki anlayamiyorum
Cok tesekkur ederimKozyatağı Bostancı metrosunun hemen yanında Central hospital var figen hanım ve başak hanım mükemmel hastane de öyle tavsiye ederim
aminn agziniza saglikAllah okuyanlardan da, sebep olanlardan da razı olsun! İnşallah bu sevaba, burada bebek bekleyen herkes nail olmuştur. Dilim döndüğünce bir kaç şey yazmak istedim.
Allahım!
Okumuş olduğumuz Yasin-i Şerifi yüce katında kabul eyle.
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik. Yüce katında kabul eyle!
Yüce Allah’ım!
Yasinin şifasını bize ver. Kalbimizi senin ve habibinin sevgisiyle doldur. Dünyamızı ve ahiretimizi hayırlı eyle.
Allah'ım!
Burada bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip et. Evlatlarımızı bize bağışla. Sen yolcunun, çaresizin, hamilenin, sana içtenlikle el açan herkesin duasını duyansın, kabul edensin. Bizim de dualarımızı kabul et. Bizi sıkıntılarımızdan uzaklaştır. Hepimize kolay doğumlar nasip et. Hayırlı bir anne olmayı nasip et. Evlatlarımızın doğumuyla bizim de yeniden doğmamızı nasip et! Günahlarımızı bağışla. Amin.
Rica ederim canım. Ben figen hanıma gidiyorum kendisini çok sakin bulmuştuk çok da memnun kaldık. Telefon istemedim ama şimdiye kadar bir kere hastaneden aradım şeker yüklemesiyle ilgili görüştük. Telefon vermiyor olabilirler canım bilemiyorum.Cok tesekkur ederimtoist cigim, son muayenem icin basak sel e gittim ama randevu disinda bi turlu ulasamiyorum kendisine.cep vermedi,cagri merkezine biraktigim notlara donus alamiyorum.sen nasil iletisim kuruyorsun onunla? Donus alabiliyor musun?
Günaydın canım Allah cümlemizden razı olsun :)bugün ekleyeceğim inşallah seni de :)toist cigim,gunaydin.ben sabahtan 1 tane yasin okudum..ismim gülnur..Allah kabul etsin..organize ettigin icin de Allah razi olsun..saglikla bir avazda kucagimiza alalim insallah bebeleri..
utangaç kızlarınızBu kızlar hep böyle sanırımbizimkinin de doğru dürüst bir pozu yok maslesef :) hep kapatıyor yüzünü :)
Tamam inşallah gösterirse sen de bize gösterirsin kızını :)
bnm hamile kaldgmdan beri öncekiyle aynı canm bi değişiklk yok doktor hiç yasaklamadı ama son ayda yasakmış sanırım.Kızlar ilişkiye giriyor musunuz hâlâ. Ben bugün deneyim dedim. Ölüyorum sandım çok acidi ilk gece gibi. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?