2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar ilişkiye giriyor musunuz hâlâ. Ben bugün deneyim dedim. Ölüyorum sandım çok acidi ilk gece gibi. .
Kendini sıkmışındir ondan acımıştır canım kendini çok fazla kasma zorlama yani

Canım ben burada ki sayı ve isimlere göre duayi yapıyorum Allah cumlemızin niyetlerini kabul etsin insaallah :)

Allah razı olsun kızlar dilinize sağlık..
Dualarıyla ve yasinleriyle katılan tüm arkadaşlara da tek tek teşekkür ediyorum kızlar,Allah hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş..

Ay ne güzel ya hayırlı haberlerle gel inşallah kaçta randevun :)

hayırlı haberlerle gel canım

Ismim Didem .. Şimdilik bir tane alayım günlükse okumalar . Evimi taşıdım tam yerleşeyim sayımı artırırım inş
Tamam canım hoşgeldin yarın eklerim. Bu arada Allah kolaylık versin hamileyken zor kendini yorma ağr iş yapma lütfen :)

hayırlı haberlerle gel canım
Ay inşallah canım :)
Benim de paztesi. Be şimdiden çokheyecanlıyım seni düşünemiyorum :)
Senin de az kalmış :) Hep güzel haberler alalım inşallah , kızım kendini gösterirse yarın eklerim resmini. Ama bizimki nazlı ya kafasını geri atıyor, ya secde eder gibi duruyor, ya yüzünü kapatıyor :) Şimdiden konuşmaya başladım lütfeeen göster kendini diye

Bu kızlar hep böyle sanırım bizimkinin de doğru dürüst bir pozu yok maslesef :) hep kapatıyor yüzünü :)
Tamam inşallah gösterirse sen de bize gösterirsin kızını :)

Kizlar Allahim dualaeimizi kbul etsin insallah bu arada sertlesme benim bebeimdede war toplaniyo sanki anlayamiyorum
Ya iki hafta once bende de cok oluyordu. Galiba artik bebekler buyudukce tam sigmiyorlar ve kendilerine uygun pozisyon bulmaya calisiyorlar. Hala arada oyle sertlesme oluyor ama iki hafta once baya korkmustum ben de. Doktora gittigimizde normal demisti.

Kozyatağı Bostancı metrosunun hemen yanında Central hospital var figen hanım ve başak hanım mükemmel hastane de öyle tavsiye ederim
Cok tesekkur ederim toist cigim, son muayenem icin basak sel e gittim ama randevu disinda bi turlu ulasamiyorum kendisine.cep vermedi,cagri merkezine biraktigim notlara donus alamiyorum.sen nasil iletisim kuruyorsun onunla? Donus alabiliyor musun?

toist cigim,gunaydin.ben sabahtan 1 tane yasin okudum..ismim gülnur..Allah kabul etsin..organize ettigin icin de Allah razi olsun..saglikla bir avazda kucagimiza alalim insallah bebeleri..

aminn agziniza saglik

Rica ederim canım. Ben figen hanıma gidiyorum kendisini çok sakin bulmuştuk çok da memnun kaldık. Telefon istemedim ama şimdiye kadar bir kere hastaneden aradım şeker yüklemesiyle ilgili görüştük. Telefon vermiyor olabilirler canım bilemiyorum.

toist cigim,gunaydin.ben sabahtan 1 tane yasin okudum..ismim gülnur..Allah kabul etsin..organize ettigin icin de Allah razi olsun..saglikla bir avazda kucagimiza alalim insallah bebeleri..
Günaydın canım Allah cümlemizden razı olsun :)bugün ekleyeceğim inşallah seni de :)

Bu kızlar hep böyle sanırım bizimkinin de doğru dürüst bir pozu yok maslesef :) hep kapatıyor yüzünü :)
Tamam inşallah gösterirse sen de bize gösterirsin kızını :)
utangaç kızlarınız
bizim erkekler oyle değil doktor bile dedi geçen sefer ohhh sere serpe açmış pipiyi yatıyor diye
ben utandım yani

Kızlar ilişkiye giriyor musunuz hâlâ. Ben bugün deneyim dedim. Ölüyorum sandım çok acidi ilk gece gibi. .
bnm hamile kaldgmdan beri öncekiyle aynı canm bi değişiklk yok doktor hiç yasaklamadı ama son ayda yasakmış sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…